Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(pl. MW, PS amik még értek vmit.. 😄)
#6838 nálam megy a replay, passzolom
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
A replay (külsõ nézetbõl folyamatában visszanézni, mit alkottál az adott pályán) csak nálam nem mûködik vagy eleve nincs a játékban ilyen?
A replay parancsra nálam feljön a videovezérlõ ablaka, de ha rákattintok csak hangokat ad, nem csinál semmit. A photo mode az mûködik (ala Gran Turismo) ;-)
Ötlet?
Captain Sonar 2024 Remake
#6836: én meg még 1x sem néztem meg a neveket 😄 valahogy nem az izgat mi van oda írva.
All hail the double x!
All hail the double x!
töltési idõre kéne ráfeküdni, meg a fagyásokra <#nezze>#nezze>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy meg szerintem minden autós játék kedvelõnek ott kéne figyelnie egy kontrollernek, még ha PC-és is. Autós játékokat, sport játékokat ezerszer jobb, kényelmesebb irányítani mint gamepaddal. A billentyûzet szerintem csak az ilyen full árkád (pl grid, régebbi nfs-ek) játékokhoz való.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Abban reménykedek, hogy EA nem csak fejõstehénnek használja a programot, és szépen kijavíttatja a hibákat, és akkor szinte tökéletes lesz a játék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ferrari 599, California, F430, F430C, F430S, F430SC, F50GT, FXX stb. Bar mind felkesz...
DFGT-hez: nekem az van, és elégedett vagyok vele. Legjobb ár/érték arányú kormány jelenleg.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i7 azt szevasztok :P
http://goo.gl/gd6Zi5
Az a baj, hogy NFS, és való s igaz, hogy az ember NFS-nél (habár rohadt unalmasak) szórakoztató árkádra vágyik. Nyomni a gázt és 400 Km/h-val könnyedén bevenni a kanyart.
De igaz ami igaz, azért kellett egy olyan játék a 90 NFS árkád mellé ami azokat az igényeket is kielégíti amik a szimulátorra gerjednek. Sajnos nem mindenkinek van kormánya! 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ati Error
Ati kártya driver telepítésénél ezt írja ki:
Pedig jó drivert töltöttem le.
Valaki tudna segíteni?
ATI Mobility Radeon HD 3470<--- ehhez a kártyához lenne
De tetszik, hogy ha vért izzadsz, akkor sem fogsz nyerni mindig elsõre...sõt, legtöbbször nagy sokadjára sem.
Sajnos nem igazán vannak egyensúlyban a versenyek kihívás szempontból, pl a meghívásos versenyeknél a Kieséses versenyeket gond nélkül teljesítem, de maradt 3 idõmérõ, amiken fél másodperccel mindig lemaradok a legjobbtól (ilyenkor szoktam mondani, hogy na ehhez7 már tényleg kormány kell).
Megjelenés óta olvasom a topikot, nagyon sok ismerõs hiba van nálam is. Lehet én is elgondolkodom, hogy lehet inkább várni kéne a patch-re (mert az biztos, hogy lesz) és majd csak azután játszani tovább. Mint ahogy egy kormány vételen is gondolkodni kellene lassan, csak nemigazán van 50000 Ft-om egy G25-re (ha már veszünk, odab@szósat kellene 😊). Valami hasonlóan minõségi kormány érdekelne olcsóbban, lehetõleg kuplung pedállal együtt (csak gondolom ezek a tényezõk már ki is zárják, hogy ha létezik is ilyen, sokkal olcsóbb legyen).
Egy kis apróság még a végére, ami látom elkerülte eddig topik figyelmét:
Lehet ugye medálokat gyûjteni. Ha úgy rajtolunk, hogy a "zöld" zónában van közben a fordulatszámmérõ mutató, akkor az ilyen eseteket számolja a játék és meghatározott mennyiségenként "Tökéletes indulás" medál jár érte. Nos én kézi váltóval játszok és egyszer olyat csináltam, hogy pont akkor indult a mezõny, mikor a mutatóm a zöld zónámban volt, de közben hozzá nem nyúltam a váltóhoz (üresben volt) és azt is számolta "tökéletes indításnak". 😊 A vicces az, hogy ugyanígy számol akkor is, ha zöld mezõben indulunk, rükvercben. <#idiota>#idiota> Az ám a tökéletes indulás. 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W