3199
Battlefield 1943 Pacific
-
Landor #2799 a pc-s billentyűzetemen, egeremen és monitoromon? -
n003 #2798 akkor ez a baj mert énis azt néztem .. nekem valami mást kellett volna és akkor nagyobb lett volna az eséj ara hogy észrevegyük -
Bala10 #2797 a szemetek! pedig néztem a fókuszt minden nap, hátha benne lesz... -
n003 #2796 áá simán elslisszolt mellettünk mert a kiadók nem akarnak vele pénzt keresni így nem is hírdették seholsenem :DD -
Bala10 #2795 lehet megjelent, csak nem vettük észre -
JagFater #2794 Ezt nem neked szántam, csak a linkre reagáltam. -
JagFater #2793 Ja, hát ezek balfaszok...
"A Battlefield 1943 révén már a PC-sek is megtapasztalhatták, hogy mire képes a DICE Frostbite grafikus motorja."
Hol? te nyomoronc? :-DDD -
#2792 nem mod
rendes játék,4 pálya a 42-ből bc2 engine-el
http://gamestar.hu/battlefield-1943-premium-dlc-keszul-es-talan-folytatas-is.html
jól informáltnak tűnik a gs,úgy beszél a játékról mintha már rég megjelent volna pc-re -
#2791 Milyen game lesz ez az 1943? Ez ilyen kb. fun projekt, egy 1942 feljavított grafikával?
A BF scene-ben mennyire lesz népszerű előreláthatóan a játék?
(nálam BF1942-ben az END-re volt rakva az ejtőernyő, mert a régi berögződés miatt még mindig kurzor nyilakkal tolom, és kétszer kellett megnyomni ha jól emlékszem.)
Ja és a hülye kérdéseim mellé további súlyosbításként az 1942 után codozni kezdtem :) -
#2790 igeeeen?4 egy hónapot multisztá bf-be ?! nna melyik gomb az ejtőernyő ?! -
#2789 -
Bala10 #2788 -
Seat #2787 -
#2786 -
JagFater #2785 Kell lenni egy: "én vagyok a szent, meg písz, meg láv, vilcsibékét árasztó, jogokat betartó, mindneki egyenlő, mindenki a haverom arcnak", mint te és lennie kell egy bunkónak, aki kimondja az igazat, mint én.
Ennyi a lényeg...
Ja és a kódosok pöcsök... -
Landor #2784 -
#2783 Játékosok fóruma
Plants vs. Zombies -
#2782 -
Bala10 #2781 Játékosok fóruma
Moderátor figyelmébe
Battlefield 1942
Battlefield 1943 Pacific
Battlefield 2
Battlefield 3
Battlefield Bad Company 2
Forgotten Hope 2
amúgy mindenki leszarja mivel játszol, nem az a lényeg. csak te hiszed azt, hogy az jelent valamit. ;) -
Bala10 #2780 nem az a baj, csak ha beszól, utána ne adja itt a kis ártatlant. -
#2779 #2776-> ban leírtam értelmesen, csak nem sikerült dekódolnod. Nem kell lefikázni azokat akik más játékból jönnek, örülni kell annak, hogy jönnek és segíteni őket. Mert ha nem akkor tényleg csak vérpistikék maradnak és ilyen ellenszevezés mellett a közösség csak a sárt fogják dobálni. Feltételezem, hogy pl SG fórumon sem csak a BF topicoc vannak betéve könyvjelzőbe neked a jáékok témán belül -
#2778 ja, kezdik már! -
Bala10 #2777 akkor neked most mi is a bajod? csak balhézni akarsz? -
#2776 Nem nálam forrt fel az agyvíz, hogy személyeskedésbe csapjon át. Mert 1 hónapja játszom MW2-t, nem vagyok codos, ennyi erővel lehetnék BF-es, mert BF2vel is játszottam több mint egy hónapot multiba, még egyszer a running wild általá rendezett autóversenyes kupán is voltam. Már rég lejárt lemez, hogy valaki egy adott scenehez tartozik. Én 5 évet játszottam CS:Source-ot, emelett több játékban is megfordult huzamosabb ideig CS 1.6, TF2, HL2 ,Quake3 ,Q:Live ,BF2 ,MW ,MW2 ,Americas Army és még sok egyéb amit értelmetlen lenne itt felsorolni. Akikkel most játszom MW2-t 60% 20 év felettiek, 40 % ban 30 év felettiek innentől meddő téma az átlagéletkor. Meg elég csak tükörbe nézni, ha eléred a krisztusi kort, nem feltétlen leszel okosabb, bölcsebb, szebb
#2773 : rendkívül szellemes, lehet fórumtrollkodni, meg versenyezni ki a copter, ha már értelmes érvek ki fogynak. -
n003 #2775 kicsit árnyaltabban de nagyából így van .. én szoktam cs:s-vel játszani mert egy fél őra örjöngésre jó de nem egy túl bonyolult játék ahogy a cod-ok sem azok.. ha megnézed hogy kik játszanak ezekkel a játékokkal és kik pl bf-el óriási a különbség a két csoport átlagéletkora között ..
a cod-ok az egyszerű gyors öldöklésről szól a bf sokkal több taktikai érzéket kíván -
n003 #2774 :DDD tik mennyire hülék vagyok -
Bala10 #2773 suliban is úgy állnak tornasorba, ahogy a rangjuk a cod-ban -
#2772 -
Bala10 #2771 ne irigykedj, hogy nektek csak olyan szar jutott mint az mw2 -
JagFater #2770 Érettebb = jobb játékos?
Pont rólad van szó. Értetlen, pattogó, idegesítő, csítelő, szemtelen, bunkó, kis pöcs. :-) -
#2769 akkor te el is hiszed magadról, hogy jobb játékos vagy bármelyik codosnál és source-osnál? -
JagFater #2768 De... -
#2767 remélem nem minden magyar battlefieldes osztja ezt a mentalitást és nézőpontot. Valaki a multkor itt azt írta hogy a bf scene érettebb a többinél -
#2766 Az a sok codos láma úgyis lemorzsolódik... :p
Ők nem bírják már ezt a komplexitást, amit egy BF kínál :D -
Landor #2765 bár én csak gunner vagyok, de -
Bala10 #2764 naja. szerintem van lehetőség a 43ban, csak nem kell elhanyagolni... remélem nem teszik, miután kiadják a bc2-t. :) -
#2763 A kulcs szó a repülő!
Szerintem a bfbc2 főpróba egy igazi battlefield játékhoz a bf3-hoz!
Ha jó lesz, megveszem én is!
A bfbc2 csak olyan korcs játék a szememben!
Olyan mindent gyúrjunk bele, legalább mindenki megveszi!
Félek is, hogy a sok cod-os, cs-s áttelepül erre :S! -
#2762 engem is érdekel amúgy a 43
simán lehet a bc2 mellett tolni mert olyan mintha csak egy játékmódja lenne
viszont ha csak neten lehet megvásárolni akkor nekem bukó...(valami kód kéne mint a northern strike-nál) -
Bala10 #2761 már nem azért, de aki szereti a 2.vh-s játékot, pont leszarja a bc2-t és megveszi. én szeretem és meg is veszem. igazándiból a bc2 azért érdekel csak, mert az emberek nagyrésze azzal fog játszani... -
n003 #2760 hát egen .. ilyen alapon én viszont már beleraknám inkább a bc2-be a 43-t és adnám egykicsit drágábban az egészet..