51658
  • Smithwarden
    Jaja.
  • Gyuszopapa
    Az este jót nyomtunk.Csak kár hogy diavetítéssel nem tudok jól játszani,de így is azért kitettem magamért.
  • Nagydög
    Bunko stilust? Mar nem emlekszem, kivel szoktal itt kuzdeni idonkent, de mar kezdem erteni, hogy alakult ki. Amugy minden rendben?

Amit irtal, szerintem marhasag. Nem, nem szidtalak teged. Nem, nem gondolom, hogy szidtad volna a HC jatekosokat. Nem, nem vagyok HC jatekos (bar mostanaban foleg azt jatszok).

Es csak hogy ne erezd ugy, hogy megfosztalak valamitol: Huzzal vissza az angolkisasszonyokhoz!
  • Gyuszopapa
    Hát nem.
  • Smithwarden
    Latom nagyon magadra vetted a dolgot, azert csusztal kisse szet es nyomod tovabbra is a bunko stilust.

Nem hiszem, hogy alpari modon szidtam volna a HCseket az irasomban.
    Leirtam hogy en miert nem szeretem a HCt, de emellett azt is hogy a kornyezetemben miket latok es akiket ismerek azok mit szeretnek inkabb.
    Ismerosok kozul akik a kezdok es a leglamabbak szeretik a HC szervereket, illetve van talan 1 aki jol nyomja de HCzik, de o eleg "kenyelmes" jatekstilusu ugymond.

Attol hogy nem szeretem a HCt, nem fikazni akarom akik ott jatszanak, mindenki maga donti el neki mi a jobb, csak leirtam azt amit en latok arra valaszolva, hogy "nagyrészt lámábbak ellen is játszol mint HCben".
    Ugyanugy vannak HCn is nagyon jo jatekosok, csak amiket eddig lattam, sztem tobb skilles jatekost lehet talalni inkabb normalon.
  • Nagydög
    Szerintem a HC van kozelebb a BF2-hoz, bar regen jatszottam vele, sz'al nem biztos. A masik pedig az alapveto katonabolcsesseg: ha az ellenfel lotavolban van, akkor te is.
  • McCartman
    ja emlékszem Vietcongnál még így működött.
    azt a játékot hogy eltalálták a csehek.:D
  • Fpocok
    Sosem értettem a logikát a mögött, hogy gyorsabban hal az ember HCn... szerintem ez egy hatalmas baromság.
    Jó, legyen hardcore:Ne legyen map, se spot, se hud, se célkereszt, se killcam. De az, hogy gyorsabban lehet ölni embert, attól csak easybb lesz, nem hardabb.
  • Nagydög
    Hosszan megideologizaltad, hogy nem kedveled a HC-t. En mindketton elvagyok, amit meg irtal szimpla marhasag. A kemper az mindenhol kemper, a talalat iranyabol eleg gyorsan kitalalom, hol sumakol.
  • Smithwarden
    Pontosan.
  • Fpocok
    HCn több a noob. Sprayelnek és ellen hal + snipereznek meg kempelnek... és nem tudod hol vannak.
  • Smithwarden
    Sztem meg meg amit te irsz az a marhasag.
    De jot beszelgettunk...
    Legalabb indokot vagy normalis valaszt irnal vissza, nem csak egy bunko beszolast.
  • Nagydög
    Tomoren: marhasag.
  • Smithwarden
    Epp ellenkezoleg, HCn tobb a lama es a noob.

Amikor normal modon alig tudnak valakit leloni (ebben sajnos a BC2 netkod is hibas) akkor mennek HCre, mert ott csak zooomoooni kell a sniper fegyverrel a spawnra, ami mozog eltalalni BARHOL (erosebb sniper fegyverek + magnum ammo) es egybol dolnek a fragek.
    Eloszor en is szerettem a HCt, de egyre jobban megutaltam, mivel ha normalisan tamadni akartam valamit akkor egy csomo atomkemper azonnal lo a mozgasra, esely sincs hogy barmit reagalj.
    Ez igy egy idegbajos kempelos bujkalassa teszi a jatekot.
    Jo dolog a "realitas", de elveszik az a jatekelmeny, hogy radlo valaki, total veres leszel de ha meg gyorsan reagalsz akkor valahogy eppen megmenekulsz es vissza tudod forditani a helyzetet.
    Na ilyen nincs HC szerveren, ott minden fullama aki csak ratehenkedik a tuz gombra, az fraggel...

Szinte minden igazan jo jatekos/klanos csak normal szerveren tolja...
    A skillesebbek akiket ismerek azok is 10bol 9 tuti csak normalon jatszik es utalja a HCt.
  • nandorb
    M-betu:D A nagy mapra gondoltam mikor megnyomod kimaxolja a minimapot nemde? Csak elegge kicsi az a map...
  • Nagydög
    "Hat ez a spot ami BC2-ben van ugynevezzett 3D Spot.Van minimap spoting is. A minimap az mikor spotolsz de a mapon lattod."

