51658
-
#44640 eset tűzfalát kapcsold ki és jó lesz -
Nagydög #44639 Az valami ismert hiba, aminek most nem emlekszem a megoldasara. Nekem normalisan mutatja. -
#44638 Köszi. -
#44637 ugye rákeresel a HUN szóra ott kiadja őket utána a szerverek neve utáni nyílra kat ott meg Add favourite
DAQ: browserben mindig 999 vagy pedig - -
#44636 Akkor ezek szerint azzal nincs gondom, mert nekem is annyi volt. Hogyan tudom a magyar szervereket a listámba felvenni? -
Nagydög #44635 Es vacak a kijelzese. Azok a realis pingek, amit a server browserben latsz. -
Nagydög #44634 Ha a magyar szervereken jatszanal, talan jobb lenne a pinged, hacsak nem a neted vacak. Annyira amugy nem gyakori a spawnkill ebben a jatekban. Mar persze ha nem a legnagyobb adok-kapok kozepen eledsz. -
#44633 mindenhol átlag 110-es ping -
#44632 Kipróbáltam a multit első szerver, hülyegyerek ott áll a starthelyen és aki feléled tankból szarrá lövi kb. 4 respawn után sikerült közös erővel lerpgzni. Aztán mire lett volna valami kidobtak magas ping miatt. 2. szerver na itt mindenkinek 100+ -os pingje volt így a ping már nem volt gond le is lőttem 4-5 embert aztán beültem egy tankba lelőttem valakit és bannoltak. Mondjuk továbbra sem értem mi jó van az ilyen respawnos játékokban főleg pl. az első szerveren tapasztaltak miatt. -
#44631 Elindulna, de játszhatatlan lenne! -
False #44630 elindulni elindulna,de sztem nagy porban füstben tuti leesne az fps-ed ilyen 10re -
eugabesz #44629 Már tudom,vélemény??...ezen elindulna/futna?
Laptop:
proci:AMD Athlon 2,3 Dual Core
video:ATI Mobility Radeon 4250 512mb
Memó.:3 Gb DDR-3
Op:Win7 64-bit -
#44628 Üdv!
Lenne egy ilyenem,akit érdekel privátban keressen meg. Az ára 3000 pénz.
Soha nem volt felhasználva sem az alapjáték szeriál sem a weapon unlock code! Nekem van saját dobozos BFBC2 verzióm belőle,azzal játszom. Egyedül a Vietnam kódját használtam fel a többi még szűz!
-
#44627 furcsa h még msot is van a játéknak akkora baromság része ami még emglep ezek után, de ma ráakadtam az m24-re na elsőre feltűnt h mennyivel unfairebb pl egy gol-ra nézve.
de megnéztem a stattjait,
egy picivel erősebb, a legtöbb fegyónál az nem igen látszik itt érdekes módon sokkalta.
statt szerint pontosabb a gol, de mivel az m24-nek érdekesen fénysebességű lövedékei vannak a többi csipával ellentétbe nem nagyon vehető észre, de a rate of fire a legjobb, hihetetlen a gol abba is jobb lenne, de érdekes h gyorsabb az m24....
ez aztán a logika.
-
#44626 pedig a conquest sokkal könnyebb meg jobb is, rush-ba konkrétan ki se lehet mozdulni. -
#44625 hát itt be kell fektetni egy kis időt a sikerélmény előtt, nem szórja az ember nyakába az ajándékokat a gép. -
#44624 Ok, mert megnéztem a conquest-t vagy melyiket első respawnnál kapásból lelőtt valami sniper, másodiknál tudtam menni vagy 100 m-ert is. Ezeketuán kiléptem. :) -
#44623 A rush az egyszerűbb, ott csak egy irányba kell figyelni. -
#44622 Milyen játékmóddal érdemes kezdem ha teljesen ismeretlen számomra a multi része a játéknak? -
#44621 Köszi. -
eugabesz #44620 Reset a kereső,aztán HUN és searc....örül. -
#44619 Feltettem a játékot, megpatcheltem (ez sem volt 2 perc mire lejött). elindítom beloginolok az EA accommal de sehol egy szerver, ráadásul arra sem igazán jöttem rá, hogy a bannerban szereplő szerverek bármelyikét is hogyan tudnám hozzáadni a listához. -
#44618 fuck -
#44617 This product is only available for purchase in the United States and Canada.
-
#44616 megoldottam köszi -
#44615 ÓjeMGé! várhattam volna kicsit....
"IGN PC Store - új PC-s online bolt nyílt
Sokan ismerik az IGN-t, amely egy videójátékokkal foglalkozó oldal.
Mától kezdve az oldal nemcsak hírekkel, videókkal, pletykákkal és érdekességekkel, hanem videó-játékok eladásával is foglalkozik.
Több, mint 3000 PC-s és Mac-es címet lehet online megvásárolni - a rendszer hasonlónak látszik, mint például a Direct2Drive. Külön érdekesség, hogy kezdésnek EA-s címeket akcióznak - a Battlefield: Bad Company 2 jelenleg kemény 9 dollár 95 cent. Ígéretek szerint az első héten minden nap egy Electronic Artsos címet adnak majd 50%-os kedvezménnyel - ahogy most a Battlefield: Bad Company 2-t. Sokáig böngésztem az oldalt, de nem láttam semmilyen korlátozást európai vásárlókra - így lehet próbálkozni azoknak, akiket esetleg érdekel az IGN PC Store ajánlata." -
MaRee #44614 Milyen indokkal dobál ki? -
#44613 Valaki segitene , a pb állandoan kidobál . Mit tudnék tenni? -
#44612 Köszönöm! -
Jossua #44611 megyek kicsit lövöldözni :) -
#44610 http://www.totalbf.hu/letoltesek/bfbc2_r10/letoltes
szed le innen -
#44609 kikapcsolva is ugyanaz.. -
#44608 Mindig ki van kapcsolva a tűzfalam,most nézem...szerinted?
Meg próbálom újra,sorry! -
#44607 tűzfal nem blokkolja? -
#44606 Hello!
Ma vettem meg a játékot,de nem akarja le frissíteni a játékot!Internet problémára hivatkozik...
Nálatok is előfordult már ez?Vagy csak egyedi probléma?
Előre is köszönöm! -
#44605 #44586
Köszi a segítséget, minden pöpec! -
Borg #44604 Azok gyorsan kikopnak úgyis.
Jobb szervereken bfbc2-ben is megtalálták azokat a beállításokat, szabályokat, amivel jó társaságot, és játékmenetet lehet fenntartani (pl hc + no sniper). -
#44603 igen mert nagyobb hájpot kap a játék + geci szép lesz a grafika így 2x ennyi ilyen láma lesz
jön majd a sok krájziszra és grafra verő legény előre látom -
xxxpaulxxx #44602 És ez a 3ban majd nyilván másképp lesz:D -
#44601 "Online Authentication"