51658
-
Nem fogják leszedni, mert hivatalosan is kint van. HDbe már lehet nézni -
ÁÁÁ gec nézzétek amíg még fent van. HD nem elérhető még, de gondolom az lesz kicsit később.
-
Na igen, majd meglátjuk. Joebácsit is kérdeztem, h miért kell hagyni az ilyen arcokat élvezkedni? Válasz, mert pörgeti a topicot. Ha máshogy nem anyázással pörgessük, fasza. -
aaaah, attol ne felj, van egy pro moderatorunk aki sosem alszik
-
Alig várom már h a Fuji is idetaláljon és ossza az überpro dumáját. A Bf2 topic-ból már elüldözött lassan mindenkit, remélem itt is megvalósítja az álmát. -
Landor #2303 én meg moderálni xD -
Single player videó is várható nemsokára. Ez még ugye nem volt. -
Ja, de idő közbe látom letörölték az archív oldalt is -
És akkor fogok én inkább játszani mint fórumot olvasni xD -
Húúúú ... lassan érkeznek majd a "mérnemméndzsíforsznégyenezaszar" tipusú kommentek is xD -
zab #2298 ERRE gondoltál,nem?:)
Új pályáról lesz video,aminek a neve Panama Canal! -
Hat nem igazan vagy kepben PC szinten.
En meg csodalkoztam is a 2 giga ramon, mar 2+ eve volt ajanlott konfigokban jatekoknal ennyi ram es kellett is soknal azota.
Raadasul ez full uj jatek tele minden szarral, fizikaval, stb.
A PCt mindig is ujitani kell (sajna) kb ket evenkent ha uj jatekokkal akarsz nyomulni, az egesz iparag igy van kitalalva.
Ha nem akarsz ujitani tobb evig, akkor konzolt kell venni. -
nem nézegettem katalógusokat, de szerintem már a tesco gazdaságos pc is min 2gb rammal jön :)
a játék miatt meg ne aggódj! eladom neked 15kért, így mindenki jól jár :) -
najó...Melyik az a PCs játékos, akinek manapság nincs minimum 2, de inkább 4gb ram a gépébe? Szarért hugyért dobálják már a ramokat. helyedbe a többi részén izgulnék nem a ramon, mert ha ramod sincs 2 gb, akkor a többi nem tudom mi lehet. -
Haulin #2294 Bazzeg gépigénye 2gb-s ram?Hát apám nemtudnák úgy megcsinálni a gamet h ne kéne mindig új cuccot belevenni...De hát ez van...Alapból nemnagyon venném meg de így....kerül majd 16ezerbe (kb) és + 6ezer ram...áhhhh. -
Hmm Tegnap véletlen kipostolták a blogra, de azóta leszedték, video meg private lett. Nemsokára gondolom kirakják hivatalosan :o -
100 fő körül vannak. Valahol írták régebben -
Es mi van ha van ha csak direkt a "jeghegy csucsat" mutogatjak, es lentebb van meg 20 szint atombiztos bunkerjuk tele indiai programozo rabszolgakkal? -
Sztem az a vita eldőlt, hogy hány ember dolgozik a DICE-nál.
A felső két szint az övék: DICE HQ @ Stockholm -
The BFBC2 PS3 Beta has been a huge success thanks to a the massive participation (300,000+ people) and invaluable feedback. The team is, and has been, very busy reviewing tons telemetry data, feedback from the community, and implementing it into the final game for an amazing launch this March 2010! The Beta will close December 21st so make sure to get your playtime in so when the demo releases your skills are still sharp!
Here is some fun data we collected:
- Total kills = 45.42M
- 9.4M kills from Vehicles
- 3.43M Vehicles Destroyed
- 380K Houses Destroyed
- 1.01M Marksman Headshots
- Total number of points awarded = 10 100 094 360
- Total number of Revives = 2.52M
- Total Repair Tool kills = 15.58K
- Total Defibrillator Kills = 12.69k
- Total Knife Kills = 1.69M
- Total C4 Kills = 730.81K
Again, thank you so much to everyone that participated in the PS3 Beta and we hope to see you in the Demo early next year! And after that the real deal, the Battlefield to rock the year 2010, Battlefield Bad Company 2! :-)
/GvD
Apicsábe már csak 21ig van beta :( -
"Russian Cobra Red Dot"
-
En nem sok problemat lattam a modelleken, viszont a red dot nem tetszett.
Elvileg oroszok altal hasznalt profi fajta, de akkor sem tetszik, vagy legalabb az amcsi fegyvereken ne ugyanaz verzio lenne. -
"Mmmmmmm sexy new weapon skins. **drool**" Twitterről hmm. Úgy néz ki reskinnelik a fegyvermodelleket. -
bf: sniper wars -.- -
Bazz, a hangok azok nagyon tetszenek, hogy úgy az egész környék beleremeg.. :) -
Linkelek en is egy kis tovabbi "kinzast".
Ujabb sniperes movie, van par poenes es "erdekes" resz benne.
Amugy erosen gyanus nekem, hogy egerrel (atalakitoval) tolja a srac...
Egy betas rovid szoveges velemenye a jatekrol...ugy nez ki tetszik neki. :) -
Nincs semmi. A héten lehet, hogy lesz PCs hír, de nem biztos. Ennyi az össz :D -
Gero keressél már friss híreket, ne lustálkodj, olyan jó h nem kell keresgetnem, csak nézem amit linkelsz oszt teszem fel az oldalra.
-
Jah igaz...bozotrol bozotra repkedni.
-
akkur sunyizni kell az épületek között és úgy meglepni xD -
Nothing117 #2278 agyaggalamblövészet
-
Sztem a kis UAV helit a sniper siman kiszurja es lelovi seperc alatt (ha jol lattam videokon 1-2 loves kb).
A tiszta egen nagyon konnyen eszreveheto egy mozgo ojjjektum.
-
:DDD nincs még több? :D -
akkor most próbáljunk szöveget értelmezni:
a squadban 4 ember lehet,és bárki bárkire spawnolhat,a többi pedig marad olyan,mint jelenleg a bf2ben is van(#2265) -
JagFater #2274 Azt írja, marad olyan. Miért, milyen most bc2-ben?
-
észlény,olvasd már el mit írtak twitteren,ott a PC-ről volt szó(#2263) -
Ott a megoldás egyik fele :D -
Amúgy előbb megkérdezték twitteren, hogy milyen kártya kell ahhoz, hogy teljes pompájába lehessen élvezni a BC2őt. Válasz az volt ami a recommended csak kiegészítették ATI 4870el is. Egyelőre megnyugodtam :D -
Van még 1 :D
-
Gecc xDDDDDDDDd