11230
  • ricsa008
    Grides gépigény nincs esetleg Shift alá?
  • Shep
    Ok. köszi.
  • SötétBarom
    videot.
  • pxxl
    sokkal árkádosabb a vezetése a gridnek.
  • pxxl
    olyanautó kell ami mellett ott a W ikon, minden tuningot ráraksz, akkor lesz elérhető az átépítés backspace-t kell nyomni, jó drágáért átépíti az autót, plusz kapsz még tuningot is hozzá egy keveset. (de nem lesz nitro azt ne keresd)
  • Shep
    Ez pontosan mit jelent? (nem játszottam a Grid-al)
  • Shep
    Mikor a 4. szintnél azt írja, hogy a versenyhez épített autó kell akkor az pontosan mit takar? 4. szintű maxra tuningolt gépet, vagy jó alacsonyabb szintű is?
  • Dobronski
  • pxxl
    eddig ilyen hiba nem volt ha jól emléxem.
  • ticallion
    ja az előzőhöz, billentyűzettel játszok.
  • ticallion
    Hi!
    Nektek volt már olyan, hogy egy darabig játszotok a játékkal, majd semmi átállítással a kormányt nem lehet rendesen kezelni? kb 10 fokban fordul tovább nem. csak az a baj, hogy vissza sem tudom állítani.
    Lenne ötletetek???
    Elöre is köszi.
  • pxxl
    még mindig doglozok 9-10ig nem is kerülök shift közelbe
  • pxxl
    10 éves gyerek ne shiftezzen...
  • darki81
    Hamachi

Hátózat neve: nfssgame
    Hálózat jelszava: drift

fullratuningolt agyonradiszitettt kocsit mindekinek XD
  • erieskrisz
    Hát igen pl egy 10 éves gyerek biztos tudni fogja mit kell kikapcsolni és holl.És ha apuci sem egy számtech zseni akkor majd hivnak egy szerelöt hogy ugyan löje má ki azokat a programokat ami a SHIFTET zavarja vagy hogy a faxomba gondolták ezt
  • pxxl
    még én sem, de szerencsések vagyunk páran, ezt tisztáztuk már
  • padavanHUN
    Én még ebben sem.
  • pxxl
    érdekes, hogy eddig más játékoknál én nem találkoztam ilyen hibákkal...
  • padavanHUN
    Vannak olyan állatfajok, akik VGA márkák fanboyai? :D Én nem akarok meggyőzni senkit semmiről - max ha kimondottan a hülyepukkasztás a célom - és vastagon szarom telibe azt, hogy perpill melyik grafikon csúcsán melyik profitorientált köcsög gyár leledzik, a lényeg az, hogy két éve kurvajó vétel volt a 8800GT-m, mert még most sem fog ki rajta semmi. Ha majd elkezd akadozni, akkor szétnézek NV és ATI fornton egyaránt, oszt ha van jó ár/teljesítmény arányú, max 60k-s VGA, akkor azt megveszem oszt kész. Leszarom, hogy NV-nek, vagy ATI-nak hívják, a fanboykodást meghagyom a focihuligánoknak és a buta fasz, ingyen reklámtábla feladatát ellátó egyéb fanboyoknak.
  • pxxl
    nekem tökéletes bill-vel így ahogy van nem tudom mit aggódtok. csak hozzá kell szokni...
  • padavanHUN
    Úristen... Totál nc...
  • frango
    Igen erre és van még sok más dolog is benne. Olvasd el!
    Annak a BMW képes hülyegyereknek meg azt tudom mondani, hogy neked semmi lényeges információt nem tartalmaz. Inkább olvasgasd a vicckönyvet...
  • Attelee
    Grid-es irányitás NFS "Shit" alá!!

Gamepaddal,vagy billentyüvel rendelkezök számára!

KATT!

