51658
-
Lehet ja, ez nem is vita kérdése. Az embereket az zavarja, ha túlsok van belőlük. Oldalanként kb 1-2 az ideális, de általában több van és csak a baj van velük, főleg hogy csak fragra mennek. -
Az a baj, hogy a bf nem úgy működik, mint a cs meg a cod. Ha bf42-ben letudsz lőni snipa-val, úgy mint cs-ben, meg cod-ban megtapsollak. -
Kb olyan verfurdok lesznek mint amilyet a sniperek rendeznek a medicek kozt bc-ben.
-
Nem lesz itt gond. Tesznek(teszünk) róla itt páran, hogy hamar lecsengjen a dolog
-
Bala10 #2167 miután bukta volt az új cod, ezzel lehetett számolni:D -
De most csak kepzeld el mi lesz par honap mulva...kijon majd a BC2 (vagy akar csak a demoja).
Kb a COD topik fele es minden Nothing117-hez hasonlo 12 eves (agyu) itt fog chatelni.
Landor-nak lesz meloja rendesen...
-
De itt most nem arról volt szó , hogy 50% snipázik hanem arról , hogy snipával is lehet freg vadászaton kívül mást csinálni. -
Landor #2163 ne flémelj, köszi -
Nothing117 #2159 az a fajta tüzérség tényleg nagyon fasza volt jó lenne bc2-be is ilyen lenne de azóta csak lebutított szart raktak be -
zebrock #2157 zajlik az élet ) megyek is bfdc-zni. én akkor rágtam be a snipákra még 42-be , amikor tüzérkednél , tehetnék a kamerákat ki , hiába adom le a drótot , szartak rá vastagon , azt se tudta a 90 %-a mi a fasz a tüzérségi támogatás. ok, géppityusoknál is ott a lehetőség. sajnos bf2-be a kommandereknek egy lebutított tüzérséget adtak ellen kijelzéssel , nem tom milyen lesz majd bfbc2-ban, de remélem hasonló a 42-höz. -
Nothing117 #2154 inkább te húzz oda vissza te faszláma
-
Nothing117 #2150 általában ha jól rálátok 1 zászlóra és nem járműben ülnek az emberek onnan nemigen fognak élve távozni -
Nothing117 #2148 persze mert te olyannyira isten vagy hogy minden ellenfelet látsz még akkor is ha nincs uav feletted -
Nothing117 #2147 hiába bújik fedezékbe egyszer úgyis kijön onnan azért te sem lehetsz olyan hülye hogy az egész kör alatt 1 dobozban fosol nehogy lelőjenek ugyanez érvényes a 2 gyalogosra is -
Nothing117 #2146 a fedezékek nem bezárható dobozok hogy 1 snipa ne tudjon lelőni de ha tudod hogy hol van akkor persze könnyen elbújsz előle csak amikor kiszaladsz a fedezékből máris ott a headshot
ha 10 ember a járművekkel megy 10 pedig skilles snipa még azelőtt lő fejbe téged közelről is mielőtt te megölnéd őt, ha nézegetnél profi snipás videókat youtube-on akkor rájönnél hogy 10 méterről is simán fejest 1 pillanat alatt mert én is így szoktam csinálni snipával és máris foglalom a zászlókat te meg lesel hogy hogyan lőttelek le ilyen gyorsan mert azt hiszed hogy nem lehet gyorsan célozni fejre -
Hogy védesz meg egy pontot, amit mondjuk két gyalogos akar bevenni? Ha közzéjük szaladsz meghalsz. Ha mesziről lődözöl rájuk, ha egyikük meghal a másik elbújik, ha oda mész szintén meghaltál. Marad az hogy le c4-ezed a pontot, de mivan ha a két gyalogos nem egy időben jön, hanem felrobbantod az elsőt c4-el és a második meg elbújik? vagy mindig szerencséd lesz és mindig lelősz mindenkit és mindig mindenkire szabad rálátásod lesz? -
Nem igen örülnék neki. Ha figyeled hol támadnak és hol mozognak a társaid tudsz úgy menni, hogy ne kerüljenek mögéd. Ha olyan helyen járok akkor meg szokásom sűrűn hátra nézni.
Mivel a zászlókat nem a zászló tövénél állva szokás elfoglalni és általában minden zászlónál van valamennyi fedezék, ha elbújik valaki, a snipa nézheti, hogy foglalják el a pontot.
Gondolod hogy az működő taktika bf-ben, hogy egy 20 vs 20-ban publicon van 10 snipa, akik fedeznek, meg 10 egyéb akik foglalnak? gondolod megtudja majd a 10 snipa védeni őket?(ha a legjobbak a világon akkor se) Megmondom előre esélytelenek. Mivel ez egy járműves játék, a gyalogságnak a járművekkel összhangban kell támadniuk, 10 snipa nem ér semmit, ha az ellenfél összhangban támad a járművekkel gyalogsági támogatással. Ha 10 snipa van nincs elég gyalogság és bukta a snipa fedezet nézheti, hogy halnak az emberek. Ha meg csak 1-2 snipert vetsz be akkor meg ne mond, hogy mennyire hatékonyak.
