11230
  • SZilaJMaGGoT
    Gyakorlatilag nem, mert végülis különálló játékokról van szó... :/
  • atenza
    Fölösleges is volt most még 3at megnyitni, lehet h még akkor is sok lesz amikor kijön a game...
  • High end PC #189
    Bakker de szar egyszerre 3 db NFS topikot nézegetni. :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ezen a kocsin biztos 3mas szintű tuning van, a sofőr pedig biztosan nfs-en edződött...
  • High end PC #187
    Még így is milyen király már, hogy új fejlesztő csapat, végre szimulátor, belső műszerfal nézettel, és mindezt az NFS Shift személyében már ősszel megkapjuk PC-re, és PC-én lesz a legjobb a grafika, hangzás, és irányítás. Úgy néz ki kiengesztelnek az utóbbi pár évért, engem legalábbis. :o)
    Ráadásul az NFS World Online már nyáron kijön only PC-re, jó lesz kedvcsinálónak az őszig, főleg, ha TDU-szerű mmo driving lesz sok játékossal nagy terepen, amiben biztos vagyok. :o)
    Az NFS Nitro meg jó lesz majd télre, addigra már a Shift-et és a World Online-t is szénné játszom, és a téli estékre marad a régi NFS árkádos tuninkolósdi feeling bohóckodni. De akinek nincs Nintendo Wii-je, (ugyanis PC-re nem jön ez a rész), az is tudja majd játszani PC-én, ugyanis van már működő Wii emulátor PC-re. :o)
    Micsoda év lesz az idei NFS-ileg. :o)
    Valaki azt mondta lesz negyedik rész is a Black Box-tól, bár ez szerintem csak pletyka, mert a Black Box az NFS Wold Online fejlesztéséhez társult, mint társfejlesztő. Bár ha jön negyedik rész is, felőlem jöhet. :o)
  • MerlinW
    Dubai 24 - Undercover wins:)
  • MerlinW
    "Expect to be playing SHIFT in Fall 2009."

Ősszel jön, nem tavasszal....
  • SZilaJMaGGoT
    Jogos, én is valami street racing-et szeretnék viszonylag értelmes fizikával... :/
  • SötétBarom
    Ha mondjuk nem utcai autós lesz, akkor elmehetnek a faszba :D Két véglet van, vagy utcai autókkal árkédelek ezerrel, ha szimesebb élményre vágyom, akkor viszont ott a felhozatal kizárólag pályaautózás :C Ami egyébként elég uncsi..
  • pista89
    NFS SHIFT
  • IMYke2.0.0.0
    +fav
    Szeretek nevetni :)
  • OrioN the S
    Mindenre van valasza es lesz is ,mert egykibaszott geniusz :) Es fel van haborodva ,hogy unszimpatikus a 80%-nak.
  • SZilaJMaGGoT
    Figyeld, itt jönnek az ellentmondások... Szarozza a konzol grafikát, ha másról van szó akkor meg papol, hogy nem a grafika a lényeg... A sok okosítás közben lassan magát oltja le...
  • arty
    "Te bakker, minden hétfőn szarok konzolon játszom az europarkba lévő szaturnba a gyakorlat utánn..
    Ocsmány a "grafika"...
    De mind1.ez nem ide tartozik."

"nagy" tévén, 30 centiről, box/tv fosul beállitva, valami trágya játékkal?

Boxon is nagyon sok játék megy 2/4xAA mellett (bár a felbontás csak 1280x720).
  • arty
    remélem minimum a race pro engine-t kapja ... mert egy negyedik NFS: Race07-re nincs szükség .... (Race, Race07, GTR:E)
  • DeerHunter01
    ???
    ez hülyeség amit mondasz.
  • RYO21
  • SötétBarom
    Fejcsedki!
  • gabi89
    "Szimekkel az a komoly probléma, hogy mindenképp kell hozzá kormány"
    Erre csak ennyit:

• gabi89
    NFS Online részben lesz ingyenes aztán ha extra kocsit,tuningot stb.. akarsz akkor már fizetned kell mert különben akik megvették velük szemben hátrányban leszel. Jobbik eset ha te is megszerezheted csak marha sok versenyzéssel...
  • DanielT
    Szarrácsalja magát az óra. Főleg egy ilyen kis motoros, szénnépörgetve, végsebességen. Az autó már régen nem gyorsul, de az óra szépen menetel a lehetetlen határokig.
  • solo
    Nemsokat tértek el egymástól.Án ahogy jobb 1 ből láttam 187, de táblaszerint 85.

