51658
  • grebber
    Mitől jönne csak konzolra? PC-re is jön mint a szél!
  • Gyuszopapa
    Gondolom moha is csak konzolra jön.Rendszerkövetelményt pedig aki kicsit ért a pc-hez tud írni.
  • Gyuszopapa
    Sajnos ez az egész nem vicces még ha azt gondolod is.Nem igazán szeretnék konzolt venni hogy normális játékkal játszhassak,föleg nem xbox-ot már csak azért se nehogy a mikrofost támogassam vele.Neki különben is az az érdeke hogy pc-re ne jelenjen meg.
  • Zs0lt1
    Így helyes a mondat:

Gero megkérdezett két dice fejlesztőt twitteren, hogy lesz-e valami képi anyag a pc-ről vagy lesz-e uj trailer a VGA-n.
  • Zs0lt1
    Ha elsem kezdődött volna, akkor honnan tudnák hogy mi a rendszerkövetelmény? :D
    Sztem megvan pc-re a motor, csak ugye az ea diktál.
    Gero megkérdezett két dice fejlesztőt twitteren, hogy lesz-e valami képi anyag a pc-ről vagy lesz-e uj trailer. Azt mondták h nem, mert moha lesz.
  • Bogdogege
    Öljük meg mindet
  • Gyuszopapa
    Elhiszem hogy te ezt gondolod de nekem még mindig túl gyanús hogy a pc verza elkészítése még el se kezdődőtt.A 43-nál is kiderült hogy senki le nem égette őket a konkurenciától hogy ilyen balfaszok hogy fél éve meg kellett volna jelennie,ahelyett nagy csönd van meg igégetés.Ez pc-re nemhogy 79-nap de még 279 nap múlva se lesz.Vagy lehet hogy lesz de az akkora konzolport lesz hogy tényleg indokolt hozzá a 4 magos proci.És még igy is fosul fog majd kinézni.Bocsánatot kérek mindenkitől ezért amit írok de mostanába csak mi pc-sek egyfolytába csak szívúnk a konzolok miatt és ez nekem nem esik jól.
  • FiveOmensXXXXX
    Pár napja poénból ezt mondtam én is :D Le is lettem érte hülyézve, hogy ez nem fordulhat elő, mert más emberek készítik a mohaa-t, annyi embere van a dice-nak :D
  • Bala10
  • Zs0lt1
    Nagy valószínűséggel azért halasztották el a pc bétát, mert a mohát csinálják a fasszopóék.
  • Bala10
  • Nothing117
    tudod mit?
    akkor idegesítőek lesznek
    így már megfelel?
    téma lezárva
  • Landor
    látom még nem nagyon esett le, hogy amíg vulgáris szavakkal illetsz másokat, addig törlöm a hsz-ed
  • FiveOmensXXXXX
    Azért nem lesznek bf-ben idegesítőek a sniperek, mert egy tök más játékban se voltak azok? Ez végül is logikus.
  • Nothing117
    az legalább realisztikus volt sebzésileg
  • FiveOmensXXXXX
    + tdm! tdm = "futkosás és kaszálás cél nélkül". Azt hiszem a bf és a graw2 tökre hasonlít egymásra, mint ahogy most kiderült. Lehet levonni következtetéseket, hogy graw2-ben ugyanúgy működik a snipa, mint bf-ben, mert hát ugyanaz a játék, csak pár eltérés van ami elhanyagolható :D
  • HTS s3rg1nh00
    "járművek nélkül"
    akkor stfo vagy gtfo
  • Nothing117
    egy elég realisztikus infantry harcos játék
    járművek nélkül
  • Gyuszopapa
    A dugás már megvolt.
  • TDC Geronimo
  • Bala10
  • TDC Geronimo
    Akkor elmegyek!
  • Bala10
    amíg a konzol és pécé egy topikban van, nem lesz nyugtunk
  • Bogdogege
    Van egy olyan érzésem ,hogy ez a topik többre viszi mint a Bf2-es, jönnek majd a tizenéves fiúkák a bölcs élet meg játék tapasztalataikkal.
  • Running
    Snipa vs graw téma helyett esetleg dughatnátok valami nővel, szerintem, mert itt már a tank sem oldja a feszültséget.
  • Dévids
    ghost recon advanced warfighter
  • Bala10
    mi a szar az a graw?
  • Nothing117
    egyedül singleplayer kampányban van benne a piros rombusz és a multinak is csak 1 bizonyos módjában

