100
A mentalista ( RTL Klub, 1. évad, hétköznap 19:00)
  • Lacee
    jól értem, hogy ez olyasmi, mint a Psych (itthon asszem Dilis Detektívek néven fut), csak kevésbé poén-orientált?
  • TomDantes
    Nekem nem tetszett, azt hittem majd ilyen látnokos, misztikus dolog lesz. Erre baszki semmi extra nincs benne
  • solikka
    Kb 1 hónapja megnéztem 2 részt...dehát ez olyan semmilyen.

Mint valaki irta előttem a karakterek teljesen jellemtelenek, és ami még nagyon zavaró hogy 1-2 dolgot teljesen átvettek a Monk-ból(Pl. Az a jellemző kézmozdulat amikor körülnéz a helyszínen). Szóval gondolom megpróbálnak a monkra hasonlítani de sajnos ez nem sikerült. Aki ilyesmi sorozatot akar nézni az nézze meg a Monk-ot mert annál nincs és valószínűleg nem is lesz jobb sorozat. Még a poénok nélkül is jóval jobb lenne mint a mentalista az érdekes ügyek miatt.
  • Forrest Gump
    Hát sztem ez egy nagy szar volt.
    Nem értem. Első részt vmi sokkal ütösebbre kellett volna csinálni, hogy továbbra is nézze akit megfog.
    Majdnem elaludtam rajta még így is, hogy nem volt benne reklám.
  • ForzaInter
    hát ezzel nem értek egyet, tvben egyáltalán nem élvezhető sztem, reklám, fos szinkron, netről megleszeded, és aznap vagy másnap már van felirat, és nézheted, eredeti hangal meg sokkal élvezhetőbb, meg nem kell közben 15 perces reklámot nézned:D nem csoda hogy fórumon is csak így néz szinte mindenki sorozatot, meg mibe kerül leszedni netről?:D ha szar a neted 1 óra alatt akkor is lejön:D sztem így jobb és élvezhetőbb. de hát kinek, hogy tetszik jobban, sztem így jobb:) így legalább nem vagyok lemaradva se...
  • Hegi90
    Nemértem hogy miért kell "spórolni" a topikokkal.

Én pl kifejezetten örülök, hogy megnyitotta :)
  • hunbasser
    hát,teljesen emberfüggő egyébként,én pl anno azért kezdtem el nézni a hősöket,mert tetszett,hogy más emberek fölé tudnak kerekedni a képességeikkel,és most is ugyanez van,csak ez megmarad a realitás talaján,mert vannak olyan emberek,akiknek tényleg ilyen jók a megfigyelőképességeik és vág az eszük,mint a borotva. és remélem így is marad.szóval,tetszik ahogy beégeti az embereket azzal,hogy kiismeri őket,meg az is tetszik ahogy rájön dolgokra :) egyszerre szórakoztató is meg érdekes,krimit még úgysem nagyon néztem (max Columbo régen hébe-hóba :D)
  • hunbasser
    pl a mai részben egy darab reklám nem volt,bár ez gondolom nem lesz így,ha meg igen,akkor csillagos ötös az rtlnek ezért.

amit meg te is mondtál: ha beéred a sorozatot,onnantól megint kell várni egy hetet...viszont akkor meg feliratra is kell mindig várni,így meg csak leülök és hétfő esti pihenésként megnézem az aktuális mentalista részt :) erre simán jó.ha meg angolul nézem,akkor vagy arra koncentrálok nagyon,hogy mit mond,vagy olvasom a feliratot,az meg már nem igazán pihenés :)

meg így tv-ben feelingesebb,nem kell töltögetni,stb,meg legalább van miről beszélni másokkal,pl osztálytársak nem szednek semmilyen sorit,tv-ben nézik,van miről beszélni :D bár így is van miről...:D meg addig sem kell töltögetni,tudom másra használni a sávszélt :)
  • slimslim
    Pedig mennyire akartam megnézni. :(
    Kár, hogy nem tudtam, de biztos bepótolom. És mit szóltok hozzá? Megéri a reklámot?
  • ForzaInter
    hát nem tudom, ha nekem a tvben megtetszik egy sorozat (mint anno prison break) azt nem fogom a tvben nézni, faszom se vár mindig egy hetet, meg az a szinkron:\ közben reklámok... meg hogy tudom hogy már rég lement az az évad amit adtak, és már amcsiknál kövi. évad felénél tartanak:D akkor inkább elkezdem leszedni, gyorsan ledarálom ha jó a sori, és haladok inkább az amcsikkal, sztem job ugy, no reklám, eredeti szinkron, bár utána igaz ott is kell egy hetet várni a részekre. :D
  • Lord Nomak
    Kb ez így van, senki sem akar 15 rész után hónapokon keresztül semmit vagy ismétlést nézni, szóval totál felesleges ez a topic, mehetett volna a másikba is.

Na meg véleményként: Ez gáz sorozat, de kinek mi. Én utálom az ilyen jellemtelen karaktereket meg színészeket.
  • hunbasser
    én nem így vagyok vele :) ezt most tv-ben szeretném nézni és pl szökést is mennyien tv-ben nézik,szerintem jópáran lesznek,akik nem fogják letöltögetni(csoda,de sok fórumozó azt se tudja,honnan lehetne letölteni,meg sokaknak fingja sincs arról,hogy az amcsi változat már előrébb van,stb)
  • zomgzerg
    lol
  • ForzaInter
    akinek megtetszik az rtlen, ugy is utána netről fogja szedni részeket:D de minden szarnak van topikja szal ez is elfér akkor már.
  • akyyy
    Végig olvastam a topikot mert nem igazán fogott meg ez az urigeller sorozat, és nincs spoiler benne, simán mehet közösbe a kettő.
  • Benny04
  • ldavid
    ~20 hsz mellé teljesen felesleges másik topic
  • msstz
    el sem olvastad, mit írt. fail.
  • ldavid
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1225228655
  • hunbasser
    láttam,hogy van topikja a sorozatnak,de az a cbs-es,és gondolom jó páran fogják nézni hazánkban az rtl klubon és gondolom sokan nem szeretnének spoilerhegyes hsz-eket olvasva belátogatni a The mentalist topikba,így gondoltam nyitok egy topikot a szinkronosnak(többi sorozatnak is van).

az első rész tetszett,frankó hogy így tud mindent a csávó,nézni fogom (Y)