51658
  • TDC Geronimo
    4en! :D
  • Bala10
    már hárman fogunk vergődni a pálya közepén
  • TDC Geronimo
    pfej hát a cod snipert nem nevezném snipernek. Mikor tetőkről ugrálsz le 2 dupla szaltót tolva zoom nélkül 1 shotolsz valakit az elég gáz :D
  • Zs0lt1
    Én viszont el kell, hogy keserítseelek benneteket, a cod4-ben rászoktam a sznájperre, meg egyébként is imádom, amikor az emberek fel vannak háborodva bézkempnél, szal ha látsz egy villanást és utána rögtön meghalsz, akkor az majd én leszek :DD
  • uHs Gerzson
    2 lövés testre 1 a fejbe mint ahogy BF2-ben volt és meg is van oldva.
  • Running
    Nyugalom. Nem leszel egyedül. Snipa sose leszek, szal vállalom önként a szenvedést.
    Mondták h nem konzol port lesz, így lehet PC-n lesznek más megoldások, addig ezt nem tudhatjuk, ameddig nincs kint belőle valami.
  • Beers
    Ezzel én is így vagyok!
  • JagFater
    Kicsit úgy érzem, hogy annyira rápörögtetek a dologra, hogy generális problémákra mondjátok, hogy nem számít...
    Az, hogy a minimappon nagyjából látni hol az ellen spotolás után, és a feje fölött lévő neves izé átlátszik a falon között pont a játszhatóság a különbség.
    A snájperes dolog is pont ilyen. Gyakorlatilag a sniper az adu ász, így valszeg egyedül fogok assiként megdögleni a pálya közepén...

Az ilyenek engem annyira fel tudnak idegesíteni, hogy egy életre elveszi a kedvem a gémtől...
  • Gyuszopapa
    Mi a pár másodperc?
  • TDC Geronimo
    Elszoktam egértől, könnyen fog menni
  • Running
    Már csk 84 nap és lálólek Gero, istenem de várom már.
  • Running
    Én mindent le tudok adni rádión, csak szeretnék szólni.
  • Doomista
    Ma láttam róla pár videót.Elég komoly multiplayer játéknak tűnik, én biztos kiadok rá pénzt, várom már a PC-re való megjelenését. Látszik hogy ebben a multiplayer játékban sem az lesz, hogy odamész és headshottolod a vérpistikét, mint például a COD-ban, hanem rendes küldetések folynak, taktikák, és nyilván jó pár trükk is lesz. Asszem végre lesz mire lecserélnem a kedvenc multiplayer játékomat, az ETQW-t.
  • TDC Geronimo
    Pár másodperc az egész. Nem kell ezt annyira túldramatizálni
  • Gyuszopapa
    Most nem a bc1-hez hasonlítom hanem a bf2-höz bocsi.Azért engem kicsit aggaszt hogy a pálya másik végéről tudja hogy hol vagyok,még ha nem is lát de a színes háromszög jelzi neki hogy ott vagyok.Kicsit wh-s érzésem van.
  • TDC Geronimo
    Egyáltalán nem jelent nagy gondot ez a spot rendszer. Sokkal jobb, mint ami a BC1be volt. Ez a "jaj a mocskos konzolosok miatt" dolog meg unalmas már kicsit :p
  • Gyuszopapa
    Hát azért rádión nem adsz te le ilyen pontos adatokat soha az életbe,hogy a társad a füstön keresztül eltalálja.Ha ez a piros háromszög benne lesz a pc verzába is nagy gondok lesznek.Már megint a bénalénák és a konzolcasuálok miatt(akik még egy csillagrombolót se találnának el)kapunk valami fost.De nincs semmi baj én úgy is tankozni szeretek,mivel én is látni fogom az ellenség (WallHack)háromszögeit olyat adok a szájjuknak hogy elmegy a kedvük a kempeléstől ha már állítólag mindent szét lehet lőni.
  • Running
    Ez kb olyan mintha rádión leadnád a többieknek mit láttál. Szal idegesítő vagy sem ez van.
    Egyébként a csipázás tényleg gond lesz, ha tényleg ennyire adni fogja. A public szerverek tele lesznek sniperrel...waron remélem meg lehet majd korlátozni őket, mert így csak járművesek meg csipák lesznek a pályán.
  • Gabe18
    Hát én nem akarok kéretlenül beleszövegelni nagyon,nem vagyok egy nagy Battlefield játékos,de ez az ember kijelölés így elég hülyeség szerintem.A megjelölt ellenfél felett ki tudja meddig ott van a jel,és ha arrébb megy akkor megy vele.A 0:46-os kill is azért van,mert bár a füstön át az embert nem látja,de tudja hogy a nyilacska alatt ott az ember...
  • MrYeti
    0:46 füstön keresztül :)
  • TDC Geronimo
    utálom a snipereket itt is. Tele van vele a betaba is a pálya. Kurva idegesítőek.
  • Smithwarden
    BF2ben ugye volt kod bizonyos tavolsag utan korben, de itt a snipereknek szinte teljesen "szabad a terep", nyugodtan halaszhatnak a zavarosban.
    Hat lehet durva verfurdoket fognak rendezni...
  • Smithwarden
    Egy dologtol viszont kezdek kicsit felni (a jatek halasztasan kivul), amit eddig nehany videon is "tapasztaltam":

