11230
-
#231 Baromságok/csúsztatások a köbön.
Mivel ez az NFS topik, maradjunk a témánál, nem kivánok veled vitatkozni ... erre van megfelelő hely ITT -
Skyline #230 Bocs angol vagy távolkeleti helyről konzolos is akorül van:DDD
Hagyjátok ár abba szánalmas a pc-s érvelés a konzol ellen,játék szempontjából 1-2 játékkategóriát kivéve a konzol tökéletes ha nem grafikabuzi az illető (mellesleg jelen pillanatban is van szép játék konzoln maiszemmel)
-
#229 Naruto... na ezen beszarok. IQ fighter egy játék lehet.
-
#228 Hopppppá!
Atomerőmű kell hozzá?
[PS2 Emulator - mintha kimaradt volna 10 év az életemből :) ] -
#227 http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=5
ezt, rosszul linkelt a motor. -
#226 Ezt add hozzá... De ha gondolod, kereshetek angol, vagy távol keleti online boltokat, ahonnan 6-8 ropi egy PC-s játék... -
Skyline #225 Most nézem ezt az NFS hírözönt az iponon amit lentebb belinkeltek....
"A Need for Speed: Nitro-t az EA Montreal készíti. Ez egy látványos és pörgős arcade játék lesz."
Okéoké....De WII-n látványos??????? ROTFL -
METESTO #224 Spanom swift-be subaru futómű meg váltó volt és lehetett 4kerékbe kapcsolniDDDDDtélen aláztuk vele a a kocsikat hegynek fölfelé még anno....mostanra meghaltDDDde nem a motorja...a kasztnia tényleg elég retek...ráülsz a motorháztetőre 85kgval lehet behorpad...azért szeressükDDDDde csak távolról.. -
Skyline #223 Mi bajod a suzukival?:)
Segítek: egy dolog hogy törik mint a dög,de motorikusan 100000X megbízhatóbb mint pl akármelyik francia vagy olasz szemét...
-
Skyline #222 ENNYIT a magyarázatokról,ez egy bolt,nem jatekaim.hu.
Vadiúj játékokkal álá 576.
Szevasz. -
copilot #221 suzuki,suzuki... mért nem vesztek inkább autót? nemtudom egy nfs forumban hogy kerültetek egyáltalán a suzukihoz -
High end PC #220 Én ergó megvettem egyszerre mindkettőt. :D
Igaz, PC színvonalat nem közelítik meg, grafikában, hangzásban és irányításban a PC űberli a PS3-at/X360-at. :D -
Skyline #219 Aki minden exkluzívval szeretne játszani vesz.
Szimulátornak ott van a forza (nem egy gtr,de nemis arcade).
Észt igénylő játéknak ott van Braid...
Bonyolultabb ész? Ember nézz meg egy LO-t vagy final fantasy-t és gondolkodj el a menüpontjain,gyakran aki sokatjátszik vele az is bele tud keveredni,rendesen gondolkodós,összetett...
A HDTV dobálózás is felejtős,fél évig 24-es monitoron toltam mindkét konzolt,hibátlan volt rajta...
"És még ott van a játékok kérdése. PC-n ugyebár torrentel ingyen jutsz hozzájuk" Ezt nem kommentálnám,pont az ilyen köcsög féreg buzeránsok miatt tart ott a pcgame kínálat ahol tart,xboxon is elérhető a warez,de ott legalább a többség veszi a játékot....
A játékok konzolra 10k környékén szerezhetőek vadiújan...
KOnzololdalról is napokig lehet irogatni,de ez nem konzolvspc topic az ilyen maxisötét egyedekkel meg amúgysem óhajtok vitázni,menj a pc-s játékoknak van jövője topic-ba ott találsz még pár hasonló félkegyelmüt... -
#218 Konzolfanboy mindent megmagyaráz! Az persze mellékles, hogy játékaim.hu-n is van árkülönbség, ami ugyan akkora a PC-s és konzolos játék közt, mint 576-ban. (arányaiban) De tudod, PC-s az hülye, csak Ő tudja az okosságot. Meg vesz PS3-at, xboxot, =130. megjelenéskor mennyi is lett volna? Hagyd rá, nem érdemes.... -
bgabor #217 Hogy ezeknek a konzolosoknak mekkora a pofája!
És mi van a szimulátorokkal meg a hasonló, észt is igénylő játékokkal, amikről a hozzászólás első fele szólt? Azokkal melyik konzolon fogok tudni játszani?
Tényleg az az általános, hogy valaki vesz PS3-at és X360-at is egyszerre? Baromira életszerű. -
#216 OFF:
PS2 emun már megy a Metal Gear Solid 3 :) -
#215 Köszönöm szépen!
A specifikációt elnézve nagyon bíztató, ígéretes.
Akkor vizslatok rá játékokat is :))) -
#214 ezt a PC vs. Konzol "fájtot" be lehetne fejezni!
