Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passz, kormányba elsõ dolgom volt a rezgést kikapcsolni annó amikor +vettem.. 😄

Am csak nálam van az hogy replayban is rezeg a kontroller?

verseny végén is kiírja a neveket <#idiota>

arty
kikapcsolt HUD mellett le van sz*rva 😊)

Forza.

Demóban korrekt volt. <#hehe>
engem se izgat különösebben, de sztem csak javít egy játék hangulatán, ha az elõzõ részekbõl áthoz 1-2 karaktert, történetet.. 😊
(pl. MW, PS amik még értek vmit.. 😄)

poppe
tudom h nem egy kategória, viszont zinaj a kisöcsém, had öcsisajtozzam már le 😊

#6838 nálam megy a replay, passzolom

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

erieskrisz
Szuerintem csak nállad nemjó

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

TitaniumRR
Akik játszanak, játszottak vele:

A replay (külsõ nézetbõl folyamatában visszanézni, mit alkottál az adott pályán) csak nálam nem mûködik vagy eleve nincs a játékban ilyen?

A replay parancsra nálam feljön a videovezérlõ ablaka, de ha rákattintok csak hangokat ad, nem csinál semmit. A photo mode az mûködik (ala Gran Turismo) ;-)

Ötlet?

Captain Sonar 2024 Remake

pxxl
én már megvettem korrekt kis autó 😊

#6836: én meg még 1x sem néztem meg a neveket 😄 valahogy nem az izgat mi van oda írva.

All hail the double x!

nekem pedig pont ez tetszik, hogy ismerõs nevek/karakterek.. 😄

jaja én azt fogok venni

pxxl
öcsisajt valahogy nem egy kategória a 2 verda öcsisajt. különben meg zonda r... lazán alázza a bugattit

All hail the double x!

poppe
ha más nem, az egérnek alapból benne kéne lennie... csodálkoztam is, h nem lehet megfogni az autót, és forgatni az egérrel...
töltési idõre kéne ráfeküdni, meg a fagyásokra <#nezze>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Lacee86
Mint ha nem lenne tökmind1. Megint az álló fába is belekötés esete...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

poppe
ennél azért van faszányosabb, öcsisajt 😉

poppe
azért egy autós játék sokkal élvezetesebb kormánnyal meg pedállal 😊 ez nem foci, h egy kontrollert szorongassak 😊

pxxl
csak úgy...<#beka3><#vigyor2>

jó ez a murci 😊

All hail the double x!

Alwares
Mi a francnak ehhez kormány? Aki nagyon akar játszani vele vegyen valami megbízható minõségi gamepad-ot és azzal lesz a legjobb. Én kipróbáltam 360-on kormánnyal is és nem valami jó irányítani ezt vele. Mert ennek nagyon semmi köze a szimulációhoz meg magához az igazi vezetéshez.
Amúgy meg szerintem minden autós játék kedvelõnek ott kéne figyelnie egy kontrollernek, még ha PC-és is. Autós játékokat, sport játékokat ezerszer jobb, kényelmesebb irányítani mint gamepaddal. A billentyûzet szerintem csak az ilyen full árkád (pl grid, régebbi nfs-ek) játékokhoz való.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nos úgylátom, hogy nagyon megerõltették magukat, amikor a neveket találták ki:

IMYke2.0.0.0
Rohadtul megerõltették magukat... Szánalom.
<#wilting><#idiota>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megérkezett az elsõ PATCH This patch adds two new features: LAN (Local Area Network) play, enhancing the multiplayer experience and Mouse Support, providing full menu navigation through the game using your PC mouse.

Reméljük DLC-ben kiadják. Egyébként logikus, hogy a gMotort másolják, mivel azon dolgoztak elõtte is, és emellett szerintem a legjobb, kivéve a gumit, amit tudtommal Eero (RBR fizika fejlesztõje) teljesen újraírt. A futómûvet és egyéb alkatrészeket szerintem nem sok féleképpen lehet modellezni, ez is lehet a hasonlóság oka. A lényeg a végeredmény, ami szerintem elég jó lett, fõleg ha nem stage 3 gumikkal csapatsz.
Abban reménykedek, hogy EA nem csak fejõstehénnek használja a programot, és szépen kijavíttatja a hibákat, és akkor szinte tökéletes lesz a játék.
Alexease
Az kontrollertol fugg, mindegyiken mas az alapbeallitas.
The Protector
nem mondod.de ott nekem gamepad beállításokat mutogat.És alapból mi a nitró gombja?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Alexease
Ha jol emlekszem, most nincs Ferrari a programban, de a fizikai, gumi es egyeb adatoknal talaltam nehanyhoz beallitast😊
Ferrari 599, California, F430, F430C, F430S, F430SC, F50GT, FXX stb. Bar mind felkesz...
Alexease
A turkalasok es az infok alapjan, egy eleg ismert szimulator engine van alatta😛 Persze erosen modositva, es foleg a gumikat, a kezelest leegyszerusitve, hogy a nagyerdemut szorakozasra birja.
Alexease
Talan probald beallitani a Controls menuben...
Most minden hibáját meg kellett bocsátanom a játéknak. Fogtam az AE86-ot, a motort felhúztam, a többihez nem nyúltam. Kicsit beállítottam, és a drift mód szükségtelenné vált. Egybõl kibújt a fizikai motor a bokorból, valami hihetetlen jó vezetni. Szerintem egy igen jó szim engine bújik a játék alatt, csak sok helyen rosszak lehetnek a paraméterek. A tuningolás során pedig a fejlettebb gumik túl barátságosan viselkednek, ez adja szerintem az árkás érzést.

