23
  • xtiborx
    én tudjátok mit néznék meg szívesen? Rambo vs Rocky!
  • Kojiro
    Amúgy Rambo annyira kemény, hogy az oviban Chuck Norris volt a jele...
  • sandor8206
    Stallone is idős szerepeket játszik, idős Rockyt, idős Rambot stb. :-)
  • Skyline
  • lekvároshurka
    kiskelgyo : Nincs értelme Rambo vs. Alien filmnek, mert a mi jó öreg rambonk félperc alatt kiütné az idegen-xart is az élienböl :) Aldo Moro: Nemá, egyem a szived, 1 rambo cikknél nemkell ennyit filozofálni :) Magamnak: Alig várom hogy jöjön az ujabb :)
  • Aldo Moro
    Van egy olyan érzésem, hogy Stallone ugye mint nárcisztikus személy, betegesen fél a öregedéstől és azért csinál ilyen filmeket, hogy magának bizonyitsa, hogy nem annyira öreg ő még. Valahogy úgy kellene a filmjeinek átmenetet képezniük, mint Sean Conerry filmjeinek, ahol minden további nélkül játszott idős szerepeket. De ez csak egy ötlet.
  • nessboth
    Barátom, akkor klikkelj ide

http://thecia.com.au/reviews/s/images/son-of-rambow-a-home-movie-poster-0.jpg
  • Chocho
    Szerintem is nagyon jól lezárta a 4. részt, de ennek ellenére várom, hisz sokáig a 4.-től se vártunk sokat. Tud még az öreg. :)
  • Running
    Simán lehet folytatni a 4.-et. Csak annyit mutattak h megy a ház felé. Lehet h kinyírták a gonosz emberek az apját pl és megbosszulja úgy h lemészárolja a fél államot. Végül is mind1, az a lényeg, hogy NAGYON SOKAT öljön.
  • kiskelgyo
    Rambo vs. Aliens film nem lesz?
  • wolruf
    Lassan kezd hasonlítani a (nem véletlenül elkészített ;-) ) Trópusi Viharban található Scorcher előzetesre :)
  • Carloska
    Rambo 8 - kiborg kalandjai 2
  • Kojiro
    Amúgy csak szólok, Stallone nem létezik, soha nem is létezett. Ezt onnan tudom, hogy ilyen fej nincs. Őt csak animálják, mint pl Yodát...
  • Harkat 89
    Vagy mint az Ace Ventura 3,(ami egy kalap szar az tuti)hasonlóan csinnálnák meg. Rambo 5 -Rambo fia ; és aról szól,hogy kiviszi a fiát vadászni, erre mint az egyben, beléjük kötnek, majd fia segítve apjának megodlják az egészet.
    De természetesen ezután jön majd a Rambo 6.3D - Még egy utolsó küldetés címmel.
    Tán még ha belfér a keretbe Rambo 7 -Rambo feltámad , ez már természetesen jövőben játszódik, ahol John egy kiborg lesz.
    De amúgy ha olyan lesz mint a 4 akor jöhet :)
  • Skyline
    Előzményfilmnek fura lenne mivel baromira retusálni kéne stallone fejét...
    A 4. folytatásának meg szar lenne,a 4. rész tökéletesen lezárta az egész Rambo históriát azzal hogy Rambo hazatért.
    A 3 és a 4 közé be lehet lőni valamit....de érdekes lesz.
  • Johnny Maize
    Lehetne ez is előzményfilm
  • Szolnokboy1
    akarom mondani, a 4. résszel. :)
  • Szolnokboy1
    én annyira nem örülök neki, mert sztem remekül lezárták rambo sztoriját a 3. résszel. rambo hazatért, végigsétált a long roadon. jobban örülnék, ha sly az expendables-hez hasonló, old school akciófilmekre fókuszálna.

de majd mindjárt jön vini és leolt, hogy hogy merészelek ilyet mondani.
  • Carloska
    rambo vs chuck norris kell ide :DDDD
  • grebber
    The Expendables-re kíváncsi leszek annyi jó színészt szerzett már meg remélem nagy sikere lesz neki!
  • xen
    Nekem is nagyon bejött a 4.
  • DaemoonHunter
    Nekem is nagyon tetszett, azt nyújtja amit várni lehet tőle, eddig az összes Rambo bejött:)
  • sweech
    ez jó hír, imádtam a 4-et.