De viszont offnak most már vége kéne, hogy legyen.: D
  • MerlinW
    Az óra szerint éjfél:)
  • SötétBarom
    Akkor óra szerint mennyi volt, 240?
  • SötétBarom
    Jólbeszélsz :D Ilyen városi telepített trafikon szoktam nézni, minnél gyorsabban megyek, annál többet csal felfelé az óra. 50nél 48, viszont kilencvennél már csak 83. :DD 180al még nem teszteltem városban, majd megnézem (bár nem szuzim van)
  • solo
    Autopályán, fent a nagy ledes tábla alatt van a szenzor, és kiÍrja.
    Tudtommal a LEd es tábla nem siprálos XD

Na mind1.
  • MerlinW
    És ha futószalagon ment? Akkor a GPS határozott nullát adott volna
  • MerlinW
    Szabad, 8 sg-hónappal idősebb nálad:)
  • High end PC #163
    A nem túl nagy pontosságú mérőóra szerint talán volt 185 kph, plusz ehhez még az analóg óra leolvasási hibája is bejön, plusz még az is, hogy általában felfelé is kerekítenek az emberek. Mert gondolom nem GPS-el mérted, ami pontosabb értéket ad a megtett út és a közben eltelt idő számításából, akkor nem jött volna ki ilyen szép kerek felezőszámra az érték.
  • DanielT
    Na én most szállok ki :D Sokat kell még tapasztalnod.
  • MerlinW
    Na igen. Azt a topikot is csak olvastam amíg meg nem untam, hozzászólni nem volt gyomrom:)

Lényeg, hogy Undercover nem méltó sem a "fizika", sem a "graf" szavakra. Én még a "játék" és a "szórakozás" fogalmakat is megkérdőjelezem:)

Személyes véleményem, hogy EA legalja (ever) az a produktum.
  • solo
    Persze, és majd a sebességmérő is téved az autópályán.....
    Miért kötsz bele mindenbe?
    Ez nállad alaphang?
  • DanielT
    Maradjunk annyiban, hogy annyit írt a km óra, a kocsi meg épp vért köhögve küzdött, hogy megnyalja alulról a 150-et :D
  • SLICK
    hát mert én nem? :D
    De tény, ez az Undercover mégjobban kiélezte a fizika és graf eszmecseréket NFS terén. Idén sem maradunk NFS aranyköpés nélkül, érzem
  • High end PC #157
    Ez a beszéd.
    Én is ugyan úgy tudom értékelni a 10 évvel régebbi játékokat is, relative rosszabb grafikával, mert élvezetesek még ma is.
    Mint ahogy szeretek nézni évtizedekkel ezelőtti filmeket is, hiába nincs benn CGI meg minden féle digitális effekt, de van története és mondanivalója, vagy pusztán csak szórakoztató.
    De a régi zenéket is tudom értékelni, hiába nem uncompressed hangminőség.
    Attól, hogy valami nem szép, lehet élvezetes. No, ezt fura, hogy pont én mondom, a megalomániás maximalista :D
  • MerlinW
    Mint minden NFS topikban. Én már hozzászoktam 6 év alatt:)
  • solo
    meglehetneki a GTR2, de ha billel próbálkozik attól még az marad: DDD
  • solo
    Én is csak viccből Írtam: D
  • SLICK
    tehát akinek meg van a GTR2 az nem vérpisti..

beszarok, mi megy már ebben a topikban
  • MerlinW
    Csak a hasamra ütöttem. A lényeg, hogy hülyeségeket beszél:)