Gondolom van saját topik ennek a témának, ott lehet folytatni. -
#213 "A lényeg, hogy mindenféle előítélettől mentesen" most magadat, vagy minket akarsz becsapni ?
"hozzászámolni a 100E forintos HDTV-t, amin ki is néz valahogy az egész"
1. VGA kábel a legdrágább helyen is 5000 forint, monitorra rákötöd voalá (jéé és maradt 95 ezrem, hogy lehet ?)
2. én mióta konzolon van sdtv-n játszok vele, és teljes mértékben élvezhető.. ha grafika buzi vagy 1.-es pont.
"PC-n ugyebár torrentel ingyen jutsz hozzájuk, de még ha szívügyed a nagy kiadók megélhetése, akkor is -7.000-10.000 darabja. Ezzel szemben konzora 15E egy új játék, és ott még a warez is ki van zárva."
ismét az elfogultságodat mutattad ki. Nem a tesco, 576 áraiból kell kiindulni.. Rengetek maszek boltban, jatekaim.hu-n 10 alatt hozzá férsz szinte bármilyen játékhoz, és a vadiújak is 15 ALATT vannak.. (Xboxon meg van warez, szal erre már nem mondok semmit)
"Emellett eldöntheted, hogy PS3-at vagy X360-at veszel, tehát hogy a Gran Turismo vagy a Halo sorozattal NEM fogsz tudni soha játszani."
Miért aláírok egy szerződést hogy többé nem vehetek PS3mat ?
"anyagi szempontból sem a konzol a logikus választás. "
Anyagi szempontból a leglogikusabb választás az Xbox, mivel ki adsz rá EGYSZER 50 ezer forintot és onnantól ingyen, vagy 1000 forintos áron hozzájuthatsz a legujabb játékokhoz, szóval ha legközelebb okoskodni szeretnél, tájékozódj, és utána próbáld osztani az észt.
Köszöntem. -
METESTO #212 Lentebb énis200-250E egy nórmális tvreDDDDannyi az áraKB...nagyon megy amúgy lefele a tv-k ára is.... -
#211 Van warez konzolon is, de ne ez legyen már a szempont... :D Az előző hsz-ba leírtak alapján remélem elkerüljük a férreértéseket, mert így a te szempontjaid alapján neked van igazad, és épp ez a lényeg, hogy valakinek igenis logikusabb a konzol vásárlása. -
#210 Nekem is 4850em van... :) De férreértés ne essék senkit nemakarok itt konzolvásárlásra rávenni, de ha valaki CSAK játszani akar, azért tök fölösleges pc-t venni... -
bgabor #209 Mesélj nekem, hogy X3:TC-t például melyik konzolon játszhatok? Hát Lock On-t? Flight simulatort? Silent huntert?
Az a negy helyzet hogy a konzolos közösség agyi kvalitásainak megfelelően bonyolultabb, észt igénylő játékok ki se jönnek konzolokra.
És elfelejtetted a konzol 50 ezres vételárához(ami mondjuk egy PS3 esetében kapásból 80E, nem 50) hozzászámolni a 100E forintos HDTV-t, amin ki is néz valahogy az egész. Egy jó TV+PS3 kombóra lazán elköltesz 160-180 ezer forintot.
És még ott van a játékok kérdése. PC-n ugyebár torrentel ingyen jutsz hozzájuk, de még ha szívügyed a nagy kiadók megélhetése, akkor is -7.000-10.000 darabja. Ezzel szemben konzora 15E egy új játék, és ott még a warez is ki van zárva. Veszel rá hat játékot, és észreveszed hogy elköltöttél 100E forintot csak játékra.
Emellett eldöntheted, hogy PS3-at vagy X360-at veszel, tehát hogy a Gran Turismo vagy a Halo sorozattal NEM fogsz tudni soha játszani.
Napokig fojtathatnám a sort, ahogy te is írtad. A lényeg, hogy mindenféle előítélettől mentesen anyagi szempontból sem a konzol a logikus választás.
