51658
-
#44679 nekem is lvl28-on sikerült elsőnek. :D mondjuk nem nagyon pazarlom helikre az rpg-t. -
Nagydög #44678 50-es? Haggyama'! Olyan balfek figurakat lattam mar 50-es ranggal, hogy csak na. A rang csak a kitartast jelenti, nem a tudast. -
KaBuTo666 #44677 De gondolom nem az elso parc perc utan mondod ezt a velemenyt, hanem sok gyakorlas utan :D több mint 20 órám van benne az AT4-ben, ebből kb 10-15 kellet hogy megtanuljam használni, csak mert az 50es jó pilóták úgy repülnek mint az az apache, rpg cg ilyenkor csak szerencse kérdésre + egy 50es profi gunner és már el is van cseszve a meccs, ha csak valaki nem oldja meg AT4-el, mivel általában szmoggal jönnek így a tracer szvsz ritkán látni olyat hogy 2x egymás után sikerült rálőniük és úgy kiszedik...és ha egy apache helit nem sikerul kiszedni akkor mondanom se kell hogy viszlat, 50es gunner ugy szarra lo hogy baszthatod a 2. raketat betolteni :D sok ilyen van most mar :D de inkabb valparaison, ott aztan lehet helizni :D -
Nagydög #44676 Nekem egyszeruen nem jon be az a vacak. Az RPG-vel siman eltalalom a tankot tavolrol, epuleten keresztul is akar, de az AT4-vel csak szerencsetlenkedek. -
KaBuTo666 #44675 Azért kell megtanulni használni igazán profin a M136 AT4-t, akkor az olyan uh64-t is kiszeded vele, ami úgy repül mint egy apache.
-
Nagydög #44674 Nem nagy szam? Joparszor sikerult mar, de mindig nagy szam, raadasul ne tudd meg, hany megy melle. -
KaBuTo666 #44673 Csodás. CG se kutya ám...ha valami kérdésed lenne róla, akkor hívd nandor90-t - ő a CG magyar huszár. -
Jossua #44672 nekem az volt örömteli mikor a heliböl szedtem ki a tagot csipával :D -
lesifotos #44671 Ne ugorj, hanem ha úgy állsz, hogy a település van előtted, akkor indulj el JOBBRA, az ösvényen, a lőszeres láda mellett. Egy kis kerülővel ugyan, de lejutsz és már mehetsz is tovább. Szóval, keresd az ösvényt és ne ugrálj! -
#44670 Na sikerült a rossz ruszki RPG-vel leszednem egy helit. Nektek biztos nem nagy szám de nekem azért örömteli pillanat volt. -
Nagydög #44669 Csak szolj, ha meg kell cakkozni a fuled! -
KaBuTo666 #44668 Bárcsak a játékban is ilyen "zseni" lennél. -
Nagydög #44667 Mondom en! Kicsit zseni vagyok. Fater mar megoldotta egyszer: itt -
Nagydög #44666 Ez mar felmerult regeben, csak ket emberrel, ha jol emlekszem. A megoldasrol viszont csak annyi remlik, hogy valami router beallitas. -
BonBon #44665 Sziasztok
Van ötlet arra, hogy egy netről egy szerverre miért enged fel csak max. 3 embert? Ha a negyedik is fellép akkor valakit ledob a szerver.
IP cím miatt lehet? -
Leky #44664 Elvileg nem. Viszont vedd meg a Vietnam dlc-t hozzá és abban vannak új mapok és ráadásul nagyon király az egész.
Én itt vettem nagyon megbízható és olcsó a srác ajánlom mindenkinek. -
MaRee #44663 jócső -
#44662 sírok,hogy milyen emberek játsszák ezt a játékot. ne válaszolj! -
#44661 Na akkor meglesek majd egy olyan pályát. Köszi. -
MaRee #44660 Conquest mapokon, pl heavy metal, atacama desert(vagy arica harbor? nemtom hirtelen:D) meg még talán egy.
