12
  • offspring
    *kis korrekció: "Azért linkeltem be több..." helyre

A fenébe is, valaki csinálhatna már egy szerkesztés gombot. :)
  • offspring
    Értékelem az elővigyázatosságod, morden, de a link nem vírus. :) Azért linkeltem be több, mert játékosok meghívásával pontot lehet szerezni a játékban, tudom, olcsó módszer volt, ezért akit irritál, attól elnézést kérek :)
  • morden
    Nehogy megnézzétek offspring álltal ajánlott weblapot, az összes fórumba belinklete és szinte biztos , hogy valami vírusos oldal , ügyesen kihasználja a hétvégét , mert ilyenkor a moderálás is gyengül .
  • offspring
    nem vagyok nagy híve az ingyenes online játékoknak, de ez érdekes, nézzétek meg:

http://www.hackthat.net/df/ddos/8151/index.hack

@Goaulds: DotA powa! :))
  • Sir Ny
    A flash játékok hihetetlen sokat fejlődtek az utóbbi egy-két évben.
    Itt van például a Club Penguin, ami totál multiplayer.
  • Goaulds
    DOTÁZZ war 3 ban :)
  • Szefmester
    flash alapú játékokkal játszom leginkább, ha megdolgoztatom a gépem egy 3D renderrel akkor gyak csak arra képes a gépem, meg esetleg winampolni:D pedig kellemes kis Q6600as :P

szégyen, nem szégyen rühellem a WoW-t és imádom a poén kis flashes tower defense cuccokat:D
  • Cat 02 #5
    Browser Based játékok egész jók mostanában :)
  • Jubei
    Maradok a Wow-nál :)))
  • torcipepe
    ott a pont.
    bár ha csak néhány perc lazításra vágyom, ott vannak az XP belső játékai, azok is jók.
    én is kipróbáltam már jónéhány mmo-t legutóbb pl azzal szenvedtem, amit itt az SG-n hirdettek, hogy ingyenes lett. asszem Savage 2 vagy mi volt a neve. hát eszméletlen gagyi. sőt az ingyenes játékok között sok a gagyi. persze vannak kivételek, mint az RF vagy a RO, de az első már nem ingyenes, a másodiknál pedig szervere válogatja.
  • Archenemy
    pl. aki csak kávészünetben akar játszani egyet, nem pedig nincs más dolga, mint apuci által megvett gigagépen tolni napi 8-10 órát az aktuális trendijátékot :p
  • Roli012
    nem tudom ki képes ilyen igénytelen, kis felbontású flash játékokkal szenvedni.. =)