51658
  • Snexi
    én a helyedben akkor rendelném meg amikor már biztos hogy nem késik
  • kutyacsont
    Nemazért de én nem hasonlítanám őssze a 2 game-t...
    "bf2-vel még mindig játszanak,sőt az utolsó elötti szintet 1440 óra után adja meg" <-Sokan cod2-őznek még mindig tény ott nem aclass-ért hanem szorakozás gyanánt
    Amúgy az új cod nekem is csalódás volt... már ott rosszul nyitot hogy meg vettem hogy ne keljen töltögetni meg szarakodni erre a telepítő lefagy a 2.dvd-től... a haver még mindig tölti nekem... mert 60kb/sec netel nem egyszerű leszedni :D
    Am a BC2-őt biztos meg veszem a karácsonyi pénz mr félre van rakva...
    sszerintetek megéri előrendelni 576-ba a gyüjtői kiadást ?
  • tonyr #2674
    hát ja...
    csak ne az legyen bfbc2-vel mint bf2-vel hogy agyonpeccselik kis lama-k miatt me tul erös a BH gépfegyoja, tul sok raksi a helin, tul erösek a fegyok.. és mindent lebutitottak.. bf2 1.0 na az kész volt :)
    na meg a hitbox-rol ne is beszéljünk... de remélem bfbc2 ilyen téren jo lesz akkor aztán nagy öööm bodottá lesz :)
  • TDC Geronimo
    A codosok maradjanak csak a coduknál :D
    A legtöbbje úgyis ott fogja hagyni BC2őt miután áthajtanak rajta 3* vagy rádöntik a házat, illetve miután rájönnek, hogy a killstreakjeikkel a picsájukat törölhetik :D

BF mindig is az érettebb közösségnek készült, mivel sokkal mélyebb az egész játékmenet és "bonyolultabb" legalábbis a faék codokhoz képest.
  • tonyr #2672
    hát igen... 10k-t tényleg nem ér a mw2... föleg hogy nagyon rövid a single, és szintén rövid idö alatt el lehet érni max szintet multiba.. bf2 még most is 2005 ota tartja magát, söt az utolso elötti szintet 1440 ora játékidö után adja meg.. na most cod-dal ki fog enyit játszani ?
    nade jön a bfbc2 és kiváncsi leszek hányan maradnak a cod-nál...
    pc-s infokat nagyon várom ill beta kulcsom, már ha kapok :)
  • Kandurex
    Teljesen kaotikus volt az egész, követhetetlen fos. A multija meg minden kritika alatt van.
  • TDC Geronimo
    Olyan eszetlen hent az egész, mint amilyen a multija. 12 éveseknek tetszik mert egyszerű, mint a kapanyél.
  • grebber
    Háború már csak ilyen fasza pörgős akció dús.Csak kár hogy marha rövid volt!
  • Running
    MW2 singlit kipróbáltam. Hát volt pár izgis rész, amit azzal tettek azzá, hogy egyszerre 150-en lőttek rám, minden oldalról. Egy igazi fos az egész. Az előzőek sem voltak semmit, de ebben sikerült túlzásba vinni elég keményen.
  • Snexi
    iwnet...
  • havercsotány
    hát nekem is csalódás a megszokott unott séma az egész.
  • Jobboka
    miben lett neked az mw2 a "csalodások csalódása" ???
  • REPS0L
    gta4 után meg se szólalok
  • JagFater
    :-DD
  • TDC Geronimo
    Nem fogsz ebbe biztos vagyok.
  • eLiXir
    Nem vagyok egy nagy jatekos, senem vettem meg minden jatekomat eredetibe, de MW2 utan ami szamomra a csalodasok csalodasa, remelem ebben nem kell csalodnom, mert ezt kotelezo lesz megvenni:) buek!
  • TDC Geronimo
    hajjaj :)
  • 3TOMI3
    Áll a bré meg minden csak lenne kint a cucc ;>
  • TDC Geronimo
    Nah "We've tweaked the timings and other things, details coming up in a blog post soon." Ez a soon ez valószínűleg hétfő, így akkor lehet számítani az infókra majd betaval kapcsolatban is. A felső idézet pedig a spotolásra vonatkozik. Biztos volt hogy annyi feedback után nem marad változatlanul. Nem kell fosni most eléggé odafigyelnek minden észrevételre, ami a community felől jön. Nekem PS3 beta alapján is már az volt az érzésem, hogy az eddigi legjobb battlefield részt kapjuk. Majd meglátjátok :p
  • TDC Geronimo
    Remélem a BF theme visszaköszön itt is, mert a betaba se a menübe nem volt hallható se töltésnél :(
  • uHs Gerzson
    BC2-t nekem idénre :D
  • Beers
    Ja, mivel végeztek elugranak malibura 3-4 hétre:)!
  • Snexi
    átcsoportosítanak :D
  • TDC Geronimo
    Még mindig külön team dolgozik a PCs és a konzolos verzión. Sokat nem számít, ha kész a konzolos :p
  • Snexi
    az jó lenne ha kész lenne a konzolos mivel akkor maradna +1 hónap csak a pc-sre
  • TDC Geronimo
    "happy new year everyone. two weeks more of working on this game we love.. then we get our real new year." 2 hét és kész. Legalábbis a konzolos -.-
  • TDC Geronimo
    Hát a destruction eleve fejlettebb már a bc2be illetve a netkód fényévekkel. Meg az UI is jobb (találatjelzés, célkereszt stb)
  • Snexi
    ?
    ugyanaz az engine van ígyis
  • Smithwarden
    "Minimum" - sajnos tudjuk hogy az naluk elegge a beka segge alatt talalhato, olyan sokat kamuztak mar az elmult idokben a PCseknek.
  • TDC Geronimo
    Ja amúgy ha már ennyit késnek vele átrakhatnák a BC2 motorjára a 43at :D

