Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Egy kérdéssel fordulok hozzátok abban a reményben, hogy tudtok segíteni!
Kb. egy hónapja játszok a BC2-vel, szal nézzétek le nekem, ha butaságot kérdezek. 😊
Az lenne a lényeg, hogy mikor felmegyek játszani, akkor általában a kedvenc szerverek között szoktam keresgélni és itt a gond! Betettem 5-6 magyar szervert a kedvencek közé és sokszor csak 1-2 szervert mutat online-nak% Miközben pl. a bf.hu-n látom, hogy a Battlefield.hu szervere online, de mégsem látja, ezek után beírom a keresõben és úgy sem látja!! Majd felmegyek azon szerverek egyikére amit online-nak mutat, pár lejátszott kör után kilépek és már más szervereket lát online-nak mint elõtte.
Miért van ez, esetleg lehet ezt orvosolni valahogy??
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel Butcher
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
[IRAM] leader
(csak sokan mindig keverik a kettõt)
[IRAM] leader
A nyugati határszakasz már némileg keményebb dió volt,az állandó riadóival és gyakoribb fegyverhasználatával.De ez mára már csak nosztalgia.<#wink>#wink>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ki mondta, hogy szörnyû lenne? 😊
Bár - ebben a videóban is látjuk - kis baki elõfordul benne: pl a 25-ös csigatár(?!)
BFBC2: r-chee [HUN]
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Keresgélnem kellett kicsit,mert ugye az alaplapi driver-re sem volt szükség,mivel ahhoz is tesz,de én addig turkáltam,míg abból is a legújabb van.Egy próbát megér.
[IRAM] leader
És néztem speedtestett is és ott angol szerveren 40-50-et mutat amcsira meg 150-200 at. Ezért nem értem hogy játék közben meg miért átlag a 140 ping. Szinte bárhova megyek ennél jobb pinget még nem láttam.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
rangom is megmaradt 28 vagy 27-es szitnen.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
link
Logitech Hardware Tester
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
ESET Smart Security
Symptom: All ping times are displayed as - or 999
Reason: ESET Smart Security thinks that all the ping responses are coming in from servers are the result of a Denial-Of-Service attack that has been triggered from some other machine, and it begins to ignore those the incoming ICMP PING responses.
We have not yet been able to reach ESET about this.
Workaround:
In ESET Smart Security, go into Setup> Personal Firewall> Advanced Personal Firewall Setup> IDS and advanced options> ICMP protocol attack detection: disable
This will not make your machine vulnerable to viruses, it only means that someone can crash your computer remotely using an ICMP-based Denial-Of-Service attack (which is a very unlikely event).
Bocs, hogy nem kerestem elõbb.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Még a sávszél (a névleges) sem jelent mindent, ugyanis nálam (Debrecen) 80/25-ös de ugyanez a csomag, az unokaöcsémnél (Újpesten) kb 2-szer akkora valós sebességet produkál! 😊
Ha koaxos-modemes akkor nem szóltam, érthetõ a 120+-os ping..
Én 40/20-ast használom és az iramon átlag 80-as pingem van, 60-100 között változik. A speedtest.net mit mond a pingre? normál esetben 1-4 ms-nek kellene lennie.
Ha van routered akkor nézd meg anélkül. Ha úgy is annyi akkor érdemes lenne megnézni a hálókártya drivert.
Ha ez sem segít akkor valószínûleg nincs mit tenni, a szolgáltató eszközeiben van a "hiba". De sajnos a pingre nem vállalnak garanciát.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Háromezerhatszázat megér ez a vietnam kieg.? Mit tud ez a cucc? Tulajokat kérdeznék leginkább. Köszi!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
helyesen:
"Úgy hiszem, hogy a szavazóink legnagyobb része valamilyen módon kapcsolatba került a játékkal, nyilván voltak olyanok is akik nem nagyon..."
lol
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Üdv!
Ha gondot okoz neked, hogy nem tudsz helizni egy olyan szerveren, ahol bézrépelnek:
a/ valamilyen úton-módon kiiktatod az enemyt
b/ leszületsz máshová és nem helizel
c/ választasz másik szervert ahol van heli és nincs bézrép
Nem vágom, hogy minek kell itt bc-re panaszkodni (egy olyan szerveren ahol nem tilos), mintha valaki nem engedett volna disconnectelni és erõszakkal leszültek volna a fõbézre Provocator elé.