51658
-
#44801 Sehogy, a szerver keresobe beirod hogy HUN es amit ott talal az mhet a favoritba. -
#44800 Sziasztok!
Még kezdő vagyok multi terén, és nem látom hová lehetne beirni pl. a magyar szerverek cimét!
-
Borg #44799 Lehet, de eleve úgy kell installálnod (online aktiválósan). -
imigreen #44798 Szaisztok!
Látom mennek a viták :D
Szerintem a vss egy szar fegyver, aki tud vele lőni ne érezze rosszul magát, pl:m16 vs. vss csatában tuti vesztes a vss. Az xm8, mg36, sőt az összes lmg- re inkább mondanám h láma fegyó. Az "1km-es shoti" vád meg nevetséges, ha csipával lősz akkor kb1-10mm-es célra lősz szálkeresztel, ha shotival akkor gyakorlatilag az egész embert kitakarja a célkereszt.
Amúgy meg nem is ezért néztem be hanem azért h BC2-őt lehet-e futtatni valahogy cd nélkül? Googlén nézelődtem de még csak hasonló témát sem dobott ki, nem tudna vki vmit erről mondani? -
NLN #44797 aha gratula...mindenki ezzel jön de abba senki nemgondol bele amugy is szar a hitboxa hogy ha elsö lövést elhibázod valami oknál fogval ha csak nem stevie wonder ellen játszasz halott vagy... -
#44796 pedig jó vss-el berontani az ellenfél bázisára -
SzinesGeza #44795 One shot, one death. -
Nagydög #44794 Ja, hogy te kifejezetten a kihivas kedveert sniperkedsz?! Ez a magyarazat meg nekem is uj. -
NLN #44793 slug shotgun miota "noskill" fegyver amugy? sose értettem lol... -
#44792 mindig lesz egy "op" fegyver, nem sebezhet minden ugyanakkorát... -
#44791 mert?tény a bc2 tele van példás fegyverekkel erre.
durrogtatós puskával nem nagy szám szarrá lőni mindnekit,úgy hogy eggyik fegyó opabb a másiknál de persze a kilóméteres shotgun meg a vss,xm8 és társai fegyverek nagyon adják a lámáknak. -
Nagydög #44790 "azért tartják olyan menőnek mert nagyobb skill kell egy jó csipásnak mint egy sima durrogtatós puskásnak."
Akkor most unnepelyesen lehulyezlek. -
#44789 majdnem minden fps-be ez van.
de a csipásnak tényleg az a dolga h campeljen egyébként viszont én soha nem tudtam úgy játszani hamar megunom, cod-ba se úgy játszottam h beáltam egy házba és végig campeltem a meccset.
azért tartják olyan menőnek mert nagyobb skill kell egy jó csipásnak mint egy sima durrogtatós puskásnak.
mert ha már codba is jobb stattot lehet elérni a közelharci fegyók ellen úgy h nem passzív játékot folytatsz az megdobja az egót és lehet vele dicsekedni.
mert ebbe se egy kategória h egy assault puskával ami jó gyorsan lő kiszedsz vkit vagy csipával ami nem is instant öl, de lehet menni vss-el is meg még hozzá hasonló láma fegyverekkel amikkel az a nagy dolog ha negatív stattot hoz össze vki.
-
NLN #44788 vazz eddig nemérdekelt a sniperes hülyeség mert mindig is sokan voltak nah de mostanában(elmult hét) és azota pffff hát ez mimár pazmeg? olyanok mint a kurva facebook mindenhol ottvannak mindig és hasztalanok...mostmár engem is kezdenek felbszni -.o -
Kovvalsky #44787 Nagyon sok FPS játékkal játszottam már, az összes BF- el ill. Cod- al, de ennyi low csipást még egyikben sem láttam mint ami BC2- ben van. Gondoltam azért van ennyi mert a sok tizenéves között ez a trend- ha már FPS akkor felkapom az álcaruhát, fogom a nagy puskát 12x zoommal oszt ülök a gazba addig amíg a célkeresztbe nem sétál vki, utána meg villognak a játszótéren a hintába, hogy milyen menők mer egy körbe ugyanarról a helyről lelőttek vagy 5 embert. -
#44786 "Perhaps you are from some small bitch country":D -
#44785 az lehet,de a szövege aláz:D franc se tudja honnan van ennyi fegyvere a mocsoknak:D
legjobb mikor azoknak csinál videót akik beszólnak neki:P
beszóltak neki,hogy FAKE-ek a videók és pl az arany ak airsoft:P
-
#44783 csak fraps alatt volt olyan alacsony amúgy mondom 24-27 között megy, az más kérdés h hiába van elvileg "jó" fps számom a kép nem folyamatos.