• Zs0lt1
    Ingyen szerintem se fogják adni. Nem is a DICE miatt, hanem az EA miatt. A DICE-os arcok sztem sokkal inkább odaadnák ingyen, de az EA nem fogja engedni.
  • TDC Geronimo
    Jövő héten én már számítok egy nagyobb bejelentésre, ami tartalmazza majd a konzolos demó dátumokat (ezeket mondjuk már most is tudni félhivatalosan) és a pcs beta dátumot, megspékelve médiaanyaggal végre -.-
  • TDC Geronimo
    Amúgyis 3k lenne csak. Ennyi várakozás után a minimum, hogy ingyen adják egy megvett termékük mellé :D
  • Smithwarden
    Hasonloan tippelek hogy a BC2 megjelenese kozeleben adjak ki a 43-at is (ha mar egyszer vegre "atszenvedtek" a frostbite motort PCre), de azert hogy ingyen az tul "durva" lenne a DICEt-tol.
    Nem igazan ugy ismerjuk oket, hogy csak ugy hozzankvagjanak egy jatekot ingyen...
    Sztem legfeljebb kedvezmenyesen megveheto lesz BC2vel egyutt vagy aki megvette a BC2ot, az kap ra valamennyi kedvezmenyt.
  • TDC Geronimo
    megjelenésnél*
  • TDC Geronimo
    Nem fog BC2 előtt kijönni. Azt írták, hogy Lesz egy kis meglepetés hozzá. Szerintem minden BC2 példányhoz PCre ingyen adják majd a megjelenés.
  • Snexi
    áh,jöjjenek már a most a héten
    amőgy a 43-al mi a fasz van?jólenne ha kijönne legalább februárba
  • koschwarz
    ebben az évben már jön a bc2, igaz?

BUÉK!
  • Bala10
    ámen
  • TDC Geronimo
    BUÉK nubok. Na 2010 van. Jövő héten jöhetnek a PCs hírek