4553
-
Szabi1991 #403 TDU2.. motorok majd DLC-ként lesznek egyszer..
NFS:WO új játékmódok, autók és tuning jön év végéig.. -
DaniellT #402 linket -
#401 :D Pedig van ilyen, kapásból 3 konzolos játékot tudnék mondani:D -
DaniellT #400 Arról nem is beszélve, hogy én még olyat se láttam, hogy valamihez még jóval a játék kiadása előtt lehetett tudni, hogy 1 év távlatában milyen dlc fog jönni, ez a C9 full kamu, ebben PC-vel értek, teljesen egyértelmű. -
#399 Avval? :)) -
KillTheKonzol #398 Hááát azt teljesen más volt mint egy megjelenés előtti pletyka.....
Ott a kész terméket kiadták, és a borítóján olyan volt amit a termék nem tartalmazott, azért ez egy kicsit más tészta, petíciókat is szült ez a kiadó felé..... -
KillTheKonzol #397 akarom mondani addigra már új részt adtak ki mindig és avval törődtek -
KillTheKonzol #396 na látod
1 év múltán mindig már új rész fejlesztésébe fogtak, a tucatnyi NFS közül egyhez se jött még soha 1 év után DLC -
Szabi1991 #395 meg a World is remélhetőleg még bővülni fog :D -
Bullitt #394 Shifthez jött, nem is egy. De az Undercover is kapott anno. Persze inkább fél év, mint egy év után. -
KillTheKonzol #393 mert aztán az nfs arról híres, hogy 1 évvel később is jönnek hozzá dlc-ék :DDDD -
High end PC #392 És? -
Szabi1991 #391 TDU.. Ferrari 250GTO a játék borítóján rajta van.. de csak a játék megjelenése után bő egy évvel lehetett megvenni külön egy kiegészítőcsomagban.. -.-"
-
DaniellT #390 Értem, nos, a 918-at el tudom képzelni, mert már megcsinálták és be is mutatták, de a C9 tényleg gyanús, épp az origón olvastam pár hete, hogy vmi baj van még az anyagokkal is, amiből fel akarják majd építeni, és 1 évig még biztos nem lesz kész. Meg még az álkasztnis egyetlen prototípúst is ripityára törték még tavasszal. -
Bullitt #389 Ez igaz, beismerem. Én is nehezen képzelem el, de érted, én azt írom le, amit a forrás is. Mivel az oldal nem épp kamunak néz ki (azért szét szoktam nézni a forrásnál, hogy valóban megbízható infó-e, nem úgy, mint a legtöbb ember...), ezért nem hiszem, hogy kamu, de akár azt is el tudom képzelni, hogy egyszerűen félreírták és a Zonda Cinque-re értette ezt, nem tudom. Majd kiderül úgy is. -
High end PC #388 370Z-ét ne keverjük ide, más kérdés, hogy egy autó végleges formában létezik a játék megjelenésének időpontjában, és más kérdés, amikor nem létezik. Magyarán nem a sorozatgyártáson volt a hangsúly. A Pagani C9-et be se mutatták, azt se lehet tudni a játék megjelenéséig, hogyan fog kinézni, hiszen jövőre fogják bemutatni, vélhetőleg legközelebb 2011 közepe fele, vagy végén, vagyis 1 évvel a játék megjelenése után. Még azt se lehet biztosan tudni milyen erőforrás fogja majd hajtani, azt is majd a bemutatón leplezik le.
Költői kérdésem csupán annyi, hogy egy nem létező autót akkor hogyan modelleznek le? Hiszen még a karosszériaelemek akkor is bőven tesztelés alatt fognak állni, amikor én már hónapok óta NFS HP-ot tolok majd. -
Bullitt #387 Privátban fejtsd ki légyszíves, hogy mi a problémád velem?
Nem is egyszer fordult már elő, hogy játékba bekerült olyan autó, amit csak később kezdtek el gyártani. Gran Turismo 4-ben is volt ilyen, de az Undercoverben is a 370Z tette tiszteletét még sorozatgyártás előtt. Ha fizetett nekik az EA szép összeget, mi akadálya lenne?
DaniellT: valójában arról van szó, hogy a Porsche 918 és a Pagani C9 exkluzívok a HP-ban és más játékban nem lesznek benne. -
#386 -
DaniellT #385 Hát én elég szarul tudok franciául, de ez a mondat nem valami olyasmit jelent, hogy ezek az autók nem lesznek benne? -
High end PC #384 Akkor ilyen alapon ezeket is tegyétek be a listába:
már ha valótlan dolgok berakása elmegy a nem hivatalos/félhivatalos megjegyzés miatt
Azért kíváncsi leszek hogyan lesz benne, ha az autót 1 évvel azután készítik csak el, hogy a játékot elkészítették (2011 vége)
-
Bullitt #383 Bazz, szerinted miért van odaírva, hogy nem hivatalos lista?Egyébként itt van említve, mint exkluzív autó, ahogyan a Porsche 918 is. -
Szabi1991 #382 pff.. -.-" -
High end PC #381 Hogy lenne már benne Pagani C9? Azt az autót jó ha 2011 közepére elkészítik, gyakorlatilag azt se tudni milyen lesz a végleges autó műszaki és esztétikai tartalma, értsd: még azt se tudni, hogy néz majd ki pontosan. FAIL TCM. -
#380 jöhetne bele Zenvo ST1 ;) -
Bullitt #379 Nem lesz egy darab Ferrari se. Félhivatalos lista van TCM-en. itt -
#378 Brutál grafika
vagy photoshop..
Hivatalos autólista van már?
Az F40 és Carrera GT ki ne maradjon! xD -
RYO21 #377 Nekem mindet behozza. -
#376 chromeot kéne használni -
#375 Ez a Mozillám csak 3 képet jelenít meg, érdekes nagyon. Operával meg 5-öt :D -
Szabi1991 #374 lol, hétfőn ien porsche száguldozott a Hungaroringen :D
saját kép, tükrözve hogy kb hasonló szögben legyen :D
-
#373 Nektek is 3 képet hoz be? -
#372 -
RYO21 #371 BAKKEER!!! NAGYONSZÉP!!!
-
#370 Új képek -
High end PC #369 Az én kérdésem a fejlesztők felé: ez a rész bukás lesz? -
Bullitt #368 Megyek a GamesComraHot Pursuitot próbálni, hála az EA-nek. Ha van kérdésetek, tegyétek fel, lesz interjú, amiben faggathatunk producert, amelyik pedig legjobban tetszik neki (a végén erre is rákérdezek), annak a kérdésnek a feltevője nyer egy NFS World Starter Pack kódot, vagy (ha sikerül lezsírozni az EA-val), egy eredeti Hot Pursuitot.
Egy kérés: olvassatok vissza, hogy ne tegyétek fel ugyan azt. Mindenki csak eggyel "nevezhet"!
kthxbai -
#367 Ma még nem. -
#366 má vót -
#365 Gameplay -
Stockbauer33 #364 Ha volt már akkor sry