23
-
xtiborx #23 én tudjátok mit néznék meg szívesen? Rambo vs Rocky! -
#22 Amúgy Rambo annyira kemény, hogy az oviban Chuck Norris volt a jele... -
sandor8206 #21 Stallone is idős szerepeket játszik, idős Rockyt, idős Rambot stb. :-) -
Skyline #20 -
lekvároshurka #19 kiskelgyo : Nincs értelme Rambo vs. Alien filmnek, mert a mi jó öreg rambonk félperc alatt kiütné az idegen-xart is az élienböl :) Aldo Moro: Nemá, egyem a szived, 1 rambo cikknél nemkell ennyit filozofálni :) Magamnak: Alig várom hogy jöjön az ujabb :) -
Aldo Moro #18 Van egy olyan érzésem, hogy Stallone ugye mint nárcisztikus személy, betegesen fél a öregedéstől és azért csinál ilyen filmeket, hogy magának bizonyitsa, hogy nem annyira öreg ő még. Valahogy úgy kellene a filmjeinek átmenetet képezniük, mint Sean Conerry filmjeinek, ahol minden további nélkül játszott idős szerepeket. De ez csak egy ötlet. -
nessboth #17 Barátom, akkor klikkelj ide
http://thecia.com.au/reviews/s/images/son-of-rambow-a-home-movie-poster-0.jpg -
#16 Szerintem is nagyon jól lezárta a 4. részt, de ennek ellenére várom, hisz sokáig a 4.-től se vártunk sokat. Tud még az öreg. :) -
#15 Simán lehet folytatni a 4.-et. Csak annyit mutattak h megy a ház felé. Lehet h kinyírták a gonosz emberek az apját pl és megbosszulja úgy h lemészárolja a fél államot. Végül is mind1, az a lényeg, hogy NAGYON SOKAT öljön. -
kiskelgyo #14 Rambo vs. Aliens film nem lesz? -
wolruf #13 Lassan kezd hasonlítani a (nem véletlenül elkészített ;-) ) Trópusi Viharban található Scorcher előzetesre :) -
#12 Rambo 8 - kiborg kalandjai 2 -
#11 Amúgy csak szólok, Stallone nem létezik, soha nem is létezett. Ezt onnan tudom, hogy ilyen fej nincs. Őt csak animálják, mint pl Yodát... -
Harkat 89 #10 Vagy mint az Ace Ventura 3,(ami egy kalap szar az tuti)hasonlóan csinnálnák meg. Rambo 5 -Rambo fia ; és aról szól,hogy kiviszi a fiát vadászni, erre mint az egyben, beléjük kötnek, majd fia segítve apjának megodlják az egészet.
De természetesen ezután jön majd a Rambo 6.3D - Még egy utolsó küldetés címmel.
Tán még ha belfér a keretbe Rambo 7 -Rambo feltámad , ez már természetesen jövőben játszódik, ahol John egy kiborg lesz.
De amúgy ha olyan lesz mint a 4 akor jöhet :) -
Skyline #9 Előzményfilmnek fura lenne mivel baromira retusálni kéne stallone fejét...
A 4. folytatásának meg szar lenne,a 4. rész tökéletesen lezárta az egész Rambo históriát azzal hogy Rambo hazatért.
A 3 és a 4 közé be lehet lőni valamit....de érdekes lesz.
-
Johnny Maize #8 Lehetne ez is előzményfilm -
#7 akarom mondani, a 4. résszel. :) -
#6 én annyira nem örülök neki, mert sztem remekül lezárták rambo sztoriját a 3. résszel. rambo hazatért, végigsétált a long roadon. jobban örülnék, ha sly az expendables-hez hasonló, old school akciófilmekre fókuszálna.
de majd mindjárt jön vini és leolt, hogy hogy merészelek ilyet mondani. -
#5 rambo vs chuck norris kell ide :DDDD -
#4 The Expendables-re kíváncsi leszek annyi jó színészt szerzett már meg remélem nagy sikere lesz neki! -
xen #3 Nekem is nagyon bejött a 4. -
#2 Nekem is nagyon tetszett, azt nyújtja amit várni lehet tőle, eddig az összes Rambo bejött:) -
#1 ez jó hír, imádtam a 4-et.