11230
  • [HUN]FaTaL
    Felesleges erőlködnöd PC-n szebb, jobb és népszerűbb is :)
  • arty
    Jobb a TDU PC-n? Mitől, hogy törölgetni kell a radial fájlt? Hogy gépet kellett bővíteni miatta, h jól fusson anno? Ne röhögtesd már ki magad ...

Szebb, vitathatatlan. Élvezetesebb G25-el - ez sem kérdés. Nade a legtöbbeknél egyik sem állt fenn, amikor anno megjelent ... felesleges a saját helyzeteteket ráhuzni az átlagra :)

(nekem is pécére van meg, mert MOMO-m van és mert nem birom elviselni az AF nélküli, xboxos homályba vesző talajtextúrát. de hogy megjelenéskor mekkora szopás volt X800on, gef7300on, gef7600on, ati x1950en, azt inkább nem irnám le ... )

A shift is esélyes pécére, feltéve ha "igaz" lesz. Mert itt a MOMO-m. De az átlagos, WSAD-s, grafbutitós ökörködésnél vszeg jobb lesz az átlagos boxosnak, analog paddal, "maxon".
  • Dante73
    Mert kiderülne, hogy az exkluzívokon kívül, gyakorlatilag minden játék jobb...
    (Magánvélemény, ha nem tetszik, hát nem tetszik. Nem vitaindítónak szánom. És igen, GTA4, Saints Row. Ennyi. Tudom, mással gyere! Mellesleg, a GTA4 még így is szebb PC-n, hogy gány munka.)
  • ldavid
    simán lehet még, eddig a 80-ból van egy Porsche, egy Corvette, egy Mustang, egy S4-es, egy Elise meg a Zonda

ebbe a részbe én még a Ferrarikat is engedélyezném.. :) pl. F430

• High end PC #427
    A képeken sehol egy Lamborghini! :(
    Ha nem lesz Lamborghini a Shift-ben, nagyon szomorú leszek.
  • High end PC #426
    TDU nem valami jó X360-on, el is adtam. Inkább PC-re vettem meg tartósan. Ott láthatóan szebb a grafika, hallhatóan jobbak a hangeffektek, és az irányítás is egy léptékkel jobb (részben a G25 miatt, legtöbben avval is tolják). Az online krúzok is sokkal hangulatosabbak, egyszerűen az X360 verziójának csak a demóját hagytam meg, a teljest elpasszoltam a fenébe.
    Nem is értem, hogy miért erőlteted ezt a "pécén már nem játszol"-t, ahelyett, hogy néha azért ésszerűen ami PC-én jobb, azon tolnád.
  • High end PC #425
  • High end PC #424
    Irigy vagyok!
  • RYO21
    http://tcm.mconline.hu/index.php?gallery=gal%2FNFS+k%E9pek%2FSHIFT%2FScreenshootok&beg=0&type=0
  • ldavid
    raktak ki a hivatalos oldalra háttérképeket is

katt pw: sg0213
  • giornalista
    srácok, az a szerencse ért, hogy a jövő héten Angliában kipróbálhatom a SHIFT-et, mint a TCM Need for Speed közösség képviselője.

a tesztelés mellett interjú készítésére is lehetőségünk nyílik a játék egyik fejlesztőjével. hogy ne csak a szokásos, sablonos válaszokat kapjuk majd, abban most ti is segíthettek: tegyétek fel kérdéseiteket a Shift producerének itt, ebben a topikban!!!

a legjobb kérdéseket magammal viszem Londonba és felteszem őket.

az interjú végén a producer kiválasztja a legjobb kérdést, aminek a beküldője abban a pillanatban nyer egy NFS Shiftet!
  • giornalista
    én nagyon értékelném... tudnánk használni a TCM-en!
  • ldavid
    esetleg később be is scannelhetem, ha kell valakinek
  • Istencsászár
    TDU nem rosz, de a héten vettem 360hoz kormányt, az árkédok után két versenyző maradt a TDU és a Forza, ami kontrolerrel nagyon untam és utáltam, el is adtam, de ujra meg kellett vennem a napokban, mert brutálisan élvezetesm, jobb mint egy rfactor, és talán még a Race Pronál is élvezetesebb vezetési élménybe, éjel nappal csak tolnám annyira jó, végre élvezetesen tudok driftelni egy játékba , persze itt is k9pörgök sokszor, de más gémbe 2 kanyart nem tudtam megtenni... ezt mindenkinek ki kell próbálnia aki eddig nem hitte h lehet konzolon profi autós játékot csinálni az vegye elő a Forzát és egy MS kormányt és adjon neki.
  • RYO21
    lőjj még több képet
  • arty
    semmi gond nincs a tdu grafikájával a mai napig :)
  • Dante73
    PC fórumon vagyunk, nem kell külön odaírni, hogy PC-n. Így az Ő ítélete szerint az a legjobb. Konzolokat, hagyjuk már....
    EA hiába csak kiadó! ha siettet, belepofázik, csak rossz lehet a játék, legalábbis, az eddigiek alapján, az NFS-re értve. Én, ezért nem bízok ezekben a címekben sem, amiket most jelentettek be. Hiába SimBin, ha el lesz siettetve, akkor szar lesz. Márpedig, 1 év alatt normális játékot összedobni, PC-re, a lehetetlennel határos.
    Különben is. Az utóbbi évek legjobbja a TDU, akárki, akármit mond. Akár az autók számát, (140 licencelt gépcsoda) akár a fizikát nézzük. És, ráadásul a játékmenet, stb is kiváló! Egyedül a grafika gyenge pont, de nem vészes, még ma sem.
  • samsung123
    DE a grid PC-n a legjobb autós játék. PGR4 meg boxoxs
  • Istencsászár
    A Grid mint legjobb árkéd játék? ne nevetess... próbáld ki a PGR4et.