A snipa arra jó bf-ben, mint amit Geronimo írt a #2118 -ben. Esetleg hidakat c4-ezni vagy pontokat direkt tankok ellen. Távolról lődözni frag vadászkodás semmi más. -
Nothing117 #2142 a lényeg hogy folyamatosan változtasd a pozíciódat hogy mindíg ott legyél ahol a legtöbb ellenfél van mert ott tudod legjobban segíteni a társaidat és így nehezen is fedezik fel a pozíciódat -
Nothing117 #2139 igen ha pedig éppen elment az ellenfél az éppen általuk elfoglalt zászlótól és nem látok ott komolyabb veszély amit nem tudnék ki iktatni akkor meg szépen elfoglalom a zászlót hogy a többi csapattársamnak nem keljen meghátrálnih ogy a hátuk mögötti zászlót elfoglalják nehogy 2 tűz között rekedjenek, csak ezt a sok faszláma nem érti meg -
Nothing117 #2135 én általában még azelőtt fejbelövöm mindkettőt mielőtt fel tudnák éleszteni egymást ha meg felésztekik egymást én csak boldog vagyok megint mert még 1 párszor lelövöm -
Nothing117 #2133 szerinted 1 snipa mióta tudja fedezni az egész pályát meg 2 kilómétert szaladni hogy valahova hogy letegyen pár c4 et aztán megint fasza pozíciót találni magának mert az sincs mindenhol a pályán -
Nothing117 #2131 szerintem örülnél neki ha 1 sniper fedezné a seggedet mert gondolom nem csernobilban születtél hogy hátul is van szemed mondjuk te szaladsz 1 zászló felé és nem veszed észre az ellenfelet aki éppen 1 bokorból indulva mögötted szalad hogy lekéseljen na ilyenkor szerintem örülnél 1 snipának ráadásul a legtöbb helyzetben elég szépen tudnak téged fedezni hogy a rohat zászlót el tudd foglalni és ne lőjjön le senki, ha sokat játszottál volna sniperként mint én akkor már rájöhettél volna erre -
Nothing117 #2130 ez a spottolás rohadtul nem hasonlít a graw-hoz mert ott nem hogy az ellenfélt nem jelezte semmi de még a nevét sem szóval ott spottolás nem volt ha meg nem játszottál vele akkor meg ne írogassál már arról a játékról -
vér és verejték -
hajjaj mi lesz itt megjelenés után
-
Még meg sem jelent ez a szutyok ,már megy a sírás meg az anyázás. Lámpicsek banda mennyetek CoD-ozni 

-
Ejj mintha csak most csöppentél volna bele a bfes communitybe úgy csinálsz :D -
engem nem zavar a csipa, sok medik kell és lólépésben haladni:) -
végülis itt az egész bf sorozat a polcomon, de fogalmam nincs miről van szó. -
Ne kezdjétek el itt is a Battlefield 2 topic stílust légyszi!!! Nem kell egyetérteni, de attól még el lehet szépen is vitázni kúrvaanyázás nélkül is!!
Előre is köszönöm!! -
JagFater #2122 Na, te a baszott nagy béef múltaddal aztán tudod mitől döglik a légy...
Pont az a probléma, hogy snájper kezébe adják a c4-et, meg a légitámogatást.
Egy normális szkvadba max 1x lelők valakit a snipa, aztán következő lövés már nem lesz, mert kést kap a hátába... -
látom eszed annyi mint 1 töknek ... Ha be nézed snipával a lerakót és nem hagyod le rakni a cuccot ki ne találd már , hogy nincsen értelme.Vagy le van rakva a bomba és nem hagyod felszedni. Hilddel nagy segítség.Az már viszont más téma ha csak freggelget.... -
mit sírtok, aki gyenge csipa, az szart se ér, aki ért is hozzá, az meg végzi a dolgát. utóbbinak persze örültök ha a ti csapatotokba van, de ha ellenetek, már jöttök ide sírni. :( -
Azt mondom egy legyen aki hátulról támogat, ellenfeleket spotol, légitámadást hív ja meg C4et pakol 1-1 forgalmasabb útra stb. Több nem kell :D -
JagFater #2117 Azon kívül, hogy a sok várfasz attól érzi magát jedinek, hogy a pálya végéből lövöldözik, kurvára semmire sem jó egy snipa...
Illetve de, lekéselni... -
Gyuszopapa #2116 Az a nagy büdös helyzet hogy nem főképp a sníperekkel van a baj csak nekik kedvez az a dolog hogy az ellenfél spottolása után a kijelőlt személy nem csak a minimappon jelenik meg hanem mintha egy sisak lenne rajtad és annak a plexijén is megjelenik az ellenfél felett egy piros rombusz(kicsit hasolít a te GRAW-odhoz is),és a snípernek igazából nem is kell látnia a célszemélyt hanem elég a rombusz alá lőnnie.És itt az a gond legfőképp hogy egyéb kasztal(assault vagy medik)még a pálya feléig se jutsz el ha egy pár személy sníperként bekempeli magát és spottolgatnak rendesen. -
Csak 1 et nem veszel figyelembe 1 snipa védelembe kurva jó sőt fedezni is durva. -
én igazából csak akkor láttam házat összedőlni (az EA videójában) amikor felrobbantották az egyik - A vagy B - bombát... :o -
A probléma abból adódik, hogy ennek a játéknak nem a frag szerzés volna a lényege... hanem, hogy elfoglalja a szerencsétlen zászlókat az egyik csapat és elfogyjon a másiknak a ticket. A sniperek pedig rohadtul nem tesznek ehez hozzá semmit, azon kívül hogy a pálya szélén lődöznek kedvükre. Amíg az egyik oldal szépen foglal, addig a másik oldal fele snipázik és sohase fognak nyerni, mert nincs elég ember aki elfoglalja a zászlókat. Magyarul rohadtul zavaróak maradnak. Ja elfelejtettem a stat a lényeg meg a kitüntetés... -
nem érted a problémát:
bfről beszéltél,holott a téma a graw(talán 2) volt,és megsértődtél mikor szóltunk,hogy nem ugyanarról a játékról van szó...