29
  • Zoliz
    Elélveztem amikor meghallottam az 500 wattos rendszeremből a "cover fire"-t a Transformers 1 cimű filmől...
  • winnie
    " De ez egy gyerekmeséből"

sőt. gyerekjátékból. babákból.
  • InfectedMann
    Micimackó és a gyilkos mézesbödön :D :D
  • Lordboxi
    darkosabra?? De ez egy gyerekmeséből meg gyerekjátékból készült feldolgozás. Ez kb mintha micimackót darkosabra kérnéd
  • opeca
    Hát ezt a GI Joe-t sokkal darkosabbra kellett volna megcsinálni. A trükkök jók, de én márfélek az ilyen P**sillel mosott vakító fehér szerkóktól, meg gagyi, kínai piacos terepnadrágoktól.

De hát ez kell a legnagyob célközönségnek a 14-18 éves amerikai lúzerkölköknek.
  • InfectedMann
    Amúgy a http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu -n van jópár infó és hír a Transformers 2 -ről :)
    Az oldal keresőjével könnyen megtaláljátok őket ;)
  • Hans von Luck
    Moviemaze
  • Hans von Luck
    Innen le tudjátok tölteni a spotokat normális felbontásban...
    http://www.moviemaze.de/media/trailer/

Mindenkinek csak ajánlani tudom ...
  • InfectedMann
    TF2: Cím fordítása hibás. Az eredeti címben a Fallen szó a vele azonos karakterre utal. Fallen történetetét most nem akarok leírni. A lényeg annyi, hogy az első alakváltók között volt és hát kicsit félresikerült majd lepaktált Unicronnal miután nem igazán bántak vele jóbarátként :D Ő jön most Prime -ékat írtani :D

Valaki írta, hogy a guruló robot Pusztító jobb keze :) Tehát még nem az egész robot :P
  • Optimus Prime
    A Transformers brutálabb lesz, mint azt vártam vagy reméltem. Főleg, hogy sokat elhangzott "nem a filmben gestalt". A G.I.Joe se rossz, bár sose szerettem a film szereposztása jó Christopher Eccleston, Dennis Quiad és Ray Park.
  • Shep
    Hát a G.I. Joe úgy nézem hasonló bőrszerkós idétlenség lesz mint az X-men-ek. Remélem azért akcióból nem lesz hiány. (kár hogy nem lesz kék meg piros lézeres lövöldözés, senki nem halhat meg koncepcióval :))
  • CaptainRumi
    Na a HASBRO most jelentősen képviselte magát a Super Bowl-on :D
  • sandor8206
    nem tudom én egyből vágtam ki-kicsoda a főbb karakterek közül!
  • Waterhorse
    Annak ellenére, hogy a G.I. Joe film, mintt olyan, jobban felcsigázna, most a Tranformers 2 mégis nagyobb durranás lesz. Bár egyikben sem látni olyan "hüdedurvadolgot". Tranformers a címhez hűen, Tranformereket mutat be, látni benne álcát, autobotot. Rendben van.
    GI Joe-ban viszont se Kobrák, se G.I. Joe-k. Pár fekete cicanadrágos muki szaladgál, gondolom a jógaórát késték le. Ki érti ezt?
  • winnie
    ha szőrözni akarnék, te kötöttél belém, ha belekötni akartam volna, akkor aldo moro-ra reagálok. csak a kérdést tettem fel joviálisan, ami arra vonatkozott, amit te is írsz. igazából nehezen tudom elképzelni, hogy valamelyiknek is nagyon csavaros, rém jól megírt sztorija lesz, de a tömegek, a célközönség nem is áhítja ezt: mindblowing entertainmentet, ruhatárban agyleadós szórakozást akar.

persze, azt aláírom, hogy aki sztorit kér, az nem oscaros forgatókönyvre gondol, de a transformers-ben volt történet. fiatal srác, tiniszerelem, katonai háttér, stb.
  • Harkat 89
    Winnie te tényleg belekötsz mindekibe :) Most nem azt írta bmw, hogy nem lesz jó, hanem csak azt hogy lehet nem történet lesz erőségük. De attól még lehetnek überkirály filmek.
  • winnie
    felteszem a költői kérdést: ha egy filmnek nincs különösebb története, csak látványos vagy karfaszaggatóan izgalmas, akkor már nem lehet jó?
  • bmw
    Kepileg egyik sem rossz csak hat a tortenet kerdeses mind kettonel...
  • Molnibalage
    Kb. ez volt a helyzet...
  • janivankenobi
    G.I. Joe nálam nagyobb befutó, Transformers is kap egy esélyt, de az egyből kiindulva látványon kívül semmit nem kapok. Sájjá gyerek még mindig nem győzött meg, hogy színésznek való, jobban el tudnám képzelni egy Barátok Közt szintű sorozatban mint filmben... Úgyhogy inkább G.I. Joe a nyerő, de lehet, hogy ebből a felfogásból pozitív meglepetés lesz nekem a Transformers 2.
  • Csak77
  • immovable
  • Hans von Luck
    Az a nagy ökör Álca meg gondolom a Pusztító...mondjuk fura hogy gurult vmi keréken
  • Hans von Luck
    Szerintem is Romboló volt az...

Azta, júliusig nem alszok
  • Harkat 89
    Ezt melyik filmre értetted? Mert szerintem már a Transofrems első részénél is látvány pótolt mindent :)(vagyis nálam) Bár második rész trailerből eddig komolyabnak tűnik.
  • Darth Sith
    jónak tűnik mindkettő :)
  • Aldo Moro
    Látványban nem lesz hiány, csak nehogy a történet lapos legyen és a látvánnyal próbálják pótolni a gagyi sztorit.
  • ddt500
    Mint ha a Rombolót láttam volna.
  • bertino
    uhh, a transformers télleg durva :D