Az EA kiadta nem pedig gyártotta az NFSt, a merényleteket az egyes studiók követték el, ahogy most is így lesz, EA kiadja, de nem az EA fejleszti... EA konkrétan pl az EA sports játékok amik belső fejlesztés és egyben ők a kiadók is.
  • bgabor
    Nahát, lehet hogy Elactronic Artsék végre csinálnak egy tisztességes autós játékot így tíz év bénázás után. Itt volt az ideje.

Az pedig várható volt hogy a GRID-et fogják másolni, mert hát a GRID magasan verte az összes NFS-t, és még mindíg messze a legjobb arcade autóverseny.
  • Darukezelő
    Egyszer az a baj, hogy miért nincs ez és az a játékban. Amikor van (legalábbis úgy néz ki, hogy lesz), akkor meg az a baj, hogy ez más játékban máshogy van, más játékban ez már el volt lőve, és hogy milyen játékokat koppint. Akkor mi jó nektek? :D Szerintem várjuk meg, amíg konkretizálódnak a dolgok, legalábbis amíg lesznek rendesen képek, videók. Most ez alapján a 3 kép, meg 20 sor info alapján olyan hatalmas dolgokat nem lehet még leszűrni. Olyan mint a Grid? És? Lényeg, hogy legyen egy játszató epizód, leszarom hogy mire hasonlít és mire nem. :| Vagy oké, legyen még egy Matchbox délután, mint az előző részekben volt. Az biztos jobb lenne. :)
  • Snexi
    a gtr fejleztői csinálják
  • SLICK
    hm akkor nem tom melyik gameval keverem
  • eightmiles
    Jónak tűnik Pagani!
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • SLICK
    elvégre ugyan az a fejlesztőgárda nem?
  • SZilaJMaGGoT
    "A képességek fejlődésének sorsa nagyban meghatározza majd a játékmenetet. " A végén durva szerepjáték lesz belőle, még vezetni sem kell... XD
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem gyanúsan nagy a hype körülötte már megint... :/
  • SötétBarom
    Pofán kéne őket hányni, amiért ilyen pofátlanul koppintják a GRID-et.. :C
  • gabi89
    - sebességtől függően egyre jobban mosódik el a kép széle
    Ebbe mi a nagy cucc eddig is láttunk már ilyet.
    - 80 különböző típusú verda lesz, elvileg mindegyik törhető
    TDU-ban "picivel" több van :D
    - lesznek valós (pl. London) és kitalált pályák
    Valós pálya jó dolog NFS-ben még nem igen volt ár példa viszont más játékokban...
    - belsőnézetben a kamera az erőhatásoknak megfelelően mozog (a műszerfal sem csak dísz)
    Még jó,hogy "szimulátornak" kikiáltott játékban nem dísz a műszerfal.
    Nem tudom engem nem győzött meg egyenlőre.
  • RAZOR27
    Hm... lehet mégse nfs shit lesz belőle? jól hangzik :)
  • ldavid
    a pcguru próbálta a demót Londonban, elég jókat írnak róla
    pár dolog:
    - belsőnézetben a kamera az erőhatásoknak megfelelően mozog (a műszerfal sem csak dísz)
    - sebességtől függően egyre jobban mosódik el a kép széle
    - 80 különböző tipusú verda lesz, elvileg mindegyik törhető
    - az ellenfeleknek többféle személyiségük lesz, megjegyzik a viselkedésünket a pályán
    - lesznek valós (pl. London) és kitalált pályák

lőttem két képet telóval

• reaper4
    sajnos igazad van.
  • MikX
    *ezzel, pardon...
  • MikX
    azért erre a kijelentéssel vigyáznék...
    EA nálam nagyon rég elásta magát, szóval hiszem, ha látom...
  • High end PC #396
    Áh, de jó hírek. Nem csak hogy az NFS Shift szimnek készül.
    De a Gamestar szerint az NFS World Online szabadon bejárható online területű lesz, mint a TDU. Minden vágyam megvalósul NFS-ileg. :)
    És még ott lesz az árkád tuningolósdi irányvonal folytatása is az NFS Nitro-nál, háhh, micsoda faszaság, nekem már kell mindhárom rész. :D
  • DJ Skyline
    ha ezek mind megvalósulnak, akkor talán van remény, hogy egy normális, játszható NFS rész jelenjen meg. reménykedjünk, hogy az a pár versenyző mókus, meg a GT Legendses / GTR 2-s emberek visznek valami kultúrát a játékba
  • EnZsolt
    Nem éltettem a billentyűzetet, csak úgy éreztem ne más mondja meg, hogy nem szeretem a billentyűzetet, hanem megszoktam és igénytelen vagyok. Nagy különbség. Hol láttál ilyet tőlem, hogy a billentyű jobb? Vagy éljen a billentyűzet? Segítek, sehol. Akkor miről beszélünk?

Örülök, hogy megint nem sikerült felfogni a mondanivalómat.
  • arty
    mi a francnak még1 burnout?
  • arty
    Csak úgy nem állok le senkit leigénytelenezni. Ez inkább reakció arra a marhaságra, amikor valaki a billentyűzetet élteti egy "SZIM"-nek készülő autósjáték topikjában ... pl. a burnout topikban nem került ez elő - kitalálod miért? ;)

EnZsolt: ha Te szerelmes vagy a billentyűzetedbe, akkor remek hasonlat :D