11230
  • SLICK
    3 NFS? WTF??

Vmi nagy durranásra készül az EA, remélem ezúttal tényleg normális minőségi játékot/játékokat kapunk és nem vmi játszhatatlan Undercovert.
  • bgabor
    Ez teljesen új csapásirány lesz, ha nem figyeltél volna. Örülök hogy végül a Most Wanted, Carbon, Undercover stílus a kukában landolt.(illetve konzolon, de nekem a kettő ugyanaz)
  • SZilaJMaGGoT
    Szétvitt a sok okos embernek a hsz-a... A game meg no comment, ha jó árkádot akar valaki akkor GRID vagy CRC...
  • Snexi
    nem tűnik rossznak,csak legyen normális pc port
  • Lobsterman
    Nem mondom... Én is Josie-ra szavaznék :)
    Amúgy még akár jó játék is lehet, csak az elmúlt 3 év NFS játékai leromboltak bennem minden elvárást.
  • Alexease
    "...nemcsak az autók, hanem a vezetők valósághű viselkedésének terén is..." != "az autón belül a gamepad jobb analóg karjával"
  • Willi Betz
    Legalább nem hazudsz
  • ldavid
    akkor mit is keresel itt?
    Hány rohadt NFS lesz még? Én már a Carbonnál meguntam.
  • HUmanHunter
    amúgy én shitet olvastam elsőre nem shiftet csodálkoztam is :D
  • DJ Skyline
    jó az az X360, co-op-ban felejthetetlen élményeket tud okozni. :) meg valjuk be, sok a konzol only játék, annyira nem is bánom hogy haver vett egyet. :D
  • bgabor
    Hogy ezt nem az új fejlesztőgárda hozta össze, az holtbiztos. Nincs két hónapja, hogy feloszlatták a régit, és alig három hónapja, hogy kijött az a hányás undercover. Ezt itt a screenshot alapján szerintem több mint egy éve fejlesztik már.
  • autoszimulator
    versenyszerűen hokizok minden este
  • bgabor
    Mellesleg teljesen logikus, hogy a GRID-et próbálják másolni, hiszen az most PC-n a legjobb arcade autóverseny.
  • n3whous3
    na valami "újdonság"

bízom az új fejlesztőgárdában, bár biztos nagy a nyomás rajtuk az EA által... Azok meg fosnak az eredetiségbe.
  • solo
    csoda, hogy még nem gyújtották fel:)
  • Apus
  • solo
    ps3 mon semmi sincs..Ocsmány rece minden.

51#: UTállom alonso-t :]
  • Apus
    drágám elhiszem, h számodra szar és ocsmány (bár akkor nem tudom miért játszol rajta mindennap) de ne magyarázd már be, hogy nincs élsimítás. Ne PS1et-t nézzél "bakker"
  • Skyline
    Gondolom a valódi neved Alonso,emelett játékfejlesztő vagy és a konzoloknak leáldozott...Na szevasz...:D
  • kuci06
    :)
  • solo
    Te bakker, minden hétfőn szarok konzolon játszom az europarkba lévő szaturnba a gyakorlat utánn..
    Ocsmány a "grafika"...
    De mind1.ez nem ide tartozik.
  • RYO21
    igaza van Solo-nak!
  • RYO21
    XD
  • Apus
    ezt a kijelentésed azért gondold még át:)
    off vége
  • solo
    Hogyne.
    Bár, bizots, csak majd nemlátod a sok recétől..Mivel ugye a konzolon az élsimÍtás az még nem is hallatott magáról.: C
  • METESTO
    Pc-n meg verseny után kinyúl egy kar a monitorból és kiveri a faszodDDDha első lettélNAHÁT
  • Apus
    konzolon simán fog így kinézni:)
  • solo
    Az, hogy saját véleményem van, az miért is jelenti, hogy tudálékos barom vagyok?
  • METESTO
    Ez itt nem a beszólok egy idiótát és vigyorgok szobaDDDD...haladj szépen tovább
  • solo
    Ott aztán van fizika, mikora konténerbe kell betolni, és eldőlsz, aztán 50 kiló sitt a nyakadba XD
  • VRSDM
    első mondatod: copy -> paste . " mehet "
  • bgabor
    Igen? Ha szimes élményre vágysz, beugrasz az M3-as BMW-dbe, vagy az Aston Martinodba? Jól kereshetsz.
  • DJ Skyline
    GRID tényleg ellett találva, ha kikapcsolunk minden segítséget, akkor bill-el már nem olyan könnyű menni, driftelni nem tudtam billentyűzettel úgy, hogy minden segítség kivolt kapcsolva. már nem árt egy kormány azért, ha játszani is szeretnénk, és nem faltól falig menni. igen, nem mérhető egy LFS-hez, GTR-hez, de azért túltesz az NFS-en fizika terén. NFS és LFS között félúton van valahol a játék.
  • METESTO
    TalicskasofőrDDDD
  • solo
    Te mit versenyzel?HA kérdezhetem :)
    Nem kötekedés, tényleg érdekel.
  • autoszimulator
    dehogy
  • solo
    Tapadás-gumifizika nélkül mi értelme?: C
    Az az egyik leg fontosabb, hogy az Íveket pontosan tudjad tartani.

Amúgymeg, a démon sose fexik meg 1 golyótól: C
  • SötétBarom
    GRID-ben teljesen jól lehet érezni, annyi van, hogy jobban tapadnak a vasak, meg sokkal rövidebb a féktáv.. Ennyi. De gridbe belekötni, hogy szar a fizikája, kb olyan mint fikázni a Doom-ot azért, mert a démon már elfeküdne egy skulótól, minek bele 5..
  • solo
    "tudálékor barom"???
    Ezt mire érted?
    Én csak azt mondtam, hogy ha olyan fizikája lesz mint a PS nek, és képesek azt mondani, hogy szimu, én felakasztom magam:/
    És nem is nehéz ezt elképzelni az EA-ről..Ps is valami szimunak indult, aztán a legszarabb lett:S

Hát, nekem a szimulátorozás nem pont szórakozás, hanem Így is tudok gyakorolni a versenyeimre.

Ne nekem magyarázzad plÍz, hogy sose lesz olyan egy szimu mint a valóság...Erről a jelenlévők közüll én tudnék sztem a legjobban beszélni.