4553
-
#163 "Éljen a Shift és a Hot Pursuit 3!!! "
SALUT -
High end PC #162 Aki itt Most Wanted-ezik az nem tudja mi is volt az NFS valójában.
Csak szólok, hogy a legelső NFS gyönyörű tájakon játszódott, nem volt open world, nem volt tuning, csak is gyári szupersportkocsik, meg rendőri üldözések. Az a játék akkor nagyon ütött, még a korabeli gamer újságaim is megvannak róla, csak úgy áradoztak a játékról.
Ez a játék visszatért a gyökerekhez, már amennyire lehet így 17 év után...
Én nagyon örülök, hogy a tavalyi Shift után kaptunk még egy fantasztikus részt idén is. A tavalyi Nitro meg az idei World pedig ott van a tuningolósdi sínautókázóknak, akik annyira Most Wanted fan-ok, nekem viszont személy szerint elegem volt belőle!
Éljen a Shift és a Hot Pursuit 3!!! -
High end PC #161 Végre...végre, tudtam, hogy a Criterion majd visszahozza a NFS-t. Hot Pursuit első része volt a kedvencem, és örökre marad is.
-
#160 A HP 2 még az egyénialakítóstunningolós korszak előtt jött ki.
Nem értelek. -
vajo #159 a pro street az utolsó amit megvettem eredetiben. azóta nekem nem jön be egy NFS sem. u1 u2 mw ps van csak meg de ezek jók, bár a PS már kicsit ratyi. -
RYO21 #158 Régen nekem nagyon tetszett a tuning, de mostmár meguntam. Pl Pro streetben is stock autókkal versenyeztem. -
#157 hát én nem vagyok a tuning mellet :D, mert akkor sokat foglalkozok vele, hogy megcsináljam az autot és nem marad játékra idő :D De majd jön a BlackBox által fejlesztett nfs is és abba lesz tuning. Valószínű az neked jobban fog tetszeni, de ez ízlések és pofonok :) -
#156 A jegy árából vehetnél inkább egy igazi játékra termett gépet (xbox). -
vajo #155 de azért a tuning jó, mert valamilyen szinten egyénire alakítod az autódat. ebben meg ugye nem lehet. HP2 is ezért volt számomra olyan egyhangú. -
Szabi1991 #154
"E3 is over, and it looks like Need for Speed Hot Pursuit has left an impression. Here is a quick run-through of the nominations it racked up over this passed week:
1. 1UP -- Best Racing Game (WINNER!)
2. IGN – Best Xbox 360 Game
3. IGN – Best PS3 Game
4. IGN – Best Racing Game
5. Electric Playground – Best Racing Game (WINNER!)
6. Games Radar -- Reason to Live Award
7. Game Pro -- Best of E3
8. Machinima -- Best Racing Game
9. Gaming Excellence – Best Racing Game
10. Gaming Excellence – Best Graphics (technical)
11. Gaming Excellence – Best Multi-Platform Console
The full slate of winners will be posted soon, so if NFSHP wins any more awards we'll be the first to let you know!" -
#153 Szerintem ez überelni fogja azokat :D -
vajo #152 egy U2 és MW mix kéne Shiftes graffal. na az lenne az álom NFS :D nekem. -
ldavid #151 underground 2 -
#150 Szóljááááá mikor mész,
viszünk kamerát -
RYO21 #149 Ha nem lesz PC-n beta, akkor elutazok kanadába, és felgyújtom az EA épületét. -
#148 A Most Wanted óta számomra nem volt jó NFS. -
#147 Na még csak az kellene :(
Hála istennek nem terveznek tuningot amúgy. Nem is passzolni. -
#146 Hál istennek. Már tököm tele volt a városokkal meg az idióta egyszerűsített tunningokkal.
legutoljára az Underground rendelkezett a legrészletesebb tunninggal, a többit mindet összecsapták. -
#145 Úgyis ezután nem sokkal jön a másik NFS. (black boxos?) Abban lesz tuning -
vajo #144 akkor nem veszem meg...:D -
csoli31 #143 Nem lesz tuning. -
vajo #142 végre visszatérnek a száguldozáshoz. csak vegyíthetnék egy kis most wanted feelingel. tuningolni a verdát :D -
Szabi1991 #141 -.- -
#140 Szeptember 23-tól versus beta! -
#139 Ááá, dehogy. -
#138 ez asszem nem volt még -
#137 irányítás Burnout-os nem?:D -
#136 Amúgy nem hiszem, hogy sikeres lesz, már annyira hozzászoktunk a nyitott világhoz. -
RYO21 #135 ign -
#134 Az animációk is mennyit fejlődtek már 10-15 év alatt. Az első NFS-ekben még valódi felvételek voltak az intrókban, aztán NFS 4 óta már animációsak. :) -
OFF:
Azok a régi szép idők. Az a ZENE, az az Opening Theme!!! -
#132 Kötelező darab! -
#131 Ez a rész valahogy kimaradt az életemből na majd este megnézem és kipróbálom -
#130 Ja, hogyne lenne? -
#129 Van Hot Pursuit 2 is ? -
#128 Engem inkább a Hot Pursuit 2 -re emlékeztet a pályák alapján. -
#127 Az elég nagy baj lenne, ha tolnod kéne. -
#126 Tolnám, mint a lopott biciklit. -
Szabi1991 #125 -
#124 És egyiküknél sincs pajszer