11230
-
#110 Akkor jáccá 3d sexvillát..
köszipusziszia.... -
#109 úúúúú, deszar grafikájavan, nemlátom , hogy milyen nike cipőjevan a 200 méterre a háttérbenálló 3d-s!!!!! néző lábán, amelyik a jobboldalról a 3 fa alatt áll....
Nemtudom, akkor most ki a vérpistike? Az, aki szidja a gridet, mert szimu néven adták ki, azt kb olyan fizikája van mint egy játéktermi árkád gammának, vagy mert bejön a 12 éves kispöcs, és leszarozza az
LFS-t meg a GTR2-t, mert nincsen benne ilyen-olyan blur.Erre aszondom, hogy szánalom ....
Nem a grafikán múlik egy szimulátor. -
#108 -
#107 jólvanmár, arra gondoltam h konzolra jön ki :C nem kell egyből leszólni az embert -
High end PC #106 nem jön. Csak habverőre, és turmixgépre adják ki, már az ea is megerősítette. -
High end PC #105 jah. HL szereplők fogják irányítani a kocsikat egy űberbiztos belső forrás szerint. És majd lehet egymásra lőni is a kocsikból -
#104 azt nem tudja valaki h pc-re kijön-e?:C -
dav1d #103 ennek lesz bármi köze a half life blue shift játékhoz? -
High end PC #102 Hát, akkor te a pontenciális NFS Shift vásárlói közé tartozol. Biztos, hogy a legjobb grafikájú szimulátor lesz.
Mint ahogy az is biztos, hogy nem a legjobb fizikájú, de mint mondtam, ha már kb egy GTR Evolution szintet fog hozni, nagyon fogok örülni :) -
#101 Mitől lesz jobb, ha teszem azt az LFS-t teleszórjuk minden grafikai szarral? Talán jobb köridőket fogunk menni? Vagy jobb lesz a szimulációja az autónak a HDR-től, vagy a motion blurtól? -
RYO21 #100 hát b***meg én már játszottam race07-től kezdve LFS-en kerresztül rfactorig mindenféle szimuval... (g25-n) és baromira idegesít a grafikája mindeggyiknek. A gridnek pedig el van baszottul sárgásítva a grafikája (mind1 arra van megoldás). -
High end PC #99 Ne parázz. A jelenlegi GTR Evolution nagyon szép és vga igényes játék, biztos, hogy még annál is szebb lesz az NFS Shift. Fizikája remélem legalább olyan lesz, mint a GTR Evolution-é. :) -
Szabi1991 #98 remélem tényleg nem lesz olyan ronda mint pl. a 2006-ös GTR2
vagy az R-Factor:
-
#97 A kép NEM A Gridből van!!! 1000% -
bgabor #96 Mekkora egy barom vagy te...
Szar grafikája a szimulátoroknak? Nagyon úgy hangzik mintha még egyetlen szimulátorral se játszottál volna. Mert ha játszottál volna, nem beszélnél ekkora baromságokat. -
#95 úgy bírom a nyelvtan tanárokat itt az sg-n:) -
Szabi1991 #94 ha csak a grid grafikai motorján van a gém, akkor legalább szép grafika lesz, és aránylag alacsony gépigény :D -
#93 ruháJa -
High end PC #92 Jah, sztem is csak hasonlít. -
High end PC #91 Sem az autó belseje, sem a sofőr ruhálya nem egyezik az NFS Shift képen, és a Grid videóban, sztem nem a Gridből van a kép. -
#90 pedig nem
hasonlit rá az igaz de nem abból van -
Szabi1991 #89 képet nem találtam, meg most a játék sincs fent, de látszik az autó belseje, és a sofőr ruhája...
-
Szabi1991 #88 ez a kép a gridből van..... -
#87 azt hittem már végre egyenesen megmondja az ea, hogy mi a helyzet és Shit lesza címe :)
de ez kivételesen még jól is elsülhet.. -
#86 Félreértés ne essék, én szeretem a GRID-et is. Én a "És ugye nem lesz olyan szar grafikája mint minden szimulátornak?" mondatra kaptam fel a vizet.
A lényeg az volt, hogy míg a casual árkád játékokat - mint a GRID, NFS, stb - high-end grafikával és hangulatteremtő médiával lehet eladni, a szimulátoroknál ezek másodlagos dolgok. -
#85 "Szimekkel az a komoly probléma, hogy mindenképp kell hozzá kormány"
Legkomolyabb:D:D:D:D autos jatek kormany nelkul az az igazi.... -
#84 A csillivilli grid nem azért jó, mert csillivilli, hanem mert frankón meg van csinálva, pont tökéletes a fizikája, hibátlan árkéd ami nem a véristvánféle, van benne egy köteg féle verseny, szép damage, és egy okos catch-up, ami miatt végig izgi a verseny. LFS-ben meg állítgassa a futóművet akinek két anyja van -.- Szimekkel az a komoly probléma, hogy mindenképp kell hozzá kormány (leszámítva az olyan nolifereket akik egérrel vezetnek LFS-ben -> na az a szégyen.) .