Nem, ennyi map marad. -
Jossua #44659 Ehhez a játékhoz nem fognak kijönni már új mapok ügye? -
#44658 Na ez nem is rossz ötlet, kösz a tippet. Légi egységekkel hol lehet találkozni? Megnéznék egy helikopterről lövöldözést :) -
Nagydög #44657 Ha ellenseges tankkal talalkoztok, megvarod az elso lovesvaltast, es mig ujratolt kiugrasz, es belekuldesz egy raketat! Ez altalaban el is donti a meccset. -
#44656 Egyébként idővel a fegyverekre lehet kapni plusz kiegészítőket, mert láttam ,hogy a másik gyereknek már reflex scope is volt a kis vízipisztolyán? -
#44655 Na egyre jobban tetszik a játék és rájöttem ,hogy nekem tényleg az engineer a megfelelő kaszt, valamint a tankból géppuskával történő tisztogatás, ha meg bekapunk 1 találatot gyorsan ki és javítás, persze C4 ellen nincs mit tenni :) -
MaRee #44654 Na köszi így már ok :P
Ezt bírom még amúgy bazzeg hogy hárman vagyunk a négyből medicek, de egyedül ÉN veszem a fáradtságot, hogy élesszek is vagy ledobjak néha egy medkitet.. Ott döglök meg 2 medic közt, és egyik sem éleszt, vígan lődöz tovább a kis M60-ával... Teamwork ftw. -
Nagydög #44653 Szamolgass! -
KaBuTo666 #44652 mikor 50 vagy 100 killed van egy embert irtó eszközzel. platina 500 vagy 1000 killtől. bronz 25, ezüst 50 kill.
1000 felett, pl 1500 - 2000től akár 10000 killig egy embert ölő eszköznél...nem vagy normális, rank ezért nem jár. -
MaRee #44651 Gold start meg ilyen többezer pontos csillagokat mikor kapok? Random? Mert én nem igazán vettem észre semmi szabályszerűséget, csak 30 játékonként kb 1* kapok egyet, vagykitudja. Egyébként nektek hány pont jön össze körönként? Nekem max ilyen 2000 de az is csak akkor ha medic-kel vagyok, amúgy ilyen ezrek. Elég kevés ez szerintem ahoz képest hogy több százezer pont kell egy szinthez, pedig nem vagyok balfasz, főleg hácén. -
#44650 Tényleg nem rossz ez a multi, sikerült 7/14-et alkotom :D és közben léptem egy szintet is. -
#44649 Én ennél rosszabb konfogin tolom játszahtó vele.
-
#44648 Ha az én gépemen elmegy 15-20 Fps-el akkor nálad 30+ FPS -
#44647 majd belejössz :)
azzal a "fúróval" meg sérűlt járművet tudsz javítani ha mellé álsz és rányomod, ill ellenséges járműveket tudsz szétszerelni vele -
#44646 Ja hát azt az én kártyám nem tudja. -
#44645 11-ben (ha már van)! -
#44644 Hát addig még 1x sem éltem ,hogy ilyesmire sor került volna :) Persze ha jobban megtetszik és jobban belemerülök akkor ki tudja lehet sor kerül rá :) Egyelőre 1-1 ember leszedése már sikerélmény számomra, még az is az volt mikor RPG-vel lőttem ki a snipert a háztetőről :) -
#44643 pl. Javíthatsz vele :) vagy ölhetsz, mint a késsel! -
#44642 Amúgy ti DX10-ben vagy 9-ben játsszátok a multit? -
#44641 Na kicsit nyomtam engineer-el és feloldott nekem valami fúrót, vagy valami hasonlót ezek amúgy mire jók? Rangom még mindig közlegény de legalább már van 1056 pontom :D -
#44640 srácok a 2,5Gb os patch mindenképp kell a multihoz?