13
-
HeinzGuderian #13 Hogy lehet csapatot összeszedni? 20 as szinten vagyok de nem voltam még csak rövid ideig társal(küldetés miatt) -
Gascan #12 Nekem nem stilusom a játék, de nagyon tetszik, ahogy menedzselik a programot. -
#11 Itt is összerakhatsz az NPC-kből egy helyes kis csapatot ám, fel is szerelheted őket, van akinek taktikai parancsokat is adhatsz, még kutyád is lehet (Dogmeat 4eva). Jobban oda kell figyelni! :D -
macseke #10 hát ja, nem volt egy rossz játék a Fallout: Tactics, de valahogy mégsem sorolom a Fallout-ok közé.. Eszembe sem jut általában.. -
Lordboxi #9 Én mondjuk, pont azt szeretem benne, hogy nem csapat alapú. Hanem igazán bele lehet mgad élni a karakteredbe. Mert ha csapat lenne, akkor inkább a taktikán lenne a hangsúly nem a szerepjátékon. -
nessboth #8 A folytatást igazán megcsinálhatnák csapatalapúnak, maradna ugyanúgy minden, csak teszemaszt a TAB-al váltogathatnánk embereink között... -
#7 egyébként pont az oblivion miatt használok 4 mentést. -
#6 5 mentés nem mehet tönkre... -
macseke #5 ja, és nagy kár, hogy a Gauss-puskát így lebutították, viszont durva, hogy gyakorlatilag a játék elején meg lehet szerezni, és töltény is van bele elég.. -
#4 detto. semmi különösebb problémám nincs vele, igaz csak az első (komolyabb) peccstől kezdtel el tolni.
sanyix, ha leszeded a kieget, akkor jók a mentések? (egyébként az oblivionban is hajlandó volt autosave-nél és quicksave-nél elromlani a mentés). -
macseke #3 ezek szerint tényleg ritka az én esetem; az alapjáték is működött az első perctől kezdve minden gond nélkül (az egyszer-egyszer előforduló belassulástól eltekintve), és a kiegészitővel sem volt semmi bajom.. ráadásul mind a 32bites, mind a 64-es Vista is minden gond nélkül üzemel, se nem lassú, se nem semmi, csak megy, szépen, ahogy kitalálták. Csak csodálkozom, mennyi nyavalyája van mindenkinek... -
#2 kijavították a hibákat? Ahhoz képest, és pöcsöltem 1.1-re, meg feltettem az anchoraget, azóta bármelyik mentésemet betöltöm egy folyó partján lévő sziklába vagyok benne, és nem lehet kijönni belőle. + a karim tök máshogy néz ki, és nincs nála semmi :D és mind az 5 mentésnél ugyan ez. -
emp #1 jóság!