11230
  • solo
    Hát...nemtudom...A mi szutykonk 1.3 gs 4 fővel + pár csomaggal hátul horvátba 185 öt ment: D
    Bár, furulyát ponn aznap reggel lőtte ki, miutánn 3 nappal azelőtt kiégett ....
  • solo
    Viper 520 lóval 365 öt megy..
    Új, 2008 as, 620 lovas nemtudom mennyit megy.
  • solo
    Ezaz....
    Ismerősék most adták el a 67 es cadilac eldoradojukat.420 ló.3 sebességes automata...
    Ha azt lepadlózod, akkor végsebességig, ami 66mph addÍg folyamatosan húzza a csikot.
  • MerlinW
    Jó persze, képcsöves TV-n vagy LCD-n Full HD-ben nincs rece:)
  • solo
    Aztán rájöttem, hogy a storry fos..Így csak multizok, mert azt angyon bÍrom.
  • DJ Skyline
    szar játékokkal játszol akkor, én nem igen találkoztam recés játékkal X360-on. vagy csak pont nem nagyítóval néztem a monitort, hogy most recés-e, vagy sem. :D inkább megyek a játékélményre, pl a napokban vettem elő az NFS III-at, IV-et, és meglepően jól néznek ki, pedig mindegyik van már vagy 10 éves
  • MerlinW
    Lelki szemeim előtt van, ahogy viszed vissza a Bugatti Veyron-t a kereskedőnek, hogy 1000 lóerő van benne, de csak 340-et megy...:)
  • DanielT
    Az addig oké, de egy GS Swift befog 3 kilométeren belül :DD Nem tetszene! :D
  • Szabi1991
    ha 400lovas, és csak 150-et megy, akkor biztos 2 mp alatt éri el a 150-et.. :D
  • ldavid
    minek? azt mondtad "egyszer kitolod" és annyi
  • solo
    Én teljesen elégedett vagyok vele.
    nekem a graf igazából nem annyira lényeg, csak annyira, hogy a sok rece ne szúrja ki a szemem mint ps3-mon vagy fosboxon...

MInden fullon megy csak a crysis nem, de az azért, mert nemtudták megcsinálni, hogy amit a ti szarotok 9 magon végez, azt a pc 2 magon megcinálja..De sebaj, majd a quad proci :)
  • solo
    A most az még messzebblesz.Majd nyáron, mikor dolgozok anynit, hogy legyen miből: DDDD
  • Apus
    meg is érdemled :)
  • MerlinW
    GRID is majdnem így néz ki, és nem kell neki olyan erős gép..
  • solo
    Naja, most veszek jókis 4 magos xeon procit a GTA alá: C
    Köcsög konzolportos játék.
  • cselt
    Ha lesz külön ingyenes online játék, akkor ebből a verzióból teljesen kimarad? Kár lenne érte, ha esetlegesen tényleg jól sikerülne a játék fizika szintjén is és nem tudnánk a neten közösen játszani...
  • Istencsászár
    *gépigény miatt aggódni a legnagyobb lúzerség ez nem tartozik hozzá a játékhoz...
  • Istencsászár
    jaja vagy egy 50 ezres konzol aminek az ára addigra lehet még lejebb megy...
  • Istencsászár
    szvsz ő nem játék miatt vett atomgépet, mert nem játszik olyannal ami ki is használja, max a krájzis, de a gta4 már összeomlik rajta:D
  • DjDano
    Hát ha így fog kinézni minimum 4 giga ram és 4 magos proci kell majd hozzá :D
  • DanielT
    Nem az frusztrál, hogy nekem milyenem van, vagy nincs. Hanem az, hogy az atomgépedre nem kapod azt amit valójában bírna.

ÉS! Még véded, hogy "jóaz"... Inkább: "Ez van."

Ha én vennék egy 400 lóerős kocsit, de csak 150-nel menne, biztosan elégedetlen lennék és nem védeném a gyártót, hogy "de legalább megy!"

Nem mindegy, hagyjuk.
  • solo
    Asziszed frusztrál, hogy neked olyanod is van?
    Leszarom.Megdolgoztál érte, élvezed amire elb@sztad a pénzed.
    Én az én gépemért dolgoztam meg, élvezem.Nemkell ps, de fosbox.Ennyi.
  • DanielT
    Hahhhhhhhhhhhhhhhhahahhhahahahahha. LOL. Frusztráció beficcent.
  • solo
    Pontosan: DDDXD

Amúgy hablaty az egész..Tudod, "ilyet is tud az én ps3 mam" duma-.-"
  • High end PC #126
    Mi a franc az a részecske effekt?
    Látni az elektronokat az atommag körül a textúrákban?
  • mila69en
    valamit valamiért:) ahol van részecske effekt meg atmoszféra meg árnyék meg tököm tuggya mi, az meg iszonyatosan le van maradva a fizikában....
  • DanielT
    Ezt már hallottuk. Ennyi?
  • solo
    Csináld meg.
  • DanielT
    Régen nem a textúrákról szól a grafika. Az már rendben volt 5 éve is. A fények, árnyékok, részecske effektek, ATMOSZFÉRA. Az van iszonyatosan lemaradva.
  • solo
    Hát..nem mindenkinek futja olyan gépre, amit én összeraktam a száz akárhányezerből amit kegkerestem nyáron.
    Ismerősnek most az LFS egy radeon 9250 esen, 256 rammal, 2 gigás p4 -gyel stabil 50-60 fps-t tud.
    Ez a lényeg.Minnél szélesebb közönséget lefedni pénztárca vastagságot tekintve.
    Hogy pl aki havi60-70-80 rongyból él az is csinálhasson valamit a kis masináján.ha nemtetszik, lehet változtatni..Csinálj saját texeket.Tedd fel valahova, hátha a sok kis pöcs letölti LFS mellé, hátha akkor jobban tud vezetni bill el: C
  • solo
    Nemrád...RYO21 re vagy kire: C
  • Szabi1991
    ja és persze csak az automata kuplung van engedélyezve mert pl. nekem sincs kuplungos pedálom :-/
  • Szabi1991
    remélem most nem nekem írod a vérpistikét, amióta kijött a GTR2 azóta azzal játszok, itt van a polcomon is, most egy pár hónapja átállt a szimulátoros liga ahol próbálok versenyezni (HRC) az R-Factorra, minimum grafikán játszok, de az is bőven elég...
  • Apus
    :D:D:D:D
  • DanielT
    Áértem. Tehát nem azoknak kell jobbat csinálni, akik ebből élnek, hanem nekem. Minnyá' kezdem.

Egy olyan konfig miatt, amire ennyi pénzt kib@sztál,azt hittem igényesebb vagy, de ezek szerint csak aláírásba kellett.
  • solo
    Kifelejtetted a gyümölcs facsarót: D
  • solo
    Hát, mivel PC topikban van XD
  • solo
    Nemtetszik a grafika? fogjál egy fényképezőt, csináld emg jobbra, erre enynit tudok mondani.
  • solo
    Pontosan, ha most, lenne egy kis csapat, aki gyártana olyan 1024*1024 es texeket LFS be, hogy össze szarod-hugyozod magad, attól se megy jobbak a 12 éves vérpistike a noname bill jével:/
  • DanielT
    "Nem a grafikán múlik egy szimulátor."

De illene már fejlődni kinézetben is, nem toporogni a 4-5 éves színvonalon.