12
  • praedarmon
    sziasztok!

HA már figurákról is szó esett maradt vkinek valami régről? Főleg a 88 előtti figurák érdekelnének vételre/cserére! Erre a címre írhattok: [email protected]
  • dartois83
    Én ortodox g.i. joe-s vagyok és kész :)
  • dartois83
    Színes: értsd másfajta egyenruha, mert valóban többnyire terepszínűek voltak, de más speciális tulajdonságokkal. Mert ennyire erővel lehetne a címe pl. "SAS" is, vagy "NAVY SEALS"....de persze tényleg meglátjuk. Transformerszben is értelemszerű volt néhány robotnál az új alak, de gyakran inkább valami terminátor-típusra emlékeztettek. Nem véletlen, hogy Optimus is megmaradt kék sisakkal, piros pánzélzattal és még mindig kamionná alakul, különben tök más lenne, és semmi köze az eredetihez. Hawk tábornok is megkaphatta volna a bőrdzsekijét meg a rohambilijét a fejére.
  • Harkat 89
    Megnézed az X-men filmben is mindkinek egyen fekete ruhája volt, míg a képregényben ott is mindkinek egyedi; sárba, piros, zöld stb. Szóval szerintem ez a legkisebb gond :)
  • Harkat 89
    Én már egy trailert várok, aból szerintem úgy is kiderül nagyjából mit lehet várni majd a filmtől; de remélem jólesz.
  • sandor8206
    ha ezek a poszterek még nem is érnek valamit, az segg bizony jó:-P
  • torcipepe
    havernak voltak figurái és én úgy emlékszem az összes terepszínű cuccban volt
  • Picizöldfül
    WTF???????
  • ffxi
    A csajnak de csúnya a segge :(
  • engine
    Nekem sem tetszik a mostani, mert köze nincs az eredetihez. De azért valljuk be a szivárvány minden színében pompázó kommandó elég mókás lenne egy filmben...főként mikor elrejtőznek valahol :)

Ami működik és tetszik rajzfilmen, az moziként simán életképtelen.
  • winnie
    tippre azért voltak színesek, mert gyerekeknek szánt rajzfilm/képregény készült a gyerekeknek szánt gyerekjátékokból. most viszont nem a 10 éven aluliakat veszik célba, hanem a fiatal felnőtteket. is. meg egyébként sem annyira menő a militarista filozófia, hogy katonai egyenruházzanak.
  • dartois83
    Miért van az az érzésem, hogy ennek a filmadaptációnak nem sok köze lesz a régi képregény/rajzfilmek/játék stílusához? Itt a plakátokon a domináns szín a fekete, mindenki egyenruhában masírozik, pedig a karakterek eredetileg elég színes egyéniségek voltak, talán ezért is volt sikeres franchise. Csak abban bízom, hogy ugyanúgy, mint 1982-es kezdéskor a szereplők nagy része sötét olivazöld zubbonyban "írtotta" a Cobrát (azaz mindig mellélőt a lézerfegyverrel, és a legnagyobb csatában sem görbült senkinek a haja szála), aztán jött a vérfrissítés, remélhetőleg a későbbi részekben több ismert figura tér vissza (Sólyom hadnagy legfőképp).