51658
-
#42696 Kész. -
#42695 az miért van, hogy amikor kiléptem pályáról xbox bejelentkező hangot hallottam? :D -
Landor #42694 ok, folyamatban -
False #42693 azt jól vettem észre,hogy teamkill után is hozzáadja a fegyverhez? -
gabipaci #42692 Landor, átköltöztünk németországba a kevesebb lag fényében (bár szerintem eddig sem volt, csak nem kurblis net kellett hozzá :) ), így megváltozott a szerver IP/Port.
Áttennéd a bannerben légyszi?
Köszönöm
itt a link -
#42691 ember 1héten 1szer játszik akkor is leáll a szerver (Y) -
#42690 Nem reklám... G2play..
elég jó árban vannak a programok.. -
#42689 Igen wordben helyesírási hibákhoz :D -
#42688 Nekeeem keeell!Véén fejemnek!!:-DD45.000 körül van csak:-) -
#42687 ez akkor lenne az igazi, ha pengék jönnének ki a lövések helyén XXD -
#42686 emmá tok regi :D -
#42685 Mellény FPS játékokhoz...
-
#42684 Civis szeró zsír:D -
Borg #42683 Attól, hogy a filter amit a szerver keresőben beállítasz, valami megmagyarázhatatlan logikánál fogva a favorit és history listákra is hat. -
#42682 mennek a találgatások, hogy esetleg a frosbite 2 "előszele" lesz és így készítik elő pc-re a 3-at meg a frostbite 2-t (vagyis fizetős béta...)
sajátom pedig az, hogy TALÁN "kibővítik" egy teljes játékká vagy valami hasonló... -
#42681 Emberek, az miért van hogy berakok favouritebe egy szervert és másnapra eltűnik, utána pedig megint látni? Ilyen rossz minőségűek lennének a BC szerverek hogy lelövik őket 7-8 órára? Nemhiszem..(tűzfal/torrent nincs benyomva!) -
SzinesGeza #42679 Na, "hazai", cívis szerver?! :) -
Amadeus HU #42678 Új magyar 32-es BFC2 server indult Hungarianfield Debrecen néven -
Leky #42677 Le van olyankor. Kb. két frissítéssel ezelőtt még jól jelezte. -
#42676 ott valami geb*sz van, lődd le a torrent kliensed ;) -
Leky #42675 Miért van az, hogy a szerverkeresőnél a ping érték 999 mindenhol, régen rendesen írta az értéket? -
Gruffersten #42674 Nem Apache volt, UH60 transport.Eléggé megdöntötte a srác, valparaiso második pontjánál történt.(ofc összes shoti upgrade rajta volt) -
SzinesGeza #42673
Sluggal? Mert az .50 BMG érthető, hogy átviszi a kabintetőt de a 870-t nem gondoltam volna.
-
KaBuTo666 #42672 csak a tiétek -
RoboGoD #42671 Minden szarver laggol mostanában? -
#42670 ha elviszed a helijüket nem spawnol másik -
Gruffersten #42669 Nekem is egyszer sikerült, 870-el.:D Ráadásul magyar srácok voltak benne, vízbe estek, ''szabad vásár!'' ordítottam skypeon. -
SzinesGeza #42668
Nekem eddig csak M-95-tel sikerült kilőni a pilótát. Nem volt túl magasan, az Apache le is esett üresen, rohanok érte, erre az egyik ügyes csapattárs nem szétlőtte?! :(
Tényleg ez hogy van?: ha az ellen helijét megszerzem, akkor nekik spawnol a bázison egy másik?
Poén: ugyanott (Heavy Metal) megláttam, hogy az egyik épület ablakából les egy fazon. Bevágok egy gránátot, várom a nagy kirohanást, erre kirontanak hárman(!) amiből csak kettőt tudtam leszedni de szerencsére az utolsót elkapta egy csapattárs. Meglepő volt és mulatságos is. :)
-
#42667 Thx. -
Borg #42666 Akkor most mi van? FF persze hogy ON (HC), viccelődős szerverre nem járok. -
KaBuTo666 #42665 u cheater, report.
email sent admin, cheater.
stb., amiket általában olvasok napi szinten.
-
#42664 wazzeg ez már teljesítmény, sőt sportértéke van, legalább akkora mint a sakknak -
#42663 Nekem is volt múltkor egy köröm mikor 10/0val kezdtem, amiből az első 6 fejes volt és ebből 4* ugyanazt az embert lőttem le. Mondanom sem kell, hogy jött egyből a csíterezés :D Arról nem is beszélve, amikor a map másik végén repülő huey pilótát lövöd ki fejessel :p -
Neoncsoves #42662 felraktam ismét a játékot és a Vietnamot is.
Tegnap este csítermentesen sikerült játszanom, ma délután pedig az első szeró amire felmentem, rendelkezett is 1 aimossal. 34/2es statja volt a csávónak, m14-el illetve XM8-al map másik végéről szedett ki (Rush-ban). viccesek ezek az emberek -
eugabesz #42661 Ha be volt kapcsolva a tk,akkor igen,vagy ha valaki belelőtt egyet,véletlen a tank helyett. -
#42660 elvileg nem kéne neki -
Borg #42659 Vietnamban az AT mine robban saját tank alatt is? vagy csak nekem volt olyan mázlim, hogy berobbanatották őket a saját csapatunk tankja alatt? -
Gyuszopapa #42658 Jó lesz nekem az.A bf3 ugy se fog futni nállam mert eleve nincs az alaplapomhoz már driver Win7-re úgyhogy ha nem veszek másikat akkor felejtős. -
Bala10 #42657 szerintem az újévi nagytakarításnál előkerült a post it amire rá volt írva: "bf43 megjelenik PC-re is!4 a főnök." -
#42656 6-700mb az egész játék elég minimális tartalommal. Azért tart eddig nekik, mert ezt valószínű, 1-2 ember csinálja szabadidejében a fontosabb projectek miatt. Szépen lassan megcsinálják kb 0 munkával és szereznek belőle megint rakat lóvét.