51658
-
Jaja! -
Te nem most kezdted :D..abszolút egyetértek!
-
JagFater #2024 Bennem eddig pár aggasztó kérdés megfogalmazódott:
- Frendly fire
- Sniper. Ha így marad, akkor a pléyerek 90%-a sznájper lesz, ez borítékolható. Ez most konzolon lehet, hogy nem így van, de pc-n a sok csíra tuti az lesz...
- Minden csapattagra szpónolás buziság. Gyakorlatilag kiirthatatlanan egy közepes erősségű squad. BF2-ben is kivették a líder átadós dolgot, akkor ide miért teszik be alapból?
- Spotolásos wallhack
- Fegyverek túl pontosak, lámabiztos. Ezt csak a videók alapján mondom.
- Nekem ez a rusholós stílus nem annyira begyere. Teljesen kód fílingem van. -
Gyuszopapa #2023 Jó lenne,mert ez a mindenkire spawnolás nagyon könnyüvé teszi szerintem. -
"Spawn on any squad member is an integral part of #BFBC2 but PC will have it's own squad up system. Just how you like it."
Hmm lehet maradnak a csak leaderre való spawnolásnál pcn? -
"The HDR audio solution in Frostbite runs fully in software to give use _full_ control over everything and create the best possible audio, so no expensive high-end sound card is required."
wow sima ratyi hangkártyákon is lesz olyan hangzás, mint a videókba! :d -
HM ebbe egész jól tolja a tag. XM8 brutál jó fegyver. Én is ezt használom legtöbbször. -
Kis tankos gameplay -
Ez is megoldás.
De az a legjobb a ffire szerókon, ha van olyan lehetőség, hogy ha valakit ffireznek, akkor lehet az illetőre nyomni egy panaszt, és ha elég kigyűlik, akkor kirúgást kap a szervertől. És azért ilyenkor már jobban oda fog figyelni, hogy véletlen se ffirezzen tankkal, mert nem lát, vagy ilyesmi. Szerintem belerakják az ffire módot a játékba, mert miért ne, ha ki lehet lőni, szerver meg nem egy lesz. -
Én ezt azzal intézném el, hogy kilépek a szerverről és átmegyek egy másikra... Én örülök neki, hogy nincs ff, mert így nem kell izgulnom amiatt, mert valami nyomorék leTKz egy járműért pl. -
De néha tényleg jó a frire :) Ha a másik beugat, vagy valami nem tetszik neki, avagy éppen le akarod vezetni a sok feszültséget, ami az az napi melóból összejött, és a csapatod olyan szar, hogy az ellenség miatt nem tudtok előrehaladni, akkor fogod a fegyót és érzelemmentesen szétlövöd headshot üzemesen a csapattársaidat, és ezzel jelezve, hogy nem vagytok jók semmire, semmire, SEMMIRE. Ha meg van mikrofonod, és betudsz ugatni a csapatvoipre, akkor úgy már durvább, durvább, DURVÁBB.
-
Az egy dolog, hogy eddig lehetett :p -
Lehet. -
Legalábbis konzolosba. Azt hogy PCn lehet-e majd állítani a szervereknél azt nem tudom. -
nincs -
JagFater #2011 Nincs frendly fire? -
ne terelj! igenis a játékból jön ^^ -
:o (boxod megvan már? :d) -
Rádrobbantok én minnyá megmondom mit.
-
JagFater #2007 Majd jól rádrobbantom a házat a picsába. :-) -
megmutattam másoknak is, és azt mondták, hogy a játékból jön :) -
Eleg hangulatos jofajta medic movie.
Aranylag osszedolgoznak csapatban a tamadok, de igy sem birjak felrobbantani a ladat vegul.
Latszik hogy kialakult egy front a hid elott ahol probalnak elorenyomulni a tamadok tobbfele modon is, de a vedok jol bevedik a vagont.
Ezen a videon is eszreveheto, hogy egy egyszeru kis effekt, a palyan szallo por es fust (is) mennyire fel tudja dobni a hangulatot (sztem). -
Landor #2004 mi a szart akar ez az 1-es streakjével :D -
lol nemhiszem :D -
-
Bala10 #2001 na, erre vártam, megyek aludni 
-
Bala10 #2000 -
2:27nél a játékban morognak? :) -
Bala10 #1998 csak a bf2ben volt úgy elbaszarintva. -
Párszor leírtam már, hogy ég és föld :p -
Gyuszopapa #1996 Én látom úgy vagy tényleg jónak tűnik a hitbox. -
Kedvenc puskám lesz BC2-ben :) -
m16 montage. Utolsó unlock assaultnál. Nemsokára szerintem HDba lesz -
Bala10 #1993 viszon az nem fordulhat elő, hogy a csapatod 90%a csak kuksol a bozótban, míg a támadáshoz nincs elég ember... na az aztán idegesítő. :D
42ben is omaha, rohanni kéne fel a német állásokhoz, erre a csapatod nagyrésze ott fekszik a parton és lődöz. vagy pl foglalni kéne pontot, mert nincs 1 sem és senki nem hajlandó megmozdulni a tuti fedezékéből. igaz k/d-je kúrva jó lesz, csak éppen élvezhetetlen a játék. -
Ezzel az a gond, hogy hozzá nem értő személy snipázik.És esetleg neked nem jut hely .Én imádom a távcsöves fegyvereket ezért valószínűleg sűrűn fogok sniperkedni. -
Bala10 #1991 főleg a csipára értettem, hogy valóban ekkora előnyt fog e jelenteni esetleg korlátozhatnák a számukat. FH2ben pl nagyon jól működik, hogy csak 1-1 sznájperes van. :) -
Nemhiszem, hogy ilyeneket megváltoztatnának. Amúgy játék közbe egyáltalán nem zavaró ez a spotolás. Nem sokan spotolnak amúgy se. Én attól féltem itt is az lesz, mint az első részbe. Na ott csak piros háromszögeket láttál rohangálni a pályán végig szinte :D Itt egyáltalán nem jellemző. -
Bala10 #1989 ez pl lehetne egy kérdés:D
-
Az sooook, le kell csökkenteni 2-3 secre.
-
5 sec ma néztem