22
-
Yoshimitsu #22 Azért tetszik a cikk címe a hozzászólások fényében. :D -
#21 Elnézve ezt a kínálatot...azt hiszem a februárt nem mozizással fogom tölteni!
-
debut12 #20 Jól van winnékém, de az ugye nem jutott el az agyadig, hogy mindenkit más érdekel. De erőltesd csak rá a saját ízlésedet másra. Tudod vannak film kategóriák, én inkább a vígjátékok felé húzok, de egy ilyen bazi művelt embernek ez úgy is magas!
HeadHunter, ez bizony számomra szó szerint trágya felhozatal. Ha hasonló kategóriában gondolkodnék, akkor inkább leülök a TV elé! -
SirLord #19 valóban, de a slumdog az 10/10
Jamal! Jamal! -
SirLord #18 valóban -
opeca #17 BB különös története nem rossz, de asszem, hogy az egésznek a diszkrét báját csupán a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és még az is olyan kiszámítható módon, hogy gyakorlatilag semmiféle meglepő fordulatot nem is eredményez.visszafele öregedés adja meg
Amúgy elég lassú folyású, monoton a film, sok helyen hiányos, és néhol igen unalmas.
Kár. -
winnie #16 plusz a kuszkusz titka meg te, aki élsz.
de azt hiszem mindent elmond, hogy neki egyedül a rózsaszín párduc 2., az, ami úgy ahogy. ööö, izé. ez ugye csak vicc? -
#15 Trágya felhozatal? Benjamin Franklin különös élete, Slumdog Millionare, neked hol trágya? ELöbb nézz körbe aztán írj hülyeséget. A többi max 1x nézős, de nekem még annyiszor se. Viszont ez a 2 film qrva jó, láttam már. -
morden #14 Volt szerencsém tegnap megnézni a Made in Hungária című filmet a filmszemlén , az utóbbi idő legjobb magyar filmje lesz szerintem, sok sok finom poénnal és mégtöbb zenével ! -
#13 hmm jó gagyi má mikor láttam a szállító 3 at.... Oláhk ezek a hazai mozik -
rumkola #12 100 éve nem járok moziba, és nem a warez miatt. Egyszerűen érdektelen szarok és a mozi hangulata is undor már a faszékekkel és a kiba...ott popcorn zabálással cola szürcsöléssel. Ha valami érdekel kölcsönkérem a dvd-t, de ez évente 3x fordul elő... -
doki85 #11 Tanulj meg írni Harkat 89, mi megtanultunk olvasni! Tisztelj meg minket ezzel!
Köszi -
Harkat 89 #10 Terminátor mikor fog meni idehaza? Azthitem februárba az is.
Én eből kb. a Rózsaszín párducot fogom megnézni (remélem szinkronos lesz, mert nekem úgy nagoyn tetszett, jól eltalálták szerintem) , meg a Valkűrt. -
debut12 #9 Na igen, elég trágya felhozatal. Talán a Rózsaszín P. 2 ami úgy ahogy... -
Jubei #8 És ezek jó filmek inkább hanyagolom a mozit -
NSC #7 Én gettó milliomost néztem vmelyik nap.hatalmas film.nem csoda az oszkár jelölés. mindenkinek csak ajánlani tudom -
wolruf #6 Igen, abban volt :) -
debut12 #5 És az új Péntek 13-al mi van? Arról volt szó, hogy febr. 13án lesz a világpremier. -
Scooby87 #4 megvan tropusi vihar nem?.... -
Scooby87 #3 ez a szöveg miben is volt benne,hogy nem szabad fullban nyomni a kretént?...
a szállító 3 marha pocsék....mindenkit lebeszélnék róla...ha tehetitek töltsétek le vagy kérjétek kölcsön...de pénzt áldozni rá vétek. -
Maci1 #2 zsenialis wolruf:)) -
wolruf #1 "... hiszen a sokak szerint a Forrest Gumpra hajazó mesét nem kevesebb, mint 13 Oscarra jelölték ..." - erről az jut eszembe, hogy: "Nem szabad fullba nyomni a kretént"