51658
-
Landor #637 Zs0lt1 a vénember :DD
-
Bagoly81 #636 menyi lesz a maximális létszám egy mappon? 64? -
#635 4:3-as arányban esetleg :D -
Landor #634 -
#633 Akkor legalább photoshopold bele az arcunk a cockpitbe xD -
Landor #632 nekem meg ez :D
-
#631 És a 7dik kép? Mondjuk az Zs0lt1 favoritja lesz xD -
Landor #630 még mindig semmi jó háttérkép...
de azért ez is valami.. -
#629 Képek:
-
#628 BC2 Fan Kit Download -
#627 Lehet hogy meglepodnel, hogy miota BF-ezem.
Nagyon valoszinu hogy regebb ota mint te.
Ezt a crysis dolgot is lehetne hanyagolni mert ez is unalmas hogy nem tudsz massal jonni csak ezzel, es ebben a temaban is ugyanugy nem tudod mirol beszelsz.
De mondjuk jo csinalod, azt amihez "ertesz".
Ami nem sok... -
#626 én már akkor bf-kel nyomtam amikor te még csak fárkrájvideókra huzogattad a fitymádat a makkodon -
#625 igen, gondolom annyi esélye van egy dlc-re, mint PC-re 43... szerintem egyik se nagyon lesz.... kijön majd a BC2 és csókolom, azt talán megkapják a PC-ek is, ennyi... -
#624 43 DLC egy jó ideig nem lesz. Mondták, hogy egyelőre nem terveznek az oka egyszerű. Nincs idejük a 2 másik BF mellett. Nem véletlen nem jön a PCs se. Prioritási lista legalján van kb :D -
#623 tegnap óta én is elővettem újra a BC-t, mert egy kicsit már untam a 43at / jöhetne már egy dlc/... bár majdnem agyvérzés lett a vége, folyamatosan azt kiabáltam a csapattagjaimra, h te *** mi a *** *** életért vagy te velem.... XD
-
#622 Inkabb BFBC-t.
Amugy ok. -
#621 Te tolod a 43at? Ha igen egyeztessünk már privátban gamertagot :)
Aztán lehet összekeverlek valakivel :p -
Bala10 #620 na aj, ez mondjuk igaz, dehát legalább van mit olvasni. :) -
#619 Nem hiszem hogy tul erzekeny lennek, ha az zavar idokent hogy tobb topikot olvasva sokszor minden 2.-3. hozzaszolasnak koze nincs az adott temahoz es buzi kepeket es szovegeket nyomat helyette, a temahoz meg legtobbszor fingja sincs.
At tudom lapozni ahogy eddig is persze.
Csak mar jo sok ido utan -unalmas- a dolog. -
Bala10 #618 azt a havonta megjelenő 2 videót nem hiszem, hogy nem találod meg... amúgy ne légy ennyire érzékeny. -
#617 Ja hogy 1-1...
Gratulalok, hogy van aki adja a lovat az ilyen balfaszok ala.
Igy nem csodalkozom hogy az ilyen topikok 80%-a csak ertelmetlen fasz off hozzaszolasokbol all es nagyitoval kell keresni ha a cimben levo dologrol akarunk infot talalni. -
#616 -
Bala10 #615 amikor az izzadságcsepp szépen, lassan végiggördül a szőrös hónalján... -
#614 Én szeretem a mediterrán típusú nőket -
Bala10 #613 te vagy -
#612 bazíleosz neked mi a gyengéd ?
-
Bala10 #611 1-1 :D -
#610 mennyivel értelmesebb az amikor fiatal férfiak arra verik a faszukat hogy egy még nem létező videójátékban egy puskával lelőnek egy helit -
Bala10 #609 meg a nagyiporeszre is!!
-
#608 Sztem balfasz srekket nem is a jatek erdekli (ahogy a tobbi topicban sem altalaban) hanem hogy a sajat es masok idejet minel tobb ertelmetlen es felesleges beirasra elpazarolja.
Hihetetlen hogy valaki erre elvez es ennyi idot kepes elbaszni az eletebol ilyen agyatlan dologra. -
#607 pofád lapos, menj vacsizni :D -
Landor #606 takarodj már ki ebből a topicból te buta ork -
#605 te nekem ne találgassá ki feladatokat b+ -
#604 a videóban látható antiair neve volt a feladat, de aki csak spamelni és faszságokat írogatni jön id attól nem is várom el hogy tudja -
#603 a feladat az volt hogy kellett mondani egy poénos antiair-t , a videót meg se néztem mert leszarom ... -
#602 beszoptad mert nem az van a videón :P -
#601 pedig ezt már több éve mondta kosvarc hogy mi a neve :
"lájnbakker" -
#600 -
#599 -