3199
Battlefield 1943 Pacific
  • TDC Geronimo
    Irányítással sincs semmi gond :p
  • Gyuszopapa
    Persze,könnyebb rá fejleszteni és olcsóbb is a fejlesztés meg hát ps3 nincs warez xbox-nál van de multizni warezzal kockázatos.A piac nagy hozza a lóvét dögivel.
    A pc,nehéz rá fejleszteni,drága a fejlesztés,warez van dögivel aki eredeti játékot vesz az szopik a védelem miatt.A piac nagy lenne de mostanába csak hitvány konzolátiratot kap ezért sokan szarnak megvenni.Pedig ha a bc2-őt nem portolták volna még sokkal többen megvennék.A konzolátiratok miatt túl nagy a gépigény,sokkal hitványabb a grafika,az írányítás elcseszett,engem kurvára idegesít hogy egyszerüen nem tudom megköszönni a mediknek ha feléleszt vagy löszert kapok vagy javítják a jármüvemet.Azért a bf2-be sokkal személyesebb volt a dolog.Ott külföldi szervereken tökéletesen meg tudtam értetni magam még ha a squad tagjai spanyolul is beszéltek,egyszerüen jobb volt a csapatszellem.Hát a konzol sokkal személytelenebb.
  • Landor
    kivéve az irányítás...
  • Mr Manson
    bizonyítja ez is hogy a konzol a nyerő szinte már minden téren
  • uHs Gerzson
    1 évvel a konzolos megjelenés után, nem sietnek a fiúk...
  • Smithwarden
    Juniusban fog a jatek piacra kerulni egy (lengyel) EA twitter beiras szerint.
  • Gyuszopapa
    Persze azt nem vitték vissza mint nálunk a cigarettacsikket.
  • Gyuszopapa
    Ilyet hallottam én is hogy a gyűrűt beledagasztotta véletlenül a pék a tésztába.
  • Gyuszopapa
    Pontosan eltaláltad hitlerszalonna.Azt úgy hozták a pékségbe nagy 10 kg-os csomagolásba fadobozba és úgy néz ki mintha szalonna lenne.
  • JagFater
    Ebből én azt szeretem, amibe az a piros lekvár van. Hitlerszalonna, vagy mi a neve. :-)
  • JagFater
    Az igazi pékek meló közben részegednek le, nem úgy mennek oda. :-D
  • Landor
    jópár éve amikor az unokabátyám először járt pesten, bement egy látványpéskségbe és a péksüteménybe egy pecsétgyűrűt talált :D
  • Gyuszopapa
    Mikor még pékségbe dolgoztam sok ilyen finomságot készítettem és ettem.Volt olyan is hogy kicsit benyomva mentem dolgozni és ilyen buktából vagy százat beégettem a kemencébe.Nagyon örültek neki.Azt mondták vagyok és .
  • FiveOmensXXXXX
    Szemét! ilyen képekkel nem szabad játszani! azonnal éhen halok, egy ilyenért :D ááá már érzem, hogy remeg a kezem :D most meg kell néznem, hogy mi pusztítható el cserébe itthon...
  • Landor
    google.hu
  • Bala10
    házi hazai?:)
  • Landor
    jófajta
  • Bala10
    de ennék egy ilyet
  • Bala10
    :P

ez mondjuk várható volt, ez a fejlődéses marhaság...
  • Landor
  • FiveOmensXXXXX
    Nem lehet mail címet cserélni? mivan ha valamiért mégis kellene akkor bukta?
  • JagFater
    BC2 addig volt jó, míg a sok majom nem unlockolta az atomvillanás fegyvereket, meg faszom tudja milyen lőszert, meg kevlár mellényt, meg az isten tudja még mit...
    Így már nem jön be. Kár, hogy nem valami fals mélcímre regisztráltam, mert akkor most el tudnám adni...
  • Bala10
    az a legjobbakkal is megesik
  • FiveOmensXXXXX
    Kivéve ha az utolsó körben fogy ki a benzin :D
  • Bala10
    most ezzel nyomulok, tök jó!:D
  • TDC Geronimo
    Kezdj el MMOval játszani
  • Bala10
    hát most nem azért, de mikor adtak ki jó játékot utoljára? 2002-ben? azóta nem találkoztam olyannal ami lekötött volna hosszabb időre
  • TDC Geronimo
    Sokat ne várjatok tőle azért. 3 remake map ami kisebb mint az eredeti, 3 class 3 különféle fegyver. Ideig óráig jó szórakozás, de egy idő után megunható azért. Tegnap felnéztem pár kör erejéig egész jó volt. Mondjuk nem is toltam már hetek óta.
  • Bala10
    én azon csodálkoznék, ha valami jó sülne ki belőle. :)
  • FiveOmensXXXXX
    Lehet, hogy játék lesz belőle idővel. Mondjuk egy év alatt lehet, hogy kijavítják a hülyeségeit. A jelenlegi formájában nem alkalmas klánozni max publikolni. Amúgy mintha a clanwaron(ami most nekem sehogy se töltődik be) olvastam volna, hogy a bf43-al is megy a kavarás. Még nem tudják mi lesz belőle, szóval van rá esély, hogy valami hülyeséggel elbasszák ezt is.
  • Bala10
    sőt! bc2 után megvárom, míg befutnak az első riportok a játékról. nekem az elég nagy csalódás lett végülis, a béta játszhatóbb volt mint az agyon peccselt végleges. :D
  • FiveOmensXXXXX
    Majd akkor hiszem el, hogy kijön májusban pc-re, ha valaki már játszani is fog vele :P
  • FiveOmensXXXXX
    Fasza akkor csak ki kell várni. Lehet addig aludni kell még pár napot, ö... évet :D
  • TDC Geronimo
    conquest van csak 3 mapon illetve van az air superiority mód egy mapon, de az csak repülős. Hát a CQ itt normális, mivel van 5 zászló meg ugyanazok a mapok, mint az eredeti 42be igaz ezek kisebbek, mint ott. De legalább nem csőpályák, van egy kis sandbox érzés és ugye több zászló is.
  • nandorb
    Akkor,hogy igazolod ezt?
  • FiveOmensXXXXX
    Konzolon és pc-n egyforma játék módok vannak? Akik tolták a bf43-at konzolon, ott milyen játék módok voltak? Arra akarok kilyukadni, hogy olvastam, hogy milyen kaka jelenleg a bc2-ben a conquest, hogy ebben milyen volt konzolon. Persze lehet pc-n nem olyan lesz, plusz lehet meg se jelenik pc-re :D
  • lee56
    Kész csoda lesz ha egy demó szintnél többet hoznak ki ebből a játékból sztem :)
  • Snexi
    max trial,de szerintem még az se
  • grebber
    Szerintem demó nem lesz belőle!
  • CharrDen
    Sziasztok! PCre demó mikorra várható? Próbáltam googleban keresni, de nem volt róla szó...