51658
  • Fpocok
    Kész.
  • adam46
    az miért van, hogy amikor kiléptem pályáról xbox bejelentkező hangot hallottam? :D
  • Landor
    ok, folyamatban
  • False
    azt jól vettem észre,hogy teamkill után is hozzáadja a fegyverhez?
  • gabipaci
    Landor, átköltöztünk németországba a kevesebb lag fényében (bár szerintem eddig sem volt, csak nem kurblis net kellett hozzá :) ), így megváltozott a szerver IP/Port.
    Áttennéd a bannerben légyszi?
    Köszönöm
    itt a link
  • byzhouse
    ember 1héten 1szer játszik akkor is leáll a szerver (Y)
  • MarkBlade
    Nem reklám... G2play..
    elég jó árban vannak a programok..
  • Metalmilitiakid
    Igen wordben helyesírási hibákhoz :D
  • zotya10002
    Nekeeem keeell!Véén fejemnek!!:-DD45.000 körül van csak:-)
  • w77d
    ez akkor lenne az igazi, ha pengék jönnének ki a lövések helyén XXD
  • Jim Morrison
    emmá tok regi :D
  • item
    Mellény FPS játékokhoz...

• adam46
    Civis szeró zsír:D
  • Borg
    Attól, hogy a filter amit a szerver keresőben beállítasz, valami megmagyarázhatatlan logikánál fogva a favorit és history listákra is hat.
  • Bence94
    mennek a találgatások, hogy esetleg a frosbite 2 "előszele" lesz és így készítik elő pc-re a 3-at meg a frostbite 2-t (vagyis fizetős béta...)
    sajátom pedig az, hogy TALÁN "kibővítik" egy teljes játékká vagy valami hasonló...
  • Czdano
    Emberek, az miért van hogy berakok favouritebe egy szervert és másnapra eltűnik, utána pedig megint látni? Ilyen rossz minőségűek lennének a BC szerverek hogy lelövik őket 7-8 órára? Nemhiszem..(tűzfal/torrent nincs benyomva!)
  • SzinesGeza
    Na, "hazai", cívis szerver?! :)
  • Amadeus HU
    Új magyar 32-es BFC2 server indult Hungarianfield Debrecen néven
  • Leky
    Le van olyankor. Kb. két frissítéssel ezelőtt még jól jelezte.
  • iceshark
    ott valami geb*sz van, lődd le a torrent kliensed ;)
  • Leky
    Miért van az, hogy a szerverkeresőnél a ping érték 999 mindenhol, régen rendesen írta az értéket?
  • Gruffersten
    Nem Apache volt, UH60 transport.Eléggé megdöntötte a srác, valparaiso második pontjánál történt.(ofc összes shoti upgrade rajta volt)
  • SzinesGeza

Sluggal? Mert az .50 BMG érthető, hogy átviszi a kabintetőt de a 870-t nem gondoltam volna.

• KaBuTo666
    csak a tiétek
  • RoboGoD
    Minden szarver laggol mostanában?
  • xXtamasXx
    ha elviszed a helijüket nem spawnol másik
  • Gruffersten
    Nekem is egyszer sikerült, 870-el.:D Ráadásul magyar srácok voltak benne, vízbe estek, ''szabad vásár!'' ordítottam skypeon.
  • SzinesGeza

Nekem eddig csak M-95-tel sikerült kilőni a pilótát. Nem volt túl magasan, az Apache le is esett üresen, rohanok érte, erre az egyik ügyes csapattárs nem szétlőtte?! :(
    Tényleg ez hogy van?: ha az ellen helijét megszerzem, akkor nekik spawnol a bázison egy másik?

Poén: ugyanott (Heavy Metal) megláttam, hogy az egyik épület ablakából les egy fazon. Bevágok egy gránátot, várom a nagy kirohanást, erre kirontanak hárman(!) amiből csak kettőt tudtam leszedni de szerencsére az utolsót elkapta egy csapattárs. Meglepő volt és mulatságos is. :)

• Smithwarden
    Thx.
  • Borg
    Akkor most mi van? FF persze hogy ON (HC), viccelődős szerverre nem járok.
  • KaBuTo666
    u cheater, report.
    email sent admin, cheater.

stb., amiket általában olvasok napi szinten.
  • iceshark
    wazzeg ez már teljesítmény, sőt sportértéke van, legalább akkora mint a sakknak
  • TDC Geronimo
    Nekem is volt múltkor egy köröm mikor 10/0val kezdtem, amiből az első 6 fejes volt és ebből 4* ugyanazt az embert lőttem le. Mondanom sem kell, hogy jött egyből a csíterezés :D Arról nem is beszélve, amikor a map másik végén repülő huey pilótát lövöd ki fejessel :p
  • Neoncsoves
    felraktam ismét a játékot és a Vietnamot is.

Tegnap este csítermentesen sikerült játszanom, ma délután pedig az első szeró amire felmentem, rendelkezett is 1 aimossal. 34/2es statja volt a csávónak, m14-el illetve XM8-al map másik végéről szedett ki (Rush-ban). viccesek ezek az emberek
  • eugabesz
    Ha be volt kapcsolva a tk,akkor igen,vagy ha valaki belelőtt egyet,véletlen a tank helyett.
  • iceshark
    elvileg nem kéne neki
  • Borg
    Vietnamban az AT mine robban saját tank alatt is? vagy csak nekem volt olyan mázlim, hogy berobbanatották őket a saját csapatunk tankja alatt?
  • Gyuszopapa
    Jó lesz nekem az.A bf3 ugy se fog futni nállam mert eleve nincs az alaplapomhoz már driver Win7-re úgyhogy ha nem veszek másikat akkor felejtős.
  • Bala10
    szerintem az újévi nagytakarításnál előkerült a post it amire rá volt írva: "bf43 megjelenik PC-re is!4 a főnök."
  • TDC Geronimo
    6-700mb az egész játék elég minimális tartalommal. Azért tart eddig nekik, mert ezt valószínű, 1-2 ember csinálja szabadidejében a fontosabb projectek miatt. Szépen lassan megcsinálják kb 0 munkával és szereznek belőle megint rakat lóvét.