Megkapta az Apple a multitouch szabadalmát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
józan ész:
temetésnél fehér galambok röptetését is levédették...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Basszus építek egy idõgépet vissza megyek és szabadalmaztatni fogok mindent még a levegõvételt is.. Azt fizessen nekem mindenki..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
😞
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"Az ujjak mozgását érzékelõ asztalon 2001. októberében kezdett el dolgozni a Microsoft két alkalmazottja, Steven Bathiche és Andy Wilson. A prototípus egy középen kivágott IKEA asztal volt, és annyira tetszett a vezetõségnek, hogy a fejlesztõk több pénzt, nagyobb csapatot kaptak. 2004-ben már 85 verzióját készítették el a Surface-nek, aminek a végleges verziója 2005-re állt össze."
Surface cikk
iPhone: Apple announced the iPhone on January 9, 2007."
Ennél viccesebb a dolog.
Magát a Multitouch-ot és a hozzá kapcsolódó fejlesztéseket egy FingerPrint nevû cég jegyeztette be 2002-ben, ezt a céget az Apple 2005-ben megvásárolta, így az összes ehez kapcsolódó szabadalom a birtokába került, jelenleg csak az iPhone-on alkalmazott plusz megoldásokat védték le, maga a multitouch licence eddig is védett volt és az Õ tulajdonuk.
A MS, meg a Palm még sokat fog fizetni, ha ezt fel akarja használni. 😊
(A Palm még azért is nagy sz@rban van, mert a Pre kifejlesztését olyan emberkék végezték, akik az iPhone megalkotásában is részt vettek, így valószínû nem csak a multitouch az amit felhasználtak.)
iPhone: Apple announced the iPhone on January 9, 2007.
WRITE ONLYYYYYYYYYYYY MODE YEAAAAAAAAAAAAAAAAH
"It's funny, I think back on it now -- the Apple II would turn out to be one of the most successful products of all time. But we had no copyrights or patents at all back then. No secrets. We were just showing it to everybody."
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
látom a hologram cuccokat is akarják fejleszteni.
http://www.youtube.com/watch?v=wrxUYzWASvE&feature=related
De gondolom ha lesz ilyen termékük azt is úgy fogják levédetni mint a saját ötletük. Kíváncsi lennék ki találta fel a touchscreent. Jó lenne ha beperelné az gyükereket hogy ellopták az ötletét és azt fejlesztették tovább.
http://ostatic.com/blog/touchkit-open-source-multi-touch ezeket a fejlesztéseket akkor ezentúl büntetik? Mivel open így vagy abbahagyják gondolom vagy fizetnek. Nyíltan meg nem fognak fejleszteni tovább ha pénzért tudják csak.
Applenek meg biztos nem megy a biznisz, és gondolták lehúznak egy kis pénzt a riválisokról... egyre unszimpatikusabbak...
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
\"...lámák kíméljenek.\"