Battlefield 1943 Pacific
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és a legnagyobb baj hogy ezaz új nemzedék megvan gyõzõdve hogy ezek az új konzol fps-ek jók 😞
de visszatérve a kérdésedre igen én rohannék megvenni a bf43-t bf:bc2-t a boltba ha kijönne pc-re
és ha már itt tartunk rohadtul nem értem miért nem adták már ki 43-t pc-re .. ezzel szerintem még tesztelni is lehetne mennyire van piaca még a pc-s szférának mert ha bukás akkor (ha én lennék a fejlesztõ akkor ezt tenném) a bc2-t nem fejlesztem csak a konzolokra .. és szerintem pont azért nincs még kiadva mert basznak ezek rá hisz a konzol úgyis hozza az eladásokat akkor minek kockáztatni (hogy még a 43-t sem fejlesztik szerintem)
ehh jól kikeseregtem magam 😄 remélem kellemesen csalódom 😉) mondjuk karácsonyra??! 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A COD sztem is szar lett es nem erdemes megvenni.
Hat igen, FPSt nyomni konzolon PC utan borzalmas...
Megszokhato valamennyire, de mindig azon gondolkozik az ember hogy miert kell joy-t megszokni es azzal gorcsolni, ha mar feltalaltak regen az egeret.
Viszont ha igy haladunk lassan a legjobb FPSeket sem fogjak kiadni PCre mert nem eri meg nekik, akkor leszunk igazan szarban.
En boxot nagyreszt BFBC es BF43 miatt vettem meg, es meg par olyan gameert ami nem jott es nem fog kijjoni PCre.
Ha konzolra vegre megcsinalnak az eger / billentyut supportot normalisan, ugy mar nem lenne gaz, ha nem jon ki valamelyik FPS PCre akkor siman lehetne nyomni konzolon egerrel.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szerintem ami megjelenik konzolra és pc-re is azta pc-sek nagyrésze sosem fogja megvenni MERT szar a játék .. a legjobb példa a cod6! kihagyták a lean-t belõle mert hogy a kontrolleren bonyolítaná az irányítást ..
mélységesen lenézem azt az embert aki konzolon játszik fps-t ..
a tizenéves pöcsök kedvéért (akik már nem hajlandóak megtanulni semmitsem - legyen autoaim - könnyû irányítás) szétbasszák a játékpiacot .. haldoklik a pc! igen sajnos ezek miatt a tényezõk miatt
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mégis mi az oka, hogy pécén nincs eladása az mw2nek? mert szar b34.
-tRs-Landor
Komolyan ti csak faszsagokat irogatni es linkelgetni jottok minden topikba srekkel egyutt, vagy mi a faxom.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
7% ha jol tudom a PCs eladas a vilagon.
Utobbi 6-8 evben stagnal/csokken a PCs eladas, most kb mar 10* tobbet adnak el konzolokra jatekokbol es ez a kulonbseg csak no.
Magyar piacot szinte semmiben ne vedd alapul vilagszinten. <#zavart2>#zavart2>
Keves haztartasban van konzolra penz az itthoni atlagberek miatt, de PC kell internethez es sokmindenhez szinte kotelezoen lassan mindenhol, csak emiatt fogy nalunk PCre tobb mint konzolra.
BF 1943 meg remelem kijon PCre 2010 elejen, boxra megvan es nagyon jo game.
Legjobb az lenne ha a DICE meglepne a szegeny sorsu PCseket karacsonyra es el tudnank okorkodni vele a marciusi BC2ig. <#vigyor>#vigyor>
De ha egyszerre adnak ki a BC2-vel akkor is erdemes aldozni ra, foleg hogy kb 3000 Ft lesz, ugyanugy mint a konzolos verzio.
bc2 meeg??!! sanszos hogy nem
a cd galaxisnál 2 nap alatt elfogyott
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
-tRs-Landor
Mikor 250M-ás volt a gépbe, el sem tudtuk képzelni, hogy egy 3,2G-ást hogy lehet telerakni!
A pendrive is olyan, minél nagyobb annál több szart pakolok rá 😊!
Egyébként is, a 16-os mellett van egy 32-es is <#crazya>#crazya>!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Kérdeni meg itten kolléga, lenni e neki náágy, mutatni meg, hinni el el van e neki.