Nem mondod!? Es zoomolni hogy lehet?
  • nandorb
    Hat ez a spot ami BC2-ben van ugynevezzett 3D Spot.Van minimap spoting is. A minimap az mikor spotolsz de a mapon lattod. HC Vietnamoztam es ott is volt par szerver ahol ez a minimap spot bevolt kapcsolva igaz minimap nelkul de ha kimaxoltad a mapot az ellenfelet lattad.
  • nandorb
    Ami zavaro hogy a minimapot nemtudom beallitani ugy hogy mit hogy mutasson pl. a mapot haterret mint bf2-ben kikapcsoltad szal atlatszo volt. Nembeszelve hogy a spot bc2 ben ha folyamatossan nyomkodtad bemelegedett ugymond es 3sec-re nem mukodott errol nemis tudtal csak annyit lattal hogy nem spotolja az ellenfelet. Mikozben pl. bf2-ben kiirta a chatben hogy levagy blockolva 1percre oszt ne is probalj spotolni v irni akar vmit:D
  • Nagydög
    Ne idegesits, Nandi! Most irod, hogy volt spot, csak a minimapen jelolte.
  • Metalmilitiakid
    ja viszont annyi kellene, hogy olyan legyen mint bf 2 ben, hogy a radar ne csak 20 méterre előre mutasson már, mert az crap, bf2 ben talán több mint 100 ra is ellátott
  • nandorb
    Hat kb. BF2-ben nem volt nem hianyoltak es megis mindenki megvolt a sima minimap spotingal.
  • Metalmilitiakid
    Persze 3D spott off, csak kellene az a régi jó bf szokás, hogy ugrálsz és spottoltsz előre és random megtalálod az embereket XD
  • Nagydög
    A spot nem hulyeseg, regebbi BF-ekben is volt. A delikvens feje fole biggyesztett haromszog a hulyeseg.
  • Nagydög
    En is idegenkedtem a HC-tol, de mostanaban foleg azon jatszom, illetve egy szerveren, ami tortenetesen HC. A minimap az egyetlen, ami hianyzik, illetve a celkereszt, azoknal a cuccoknal, amiknel nincs ironsight. Na jo, meg az allapot kijelzes a jarmuveknel.
  • Fpocok
    Aki szerint hülyeség a spot egy CSAPATJÁTÉKBAN, az játékot tévesztett.
  • False
    persze hogy könnyebb, mert nagyrészt lámábbak ellen is játszol mint HCben, tudod kb olyan mikor a középiskolás büszke rá hogy megvert egy óvodást
  • cenzor
    A normál szerintem is egyszerűbb, valamint sokkal kevésbé frusztráló. HC-n az ilyen random találatok, teamkillek, spawnkillek (amikkel a killcam hiánya miatt nehezen tudsz mit tenni) hamar elveszik a kedvemet.

Másrészt engem idegesít a spot + a minimap hiánya is. Persze tudom, hogy az elitista HC játékosok szerint ez cheat + EZmode, de szerintem növeli a játékélményt, hogy spotolhatok.

És tényleg könyebb a 2-es KD :) (stat)
  • Piszkos  Fred
    Kötekedj b+, de nekem jobban adja. HC után valahogy sokkal egyszerűbb az egész, simán összehozok 2-es arányt
  • KaBuTo666
    Van multiple kill. 4x-re. 100 pont bonusz.
  • Nagydög
    Gyerekek, van BC2-ben multikill bonusz? Triplekillert tudom, hogy jar, de valamelyik nap ledurrantottam tankkal egy tele UH-60-at, csak nem volt idom figyelni, hogy a negyedik killert is kaptam-e bonuszt?
  • Borg
    Mitől is könnyebb normálon statot javítani?
  • Piszkos  Fred
    Nekem is ez a kettő volt meg eddig :D A problem az, hogy elvesztettem a kézikönyvet a három cd-kóddal, szóval az az út már nem járható számomra.
  • szomferi
    a HC ezt jelentené?
  • Metalmilitiakid
    még énse számítok igazi ős bf esnek pedig azért én is régóta tolom az ipart :D
  • Cris99
    Itt nem is zavar a killcam hiánya, cod hc-ről volt szó :)
  • xXtamasXx
    Kár pedig annyira be akartalak már egyszer oltani...
  • RAMyMamy
    wallhack meg aimbotos köcsög cheaterekkel van már tele sajnos, még 2 éve nagyon toltam a cod4-et, akkor nem volt ennyi csicska ember :((
    itt tényleg zavaró, hogy nincs killcam, de én még (szerencsére) nem találkoztam itt cheaterekkel
  • Cris99
    Ja ki akarná? Nem kell mert szeretnek amúgyis!
    Az a kibaszottnagy SUX hogy anno leálltam 1942-vel és most bc2-vel vettem fel a ritmust, pedig az mekkora volt anno x) Emlékszem nem volt jó a kieg a gyári lemezzel csak vmi trükkel xD
  • KaBuTo666
    Nem vagyok ősi bf játékos, epic fail.
  • xXtamasXx
    Ki akarná a Te szereteted ?