-
METESTO #208 Ha nincs egy min.82cmFullHDs Tvd a konzolod mellé(x360 ps3)akkor tök felesleges mármint szerintem...egy szar tv ki se adja azt ami tud a gép...jobban jársz egy ps2vel FullHDs tv-n mint egy ps3al egy régi tvn...azt garantálom....amúgymeg egyszer veszel egy korrekt alaplapot meg egy viszonylag jó videókártyát jó procival nemkell azt folyton fejlesztgetniDDDDDegy idő után persze....nekem most csak egy sima 2magos 2.4es intel procim van asushd4850el 4gb rammal és minden játék fut tökéletesen...a procit meg már többmint egy éve vettem és nem is veszek bele max év végén másikat mert igyis minden fut rajta faszán...veszek bele még1 hd4850et azt összekötöm a meglévővel és nem kell kártyára se költenem egy darabigDDDde maga dönti el mindenki mire van igénye -
#207 "de nemtud évente pc-t venni az újabb agymenésekhez"
Ez nagyon durva.... 8800Gts. Minden mai játék full grafikán hasít rajta, és mikori is a kártya? 2006 októberi. Akkor miért is kell évente újítani? Persze, LEHET, csak épp fölösleges. Ne űállítsuk már be úgy, mintha muszáj volna! Én az utóbbi 6 évben 300Ft-t költöttem gépre, és másfél év volt, amikor nem csúcs grafikán játszottam az AKTUÁLIS játékokkal. Ha hozzávesszük a konzolos, és PC-s játékok közti árkülönbséget, ugyan ott vagyok. És ez egy 6 éves ciklus.
Persze, nem tagadom, hogy LEHET hetente is új alkatrészt venni, de messze van az általánostól, pláne a muszájtól. -
Lambo fan #206 :( -
#205 Nem tették közzé. -
High end PC #204 Az idei negyedik NFS résznek mi lesz a neve? Tudjátok, amit a Criterion Games készít és év végén jelenik majd meg. -
#203 Te most nagyon a kontrasztokat hangsúlyozod... Tegyük fel, h fatertól várnád a szülinapi ajándékot, akkor egy 80-100e-es pc-t szeretnél(persze játékra) amivel semmi értelmes új gamet nemtudsz játszani, vagy egy konzolt? Meg van sok felnőtt ember is aki játszana, de nemtud évente pc-t venni az újabb agymenésekhez mert mindig kell másra is a pénz. A lényeg, hogy játék szempontjából a konzol valóban praktikusabb, és szerintem ezen nincs mit cáfolni. -
METESTO #202 Ez az ugyanott vagy egy 50E konzollal mint egy 200E géppel azért elég nagy hülyeségDDD...ahoz hogy hasonló szinten legyél kell hozzá egy 200-250E tvDDD.....de nmég akkor sem vagy ott...Pc mindig is jobblesz a konzoloknál grafikábaDDDDez nem kérdés.... -
High end PC #201 A jelenlegi konzolok közül a Wii már emulálható PC-én.
Itt az emulátor hozzá
Tehát a Need For Speed Nitro is játszható lesz PC-én. :o) -
High end PC #200 Jól beszélsz. -
#199 Nekem is pc-m van de elismerem, hogy akik játszani akar az ugyanott van az 50e forintos konzoljával mint a 200e-s pc-vel(arról nem is beszélve, h alacsony költségvetésű családokban azért 200 ropi nemkevés csak úgy kidobni szórakozásra)... Sajna ez van, PC-re szarul optimalizálnak, főleg az átiratok borzalmasak, nemtudom meddig lesz ez így, majd egyszer kiderül. A másik meg az, hogy aki nagyon nagy játékos az is kénytelen idővel beszerezni egy konzolt a pc mellé, mert rengeteg a jó konzolexklúzív cím... Nahde mind1, úgyis leleszek ugatva azért mert én megértem a konzolosok mentalitását, és nemvagyok az elvakult pc-s tábor tagja... -
#198 Őskonzolost soha nem győzöl meg, lelőni sem lehet Őket...
Szép a nextgen graf. Oké, de minden multiplatform szebb PC-n. (Kevés kivétellel) Akkor jönnek a HDTV-vel. Ja, hogy azt PC-n is lehet? Oké, de Ő hátradőlve játszik, nem a bill felett görnyed. Ja hogy Te sem, a PC-n? Akkor....
És estig folytatják, utána reggelig. Mindig van új ötlet, mert a PC szar... -
#197 Nemvagyok konzolos(bár volt ps2-m) csak már kiakaszt a sok nagy okos, és szerintem inkább ti vagytok az elvakult pc-sek... :/ Solo-nak nem is válaszolok inkább, Orionnak igaza van mindenre lesz valami válasza, szal fölösleges azzal vitatkozni aki mindenkinél okosabb... :/ -
ldavid #196 ez jön ősszel, a World Online meg nyáron/télen - meg is van a 2 -
#195 Hagyd, elvakultak, el kell fogadni. -
#194 Wii emulátor... érdekelne. -
#193 Szövegértés 1 es, megbuktál.Leülhetsz.
Nem a graff a lényeg, de minden konzolos azzal jön, hogy jajjdeszép az a next gen graff.Hát..Elég ocsmány...Max ami szép az a gt5 P.
Én semmi szépet nem látok a nextgen graff ban.Én gépem is képes erre sokkal nagyobb sebességgel.
-
#192 Úgy is az egyik majd jövőre jelenik meg. Kötve hiszem, hogy egy évbe kiadjanak 2 nfs részt. kötve hiszem!!!
max jön az egyik ebbe az évbe, meg az online-os.