- Graphics "+Viewing Distance (incredible)"

PS3-on is latszott hogy egy ugyesebb mesterlovesz eleg jol tudott hentelni, es attol felek PCn ez meg joval konnyebben ossze fog jonni a snipereknek, mert ugye pontosabban es gyorsabban ra tudjak huzni fejre a celkeresztet.
    Ilyen tavolsagokbol viszont eselytelen barmelyik masik kaszt ellene, hiszen szinte nem is latja, nemhogy celozni tudjon ra - PC-s agyaggalambloveszet feeling lesz...?

( Sniper montage - Battlefield: Bad Company 2 - Beta Gameplay )
  • TDC Geronimo
    Ma is volt 1-2 olyan köröm a betaba, aminek a végén bizsergető érzés közepette megállapítottam, hogy "na igen ez battlefield" :)
  • Smithwarden
    Ez nagyon jo kritika (alapbol es a mi szempontunkbol is).
    Felsorol ugye sok dolgot amivel esetleg jobba lehetne tenni a jatekot es jopar bugot is ir.
    De ami a lenyeg hogy eleg kiritikusnak tunik a srac, viszont emellett olyanokat ir ami brutal pozitiv az egesz jatekot nezve:

- Gunplay "It's bloody perfect"
    - Balance "+Perfect! (kits, specializations, gunplay, damage, vehicles and mapbalance are top notch)"
    - "Except for some minor issues with the beta build's balance, I am 100% happy with what I'm playing!"
    - "Great game! Tight gameplay. Tight gamedesign. Fun. Intense. Deep. Beautiful. Perfectly balanced. Addictive. Endless Replayability. A vast improvement in almost every way possible!"
    - "I'm sold. Best game ever."

Huh, ez egyre jobban ugy tunik hogy tenyleg durvan odabaszos game lesz.
  • Running
    De a javításokat vagy bármi más jellegű megjegyzést kéretik a hír forrásánál megtenni. thx brother...
  • Running
    Na jelen. Szal még nem küldtük el, majd összeválogatjuk a legjobbakat és amire talán még válaszolnak is. Köszi szépen.
  • Zs0lt1
    Hály! Ezt már elküldtétek?
    Mert ha még nem, akkor ha hazaértem délután kijavítom neked a helyesírási hibákat, mert van benne jó néhány!
  • TDC Geronimo
    Egy kisebb beta review pozitívumokkal és negatívumokkal.
  • TDC Geronimo
    Amúgy mennyi kérdést küldtök el? Mert ha tényleg januárba válaszolnak csak akkor az ilyen "mikor lesz kép a pcs verziókból" kérdéseket szerintem kihagyhatnátok és helyére mást. Csak kapunk addigra már valamit, ha meg nem akkor elég gáz :D
  • TDC Geronimo
    Múltkor még december volt -.- Úgy látszik tolják ezt is :p
  • Running
    Az EA egyik munkatársával kb 1 hónappal ezelõtt felvettük a kapcsolatot, aki azt az ígéretet tette, hogy kérdéseinket továbbítja a Battlefield fejlesztõk felé. A titoktartási kötelezettségeik miatt akkor még nem tudtak válaszolni a PC-s verzióval kapcsolatos kérdésekre. Pár napja jelentkezett az EA munkatársa email-ben, hogy a PC-s kérdésekre januárban már tudnak válaszolni. Így most ismét megragadjuk a lehetõséget, hogy összegyûjtsük a kérdéseket és továbbítsuk nekik. Akinek van még ötlete, javaslata, kérdése az nyugodtan szóljon hozzá a hírhez. (Battlefield 3 kérdéseket ne tegyetek fel, mivel jelezték, hogy nem fognak mondani semmit se.)

A pár héttel ezelõtt összegyûjtött kérdéseket olvashatjátok a kibõvített hír részben.

Bővebben: Battlefield kérdések a fejlesztőknek II.
  • XenHai
  • Bala10
    még a sört is sietve issza... gondolhatod. :)
  • TDC Geronimo
    látod már kurvul el. Konzolon trágya átalakítóval játszik, pcn meg kontrollerrel
  • Maak
  • Landor
    lol :D
  • Landor
    én PC-n ezzel nyomatom a Wolfensteint :D
  • tugyiti
    :SDDDdd lesz Saturday night fever mod is
  • Running
    De felpaprikázott.