51658
  • bajgunar
    :D Felvettelek
  • bajgunar
    http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/J4ck4l-88/#infantry
  • Piszkos  Fred
    :D Most már kíváncsi vagyok, mi a nicked :D
  • Madi92
    Nektek gyakran szokott olyan lenni, hogy lőtök valakire, mondjuk olyan középtávon, és még csak el sem találod, vagy max sebzed, erre a delikvens fogja magát és pár skulóval lepuffant??...:\ Nagyon irritál, általában medicek ellen tapasztaltam ezt, bár nem hiszem hogy ez befolyásolná!
    Ennyire nem célzok bénán, és még a célzóka is egy az egyben rajta van végig..
  • nandorb
    Keruld el a szervert, biztos vmi. filter van beallitva hogy egyes neveket szurjon ennyi.
  • bajgunar
    :S Érdekes!
    Egy hete tolom, sosem csaltam, meg semmi.
    Nagynehezen már 20-as vagyok, biztos nem csinálok új soldier-t.
    Máshonnan még sehonnan sem kick-eltek semmiért.
    Haver ment fel ide, én meg mentem volna utána.
    De ezt vágta a po..mba. Grat.
  • Czdano
    Nemtetszik a szervernek a nickneved, csinálj uj soldiert v nemtom.
  • bajgunar
    U have been kicked!!! Reason... BAD NAME!!!!
    Na ez meg mi a GYIK ????
    Fejtse meg vki pls. Miért dob ki ezzel?
    Köszi.
  • csakb
    Sziasztok!

2 hete vettem meg a játékot, kb 2 napja kezdődött el egy olyan para, hgoy szaraxik az egér, hallom a fülesbe, hogy "ki-be ugrál" mintha baszkurálnám az usb-t.
    Máshol még nem vettem észre... Esetleg valakinek valami ötlet-tapasztalat?

elég idegesítő, blehhh
  • szomferi
    jé, csak frissül ez, csak kurva lassan :D
  • szomferi
    van olyan statos oldal, ahol olyan signature-ök vannak, amiket ha kiteszek valahova, akkor frissül is, ahogy a stat is frissül? a statsverse-ről másoltam ki egyet, de nem akar frissülni ott, ahova kitettem a kis képet...
  • IMYke2.0.0.0
    Na, és mintha olvasta volna a hozzászólásomat...
  • IMYke2.0.0.0
    Mekkora hulladék ez az oldal! http://www.battlefieldbadcompany2.com/soldier.
    Már 30 órája nem frissítette a statisztikámat!
  • szomferi
    Steam -> Library -> jobb klikk a BF-re -> Create desktop shortcut :D
  • FSpofon
    jobbgomb, parancsikon létrehozása..
  • szomferi
    ú tényleg, nektek nem rakta ki a steam a játék ikonját? bezzeg a CS-t anno kirakta, ezt meg a steamből kell mindig indítgatnom...
  • Bananas
    Persze tudom csak a társaság már nem játszik csak pokerezünk
  • nandorb
    Siman atrakhatjatok tudtommal BF2-re... habar az a 16slot keves publikra.
  • Bananas
    170 euro. 80euroért ért odaadom mi nem használjuk illetve sose használtuk hirtelen fellángolás volt a Bf2 után
  • Nagydög
    BTW Mennyibe kerul manapsag egy szerver? Mondjuk a ti 16 slotosotok.
  • Bananas
    Természetesen Ranked 16 slotos és multiplay-töl van bérelve
  • Bananas
    Sziasztok.

1 évig volt nekünk is bc2 szerverünk,inaktivak voltunk. letelt az év és újra van sajnos automatikus hosszabítás volt megint egy évre ki lett fizetve Ezért ha érdekel benneteket féláron odaadnám teljes hozzáféréssel =SKY= néven megtaláljátok.

