Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
De hogyan tok én innen rendelni?mert nem vagyok nagy angolos!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

soo277
Nem tudjátok honnan rendelhetném meg az alap BFBC2-öt a legolcsobban?

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

SötétBarom
Részegen nehezebb mérlegelni. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

MR ME
iszunk hát 😄 ebben a sorrendben jöhet <#eljen><#worship>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én is gyüjjök wazze!
Ulvar
Na iszunk?

Van 1 liter Red Label Whiskym kis Royal Vodka meg egy jó kis hazai házi 1,5 liter furmint Tokajról. Így a jó gémelni...megyek is írtani!<#gun><#violent><#violent><#violent><#boxer>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MR ME
és minek bírja aki nem iszik? <#nemtudom>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ezt sosem értettem...minek iszik,aki nem bírja...de tényleg.<#idiota><#conf><#nevetes1>

[IRAM] leader

MR ME
:_A:SD_?A:_D?A:_D😄DDD
megérdemled! 😄

SötétBarom
Faszod. Már kétszer hánytam, remegek, minden bajom van 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hihi feloldották a ban-t 😄

Lefosabb map az OSIS ha jol irom a nevét! Atakba nem lehet mit csinálni! szvsz

MR ME
mivan fáj a fej? <#idiota>

SötétBarom
Istenem mért nem maradtam tegnap otthon BFezni :CCCCCCC

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MR ME
gl-el bazd tönkre 😊

TDC Geronimo
6ig melózok, 7 után leszek te kurva :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nandorb
Van vmi. meszelatod? Aszem rakell tartani es nyomni az 5-ost rajta hogy befogja.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Marci0115
hé srácok, segitene nekem valaki?

azlenne a gondom hogy singleplayerben a második mapon, cold ar azt hiszem,
egy idö után jön egy tank a két ház között, és az istenért se tudom mit kell vele csinálni :S

nandorb
Nem a csapat bena hanem te aki akadalyozza oket...😄

MR ME
😄DD

MR ME
énis ottvagyok sokszor ugyanabba a cspatba, mégsem verem a falba a fejem h jajj de gyér csapat...ez van, ezt kell szeretni, tegnap lettem leoltva végülis tök jogosan amikor elkezdtem idegességembe már rinyálni h gusztávval pofán lõnek spawn után, h nyugodjak meg és könyveljem el h egy láma...ilyeneken nincs értelme felhúzni magát az embernek

szoktam nyávogni,nem tagadom, de ha figyeltél akkor láthatod, akkor mikor a klánom nélkül játszom nagy ritkán, mert egyszerûen zavar a töketlenség / csipával 3 pontrol messzebrõl lövöldöz a semmire,vagy mikor 16 emberbõl 10 a helit várja a kezdõn/ ilyeneken fel tudom húzni magam, mert nem azért bukjuk mert nem tudok lõni, vagy mert nem megyek a pontra ill zászlóra, hanem mert a társak akádalyoznak. Kivánom neked, hogy csak olyan társaid legyenek neked a jõvõben bármien fpsben, mint amienek miatt, hogy a te szóhasználatoddal éljek, sírok mint egy fûrdõskurva.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

bakkerman
megnézem,de nekem jobban bejön a dobozos cucc,600 forint a különbség,még eldöntöm 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Maak
6 korul vagyok, huzd a beled ts-re, kicsit jo lesz visszaterni a harcmezore, vegre normali meretu mapokon <#violent>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lolSL
egyszerûbb ha vmi cd key shopban veszed meg az ea downloaderbe, olcsóbb és nem kell napokat várni
itt 3800ból kijön: http://www.onlinekeystore.com/Battlefield-Bad-Company-2-EA-DOWNLOAD.html

ezeknél meg 20 dollár (4k) körül van
g2play.net
cdkeyshere.com

bakkerman
valaki??

bakkerman
én amikor gamepadokat néztem,volt egy ami tetszett,3k-ért,rámentem rendelés,oké,nézem végösszeg 5499 FT,3000 a cucc,2499 a pósta,mondom oksa😊 ugyanazt a padot megvettem itt egy kis bódéban garival 2600-ért

lolSL
Csak könyv vagy játék rendelése esetén a szállítás költsége rendelési összegenként változó, bruttó 4999Ft-ig 813Ft

bakkerman
plusz 2500 a pósta,ha nem tudod náluk venni boltban 😊

lolSL
Battlefield Bad Company 2 - Vietnam (PC) - ELÕRENDELÉS
3.362Ft
http://ipon.hu/?product_id=166712

nandorb
Hat nemtom,a ti szervereteken meglehet van csapatjatek, de nemsokkat szamit mikor a laggok kozt ha lebirok lonni 1-2 embert akkor nagyon jo...

nandorb
A hitbox sokkal mogotted van...Az a gond+ az uj laggok nemsi tudom... Most a play4free-ben rendes hitbox van... Nem nagyon teszteltem de Tankban akit meglattok es meglovok az fekszik aki nincs ott azt nembirod lelonni... Es nincs splash damge mint bf2-ben hogy odalosz 2-falhoz es mind kipusztul.

