51658
-
#44759 Este megtudhatjátok a Battlefield.hu TV adásából ki és hogyan nyerte meg a harci zsákmányt! -
False #44758 azért mertem ezt igy irni neked,mert az hogy lelőnek slugos shotival 1 golyoval, az igazán nüansznyi probléma az egyéb engine hibákhoz képest, amiket ez a bughalmaz tartalmaz -
False #44757 Nekem nem kellet ujraraknom, szintén másik particion van, igaz steames, de csak elinditottam a steamet, utána a bfbc2őt, hagytam frissülni és kész is volt. -
strebacom #44756 -
#44755 a kempelés az az, amikor egy helyen lapítasz sunnyogva és onnan lövöldözöl mesterlövésszel... -
strebacom #44754 Mi az a kempelés????
Ulvar: sajnos úrja kell telepítened, mert a játék a regisztribe is ir bejegyzéseket és ha nem találja akkor nem fog elindulni...
Én nemrég vettem meg a játékot, de isteni jó, lassan belejövök, de még csak 2 rank van.....sokmindent nemtok még, de majd....kérdezek itt is ha nem baj...
Köszi!!! -
#44753 Nem tudja valaki hogy hogyan lehetne regisztrálni a játékot op. rendszer újra rakás után? másik partíción volt a játék amit nem töröltem csak a system partíciót, de nem indul el a gém. Muszáj újra rakni, vagy van valami reg fájl vagy valami?
Előre is köszi a válaszokat. -
KaBuTo666 #44752 Hát ez odabaszott :D Szerveren be van állítva hogy ha 300 fölé megy egyszer valakinek a pingje, az automatán kickeli a szerver...beszart a szerver, mindenkinek 999 pingje volt és gyönyörű szépen repült mind a 24 ember :DDDDDD -
Paranoia #44751 vége odabaszós
hideg kirázott -
foxxi #44750 -
SzinesGeza #44749 Még csak nem is céloztam semmi ilyesmire!
Szerintem állj le a drogokkal. -
Leky #44748 Hátha valaki még nem látta:
BATTLEFIELD 3 - Fault Line Episode 3
-
#44747 pedig a kempelő snipereket lehet legkönnyebben levadászni :D addig van előnyük általában max, amíg új egy pálya. Viszont ha már az ember bemagolta a kempelő pozíciókat, akkor kibaszott könnyű őket kiszúrni... -
eugabesz #44746 Azt nagyon csípom én is,mindig arra hivatkoznak,hogy ők hogy segítik a csapatot,ha kilőnek egy fontos helyről egy szál embert...persze,hogy aztán 15 mp múlva kettő születik a helyére,az már nem is számít,a fontos az,hogy nehogymá őket lekapja valaki... -
#44745 még mindig jobb, mint hogy sniperként lófaszt se csináljon, csak egy helyben feküdjön és onnan "segítse" (lol) a csapattársakat. -
#44744 acélosabb, illetve ólmosabb lesz tőle az ember XXXD -
False #44743 ezt úgy mondod mintha amikor a való életben meglőnek egy olyannal,akkor még simán lefutnál egy marathont és fél kézzel megnyernéd a háborút,mert az nem ront az állapotodon,hanem egyenesen javít -
Nagydög #44742 Meg a Rexhez. Idonkent ijeszto tavolsagbol sikerul olnom vele.
-
Nagydög #44741 Normalon is ritkan kell masodik loves, csak kene hozza egy 4x tavcso!
-
ciry2 #44740 #44735: http://bfbcs.com/stats_pc/max%5D%5Bmus/nemesis_dogtags -
SzinesGeza #44739
"nem lehet a dombtetőről kempelni"?
Nem a túrót. Az össes .12-es puska sluggal, cheater-fegyver. (HC-n természetesen)
-
#44738 vicc,hogy csak HC-ban halnak meg 1 heli rakétába az emberek. -
Boncmester #44737 Köszi! :) -
Borg #44736 Azt jelenti hogy oda kell menni.
Nem kell 2 tár egy ember lelövéséhez. Az emberek nem élik túl a T90 találatot, heli rakétát stb...
Nem rohangálnak nyílt terepen fel alá, mint pók a falon.
Némileg realisztikusabb. -
Paranoia #44735 meg tudom nézni vhol,h hányszor szúrtak le? -
Boncmester #44734 A szervernél mit jelent a hardcore setting? -
Nagydög #44733 Ezzel a kitel unlockoltam az osszes recon cuccot. Gyakorlatilag ugy lett meg az M95, hogy nem volt 100 killem az osszes mesterlovesz puskaval egyutt.
Most neztem meg, ha a VSS-t nem szamolom, most sincs 200 killem sniperrel. -
#44732 ilyen felszerelést ne ajánlj már neki, ezzel nem lehet a dombtetőről kempelni, ehhez skill is kell. -
eugabesz #44731 .lángvágóval?? -
#44730 assault ledob a földre 1 ammoboxot te meg melegíted a doboz tetejét -
Nagydög #44729 GreNADE. A tobbit a fantaziadra bizom. -
SzinesGeza #44728
Sztem jó még a Garand, M-14, G3 is.
Más: mi a túró az a "nadespam"? (merhogy szerverszabályzatban olvastam miszerint tilos, csak épp nem tudom mit jelent)
:)
-
Nagydög #44727 Shotgun+slug+magnum loszer, motion sensor, C4. Go! Tartalek megoldas VSS. Go! -
decoy #44726 hali :) aki szokott recon lenni attól szívesen várnék egykét tippet. pl melyik fegyverrel érdemes, hogy kell jól célozni stb... -
Rossi1 #44725 Sorry, latom alul is ugyanez volt a kerdes!:) -
Rossi1 #44724 Hello!
A fenti magayar szervereket hol talalom? A jatekban probalok rejuk bukkani de nem megy. Jo lenne tolni magyarokkal.
Koszi! -
#44723 Megjott a bc2 nekem is, este kivancsi leszek.
Amugy anno a betaba bele toltam 40 orat, aztan idaig nem is foglalkoztam a bc2-vel. -
False #44722 be
settings-> on foot -> asszem bal alsó sarok, toggle crouch -
#44721 Be lehet állítani,hogy ha leguggolok úgy is maradjon a karakter ne keljen folyamatosan nyomni a gombot ? -
santibi #44720 Sziasztok. Aki minidumpot kitud olvasni segítsen nekem legyen szíves. Nagyon hálás lennék érte. Sajnos fagy nekem a BF2. elmentettem a dmp fájlt amire most legutóbb hivatkozott. pm-be vegye fel velem a kapcsolatot aki tud segíteni. Köszönöm.