Ja igen, RBR az fasza. -
#83 ja és ettől sem várok semmit:( -
#82 jaja.. grid hulladék:( gtr 1-2 jóféle
! a race+gtr evo megint csak árékd atóka:( lfs+rfacot+rbr the best:DD -
#81 Mondj nekem egy szimulátort aminek "szar" a grafikája...
Szerintem mind LFS, mind GTR-ek, rFactor/F1 cuccok grafikája megfelel a célnak. Semmi extra zavaró effekt, letisztult szép aszfalt és szegély-texturák illetve a környezet. Mi más kellene még?
Ugyanolyan átéléssel lehet játszani a kicsit kopottas LFS-el mint a csilivili GRID-el. Az a baj, hogy manapság a nép 80%-a szemgolyó-orgazmus függő, és baromira nem érdekli a belső tartalom. Ezért is készülnek tartalommentes effektbomba játékok az utóbbi években. Lásd Undercover.
De más példa: Tavaly jött a Bioshock. Egy játék aminek komoly tartalma/története volt, részletesen megálmodott kis világa. Mik voltak az első reakciók abban az időben mikor megjelent? "Szar mert nincs benne alapból natív Antialiasing". Ennyit erről...
Egyébként tavaszra ígérik a Shift-et, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy nyár előtt nem jelenik meg. EA nem arról híres, hogy ne kezdje el reklámozni több mint fél évvel megjelenés előtt a játékát. Illetve arról sem híres, hogy 4-5 hónap alatt elkészít egy ilyen kaliberű játékot.
-
#80 ugye normálisan nehezedre esett volna neki válaszolni? -
#79 honnan a faszból tudjuk?
mi is ugyanannyit tudunk mit te,egy agyon ps-elt képről nem sok mindent lehet megállapítani -
RYO21 #78 sztem az shift kb akkor fog megjelenni mikor az FnF 4.
És ugye nem lesz olyan szar grafikája mint minden szimulátornak? -
#77 a need for speed mindig is árkád játék volt.
a nfs5-ben volt egy kicsit jobb fizika
tudod, egzotikus autók, körözős agymenés, 0 törésmodell, cserébe jókis "tálcsipsz,ital, haverok" hangulat, kurvajó zenével. na szerintem ez a need for speed
de aki szimulátorozni akart az mindig a colin mcrae TOCA, F1 meg mittomén mikkel tolta anno.
-
Bullitt #76 Van egy negyedik NFS is, ám arról még nem mondtak semmit. Azt állítólag a blackbox fejleszti, már ami megmaradt.. -
High end PC #75 Már látom előre, hogy a jövőben mekkora összetűzések lesznek a két tábor közt, mármint a számítógépes szimulátoros Need For Speed Shift és a játékkonzolos árkádos Need For Speed Nitro-s tábor közt :DDDD
De legalább végre szétválasztották a két tábort.
Engem már komolyan frusztrált egy pár éve, hogy olyanokkal kellett eszmét cserélnem az utóbbi pár NFS topikban, akik a kocsik ultradurva hányinger szpoilerezésében és széjjelnitrózásában látták az űberkirály játékot, míg nekem a valósághű vezetésimodell és normális közel széria autó kinézet kellett (amit az NFS Porsche óta nem kaphattam meg). De végre mienk a pálya Ugyanis a fő NFS a Shift lesz és nem a szar NFS Arcade Az NFS Online meg egy jó szorakozás mindenkinek, ingyenesen. Micsoda ötlet! Tűkön ülve várom, minden adott az élményhez (csúcs vga és proci, Logitech G25, már csak a játék kell). -
#74 áh, húzták volna meg magukat. sztem most 1 évig kussban kelett volna lenniük az undercover után. és akkor még elis hiszem hogy komolyan gondolták ezt az egész brand-váltást. szégyelljék el magukat! és mostis ugyanazt csinálják mint eddig...összecsapják az egészet pár hónap alatt! könyörgöm, még csak most jelent meg az undercover! már 2009-re több új részt is kiakarnak adni! ugyanazt csinálják mint eddig, csak most nem ígérnek rókabőrt,hanem csupa újdonságot...
hiszem ha látom...
EA Sux
(most wanteddel toltam utoljára, az utcai versenyes "izé" pár évre elegendő üde színfolt volt...de kifulladt a sorozat, porsche unleashed volt a bezt... és ugye közben a nfs fanok átpártoltak a konkurenciához. a need for speed csak egy jól csengő név..a csúcson kellene abbahagyni dehát a pénz az nagy úr, és egy ekkora múltú címmel még egy kvarcjáték-portot is ellehet adni) -
High end PC #73 az NFS Nitrót nem akarom megnyitni, az szar árkád lesz :D -
High end PC #72 héé, ezt a topikot én akartam megnyitni :DDDD -
Bullitt #71 Komolyan szánalmas itt jópár kommentelő. Egy kép alapján már leszarozzátok, de eddig ez a legszebb kép egy NFS-ről, tök8, hogy render vagy ingame (én úgy tudom ingame screencap amúgy). Akinek nem tetszik, annak nem kell itt olvasnia és írnia, nehogy elfáradjon a kis keze. Teljesen közhely ugyan, de igaz, hogy ilyen a magyar mentalitás. Anyázzuk egymást és mindent ami/aki nem tetszik...