DFGT-hez: nekem az van, és elégedett vagyok vele. Legjobb ár/érték arányú kormány jelenleg.
The Protector
erre?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Zinaj
EVO IX<#worship>

i7 azt szevasztok :P

[HUN]FaTaL
DFP már nincs újonnan csak DFGT, ami mégjobb. 😊 De nekem is Force Ex van és marad is. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

The Protector
Hy.melyik gombbal aktiválom a nitrót?És hogyan tudnám átszabni az irányítás beállításait mert nekem a shiftre tett kézifék maga a rémálom.

Broafka
Hát... nem tudom hogy elõnyére vagy hátrányára változott a játék. Azért ez már nem árkád annyira. Itt azért kell már a kormány, hogy "könnyen" tudjon vezetni az ember, de sajnos még nem teljes szimulátor.

Az a baj, hogy NFS, és való s igaz, hogy az ember NFS-nél (habár rohadt unalmasak) szórakoztató árkádra vágyik. Nyomni a gázt és 400 Km/h-val könnyedén bevenni a kanyart.

De igaz ami igaz, azért kellett egy olyan játék a 90 NFS árkád mellé ami azokat az igényeket is kielégíti amik a szimulátorra gerjednek. Sajnos nem mindenkinek van kormánya! 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tommygear
kamuképeidet már gta topikban is eljátszottad, értelme mi??
Logitech Driving force pro. Igaz kuplung pedál nincs hozzá, de minden full extrás rajt, igen stabil és legjobb az olcsóbb kategóriából. Ha tehetném én is ilyet vennék G25 helyett, de egyelõre jó nekem a Formula Force EX, lassan 2 éve hûen szolgál 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Alexease
Mar utcai autokban is regen van HUD (szelvedore vetitett informacios resz)😊 Nem kell hozza NASA technika😊 Sot, mar lehet kapni Koreai/Kinai csodat, amit osszebarkacsolva az autoval, meg a LADA-ba is lehet HUD-od😊
Jól megnevettettél hallod-e! Még a könny is kicsordult a szemembõl.<#nyes><#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

BaliBoy
A mobility "kártyákhoz" nem jó a hagyományos driver.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ahogy megjelent a kép vmiért reflexbõl nyomtam az OK-ra 😛
yamaha26
itt a kép:
Ati Error

yamaha26
Sziasztok!
Ati kártya driver telepítésénél ezt írja ki:

Pedig jó drivert töltöttem le.
Valaki tudna segíteni?
ATI Mobility Radeon HD 3470<--- ehhez a kártyához lenne

macleody
Csak az ülést kéne megvenni a többit megcsinálnám. Csak nem férne be a szobámba <#vigyor>
fery02
Nekem egyelõre annyit ért el ez az NFS, hogy valószínûleg ritkábban fogok ezután játszani a Porsche Unleashed-del, nagyon élvezem (még). Kicsit igaz, mazohista vagyok, mert billentyûzettel játszok, minden segítség nélkül, Nehéz szinten és beismerem, hogy...nehéz. 😛
De tetszik, hogy ha vért izzadsz, akkor sem fogsz nyerni mindig elsõre...sõt, legtöbbször nagy sokadjára sem.
Sajnos nem igazán vannak egyensúlyban a versenyek kihívás szempontból, pl a meghívásos versenyeknél a Kieséses versenyeket gond nélkül teljesítem, de maradt 3 idõmérõ, amiken fél másodperccel mindig lemaradok a legjobbtól (ilyenkor szoktam mondani, hogy na ehhez7 már tényleg kormány kell).
Megjelenés óta olvasom a topikot, nagyon sok ismerõs hiba van nálam is. Lehet én is elgondolkodom, hogy lehet inkább várni kéne a patch-re (mert az biztos, hogy lesz) és majd csak azután játszani tovább. Mint ahogy egy kormány vételen is gondolkodni kellene lassan, csak nemigazán van 50000 Ft-om egy G25-re (ha már veszünk, odab@szósat kellene 😊). Valami hasonlóan minõségi kormány érdekelne olcsóbban, lehetõleg kuplung pedállal együtt (csak gondolom ezek a tényezõk már ki is zárják, hogy ha létezik is ilyen, sokkal olcsóbb legyen).

Egy kis apróság még a végére, ami látom elkerülte eddig topik figyelmét:
Lehet ugye medálokat gyûjteni. Ha úgy rajtolunk, hogy a "zöld" zónában van közben a fordulatszámmérõ mutató, akkor az ilyen eseteket számolja a játék és meghatározott mennyiségenként "Tökéletes indulás" medál jár érte. Nos én kézi váltóval játszok és egyszer olyat csináltam, hogy pont akkor indult a mezõny, mikor a mutatóm a zöld zónámban volt, de közben hozzá nem nyúltam a váltóhoz (üresben volt) és azt is számolta "tökéletes indításnak". 😊 A vicces az, hogy ugyanígy számol akkor is, ha zöld mezõben indulunk, rükvercben. <#idiota> Az ám a tökéletes indulás. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

erieskrisz
Mit hogy hivnak

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Faxé fekete

erieskrisz
Nah még 1x

Máté94
HUD hívják!<#wilting>
erieskrisz
Gyerekek ez bug vagya corvett már a NASA technikával dolgozik<#zavart1><#idiota><#guluszem1>

Akinek ilyen van, annak már van autója vagy nem is akar😊