[email protected]
  • eugabesz
    Roppant egyszerű,lépj be az ea accoddal az ea.com-ra és ott van jelszó emlékeztető.
  • erieskrisz
    Jah kb 10 percet toltam a multi részét csak azért vettem meg most meg ekkora baromság miat szivok
  • erieskrisz
    Az gáz lenne nagyon mert angoltudásom eggyenlő a 0-val
  • V43 1105
    Írj az EA Live Supportnak :)
  • erieskrisz
    Sziasztok 2 hete megvettem a játékot és 2 napra rá jött egy configcsere ma újra felraktam a gamet de elfelejtettem a jelszavamat mit tudok tenni ilyenkor mi a tehendő
  • SzinesGeza
    Röviden: szerintem te nagyon tré szervereken játszottál eddig HC-t.
    Nem mondom, hogy én nem futok beléjük de ilyenkor megtalálom az Exit gombot. :)
  • Czdano
    Jó mondjuk most berakott egy olyan squadba ami sniper párharcot vívott egy másik ilyen squaddal szóval kb instant death volt az egész :> De feltaláltam magam és elsmokeoltam az egészet
  • SzinesGeza
    Ezt mondom már mióta azoknak akik állandóan sírnak, hogy így sz.r/úgy sz.r a játék. :)
  • Czdano
    Nos így lvl 30 környékén kipróbáltam a HC-t és nekem kib@szottul adja. Végre nem kell egy tár az emberbe, hanem úgy döglik mint csben pl. Ilyenre kellett volna csinálni az összes szervert, itt ténylegesen a skill és a reflex dönt, nem az hogy éppen melyik camper barom rakott a fejed felé egy narancssárga háromszöget hogy levadásszon 16 ember..
  • IMYke2.0.0.0
    0,5 Mbites nettel vagyok a szervereken - 1024*768/60 Hz, minden low = így a legjobb pingem 140-150 (itthon is, cseheknél és németeknél, lengyeleknél egyaránt).

De, rengetegszer rúgtak ki már magas ping miatt...
  • Baxo
    Hali! Megvettem steam-en mert elég jó akcióban volt. Király a multi, de ennek tényleg ilyen net igénye van? 100 körüli ping magyar szerokon (német). 8Mbit-es netem van egyébként. Azt néztem a többieknek sem jobb a pingjük.
  • nandorb
    Jarj battlefield.hu-ra ott nincs VIP rendszer. Jarj fel TS-re es meg ossze is tudsz jatszani masokkal.
  • nandorb
    Ne agodj a rendszer ami ezt oldja meg kijatszhato. Meghalsz cserelsz kasztot felveszed az elobbi hulladbol a kitet ennyi. Nemkell parazni igy lesz 4ember aki csipas a 3helyett.:D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem a VIP-tagok miatti kirugdosás idegesít.
  • Madi92
    Sziasztok!

Jöttem panaszkodni:)
    Divat mostanság a szervereken, hogy 3 sniper lehet max a csapatban, amivel nincs is semmi probléma, de!!!
    Miért van az, hogy a játék elején én leszek az egyik sniper, megy is jól, meg minden!Majd pár halál múlva, írja hogy legyek másik kaszttal mert csak 3 sniper lehet! Most ez mi??? Jön egy 4. ember, hogy ő is sniper lenne, és akkor nekem kell másra váltani, annak aki elejétől fogva az?
    Most nem azért mondom, mert nem tudok mással játszani, egyszerűen csak agyfaszt tudnék ilyenkor kapni, hogy miért basznak ki mással..
  • eugabesz
    Na azé' HC-n sem halnak olyan könnyedén,mint ahogy itt lefestitek,s jah,hogy bújkálni kell??...nem,basszátok meg,álljatok ki a placcra egy lmg-vel,oszt szórjátok az "észt",az a skill...
  • Nagydög
    So. Most se szannek ra tobbet, meg a tiradadra se, ha nem problema.
  • Smithwarden
    Ha valaki paraszt stilusban kezdi el a mondandojat, akkor atvaltok en is, onnantol sztem abszolut jogos.
    Te is siman irhattad volna "ez nem igy van, nekem nem ez a velemenyem" vagy hogy "sztem amugy van".
    De csak a "marhasag" telt toled.
    Szoval eloszor magadban nezz szet, mielott masokat elemezgetsz.