51658
  • Bala10
    ja, meddig vártam, hogy megjelenjen, szartak a fejünkre. talán ez a leghosszabb ideig tartó konzolportolás a földön :D
  • DarkSector
    ezt epasszolom és ocsoban beszerzem majd lehet steam-en. remélem.
  • TDC Geronimo
    Kell a bf3 fejlesztésére az a plusz pénz :D
  • Bala10
    most mégiscak lesz pc-re? dugják fel maguknak mostmár. csak azért sem veszem meg. hirtelen nagy biznisz lett a pécé?
  • TDC Geronimo
    Azt mondanám, hogy más. Az még egy öregebb motorral készült és a netkód elég trágya ott. Lehet PCs verzió már az újat használja ennyi késés után azt nem tudom. Nem rossz én szerettem. Ott 1 tár kell egy emberbe és ugye 1 classnál van 1 fegyver és kész, de legalább vannak repcsik :)
  • Gyuszopapa
    Ha lesz olyan jó mint a vietnam akkor engem érdekel.Amugy szerinted milyen?Élvezhető?
  • TDC Geronimo
    Battlefieldek Duke Nukemje :

"Electronic Arts has revealed some details on the PC version of Battlefield 1943, the title will be launched pretty soon for the desktop owners.

The vice president of EA Games, Patrick Soderlund spoke at Eurogamer, he said that the PC Version of Digital Illusions’ epic FPS is under development.

They are obviously working on the PC version of the game and the studio will be ready to talk about that shortly. Fans will be able to see the information about the PC version very soon.

A few months ago, Electronic Arts store got fans hopes up when it listed the game as being for sale, but it seems, it was just a posting error.

Battlefield 1943 was launched for consoles last year.

Some of our sources say that the title will be out in Q1 of 2011."

Kérdés, hogy érdekel-e ez még valakit. Én személy szerint rongyosra játszottam már.
  • KaBuTo666
    :-)
    akkor hát gyerünk soldier, játssz a csapatért.
  • xXtamasXx
    hol veszed meg az alapot 4-ért?
  • Doom 4
    Hali! Segítséget szeretnék kérni, mert megvettem a játékot, elméletileg bírnia kéne a gépemnek, sőt igazából bírja is kivéve a betöltés után. Tegnap este multiztam vele, ott az volt, hogy elkezdi tölteni a pályát, loading megvolt, utána ahogy joinra nyomnék elkezd szaggatni a játék, akkor nagynehezen oda viszem az egeret joinolok, aztán a serveren még egy fél perc kell mire feláll a játék, és utána meg úgy fut mint Jerry Tom elől. Kivéve a nagyobb robbanásoknál ott beszaggat egy kicsit. És pedig elvettem a grafikát is minimumra és singlebe is ezt csinálja, hogy betölti a pályát, egy fél vagy egy percig szaggat aztán jó lesz.
  • DarkSector
    ok.

1 dolog van amit nem szoktam csinálni: hazudni.
    küldjek cd-kulcsot is?

• MarkBlade
    4 a kieg és 4 az alap is.Az minden csak nem drága :)
  • KaBuTo666
    dehogy van meg, akkor nem írnál ennyit ide.
  • DarkSector
    játék igen, de épp valaki irt hogy megvenné.
    a kieg még drága.
  • KaBuTo666
    Megvan már a játék és a kiegészítő?
  • DarkSector
    amúgy annyit hogy a csipet az pl szándékos volt, csak úgy mint mikor a pc-re pécét írok meg ilyen marhaságok. :)
  • DarkSector
    én sem akarok bunkózni senkivel.
    értékelem az építő jellegű kritikát.

de 1.
    akinek szánom ígyis érti, ha egy nyelvtan leckéről lenne szó még biztos át is nézném.

és 2.
    este van sötét, már ilyenkor fáradt is vagyok, ebből következik hogy kedvem sincs belejavítani sokszor
    vagy direkt ékezetek nélkül írok, mert sietnem kell vagy éppen más dolgom akad közben.

de értékelem hogy normál módon fogalmaztad meg, látszik hogy nem akarsz rosszat ezzel.
    azért annyit megígérhetek, hogy megpróbálok legközelebb jobban odafigyelni ezekre a dolgokra.

addig is szép napot.
  • Gyuszopapa
    OFF:Ja,de nem is az a pláne hanem az hogy lehetett módolni.Coustom pályák és módok tömkelege jött ki hozzá.Több módja alapból nagyobb mint maga a BF2-ő.Talán az egyik legtöbb móddal rendelkező játék.Több módja megkapta az év módja címet ami azért nem semmi.A módokban rengeteg új fegyver,jármű,pálya,harcoló alakulat.Ha minden módot ki szeretne az ember próbálni évtizedekre el lehetne vele lenni.
    Mostanába pedig mit kapunk pénzért vehetünk pályát magunknak.Azt is nyögvenyelőssen adják ki.
  • SzinesGeza

A BF2 mikor kapta meg a "Operation Blue Pearl"-t? 5 év múlva?! :)

• darki81
    a "bf2-őt" poénból szoktam úgy irni, mert ugyan is ez csak egy fórum, és nem szerelmes levél vagy dollllllgozat XD
  • Bala10
    bc2 bunkónaaaaap!!44
  • Smithwarden
    "a bf2-őt kéne megcsinállni mostnai graffal, meg belevinni egy kis extrát meg uj dollgokat, és ott a GAME"
    Hat...most veled is "bunkozzak"?
  • darki81
    "Tenyleg nem bunkozni akarok " á nem

