23
  • Inquisitor
    Jobban aggasztana egy full automata Samsung (határ)őrrobot, a 2Km hatótávolságú hőkameráival, meg a hozzá tartozó "kisteljesítményű" gépágyúval. :)
  • Tsol
    Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
  • Inquisitor
    Háát ... a Twendy One mérföldekkel fejletebb, pedig félidőben van még csak a fejlesztési szakasza.

Nem viccből fejlesztenek ilyen robotokat főleg Koreában és Japánban, olyan szintű a népesség elöregedése, hogy más módon NEM tudják megoldani.
  • johnsmitheger
    :DD Ha valamit elszámol a precíz gép a végén a szoba közepére helyezett cuccot szépen beléd kanalazza és ugye nincs apelláta! :)) Egyet a robot kedvéért!

Vagy két azonos színű pirulát szépen bekever és c vitamin helyett bead neked mondjuk 4 citrompótlót... De a legjobb, amit el tudok képzelni, hogy vérnyomás mérés közben lefagy és elsorvasztja a karod, mire lemerül! :D
  • toto66
    Hát, ha megöregszünk eljöhet az is...
  • loky
  • loky
    Hát ha nem tudsz wc-t használni...
  • zyppy
    beszarok a szoba közepére letakarítja?
  • Szefmester
    akkor ne adj a kezükbe programozásra alkalmas fejlesztői felületet:D
  • loky
    Jha de ne elejtsük el, hogy igy kezdődött a Cylon háboró, a Mátrix története, meg a Screamers is (csak ott katonai robotokról van szó)...jha s majd kihagytam az I robot-ot...az is tutkó volt. Ugyhogy hidd el...felkelést fognak szervezni...és majd az emberiség fog nekik szolgálni...persze nem holnap :))))))
    Azt írta már vlk hogy: "csak terroristák kezébe ne kerüljön"
  • Mr Csé
    galatea
  • coolbboy83
    Ne vicceljünk már:-D robot ápóló??????????? SAJNOS ZÖMÉBEN AZ EMBEREK IS ELÉGGÉ DROIDOK, NEM KELL MÉG MESTERSÉGESEN IS!!!!

:-D
  • hdo

Valami ilyet akartam elsőre megfogalmazni én is, de nem tudtam volna ilyen találóan megfogalmazni!

Robotok igenis végezzenek ahol csak lehet precizitást követelő munkát! Tuti nem fog egyik se felkelést szervezni, és egy szikével spontán ámokfutni az osztályon ... ehhez nem is kell robotnak lenni, van rá elég példa amerikai iskolákban a "jövő nemzedékével".
  • Tetsuo
    inkabb 1 preciz szamitogep adagolja a gyogyszeremet, mint egy kialvatlan narkos ribi, aki elotte szopta le a doktorurat.. ;)
  • hdo
    Értem, csak a guminő volt gyenge példa. Alapból engem személy szerint meg édes mindegy ki lát el, csak csinálja precízen. Majd ha melegségre vágyok akkor meglátogattatom magam bnőmmel vagy hozzátartozókkal!

Amúgy mostanában nem sok nővért látni aki nem teljesen személytelenül, rutin által vezérelve, és gyorsan végzi a dolgát, max a gyerekosztályon, de nyilván ahova kell a valós ember jelenléte, ott nem is tervezik lecserélni a nővérkéket robotokra ... legalábbis míg nem tudnak szociális szinten egyet 's mást.
  • Ferrer
    Miért ne? Viszont a lényeg az emberi melegségen van, az, amitől nem gépek vagyunk.
  • hdo
    Ja, hogy te dugni akarod a nővérkéket, ééértem!
  • Epikurosz
    Vagy talán kombinálni kellene a gépet az emberrel?
  • Epikurosz
    Amúgy, a cikkben szereplő képről nekem egy kávéautomata ugrik be, vagy maximum az a kocsi, amelyet a takarítónénik tolnak magukkal a teszkóban.
  • Epikurosz
    Hát, amíg vagy C3PO minimum R2D2 szintjét nem érik el, addig szomorú vagyok.

C3PO pedig épp rendkívül udvarias és türelmes volt.
  • Ferrer
    Ez az egész kb. a guminő vs. igazi kérdése. Bár lehet neked abból is jobb az előző, nem tudom.
  • hdo
    Hihihi! Miért ne? Mi a kifogás? Komolyan kíváncsi vagyok rá!
  • Ferrer
    Nanneeee, ezt már neee.