4553
-
Szabi1991 #763 az nfs fan igenerős túlzás, csak kedvencbe vannak a topikok, más meg nem akart hg lenni, vagy nem fogadták el az adminok, viszont rendet kellett tartani :D -
#762 LOL xD -
Szabi1991 #761 elfér
bár nem hinném hogy reventón helyett ezzel mennék -
Bullitt #760 Lesz ilyen is:
(Ford Police Interceptor Concept) :D -
Stockbauer33 #759 Ok :D.Akkor marad a Pixx L meg a Szabi -
High end PC #758 Hmm, én akkora NFS fan vagyok, hogy az új PC-émre újból feltelepítettem tegnap este óta ma estig tartó gányolással 1-15-ig az összes NFS részt az összes mentésemmel, plusz a 3 spin off epizódot, most fogok végezni vele (TNFS SE-et belőttem G25 kormány támogatással és normális hanggal, II SE-et 3dfx módban sikerült belőni, ami nem kis szó, valamint csoda, hogy a III Hot Pursuit-ban és High Stakes-ben is megy a 3D render mód, az utóbbiban ezt nem sikerült belőni az előző PC-émen, ezek voltak a leg gányolósabb részek, de majdnem mindegyik régebbi volt valami kis fennakadás, mire megoldottam). Jah, meg a Nitro-ót emulátorral belőni is elég gányolós volt PC-re. :D
De kb csak hétvégenként olvasok fórumot, vagy hétköznap este párszor, úgyhogy szerintem én is kiesek a HG szerepből. :D -
Bullitt #757 Nekem meg kb. fogalmam sincs mi egy HG feladata, úgyhogy inkább más legyen. :D -
Stockbauer33 #756
+1 Legyél te a HG
Vagy a Szabi1991 +1.Mert full NFS fan :D Nameg HG -
#755 -
Bullitt #754 Összedobtam egy összefoglaló cikket, hogy eddig mit is tudunk a HP-ról. -
balika16 #753 :O -
Mathiasse #752 köszönjük Emese -
balika16 #751 A Need for Speed: Hot Pursuit november 18-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, valamint lesz iPhone-os verzió is. A játék demója október 26-án, azaz a jövő héten érkezik. -
Szabi1991 #750 akkor ezért volt ismerős.. fail.. :DDD -
RYO21 #749 Pixxel +1 -
Bullitt #748 #726 :D -
#747 így a videók alapján rohadt hangulatos, remélem az igazi játékmenet is marad ilyen:) -
Szabi1991 #746 most már biztosra tudom hogy rendőrként kezdek majd... :D
-
#745 +1 -
#744 Fullos design és korrekt hg.
de nem akarlak naaaon szembe dicsééééni, meee mé gavé génfe jed beszáll ;) -
#743 ahh +1? :) nem is számítottam rá :D ide is akartok egy fullos dizájnt? xD -
Bullitt #742 Undercovernél már a képek is gázak voltak szerintem :D -
#741 jó felvetés
Pixxel: +1
ha megígéri, hogy tombolán visszanyeri a humorérzékét -
#740 Ahogy írtad rögtön az undercover jutott eszembe. Videók, trailerek, képek jók voltak. Aztán nagy pofára esés mikor még egy műzlis doboz mellé csomagolt videójáték is überelte. -
#739 Szerintem már itt lenne az ideje egy házigazdát választani ! -
Árnyvadász #738 TDU2 nálam ott halt el (béta alapján persze), hogy kurvára ugyanúgy néz ki benne minden. Van egy rohadt nagy sziget, erre szinte zsír ugyanaz az egész. Fizika az nekem még elment, mert legalább megpróbáltak valami valóság szerűt betenni, persze még árkád szint mellett. Na mindegy, az úgyis csak jövőre jön, addig még gatyába lehet rázni. -
#737 ott nincs fizika, ott script van egy szappanra rakva :D -
Bullitt #736 Én max attól félek, hogy unalmas lesz egy idő után. Engem nagyon a fizika hülyeségei sem zavarnak, ha attól még jó játszani vele (á lá Burnout). A TDU2 ebből a szempontból bukott a béta alapján (az első részt imádom, de komolyan elrontottak valamit a kettőben), ott nemhogy szar a fizika, de még idegesíti is az embert :D -
#735 legyen igazad :) ideje lenne már gatyába rázni az nfs-t
meglátjuk mit mutat a demo -
Árnyvadász #734 Azok szarok voltak. Én már képlövések alapján is tudtam. Ez más tészta. Ha tudod ki az a Criterion Games, akkor össze se hasonlítod az elődökkel. Nagyon úgy néz ki, hogy hosszú évek után ez is egy legendás NFS rész lesz. Már pedig az ilyet érdemes megvenni. Rémelem a következő NFS részt is a Criterion fogja csinálni. Ők ugyanis legalább értenek ahhoz, amit csinálnak.
Autolog meg nagy móka. Azt nem fogod tudni a kikölcsönzött verzióval kipróbálni. -
#733 ahogy érzed :D utóbbi pár rész még annyit sem ért, amennyi időt/energiát elvitt a kikölcsönzése -
Árnyvadász #732 Mindegy, majd megveszem helyetted is :) -
#731 hülye azért nem vagyok (ennyire) -
Árnyvadász #730 De ezt vedd is meg. -
#729 jah kiderül a zigasság :D
de ha sz_r is lesz, akkro is végigjáccom :D eddig az összeset kipipáltam, ez sem marad ki. :D
na jó az nfs world izé az...arról inkább ne beszéljünk -
#728 4 nap múlva demó -
#727 jól van már, elég lesz a trélerekből
megint az lesz a vége, hogy húúú dejóóó, állat, áááá, csilli villi, aztán mikor jáccol, rájössz h megint egy nagy rakás... -
Bullitt #726 Trailer megint
-
High end PC #725 " sz.... lessz!!!! "
A helykihagyásokból ítélve, a szuper szót akartad írni? :D
-
kozako #724 köszi.de akkor a videókon mérnem látható??mer mindig versenybe vannak :S