Légfegyver készítés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy pár felvétel, hogy házilag készített fegyver mennyi féle és fajta lehet. Némelyik legalább hasonlítt az eredetire. Házi fegyverek
Viktor99

Hogyan csináljunk otthon légfegyvert.

<#wow2>
ZTM
Valóban jó puska de drágábban jobbat vehetsz de az drágábban van!!!!

DJS8
nekünk van egy Slavia 631-es szerintem a legjobb! <#vigyor>

ZTM
Nagyon fasza😄

Viktor99
ZTM
Igazad van ez nem helyes!!!!!

stp4trick
Óvatosan az ilyen témájú kijelentésekkel, mint az utolsó néhány.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

ZTM
De ha mégsem akarod megölni kíméletes rugót tetessél bele ami nem bivaly de csíp 50m-rõl is,bár az én kutyám is ilyen szar hogy ugat a szomszédok már szóltak emiatt,én nem lõttem rá csak oldalbarúgtam de 1 óra múlva megint nyüszített meg ugatott-.-

ZTM
Hát ha az a kevés pénz 15e Ft körüli keressél a vaterán vagy expresszen slavia 630 vagy 631-est ha megvan a puska keressél fel 1 szakembert aki átnézi neked és tesz bele erõsebb rugót,bár közelebb kell menned kb 20-30 m-re hogy pontos legyen a lövés.
Ha meg nem akarsz magad ellen eljárást:ne mutogasd a puskát a szomszédoknak sõt senkinek ha meg kinyírtad a kutyát a puskát az összes lõszerrel paterold el 1ik rokonhoz lehetõleg ne ugyan abban a városban.
Ha a dolgok lehültek visszahozod a puskát és már senki nem gyanusít!!!!
A kutyát ha lelövöd csak akkor tedd ha nincs otthon a szomszéd!!!

Hidd el ha megdöglik a kutya a lövedéket megtalálják benne és az az 1. hogy mindenhol átnézik a házakat.(ha nem annyira értékes a kutya lehet nem hívja a kopókat)

Sanyix
nem, ha a kutya bõrét átütné, az nem zavarna(megszabadítanám a környéket egy jelentõs stresszforrástól), csak miatta az esetleges fejlentés...

Kevés pénzt fektetnék bele, mert tényleg csak néha be akarom kussoltatni azt a dögöt, mást nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ZTM
Jaajjjj hát én nem az erõre gondoltam hogy azért lenne 1 puska 50ezer hanem mondjuk nem minden puska visz 50m-re(ha meg igen nem biztos a találat)!!!!!!

50kert 😄DDDDDDDDDDD piacon multkor nezegettem meg lottem par szarral de volt koztuk 1 muanyag burkolatu 15 rongyer de annak olyan ereje volt h meg a fejebe is belefurodna annak a kutyanak sztem 😄 persze nem szar sport toltennyel
ZTM
Mármint a feljelentés nem zavarna?
Mert ha a kopók megtudják irány a dutyi!!!!

Mennyi pénzed lenne a légpuskára?
Talán úgy konkrét fegyot is tudok mondani.

Sanyix
nem zavarna

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
igazából nem zavarná ha átütné a bõrét, mert a kutya kb olyan mintha éberkómás lenne (semmi értelem, csak örjöngeni tud az iszonyatos mindenet áthatoló fülsüketítõ hangján), csak eutanáziát alkalmaznék. Mellesleg a szomszéd annyira leszarja, hogy napokig nem venné észre. De ha észrevenné akkor se lenne jó egy feljelentés.

ZTM
Hát olyat már kapsz 50k-ért(szerintem),de lehet hogy nem fog csípni ha meg teszel bele másik rugót akkor lehet hogy olyan erõs lesz hogy 50m-ren átüti a kutya bõrét és a szomszéd nem lesz boldog!!!

Sanyix
Nekem is kéne egy légfegyver, olyan amivel mondjuk 50 méterre pontosan el lehet lõni, és jó nagyot csípjen (semmi komoly, de fájjon eléggé a találat).

A szomszéd retkes szardarab elmebeteg kutyájára lõnék, ha éppen örjöng.

<#wilting>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ZTM
Ha meg a rendõrök elkapnak közterületen a puskával akkor sztem pénz birság ha meg azt látják hogy állatokat öldösöl akár börtön is lehet a vége!!!!!

ZTM
Azok meg úgy se adnak engedélyt,és neked úgy se elég a 7,5J és jöhet a sufnituning ami a puska minõségromlásával járhat!!!!

