Milyen egy jó robotápoló?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem viccbõl fejlesztenek ilyen robotokat fõleg Koreában és Japánban, olyan szintû a népesség elöregedése, hogy más módon NEM tudják megoldani.
Vagy két azonos színû pirulát szépen bekever és c vitamin helyett bead neked mondjuk 4 citrompótlót... De a legjobb, amit el tudok képzelni, hogy vérnyomás mérés közben lefagy és elsorvasztja a karod, mire lemerül! 😄
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Azt írta már vlk hogy: "csak terroristák kezébe ne kerüljön"<#violent>#violent>
:-D
Valami ilyet akartam elsõre megfogalmazni én is, de nem tudtam volna ilyen találóan megfogalmazni! <#eljen>#eljen>
Robotok igenis végezzenek ahol csak lehet precizitást követelõ munkát! Tuti nem fog egyik se felkelést szervezni, és egy szikével spontán ámokfutni az osztályon ... ehhez nem is kell robotnak lenni, van rá elég példa amerikai iskolákban a "jövõ nemzedékével".
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amúgy mostanában nem sok nõvért látni aki nem teljesen személytelenül, rutin által vezérelve, és gyorsan végzi a dolgát, max a gyerekosztályon, de nyilván ahova kell a valós ember jelenléte, ott nem is tervezik lecserélni a nõvérkéket robotokra ... legalábbis míg nem tudnak szociális szinten egyet 's mást.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
LZ forever

Kara kánként folytatom tanításom.
C3PO pedig épp rendkívül udvarias és türelmes volt.
LZ forever
LZ forever