51658
-
JagFater #2718 Húdedolgoznakadájszosfiúk. :-) -
akkor már alszok b+ :) -
zebrock #2716 főzök B+ :) utána -
b+ fórumozgatsz, de szerverre nem tolnád fel a képedet
!
-
zebrock #2714 már nem lehetett tovább fokozni a fizikát negatív irányba , ezért a bot-oké :) -
Ez az :S! -
Majd integethetsz nekik minden rush kör elején meg 2 láda robbantáskor
-
Kár azokért az A10-esekért :(! -
vmi értékelhető méretben nincs? :\ -
6-dik kép
-
Asszem ezek a képek még nem voltak.
-
Ez kivételesen a webforditas.hu műve. 
A lényeg viszont, hogy elértem/tük, hogy ezután magyarul kapjuk meg a napi BFBC2 híradagunkat Tőled!
-
Gyuszopapa #2706 Hát már ideje volna,így nem készül el márciusra. -
JagFater #2705 És az hír, hogy 11 órakor nekiálltak dolgozni? :-) -
Szerintem óriási. Mindig röhögök rajta.
-
Bala10 #2703 
-
Najó inkább leírom legközelebb magyarul a lényeget, de ez a googles fordítás borzasztó :D -
"2010 kezdés tele van BFBC2 végső nyújtásával a csapat hellbent és játék nézni döbbenetes. Több információ mindenen hamarosan." -
"2010 starts full on with final stretch of BFBC2, team is hellbent and game is looking awesome. More info on everything soon." -
Jól látni, hogy legalább az LS tartja magát! -
Tegnap előtt játszottam vele pár kört. Fogynak a szerverek nem is kicsit, egyre nehezebb már publicot is találni, ami elviselhető még. A klánok már nem is publicoznak igazán. Viszont vicces, hogy a bajnokság még most is zajlik vagy 30 klánnal: bf42-liga -
RoboGoD #2697 Az nem tetszett valamiért. De az okát magam sem tudom. Az az egy hiányzik a polcról. Jelenleg BF2142-ben tolom a HUN4CE klánban. -
JagFater #2696 Én nagyritkán. Van itt fóruma, ott vannak az utolsó mohikánok. :-) -
Vannak még páran. -
én csak 1942-vel játszottam most is nemrég felraktam.bf 2-t pedig vártam, hogy lemenjen az ára meg is vettem de nem tetszik.én is beszállnék bc 2 multiba ha lehet 
ui:valaki még játszik multiban 1942-vel ? -
Landor #2693 wb
vietnamot te nem nyomtad? -
Landor #2692 :) -
RoboGoD #2691 Hi,
Remélem sok régi buddy-val fogok újra találkozni a BFBC2-ben.
Egy BF1942(DC),BF2,BF2142 VET. -
Minden tiszteletem a tiétek, hogy azzal a fos bf2es enginnel ilyen jól szórakoztok :D
Poe 1et imádtam, de az vietnam alá volt. Neked gondolom nem kell bemutatnom a különbséget a kettő között. Mikor vége lett bc2 betanak kurvára kedvem támadt BFezni PCn is egy kicsit és egy gyenge pillanatomban felraktam BF2őt...hát 5 perc online játék után káromkodva uninstalláltam :D -
Landor #2689 nem tudom de én a mai napog alig várom hogy hazaérjek este a melóból és toljam velük a poe2-t
-
hát sajnos én már nem tudom úgy lenni egy játékkal hogy alig várom hogy hazaérjek,de 5.-én én is megveszem és tolom pár órácskát -
Ha nincs net 1 évbe egyszer valamiért, akkor jól jön az majd :D
Akikkel együtt toltuk 42őt, vietnamot, bf2őt azok közül elég sokan már évek óta várják köztük én is, hogy legyen mivel együtt játszani végre megint. Ha ők nincsenek lehet bohóckodni kicsit singlevel, de valószínűleg 5én pénteken alig várja majd az ember, hogy melóból hazaérjen, felmenjen tsre és annyi év után újra játszanak, ökörködjenek együtt :) Nemhinném, hogy sokan a singlevel kezdenének :D
-

-
nem tudom ti hogy vagytok vele de én el sem indítom majd a single-t
megfogadtam hogy már nem fogok többé single-lel szenvedni,egyáltalán nem tud lekötni -
"Yeah there are some huge improvements in SP compared to BC1, in all areas. You all will soon see more from it" Na ez is soon :D Jövő hét mozgalmas lesz. -
IGAZ! -
igaz :) -
Hitboxot már körülrágtuk itt párszor, hogy ég és föld. 5 év van a két játék között és ez mindenben meglátszik. Sokan BF2ből indulnak ki pedig voltak ám előtte 100* jobb gamek ettől a bandától (bf1942,vietnam) -
hát én elörendeltem rá..
nem is gyüjtöi kiadás, hanem limitalt... pár dolgot alapbol megkapsz amit késöbb kapnál meg... ár ugyanaz mint alap verzio igy megéri a limitalt... -
cd galaxisba jegyeztesd elő a limited editiont. Semmi kötelességgel nem jár és legalább jut majd LE kiadás megjelenésnél.