Stallone még nem végzett Rambóval
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én tudjátok mit néznék meg szívesen? Rambo vs Rocky!
Stallone is idõs szerepeket játszik, idõs Rockyt, idõs Rambot stb. :-)
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
kiskelgyo : Nincs értelme Rambo vs. Alien filmnek, mert a mi jó öreg rambonk félperc alatt kiütné az idegen-xart is az élienböl 😊 Aldo Moro: Nemá, egyem a szived, 1 rambo cikknél nemkell ennyit filozofálni 😊 Magamnak: Alig várom hogy jöjön az ujabb 😊
Van egy olyan érzésem, hogy Stallone ugye mint nárcisztikus személy, betegesen fél a öregedéstõl és azért csinál ilyen filmeket, hogy magának bizonyitsa, hogy nem annyira öreg õ még. Valahogy úgy kellene a filmjeinek átmenetet képezniük, mint Sean Conerry filmjeinek, ahol minden további nélkül játszott idõs szerepeket. De ez csak egy ötlet.
Barátom, akkor klikkelj ide<#idiota>#idiota>
http://thecia.com.au/reviews/s/images/son-of-rambow-a-home-movie-poster-0.jpg
http://thecia.com.au/reviews/s/images/son-of-rambow-a-home-movie-poster-0.jpg
Szerintem is nagyon jól lezárta a 4. részt, de ennek ellenére várom, hisz sokáig a 4.-tõl se vártunk sokat. Tud még az öreg. 😊
Gaming is believing.
Simán lehet folytatni a 4.-et. Csak annyit mutattak h megy a ház felé. Lehet h kinyírták a gonosz emberek az apját pl és megbosszulja úgy h lemészárolja a fél államot. Végül is mind1, az a lényeg, hogy NAGYON SOKAT öljön. <#idiota>#idiota>
Rambo vs. Aliens film nem lesz?
Lassan kezd hasonlítani a (nem véletlenül elkészített ;-) ) Trópusi Viharban található Scorcher elõzetesre 😊
Amúgy csak szólok, Stallone nem létezik, soha nem is létezett. Ezt onnan tudom, hogy ilyen fej nincs. Õt csak animálják, mint pl Yodát...
Kojiro ergo sum.
Vagy mint az Ace Ventura 3,(ami egy kalap szar az tuti)hasonlóan csinnálnák meg. Rambo 5 -Rambo fia ; és aról szól,hogy kiviszi a fiát vadászni, erre mint az egyben, beléjük kötnek, majd fia segítve apjának megodlják az egészet.
De természetesen ezután jön majd a Rambo 6.3D - Még egy utolsó küldetés címmel.
Tán még ha belfér a keretbe Rambo 7 -Rambo feltámad , ez már természetesen jövõben játszódik, ahol John egy kiborg lesz.
De amúgy ha olyan lesz mint a 4 akor jöhet 😊
De természetesen ezután jön majd a Rambo 6.3D - Még egy utolsó küldetés címmel.
Tán még ha belfér a keretbe Rambo 7 -Rambo feltámad , ez már természetesen jövõben játszódik, ahol John egy kiborg lesz.
De amúgy ha olyan lesz mint a 4 akor jöhet 😊
Elõzményfilmnek fura lenne mivel baromira retusálni kéne stallone fejét...
A 4. folytatásának meg szar lenne,a 4. rész tökéletesen lezárta az egész Rambo históriát azzal hogy Rambo hazatért.
A 3 és a 4 közé be lehet lõni valamit....de érdekes lesz.
A 4. folytatásának meg szar lenne,a 4. rész tökéletesen lezárta az egész Rambo históriát azzal hogy Rambo hazatért.
A 3 és a 4 közé be lehet lõni valamit....de érdekes lesz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Lehetne ez is elõzményfilm
én annyira nem örülök neki, mert sztem remekül lezárták rambo sztoriját a 3. résszel. rambo hazatért, végigsétált a long roadon. jobban örülnék, ha sly az expendables-hez hasonló, old school akciófilmekre fókuszálna.
de majd mindjárt jön vini és leolt, hogy hogy merészelek ilyet mondani.<#wilting>#wilting>
de majd mindjárt jön vini és leolt, hogy hogy merészelek ilyet mondani.<#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
The Expendables-re kíváncsi leszek annyi jó színészt szerzett már meg remélem nagy sikere lesz neki!
Next PC upgrade: 2022
Nekem is nagyon bejött a 4.