Mehetne a bannerba is,ha mindenkinek összejön!
  • BaliBoy
    Sztem erre gondolhat:

"Az automatikusan elinduló programok átvehetik a Need for Speed™ SHIFT játéktól a képernyő, a billentyűzet vagy az egér irányítását, és instabil PC környezetet eredményezhetnek. Javasoljuk, hogy zárd be vagy függeszd fel az automatikusan elinduló alkalmazásokat és olyan programokat, melyek bizonyos időközönként más alkalmazásokat futtatnak, mielőtt elindítanád a Need for Speed™ SHIFT játékot. Ezek lehetnek az alábbiak, de egyebek is:

- Windows System Agent
    - Windows Ütemezett feladatok
    - Windows Lemezkarbantartó

Hasonlóképpen gondot okozhatnak üzenetablakok vagy más programokból megjelenő párbeszédablakok, és átvehetik a Need for Speed™ SHIFT játéktól a kép, a billentyűzet vagy az egér irányítását, így instabil PC környezetet okozva. Javasoljuk, hogy minden más alkalmazást állíts le a Need for Speed™ SHIFT indítása előtt. Ezek lehetnek az alábbiak, de egyebek is:

- Email-programok
    - Naptár- vagy kapcsolatteremtő alkalmazások
    - Hálózati vagy internetes csevegőprogramok"

Majd kipróbálom mert nálam is futnak ezek a programok a háttérben állandóan.
  • pxxl
    olvasd el mindet baj nem lehet belőle :D
  • BaliBoy
    Pontosan melyik olvass el-re gondolsz? Van néhány a gépen.
  • Evin
    Akkoriban uralkodott az S3, talán az volt. Gondolom kemény 1MB-os volt.

Ezen "rövidke" hardveres téma után talán vissza kellene térni az SNF-hez is. :)
  • Evin
    Én azért voltam sokáig NV párti, mert előbb volt bennük XY hardveres támogatás. De ha most kellene vennem, valószínűleg ATI-t vennék, mert az olcsóbb. Engem csak a rideg tények érdekelnek.
  • pxxl
    nekem meg csak intelem volt eddig, ez az első amd-m. de az ati az itt is örök :)

jó volt S3trio, meg voodoo2 de az más tészta...486 DX4-esbe nem is emléxem mi volt
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem korábban AMD volt (XP 1700+ Palomino), most meg E8400...
    A VGA az örökké ATI lehet csak.
  • pxxl
    én meg úgy vettem észre, hogy a zenvidiások inden áron meg akarják győzni az ati-sokat, hogy sokkal jobb a zenvidia, holott tesztek támasztják alá, hogy laposra kalapálja az ati a NV-t. és ebből jön a vita
  • Evin
    Csak azért, mert végül az került bele, most ahhoz kellett viszonyítani. Meg jobban képben vagyok NV téren, de én az ATI-t sem szoktam lefosozni.
    Teljesen értelmetlen az egyiket fikázni, mert én pont a másikat használom és preferálom.
    Nekem most AMD-m van, előtt meg sokáig Intel volt. Nagy cucc.
  • pxxl
    jah a betmennek is kb ez az egy pozitívuma van. egész jól ki van dolgozva a graf. a többi az kuka
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért téptem a kevés hajamat is szinte...
    Pedig a 6000+ mellé 2 GB 1066-os DDR2, és egy HD4830-as volt kitalálva.
    A monitor és a VGA elvitte azt az összeget, amiből kijött volna egy szép 4830-as és egy könyvtárba elég 19"-es 16:10.
  • Dobronski
    Minek fosvidia?

Ott van a batman...az se színtelen, kurva jó lett.

Ma már nem szoktam... nagyon fájdalmas...
  • pxxl
    nem, a keretbe ati fért volna be
  • pxxl
    a betonba kössé'
  • Evin
    Érdekes, pedig a keretbe szerintem befért volna egy GTS is.
    Ezért nem szabad soha nem hozzáértőket vásárolni küldeni. (Tudom, hogy nem te küldted.)
  • Dobronski
    Hejesírás' Rulz...
  • Dobronski