Légfegyver készítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ha meg nem akarsz magad ellen eljárást:ne mutogasd a puskát a szomszédoknak sõt senkinek ha meg kinyírtad a kutyát a puskát az összes lõszerrel paterold el 1ik rokonhoz lehetõleg ne ugyan abban a városban.
Ha a dolgok lehültek visszahozod a puskát és már senki nem gyanusít!!!!
A kutyát ha lelövöd csak akkor tedd ha nincs otthon a szomszéd!!!
Hidd el ha megdöglik a kutya a lövedéket megtalálják benne és az az 1. hogy mindenhol átnézik a házakat.(ha nem annyira értékes a kutya lehet nem hívja a kopókat)
Kevés pénzt fektetnék bele, mert tényleg csak néha be akarom kussoltatni azt a dögöt, mást nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mert ha a kopók megtudják irány a dutyi!!!!
Mennyi pénzed lenne a légpuskára?
Talán úgy konkrét fegyot is tudok mondani.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A szomszéd retkes szardarab elmebeteg kutyájára lõnék, ha éppen örjöng.
REAL MADRID
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Egyébként megpróbáltam ezt a homemade air gunt egyenlõre nem sikerült mert eresztett mindenhol😄 majd legközelebb...
ezt a törvényt:
Lõfegyver: a tûzfegyver, valamint az a légfegyver, amelybõl 7,5 joule-nál nagyobb csõtorkolati energiájú, szilárd anyagú lövedék lõhetõ ki; (2004. évi XXIV. törvény alapján)
e fölött is elõre kiadott rendõri engedélyel vehetsz csak 7,5 joule-nál nagyobb fegyvert
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ha már kicsit elszámítod magad és a 7,5 joule-nál nagyobb lesz a csõtorkolati energia akkor tényleg szarba nyúlsz ahogy Punker is mondta
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A másik dolog hogy sikerül-e végülis ez még akkor se olyan nagy dolog mint a házi lángszóró nem?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
ienre gondolok
meg van FÉG. utána kell járni. háztól mindig lehet.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
piti pénzért lehet venni légpuskát/pisztolyt
aztán azt szétszedve lehet még erõsíteni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"