Egyébként megpróbáltam ezt a homemade air gunt egyenlõre nem sikerült mert eresztett mindenhol😄 majd legközelebb...

John Cena
pont a héten halottam amit mondtál
ezt a törvényt:
Lõfegyver: a tûzfegyver, valamint az a légfegyver, amelybõl 7,5 joule-nál nagyobb csõtorkolati energiájú, szilárd anyagú lövedék lõhetõ ki; (2004. évi XXIV. törvény alapján)
e fölött is elõre kiadott rendõri engedélyel vehetsz csak 7,5 joule-nál nagyobb fegyvert

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

SHADOWEYES7
Lõfegyver: a tûzfegyver, valamint az a légfegyver, amelybõl 7,5 joule-nál nagyobb csõtorkolati energiájú, szilárd anyagú lövedék lõhetõ ki; (2004. évi XXIV. törvény alapján)

Ha már kicsit elszámítod magad és a 7,5 joule-nál nagyobb lesz a csõtorkolati energia akkor tényleg szarba nyúlsz ahogy Punker is mondta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
„A lõfegyverekrõl és lõszerekrõl szóló 2004. évi XXIV. törvény szerint a lõfegyver javításához hatósági engedély szükséges. Az engedély kiadása és visszavonása a rendõrség hatáskörébe tartozik. A fegyverekrõl és lõszerekrõl szóló 253/2004. (VIII. 31.) Korm. rendelet szerint hatósági engedély szükséges a festéklövõ fegyver, a gáz- és riasztófegyver, a gáz- és riasztótöltény, a légfegyver, a lõszerelem, a színházi fegyver gyártásához, javításához. Az engedély kiadását, visszavonását a kérelmezõ lakóhelye szerint illetékes rendõrkapitányság igazgatásrendészeti szolgálati ágába tartozó osztály engedélyezi. A különbözõ fegyverek javítására vonatkozó engedéllyel rendelkezõ személyek nyilvántartását tehát a megyei rendõrkapitányságok végzik, mégpedig a Rendõrségrõl szóló 1994. évi XXXIV. törvény ( a továbbiakban: Rtv.) 90.§-ának (1) bekezdése alapján.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ZTM
Nem nagy cucc ha gyártok is csak 1et azt is maganak,és nem kell minden szaremberenek tudni róla😄
A másik dolog hogy sikerül-e végülis ez még akkor se olyan nagy dolog mint a házi lángszóró nem?

Punker
nem az a gond, hanem ha engedély nélkül kezdesz egyedi gyártásba stb, az rossz kedvû bírónál terror cselekménynek minõsül.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ZTM
Az volt az 1.😄
Nem vok befosva az ilyenekért a légpuskám se a megengedett energiát gyötri-.-

Punker
elsõkörben tanulmányozd a törvényeket!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJS8
nekem kéne egy perzselõ mert a KGST Piacon nem találtam

vmvr
nekem fénykard kéne

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

tigeroo
vatera, helyi kispiac
Palinko
a mostani slaviak állítólag nem jók semmire. a régiek közül van nekem egy 620 ha jól emlékszem, felújítottam mostanában, persze segítséggel és én meg vagyok vele elégedve.
0Fritz0
Pl.:gunbox

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

wazmeg énis<#zavart1>az jobban érdekelne

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

v kissebbe mint
ez monnyuk ez nagyon kemeny
en agyut akarok csinalni az viccesebb 😄
ienre gondolok
fifi
nálunk pl a piacon Slaviát ami sztem jó
meg van FÉG. utána kell járni. háztól mindig lehet.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Adam II
Természetesen motorra.

w77d
hol lehet kapni??

szucsy89
inkább csinálj LÁGSZÓRÓT
fifi
mi a f@sznak?
piti pénzért lehet venni légpuskát/pisztolyt
aztán azt szétszedve lehet még erõsíteni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ZTM
<#zavart1>

LaszloLedzenyi
<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Máté94
Telhetetlen!Ott fegyver a lábad között.Nem elég egy,kettõ kell neki!😄
ZTM
Máté94
Minek az neked?
elsõre lézerfegyvert olvastam... -.-
ZTM
Sziasztok!!!
Remélem nem törlitek.

A topik lényege az lenne hogy hogyan csináljunk otthon könnyen légfegyvert.Akinek van ötlete,esetleg már van ilyen tárgya az jöhet!!!!
Na meg bárki😄