51658
-
nem jelöli, csak annak mutatja a radaron aki eldobta a szenzort -
Gyuszopapa #2635 B.U.É.K. mindenkinek. -
Jobboka #2634 A motion sensor -nak csak annyi értelme, h bejelöli az enemy -t, ha a közelébe kerülnek? Mert az úgy elég faxa :D -
Fasza ez a hegesztő pisztolyos öldöklés :D -
Na pangás van úgyis. Video montage mára, amíg várunk a PCs hírekre.
-
Alattad válaszoltak...olvassatok is ne csak írjatok. -
Jobboka #2630 de télleg, csak azoknak jár a béta akik amcsiból rendelik elő? -
de -
miki10 #2628 ha én nem rendeleme meg a játékot, akk nem is probálhatom ki a pc betat? -
PC-s Multiplayer Bétába, ami 2010 január 28-tól február 25-ig tart. -
-
Jobboka #2625 ne aggódjatok amikor csend van, főleg egy nagyobb ünnep alatt....
szerintem ezt sokan félreértelmezitek.... -
kutyacsont #2624 tán farsang ? :D xD Am félek hogy húsvét 
-
nyugodt vagyok. -
Remélem nem húsvétra gondolt! -
"The #PS3 Beta is now officially finished, next we'll see you on the #BFBC2PC Beta battlefield!"
"#BFBC2_PC info will come, but not until it's ready! So don't worry when things are quiet, especially over a major holiday. :-D"
Lesz pcs beta nyugodjatok meg :D -
Limited Edition azert limited mert rendes vagy es a joval a jatek megjelenese elott perkalod nekik a penzt vagy fixre megrendeled es ezert a jatek elejen adnak neked nehany unlockolhato cuccot amit amugy csak kesobb tudnal megszerezni, x szint utan.
Limited es kesobbi normal valtozat ugyanannyiba kerul.
Hogy meddig lehet Limitedet rendelni azt nem tudni.
Sztem egy fix idopontban letiltjak, mondjuk februar elejen, 1 honappal a megjelenes elott. -
Remélem 1 hónap múlva folyt köv bár nehéz lesz kibírni :y -
na vége a betanak
-
Oké. A másik ebből a limitedből mennyi van amúgy mert már ezer éve kint van hogy lehet rendelni sima verzió nincs is :D vagy mi? -
Természetesen most! -
Lehet egyértelmű amik kérdezek de megkérdem hogy azért biztos legyek benne.
Van ugye ez a ~7600Ft-os (£24.99) Preorder for release-es BF BC .Ez ha megrendeltetném haverral (neki van ilyen kártyája) akkor a pénzt mikor vonnák le most egyből vagy csak a megjelenéskor?Vagy hogy működik ez?
-
Már megint kikerült egy oldalra valami pletyka hogy a konzolos verziók jönnek időbe a PCs meg kicsit később azt gondolom telebombázták őket kérdésekkel twitteren azt kénytelenek voltak mondani valamit :D -
a három közül 2 választható?
-
"No, the PC version of BFBC2 isn't - A) Canceled B) Delayed C) Overlooked. Chill out and disregard rumors." -
Squad rush valószínűleg, mert hiába rejtegetik a betaba benne van a squad rush medál a másik 3 mellett szóval vagy megtévesztés vagy epic fail :D -
JagFater #2610 Azon ne múljék, csak aztán fingom nincs mit kell nézni. :-)) -
JagFater #2609 thx! -
Bala10 #2608 follow-olj mindenkit, csak legyen bétakulcsunk:) -
na melyik aza gémtájp amit még nem rivíleltek? :D -
GordonVanDyke, locust9, Demize99, repi, daniel_collin, L_Twin.
Nagyjából őket érdemes followolni. Meg van egy eapeople nevű lista is amiben benne vannak ők is, de sajnos egy csomó felesleges ember is. Mint pl a cseszlovák ea kirendeltség meg ilyenek. -
Squad based multi interjú -
Hát ha infókat akarsz akkor nem árt a deveket is, de a kódokat majd az officialbfbc2őn osszák úgyis. -
Tényleg, rég pr-oztam :)!
Ha kicsit is figyelnének a mod csapaptokra, nem lenne nehéz egy szinte tökéletes játékot megalkotni!
De tudjuk ez csak hiú ábránd :(! -
JagFater #2602 PR-ben pl. van 1 fix pont, a többi mobil. Egy teherautó, vagy heli, APC, vagy bármi. Egyrészt nem nagyon lehet kempelni, másrészt sokkal izgalmasabb is, ha nem tudod honnan pottyannak a nyakadba. -
JagFater #2601 Én má csinyáztam ilyen twitter izét, elvileg a OfficialBFBC2 már follow.
Az nemgyó? Kell a komákat is külön foolowni'? Vagy hogy van ez? -
Rendeljünk 10-et aztán szétdobjuk :D! -
Gyuszopapa #2599 Nincs ez jó ajánlat szerintem.Én is kifigyeltem már ott a game.co.uk-n. -
£24.99 + £2.95 Ennél van jelenleg olcsóbb megoldás? (Persze olyan ami Magyarországra is küld) -
Jobboka #2597 nekem is :D de baaz most emiatt twitter acc..... azt se tudom mi az (nem is naon érdekel a "twitterezés")