Cod-ba is simán tudtam bármelyik spwawn mapon/módon szerón jó stattokat puskával meg csipával elérni itt is tudok nem nagy különbség van köztük, itt annyi gond van hogy nem megy túl jól és piszok nagy laggok vannak tehát elég nagy hátrány de ezekhez képest elég jó stattokat tudok összeszedni.
shotgun meg az assault fegyók már nem nagyon kötnek le a soti soha nem kötött le.
g3,mg36,mg3 amikkel megyek még a többit már hanyagolom. -
#44782 akkor a hugod xboxozik az accoddal.. -
#44781 tényleg?:D
eddig én nem tudtam h van xboxom de jó hogy szólszXD
(live acc nem egynelő xbox accountal!!) -
#44779 bf2-t ajánlom -
Nagydög #44778 Dobd el a mesterlovesz puskat! Ahogy latom, ebben a jatekmodban egyszeruen tul nagy a nyuzsges, hogy kempelhess tavolrol, masra meg ez a kit nem valo. Esetleg reddottal, de nagyon nagy rutin kell hozza, es akkor mar megint jobban jarsz egy shotgunnal. Ja, es nemi hardver upgrade, mert ilyen alacsony fps-nel tenyleg komoly hatranyban vagy. -
#44777 leszűrhető hogy én, de nem élrtem a megálapításod miért is azé játszok csipával mert trendi....
pont azé raktam fel h megmutassam h is kell játszanom a játékkal ott van az fps szám is 12-16 nem mondható épp alaklamtosnak egy ilyen játékra... -
#44776 12-16 fps ig ugradozott, gondolom te így tudsz a legjobban játszani nekem valahogy nem olyan könnyű így(am megnéztem normálon is 24-27 fps-em vna mégse folyamatos a kép....)
másik meg hogy ha észreveszed ilyen grafiak mellet még az is megerőltető hogy mosttas fákra meg textúrákra h mik is h még ott az ellenfelelm is valahogy észrevegyem így meg kell állnom mert másképp nem látni ha még ugye a lagg is közrejátszik.
de am nem halok mindig ilyen gyakran ez eleve egy általm nem túl szeretett map csipára ide ilyen dara fegyók kellenek.
4-5+-os stattba azért már általános néha még a 10 vagy annál magasabbat is elérem, de ilyen config mellett ennél sokkal jobbat nem nagyon lehet(legalábbis nekem ennél jobban nem megy ha így akad) -
#44775 lol most álljak be campelni?
közelharcot nem erőltetem de mit csináljak ha ott van? -
ez ok, de ő is csak egy codos .. -
#44773 Elmondanam, hogy tokre bena vagy, masik gyenge a video karid latszodik a felvetelen az akadozasok. Probald ki a PlayClaw-t elmeletileg nemfogja annyira a gepet mint a FRAPS,X-fire vagy hasonlo. Amire fel figyeltem nem dobalod a motion-sensort(avagy a mozgaserzekelot) ami miatt tokre hatranyba vagy, talan az ilyen mapokon jobban jarnal 4x optikaval menni, gyorsabban zummol es ugysem kell annyi ammo mikor nem elsz tovabb mint 20masodperc:D
Masik hulyen mozogsz fedezekek nelkul nyilt terepen normalis ellenfel mar kimozdulaskor kivegezne. -
Nagydög #44772 Ezt mond azoknak a squadoknak, akik elhullottak a shotgunomtol!
Altalaban jo a pingem. Ha nem, akkor meg tenyleg nem erdemes eroltetni, mert csak extra szivas. Bar nekem ugy tunik idonkent, mintha a lassubb fegyvereket(pisztoly, shotgun, sniper) kevesbe zavarna a (nem tul nagy) lag. -
Borg #44771 Közelharcra tipikusan szopó a shoti, mert a lag miatt nem fogod eltalálni elsőre, és mire újratöltesz ő lelő az automatával... -
Nagydög #44770 Jo. Az is hulyen nez ki, de legalabb hatekony. Meg alapvetoen kozelharcra hasznalod, csak szukseg eseten tavolra is oda lehet porkolni vele. A sniper meg alig alkalmas barmelyikre is. -
#44769 pedig az 500méterről való shotizás a menő :( -
Kovvalsky #44768 Ez valami vicc, erről a bénázásról kirakni egy több mint 6 perces videót. Nem tom ki játszik rajta, de kár erőltetnie a snipert. Az ilyenek -csak azért is csipával megyek, mert az a trendi- miatt tart itt ez a játék. -
Nagydög #44767 De nagy marha vagy! Teljesen alkalmatlan fegyverrel kozelharcot eroltetni. -
#44766 hogy hogy kell nekem játszani....
-
#44765 Őt ismeritek? hatalmas videói vannak beszarás oltó szövegekkel!:D
fpsrussia
-
Terrorcigano #44764 destiny.calling néven fut egy rohadék csaló aimbotos fasz.f2000el nyóócvan millió km-ről osztotta a fejeseket.
pár hónapra bc2 jegelve.
-
#44763 1ik orosz elég furcsa volt,mert tankkal kilőtte az összes helit. :| -
Borg #44762 Az még csak hagyján, de relative sok a cheater is közöttük.
Hastingson vietnamban volt a múltkor, hogy a srác elbújt valahova, és bárkit bármikor lelőtt. Csak annyit lehetett látni, hogy killed ezt, killed azt... bárhova spawnoltál le, azonnal lelőtt. -
#44761 ruszkik miért nem takarodnak orosz szerverekre? feljönnek a német szerverre 200+ pinggel mondom neki,hogy takarodjon el innen ekkora pinggel erre megszólal,hogy kussoljak,mert én vagyok előnyben. ja igaz rálövök 4-et shotival és 1ik se találja el 4 méterről :DD kár,hogy ennyi szellemi fogyatékos játszik. -
SzinesGeza #44760
De baromira nem ez volt a téma!!! Nem is problémaként említettem.
(olvass csak vissza)
Egyébként ennek a játéknak egy titka van: csak HC-ban szabad játszani.
Legalábbis nekem ott nincs semmi gondom.