4553
-
#723 igen -
kozako #722 aztszeretném kérdezni hogy lesz benne szabad kósza mód???légyszives válaszoljatok.előre is köszi :D -
Szabi1991 #721 :/ -
#720 feleségem van, már megszokta XD -
#719 Akkor ez egy sz.... lessz!!!! -
Bullitt #718 By the way...
Sikerült megtudni, hogy lesz-e több festése a rendőrautóknak. A válasz: nem. (bocs a dupláért!) -
Bullitt #717 Nem. -
#716 Sziasztok autót lehet fejleszteni a játékban???? -
#715 "na majd kíváncsi vagyok nálam milyen lesz."
Meseszép! Olyan gépük még a fejlesztőknek sincs -
#714 Te ha tecccccik valami, hányingert kapsz?
Sajnálom a csajod...
#705:
még mindig az anyjuk popóját a nuku splitscreen miatt
amúgy meg adja az arcade-állatkodós feelinget :D -
High end PC #713 Kezd megtetszeni a játék, elég keményen érezni rajt, hogy ez nem az a Black Box féle Undercover...
A képek is szépek, lehet elhamarkodtam mikor leszóltam a grafikát múlt héten, na majd kíváncsi vagyok nálam milyen lesz. -
#712 Hányingert kapok!!!!! annira tetszike, várom nagyon a demot,és persze a megjelenést!!! -
Bullitt #711 Amennyire tudjuk a teljes játékban már nem lesznek benne. Elvileg. GamesComon pont egy ilyen lassítás miatt lettem harmadik amikor a többi communitys sráccal toltuk egymás ellen. Beledurrantam szemből egy traffic autóba, lassítva csodálhattam, ahogy ripityára törik a BMW M6, közben a többiek tovább döngettek 200-al :D -
#710 jah az mókás :D röhögtem én is xD rendőr megkoccol 5x aztán totálkár lesz a verda -
csoli31 #709 Hát igen! Már étem mért írtad azt, hogy csukjuk be a szemünket 1:50-nél. Nem semmi az hogy 180-al nekimegy egy sziklának frontálisan, és utána megy tovább, mint ha semmi se történt volna! Bezzeg egymás meg lazán kilehet lökni. -
#708 marhára kell ez tényleg. -
Szabi1991 #707 nem hinném, mert ha a másiknál belassít, nálad meg nem akkor amíg ő "mozdulatlan" te még mozognál :D -
#706 remélem ezeket a lassításokat ki lehet kapcsolni majd, mert már most idegesít... -
Bullitt #705 Jó kérdés, szerintem lesz több. Legalábbis remélem. Mellesleg új gameplay (1:50-nél csukjátok be a szemeteket )
-
Szabi1991 #704 a rendőröknél mindegyik rendőrautó ugyanolyan festést kap csak ?
vagy van 3-4 verzió ami közül lehet választani ? -
Bullitt #703
-
Bullitt #702
-
#701 +1 -
#700 Engemet is megvettek kilóra. -
#699 Engem a marketing meggyőzött.:DDDD -
Szabi1991 #698 ha lesz olyan "fizikája" mint az nfswnek és legalább úgy megy laptopon akkor nálam már nyert a játék, ettől nem várom hogy szimulátor legyen :D
-
#697 Azért vigyázzatok, el ne higgyetek mindent, a látszat néha csal. -
Stockbauer33 #696 Kegyetlen durva a Hp autólista
#692 Már sokkoló volt a Veyron,Reventon de ez a Bentley -
Szabi1991 #695 rendőrautóknak egyféle festése, kinézete lesz csak ?
vagy lehet legalább színezni vagy vmi ? tuti rendőr leszek :D
-
#694 Úgy érzem magam, mintha óvodások között lennék (tisztelet a kivételnek). :D
Grafikáról vitázgattok itt, istenem. :D -
Szabi1991 #693 szépek, várom a játékot, lazulós billentyűzetesnek jó lesz talán, remélem latopon elmegy majd 800x600 minimumba :D -
Bullitt #692 Képek az autólistán új autókról:
(10-es képkorlát miatt másodjára írom, lol)
-
#691 Engem rohadtul nem érdekel hogy a crysis 2-nek milyen lesz a grafja inkább legyen jó játékmenete és hangulata.
Egyébként sose értettem ezt a grafika mániát. -
#690 Lehet velem van a baj, de nekem szépnek tűnik. :) -
#689 Mivel jön konzolra, és leginkább arra van beharangozva, meg DX9-el nem is reménykedjünk, szépségben. -
RYO21 #688 Crysis 2-nek nem lesz valami fúdeszép grafikája. Elkúrták az enginet. Én egy kb MW2 grafikai szintre számítok. -
#687 De még mindig fényévekkel jobb mint a shifté. És az irányítása is jobb. A shiftben a kanyarodás=driftelés meg egyenesen szánalmas volt. -
Bullitt #686 Nem mintha a GRiD-nek annyira jó fizikája lenne -
#685 Ott a Shift. Hiába szép a grafika ha a fizika egyszerűen szar ami tönkre vágta az egész játékot. Én a felénél meguntam azt hogy ha valakibe beleszaladtam hátulról egész egyszerűen átmentem alatta. Papír autókkal meg nem volt kedvem versenyezni így maradt a grid. -
Bullitt #684 Szerintem a Shift szebb, mint a GT5 egy kis moddolás után. Láttam élőbe GT5-öt is és hatalmas csalódás volt. Annyira látszik, hogy gyakorlatilag az utolsó pixelig nagy felbontású, élettelen fényképekből van felépítve a játék...a Shift valahogy jobban néz ki, persze erős modding után. Mondjuk nálam nem ez a döntő szempont jelenleg egy játékkal kapcsolatban. A GT5 egy külön kategória szerintem amit ha egyszer kiadnak nem lehet összehasonlítani más autós játékkal. Ha egyszer kiadják...
Passz, szerintem nem lesz replay. Eddig legalábbis semmi ilyesmit nem láttunk.