MR ME
legjobb mikor kidob a házból, ember nyugiba berohan a házba, áááá végre fedezék azt helló megint kinnvok és lõnek <#idiota>

iceshark
na jó de akkor mi lesz ha még a vietnamot is rászabadítjuk a szervereikre? garantált lesz a fagyás...

most futottam bele akkora lagba, hogy észre se vettem sokáig, az már tud valamit amikor 10mp eltelik kocsival repesztve a szélerõmûves pályán, aztán "mintha az elõbb már itt jártam volna nem" <#idiota>

MR ME
most nem is errõl beszéltem, énis rühellem azt a szitut, (mondjuk kibírom anyázás nélkûl) de õ mindenért sír...
de látom véded klántársadat, ezt megértem

bakkerman
jah,és látom csak kártyával lehet fizetni,az okés. Azt le vonja ugye,majdnem 15 font,és utána ha hozza a postás,õ még kér valamennyit? vagy kell még fizetnem?mert ha nem,akkor már ma berendelem,4800 forintért mesés vétel lehetne,amikor a modern warfare még mindig 9k...

Nándi te jobb,ha meg sem mukkansz,mert szerinted a csapat egyik fele cheater,a másik fele meg rosszab nálad,ezért nem érted soxor miért lõnek le.

[IRAM] leader

Akkor bammeg te nem kerülsz olyan helyzetekbe...te mit szólnál,ha már 3.-szor éleszt fel az ügybuzgó medic a tûzvonalban?...hogy esélyed sincs visszalõni?
Landor mondta mindig ...elõször a baba,aztán éleszt.De ez így igaz.Ha nem lövöd le az ellent,beéleszted a társad,halsz te is,meg akit beélesztettél az is.Amúgy meg mivel az IRAM egy pub-szeró,neha tényleg olyan retartáld csapat jön össze,hogy még tõlem is rosszabbak,pedig az már kihívás a javából.<#hehe>

[IRAM] leader

MR ME
<#eljen>

MR ME
te iramon mindenkit szídsz, sírsz mint egy fürdõskurva...csak annyit látni h jajj bazmeg a gyökér csapattagok bazmeg minek vannak ezek, jajj átjöttem a másik csapatba bazmeg ezek még gyökerebbek jajj istenem...szar lehet h nem tudod élvezni a játékot mert annyira kurvajóvagy h nem tudsz rendesen játszani 😞

bakkerman
zavvin 15 font jelenleg a BC2,ami szerintem nagyon jó ár,szerintetek érdemes lenne megvennem?

nandorb
Csak magad szinvonalat hozzod,semmi uj, felenk 2. ilyenert vagy mute vagy kick jar... Senkit sem erdekel a te gondod,max. kirohognek az emberek... Megkell szokni hogy az emberek nagy resze pontokat gyujt ilyenkor.

darki81
Haver megakarja venni a bc2-õt meg a vietnamot is, lesz majd szerintetek olyan hogy a 2 együtt akciosan? Mert most néztem hogy az 576-ban 9999.- kicsit sok, plusz a viet..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

igen,jókat is röhögtem egy-két megnyilvánuláson 😄

bluntside : sehogy, a nevére keress rá,vagy arra hogy HUN

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

ok ez most lehet láma lesz, de hogy tudok a bannerben látható szerókhoz csatlakozni? nem tudom hogy lehet a játékban egyedi IP címet megadni :S
Ja, itt egymás mellett állt a saját csapattagom és az ellenséges katona. Nagy egyetértésben növelték a pontjaikat.

Off: kevés nick tûnik fel, de a tiéd mindig. Mint ahogy azt megjegyeztem már párszor csata közben. 😊
ismerõs az eset,iramon biztos szoktad látni, ahogy közösben szidom a retardált mediceket,az ilyen akcióik miatt

A napokban párszor belefutottam csaknem kihalt rush pályákon hentescsapatokba. Az ellen lemészárolt, a medik felélesztett, hogy ugyanabban a pillanatban lekéseljen, vagy lelõjön az ellen. Mindezt másodpercenként. Próbáltam, hogyan lehet elugrani az élesztés pillanatában, vagy átváltani pisztolyra, késelni stb. Párszr sikerült is, de többször nem.
Aztán csapatot váltottam éledtem a mészárosomon és fejbelõttem a korábban csapattag mediket. Idegesítõ volt.
Szerintem a kövi lépés az lesz.Jó lesz DLC-nek.Persze majd úgy május környékén.<#awink>

[IRAM] leader

Beers
ha tudod, akkor miért kérdezed...

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!