51658
-
juj de jó megint népi együtt játszás 
-
én sem hiszem, hogy tovább csúsznának. megbízható helyről tudom, hogy decemberben closed PC beta. amit meg mind tudunk, hogy január demo -
Gyuszopapa #1165 Majd rájárok az asszony xanax-ára lehet. -
nem lehet ilyent csinálni multinál mert értelmetlen ... -
dx11ről annyit mondtak, hogy olyan lesz a motor aminél egy "gombnyomással" be lehet aktiválni a dx11es dolgokat. Lehet arra érti, hogy nem tudják még azt , hogy megjelenésnél alapból támogatja-e majd a legújabb directx-et vagy csak később lesz bekapcsolható. Fog ez jönni időbe. Többet nem halaszthatnak -.- -
se 1943 se BC2 ??? XD -
Semmi gond.
De azert kerd meg a dokit hogy meg marcius elott mindenkeppen noveljen az eddig jol megszokott gyogyszeradagon.
-
Neoncsoves #1160 ez epic :DD -
Gyuszopapa #1159 Egyik nap nevet a szemem,a másik nap pedig sír.Már amikor kezdek reménykedni hogy végre lesz ebből valami,mindig beköpnek valamit ami elbizonytalanít.Nem tudják hogy testreszabható lesz-e a HUD,nem tudják hogy milyen direktx verziót támogat a játék.Márpedig én úgy gondolom,hogy ezen nem 4 hónappal a játék megjelenése előtt szoktak gondolkozni mikor már majd kész a játék.Mindig 1-et lépünk előre,aztán meg 2-őt hátra.Bár ne lenne igazam.De egyre messzebb kerülünk a megjelenéstől.Januárba majd az xbox-osok kapnak demót nem mi,indok:gond van a pc verzió fejlesztésénél.Már látom előre.Bocsánatot kérek tőlletek a pesszimizmusomért. -
Sajtó embargoról beszéltem és nem PC ;) -
Bala10 #1156 elég szomorú.
-
JagFater #1155 Nem tudja, hogy dx11 lesz a pc-ben, akkor hogy akarnak januárban bétát?
Ez akkora kamu, mint a ház... -
szerintem még ők sem tudják, hogy mit akarnak :) -
Bala10 #1153 "A hivatalos blog szerint a PC beta nyílt lesz, de a BashAndSlash interjúban Gordon Van Dyke azt mondta, hogy zárt. Hogy van ez?
A PC beta zárt, a demo januárban jön."
LINK -
amíg várás van addig hátha nem látta valaki a bf blogján találtam.
bf2 mine 2 video -
bajsz #1147 BETA OPEN
Ajánlom figyelmedbe.Ne beszélj hülyeségeket. -
JagFater #1144 Erőmű kell hozzá, az tuti, de ez már nem a bf2 motorja papa... -
jóvammá hardverbuzikám nem kell annyira elszállni a pc-től ugyanis így azoknak fog kinézni akiknek egy ps3ára szorozva 2vel gépük van és még úgy is laggolni fog peccseken keresztül ... -
jah és a PC beta nem open, hanem closed lesz. Remélem előrendeléssel be lehet jutni majd. Kulcsot szerezni kell mindenképp :s Demó meg január. -
"The screenshots are taken with high quality AA & higher resolution for print purposes. But in-game action & content!"
Na hát akkor tényleg ez a "PC"s verzió :) -
PCből igaz nem mutattak képeket, de ezek a konzolosokból van igencsak feljavítva szal olyan mintha PCs kép lenne, mert kb ilyenre számíthatunk ott. -
chooselee #1138 Pöpecnek tűnik, lehet erre is kell majd gyűjtenem! :) -
[center]Képek:
-
Nem tettem sokat az oldalért, és mivel elhanyagoltam így köszönet sem jár. -
Bala10 #1135 még hogy konzolon nem jelentős a warez:D ami megy az mw2 topikban, meg 1 héttel a megjelenés előtt fent van torrenteken xbox360- a tört játék... nem értik meg a játékfejlesztők, hogy nem a platform a hibás, hanem az emberek?! eddig több volt a pécés, mint a konzolos, ezért volt több a pc-s warez. most, hogy rákényszerítik a jónépet arra, hogy konzolt vegyen, ott lesz sok
-
azt nem , de dollárt igen ...
-
Jobboka #1133 danke sün... -
"A játékot kiadó Electronic Arts bejelentette, hogy a játékból meg fog jelenni gyűjtői kiadás is. Azzal kapcsolatban, hogy Magyarországra ebből fog-e érkezni, és ha igen, akkor milyen platformokra, különösen, hogy PC-re is lesz-e, még semmilyen információnk nincsen. Ha a játék érdekli, javasoljuk, hogy adjon le előjegyzést a normál változatra, amennyiben a Limited előjegyezhető lesz, értesíteni fogjuk és elő tudja jegyezni majd azt helyette." -
Jobboka #1131 már csak az a kérdés lehet -e itthon kapni a limitált kiadást.... no? -
Jobboka #1130 LoL, Limited edition $50 -
Ez az interju tetszik, jo fej ez a nagy feka es amilyen stilusban kerdez es beszelget Gordon-nal.
Jo dolgokat kerdezett es jo volt hallani tole, hogy megvolt neki a BC1, nagyreszt tetszett is neki par dolgot kiveve, viszont most ahogy leult tesztelni a masodik reszt, ez olyan utos, hogy alig tudta abbahagyni, nyomta volna tovabb egesz ejjel.
-
ratyi kamerás felvétel tele ruszkikkal -
Bala10 #1126 ilyet nem írt
-
... és ha esetleg nem tudna eljönni, akkor Te, mint vérszerinti rokon átveszed ezt a nemes feladatot :)! -
Bala10 #1123 ez azt jelenti, hogy jag hisz a pécés megjelenésben, sőt! és elnézést kér a negatív viselkedésért, ezentúl csakis pozitívan áll a dolgokhoz.
a végét nem nagyon értem, de talán azt jelenti, hogy bftalin meghív mindenkit egy-két sörre...
-
Tényleg gerzsi mivan a PCs embargóval? Azt mondtad 6án vége, de még mindig semmi. Valószínűleg decemberig megint várnunk kell, mire lesz valami PCs kép/hír/videó végre. Mondjuk leszarom, a betat adják ide :D -
Interjú GvD-vel -
hüje -
Gerzson: Ha csak ide irogatod be a híreidet, akkor hatalmas tisztelettel ismét csak visszavenném adminisztrátori jogodat az oldalról. Nem jó ha fölöslegesen sok van belőle kiosztva. A szerzőit meghagyom mint a többieknek. Köszi azért amit eddig tettél. -
Csak jelezném emlékeztetőül ha valaki kedvet kapna, a battlefield.clanwar.hu oldalra mindenki tud hírt, videót, bármit küldeni bejelentkezés után. A küldött anyagok engedélyezés után meg is jelennek. Akinek esetleg mégsincs a menüi közöss Cikk küldése opció, az jelzi és segítünk rajta.