(nekem is angol a billem, mégis ékezettel írok)

Tenyleg nem bunkozni akarok!
  • Smithwarden
    off
    Tenyleg nem bunkozni akarok ezzel a keressel, de pls neha dobd be word-be az irasod mielott ranyomsz a "mehet"-re.
    Egy-ket hiba elmegy siman persze, de par dolgot olyan sokszor irsz rosszul, hogy mar faj vegigolvasni.
    ("pontosan" "grafikus chip" "effektek" "hardver" "teljesen", stb)
    Ekezeteket nem is nagyon irom, mivel en is azok nelkul irok.
    Bar nekem angol a billentyum, mivel ebbol a tipusbol sajnos nincs magyar verzio.
    Koszi.
    on
  • DarkSector
    oks 500ft-ért megveszem. postát te állod! :)
    volt régen 7900GS-em elégedett voltam vele anno. zsir zalman venti volt rajta....
  • zebrock
    nekem van egy felesleges 7900 gt msi -m :) eladó
  • DarkSector
    pontossan, de egyet kivéve nem nvidia hanem az ati szállitotta le a grafikus csipet.

és nem dx9-es, mert teljessen másképp állitja elő az effecteket, ahogy a ps3 is.

csak annyi hogy a ps3-at opengl környezetben fejlesztik a x360-akat meg dx környezetben.
    pl nézd meg az alien vs predatort. már ott látszik, hogy a konzolokon szebbek az effectek mint amit pc-n dx9-ben enged, de gyengébbnek tünnek mint dx11-ben.

ha neked lenne igazad a dx9-es pc változathoz kellene egy az egyben hasonlitania.
    a dx effectek többnyire hardware függőek, nem arról van szó hogy a dx10-ben látottt effecteket nagyrészt nem lehet dx9-ben előhozni.
    lásd CRYSIS.
    csak marketing nem akarják, az a fontos hogy eladják a hardware-eket valahogy ennyi.
    NEM mINDEN ESETBEN de tény hogy sok effect-et dx9-ben is lehet futtatni ugy ahogy azt állitják dx10-nél csak persze gépet hardware-et jobban terheli....

de mondhatnám a re5-öt például ott is teljessen eltérőek az effectek.
    mind1 nem is lényeg a battlefield 3 szempontjából.

• lolSL
    xbox dx9-es (kb 7900-as nvidianak felel meg a GPU-ja)
    ps3-n meg opengl-ben fut minden
  • shaddam
    Pedig úgy örültem volna ha a bc2-ben is golfkocsizhatok...
  • KaBuTo666
    De akkor ütős legyen az a BF3, mert átmegyek COD-ozni...
  • TDC Geronimo
    Volt egy interjú amiben elmondták, hogy a 7es map pack volt valószínűleg az utolsó és kieg se lesz több. Valahol számítani lehetett rá, hogy most már a BF3at nyomatják ezerrel és a BC2 marad már olyan amilyen. 1-2 patch még lehet lesz rá, de új content már nem.
  • False
    a csipakbol nekem is elegem van, de nem abbol aki az ellen oldalan dekkol, hanem abbol aki az en oldalamon akadolyoz...
  • shaddam
    cold war
  • SzinesGeza

Ja, egyébként melyik pályán lehet M939-es teherautót vezetni?
    A járműveknél (stat) fel van tüntetve de én még nem találkoztam vele.

• Borg
    Ma sikerült egy kiváló képességű orosz cheater banda ellen játszani vietnamban sqdm-et :D Úgy osztottak mindenkit 1 lövéses TT33 headshottal, mintha növényzet se lenne a pályán, semmi se volt akadály. Bárhonnan bárhova tudták ki hol van, és hol a feje. Egy ideig jó móka volt, de aztán már 2x4-en voltak (meglepő módon mind rank 50 körüli), úgyhogy meguntam pár map alatt... persze gyorsan mentek a mapok, kb 5 perc után megvolt az 50 killjük :D Szal ha DEDbl-essel futtok össze, semmit se csodálkozni.
  • SzinesGeza

Én meg most jöttem vissza HC-ról (elegem lett a sniperekből) a normál szerverekre, és tök béna vagyok. :)
    (legalábbis ami a kézifegyverek találatait illeti)

• DarkSector
    miaz hogy dx9-es konzolok?
    ott effectek vannak nincs dx9 meg dx10 meg dx11.
  • TDC Geronimo
    Megoldják azt okosba. dx10es ficsőrök szinte mindegyike megvalósítható 9be is, 11 már érdekes lesz. Kérdés az, hogy csak a jobb GPU renderelést használják-e ki ( mert akkor nem igazán lesz vizuális eltérés) vagy végre látunk tessalationt is a játékba, ami igazi előrelépés lenne grafba, ebből konzol viszont kimaradna. Ezért tippelek az előbbire. Szerintem amíg nem jön az új konzolgeneráció (ami 3-4 év még) addig dx11et se fogják kihasználni PCn, mivel külön erőforrást "pazarolni" erre PCn nem éri meg.
  • Metalmilitiakid
    Vagy mivel azt is mondták már, hogy PC re külön fejlesztik, így a PC megkapja Dx10/11 re a konzol meg megkapja 9 re és tadám.
  • DummyBoy
    Valszeg sehogy ... max next-nextgen kvarcjátékra fogják kiadni ...