így már remélem érthető
  • Nothing117
    de ez akkor is csak singleolayer része nem a multi multiban amiben sokan játszanak tdm ott NINCS spottolás had ne írjam már le még 5 ször

és ez még hogyha a graw2 is akkor sem a PC-s verzió a playstation verziókat meg nem ismerem
  • Gyuszopapa
    Nem tudom ki beszélt a név kijelzésről én nem.Én csak azt írtam hogy van benne spottolás és piros rombusz jelzi az ellenfelet.Most van benne piros rombusz vagy nincs,most ne nézzük a módokat.Bocsi de ez GRAW 2-es videó.
  • Landor
    na figyelj csak akkor...
  • Nothing117
    mielőtt baromságokat írogatsz legalább próbáld ki a játékot, ha jobban figyeltél volna a videó amit belinkeltés az a graw1 és annak is a singleplayer része én meg ugye a graw2-ről és annak is a multijáról beszéltem ott pedig csak recon vs assult-játékban van spottolás csak ebben a módban alig játszanak mert nem valami jó, mindenki a teamdeathmatch-et tolja benne abban pedig nincsen spottolás de még az ellenfelek nevét sem jelzi ki a játék nincsen benne minitérkép sem, és semmi nem könnyíti meg hogy felfedd a pozícióját
  • Gyuszopapa
    Hogy is van az hogy nincs spottolás a GRAW-ba.GRAW gameplayNem tudom te hogy játszottál a GRAW-al de itt mintha piros rombusszal (1.48-nál)lenne kijelezve az ellenfél(és még mondja is hogy "contact") a saját egység meg kék rombusz.Esetleg te nem játszottál vele.
  • Nothing117
    szerinted ki az a hülye aki 2 katona közé beszalad, ez nem hollywood hogy te majd lehasalsz közöttük a 2 katona helyetted meg egymást lövik le
  • FiveOmensXXXXX
    A fenébe így már nem is akarok vele játszani :D Reméljük a pc-s verzióba kitalálnak valamit, mondjuk legyen nehezebb lőni vele. Bár lehet, hogy a többi pályán nemfognak annyira érvényesülni, mint ahogy mondjátok, mint ezen az egy pályán ami van a bétában.

Annó próbálkoztam bf42-ben, hogy mit lehet elérni medic-ek között futkosva snipa-val(mindig pisztollyal kellett megvédenem magam). Egyszer sikerült egy sarkon úgy megijesztenem egy medic-et, hogy ijedtében nem tudott lőni, én meg megijedve egy méterről fejbe lőttem reflexből snipa puskával:D Na azóta se sikerült ilyet csinálni :)
  • Nothing117
    cs-vel meg cod-al sosem szoktam játszani azt nemtom milyen ott a snipa
    én régen graw2-vel nyomtam aztán bf2142 vel ezekben meg én voltam az ász snipa
  • Bala10
    jahh:D
  • XenHai
    No commnt
  • FiveOmensXXXXX
    Engem az idegesített sokszor a snipakban, hogy elvitte a tigrist, hogy azzal gyorsan ér a reptérre. Majd a gépből kiugrott a pálya szélén, hogy ott feküdjön egész kör alatt és lelőjön 1-embert összesen...
  • TDC Geronimo
    ja hát bc2be se lehet háztetőről leugorva, közbe 4* megpörögve fejeseket osztogatni vele :D Bf se egy szimulátor, de codhoz képest olyan mint az ofp vagy az arma :D