Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A vicc az hogy csipaval nincs ertelme tankba beulni meg egyebbek, egyedul sokkal jobb vinni a tankot mert ha beul a paraszt akkor mar 2tank fog ram lonni mert nem fogja fel a kis agya hogy 2tankot 1x magam nemtom kilonni,masik tank meg ugysem fog segiteni mert bena. Igaz ez vietnamban van mert a sima bc2 mar 1honapja jatszhatatlan a pb frissites is szanalmas.
Gyuszopapa: Nekem a Play4free csak a jet miatt jon be, a heli hasznalhatatlan benan mozog+ pb fent van de nemtud csalasert kirugni vkit. se nem bannolni es kezdem mar unni a parazitakat.
Mondom a többieknek: adjuk már nekik oda a hozzájuk legközelebb esõ zászlót. Le sem tojták. Az ellennek volt még majd 100 ticketje, de én meguntam és leléptem. Nagy élmény a baserape.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
Oda kell menni, ahol rendesen szabályozva vannak ezek a dolgok. Pont. Lehet hogy xy elég kocka ahhoz, hogy minden nap játszik, és leszarja mikor mennyire élvezi, de én pl mikor hétvégente ráérek, és feljutok, akkor nem mások degeneráltságán akarok idegeskedni. A játékosén - aki képtelen a fairplayre, meg az adminén - aki képtelen rendes szervert csinálni, mert azzal végetér a tudomány, hogy "fizetünk érte, oszt van, és a miénk". (vagy a DICE-én, hogy normal-on idióta sebzés van)
Nem ez az elsõ, és nem is az utolsó játék, ahol sajnos túl könnyen kreálhat szervert bárki, ezért felhígult a kínálat. Ettõl még viszont megvannak a jó szerverek, amik mindig tele vannak, és mindig normális emberekkel. A maradék meg majd rájön, hogy feleslegesen minek fizet a szerverért, vagy az anyu megvonja a zsebpénzt a szerverre, mert annyit kockul hogy kibukott a suliból. Ezért vagy azért, mind eltûnik a süllyesztõben. Pont úgy, ahogy a tiszavirág életû vérpistike klánok is. Mert ugye nem kicsi az átfedés.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
[IRAM] leader
"és mivle one hitelenk a játékokba a csipák ezé sokkalt élvezetesebb vele menni"
És most nem basztatni akarlak, csak tényleg nem értettem.
Ehh nem tudtam miféle szerver, akkor ez helyi szokás <#vigyor4>#vigyor4>
Dzsungel pálya, kannibálok...így már minden érthetõ<#hamm>#hamm>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
-Main basen ölték a "születõket", tankkal is; kellett az engineer
-Jobbra két sniperük, 2 assault a bokorból ölt minket
Javaslata: legyek medic és reviveoljak...Értem, hogy neki jó az ha hamar felélesztem a társakat és sûrûbben ölhet...
Kilépett a baserapelõk java kör végén, a visszavágón csak [=cbc=] I.AM.PROVOCATOR maradt baserapelni, APCnkkel a kezdõre születõket. A társai már normálisan játszottak
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Ezen felül éppen nemtom mi a bajod velem és miért állítod azt, hogy kemper csipa vagyok és soha nem megyek zászlóhoz.
Általában HC-n játszom, ott úgyse nagyon látnám, de múltkor mentem nem HC-re, és nem jelölt be nekem semmit. Használja valaki?
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Normális szervereken auto-admin vágja ki a tetveket akik belõnek/bemennek a base-re.
A BF2-ben amugy alkalmaztak ennel vadabb taktikat is, mikor a keves spawn pointtal rendelkezo zaszloknal egyszeruen raultek ezekre a pontokra, es igy egyaltalan nem tudtal spawnolni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun