51658
  • Beers
    Jaja!
  • Supersix
    Te nem most kezdted :D..abszolút egyetértek!
  • JagFater
    Bennem eddig pár aggasztó kérdés megfogalmazódott:

- Frendly fire
    - Sniper. Ha így marad, akkor a pléyerek 90%-a sznájper lesz, ez borítékolható. Ez most konzolon lehet, hogy nem így van, de pc-n a sok csíra tuti az lesz...
    - Minden csapattagra szpónolás buziság. Gyakorlatilag kiirthatatlanan egy közepes erősségű squad. BF2-ben is kivették a líder átadós dolgot, akkor ide miért teszik be alapból?
    - Spotolásos wallhack
    - Fegyverek túl pontosak, lámabiztos. Ezt csak a videók alapján mondom.
    - Nekem ez a rusholós stílus nem annyira begyere. Teljesen kód fílingem van.
  • Gyuszopapa
    Jó lenne,mert ez a mindenkire spawnolás nagyon könnyüvé teszi szerintem.
  • TDC Geronimo
    "Spawn on any squad member is an integral part of #BFBC2 but PC will have it's own squad up system. Just how you like it."

Hmm lehet maradnak a csak leaderre való spawnolásnál pcn?
  • TDC Geronimo
    "The HDR audio solution in Frostbite runs fully in software to give use _full_ control over everything and create the best possible audio, so no expensive high-end sound card is required."

wow sima ratyi hangkártyákon is lesz olyan hangzás, mint a videókba! :d
  • TDC Geronimo
    HM ebbe egész jól tolja a tag. XM8 brutál jó fegyver. Én is ezt használom legtöbbször.
  • TDC Geronimo
    Kis tankos gameplay
  • Doomista
    Ez is megoldás.

De az a legjobb a ffire szerókon, ha van olyan lehetőség, hogy ha valakit ffireznek, akkor lehet az illetőre nyomni egy panaszt, és ha elég kigyűlik, akkor kirúgást kap a szervertől. És azért ilyenkor már jobban oda fog figyelni, hogy véletlen se ffirezzen tankkal, mert nem lát, vagy ilyesmi. Szerintem belerakják az ffire módot a játékba, mert miért ne, ha ki lehet lőni, szerver meg nem egy lesz.
  • TDC Geronimo
    Én ezt azzal intézném el, hogy kilépek a szerverről és átmegyek egy másikra... Én örülök neki, hogy nincs ff, mert így nem kell izgulnom amiatt, mert valami nyomorék leTKz egy járműért pl.
  • Doomista
    De néha tényleg jó a frire :) Ha a másik beugat, vagy valami nem tetszik neki, avagy éppen le akarod vezetni a sok feszültséget, ami az az napi melóból összejött, és a csapatod olyan szar, hogy az ellenség miatt nem tudtok előrehaladni, akkor fogod a fegyót és érzelemmentesen szétlövöd headshot üzemesen a csapattársaidat, és ezzel jelezve, hogy nem vagytok jók semmire, semmire, SEMMIRE. Ha meg van mikrofonod, és betudsz ugatni a csapatvoipre, akkor úgy már durvább, durvább, DURVÁBB.
  • TDC Geronimo
    Az egy dolog, hogy eddig lehetett :p
  • Doomista
    Lehet.
  • TDC Geronimo
    Legalábbis konzolosba. Azt hogy PCn lehet-e majd állítani a szervereknél azt nem tudom.
  • TDC Geronimo
    nincs
  • JagFater
    Nincs frendly fire?
  • MrYeti
    ne terelj! igenis a játékból jön ^^
  • TDC Geronimo
    :o (boxod megvan már? :d)
  • Running
    Rádrobbantok én minnyá megmondom mit.
  • JagFater
    Majd jól rádrobbantom a házat a picsába. :-)
  • MrYeti
    megmutattam másoknak is, és azt mondták, hogy a játékból jön :)
  • Smithwarden
    Eleg hangulatos jofajta medic movie.
    Aranylag osszedolgoznak csapatban a tamadok, de igy sem birjak felrobbantani a ladat vegul.
    Latszik hogy kialakult egy front a hid elott ahol probalnak elorenyomulni a tamadok tobbfele modon is, de a vedok jol bevedik a vagont.

Ezen a videon is eszreveheto, hogy egy egyszeru kis effekt, a palyan szallo por es fust (is) mennyire fel tudja dobni a hangulatot (sztem).
  • Landor
    mi a szart akar ez az 1-es streakjével :D
  • TDC Geronimo
    lol nemhiszem :D
  • Doomista
  • Bala10
    na, erre vártam, megyek aludni
  • Bala10
  • MrYeti
    2:27nél a játékban morognak? :)
  • Bala10
    csak a bf2ben volt úgy elbaszarintva.
  • TDC Geronimo
    Párszor leírtam már, hogy ég és föld :p
  • Gyuszopapa
    Én látom úgy vagy tényleg jónak tűnik a hitbox.
  • uHs Gerzson
    Kedvenc puskám lesz BC2-ben :)
  • TDC Geronimo
    m16 montage. Utolsó unlock assaultnál. Nemsokára szerintem HDba lesz
  • Bala10
    viszon az nem fordulhat elő, hogy a csapatod 90%a csak kuksol a bozótban, míg a támadáshoz nincs elég ember... na az aztán idegesítő. :D
    42ben is omaha, rohanni kéne fel a német állásokhoz, erre a csapatod nagyrésze ott fekszik a parton és lődöz. vagy pl foglalni kéne pontot, mert nincs 1 sem és senki nem hajlandó megmozdulni a tuti fedezékéből. igaz k/d-je kúrva jó lesz, csak éppen élvezhetetlen a játék.
  • XenHai
    Ezzel az a gond, hogy hozzá nem értő személy snipázik.És esetleg neked nem jut hely .Én imádom a távcsöves fegyvereket ezért valószínűleg sűrűn fogok sniperkedni.
  • Bala10
    főleg a csipára értettem, hogy valóban ekkora előnyt fog e jelenteni esetleg korlátozhatnák a számukat. FH2ben pl nagyon jól működik, hogy csak 1-1 sznájperes van. :)
  • TDC Geronimo
    Nemhiszem, hogy ilyeneket megváltoztatnának. Amúgy játék közbe egyáltalán nem zavaró ez a spotolás. Nem sokan spotolnak amúgy se. Én attól féltem itt is az lesz, mint az első részbe. Na ott csak piros háromszögeket láttál rohangálni a pályán végig szinte :D Itt egyáltalán nem jellemző.
  • Bala10
    ez pl lehetne egy kérdés:D

• Doomista
    Az sooook, le kell csökkenteni 2-3 secre.
  • TDC Geronimo
    5 sec ma néztem