11230
-
RYO21 #471 "a tökéletes arcade megoldás " az irányithatatlanságra és a billegésre gondolsz? -
#470 Ez így van, csak ne mondja nekem senki, hogy az milyen kurva yo fizika :DD A GRID, na az a tökéletes arcade megoldás (sztem..) -
#469 S bár valóban "kamu" fizikája van, mégis jobban oda kellett figyelni a kanyarvételekre, és a hegyi szerpentineken való versenyzésre, mint egy NFS Underground-tól Carbon-ig részben...!
Az Undercover meg no comment kategória.
-
#468 Talán a GRID nem árkéd? De. Fel lehet borulni benne? Fel. Akkor minek van kamu fizikája? Igen. A TDUnak. Főleg azért másrészt, mert a HC mód nem a kerekek tapadását módosítja, hanem a gravitációt. Szal igen, kamu fizikája van.
Ettől még jó amúgy, csak nem annyira. Én is játszottam vele vagy fél évig minden nap. -
#467 Így van, de azért annyival kiegészíteném hogy az NFS:UC háát, az még árkádnak is bűnszar :D -
High end PC #466 " meguntam a kamu fizikája miatt "
Nincs kamu fizikája a TDU-nak, ugyanis hivatalosan is árkád játék, tehát semmiféle kamu nincs benne, hisz árkádnak készült, így badarság volna valós fizikát keresgélni benne, ugyan olyan árkád, mint a jelenlegi NFS UC. De hát ilyen autós játékok is kellenek szórakozni (egyébként kedvenc árkád autós sorozataim a TD és az NFS szériák).
Ha meg szimulátorra vágyom, beröffentem a kedvenc szimulátoraim: LFS S2, rFactor, GTR Evo játékokat. Hát igen, el vagyok látva autósjáték ügyileg. :) -
#465 Ja télleg :]
Azt meguntam a kamu fizikája miatt. Ill. elég uncsi a terep, hiába kurva nagy. Pálma-mező-város-pálma-pálma-mező-óceán-pálma.. Meg én autós játékokban szeretek elszállni. Ha már elbasztam valamit nagyon, legalább legyen látványos, ne úgy mint a TDU-ban, hogy lerepülök a völgybe, aztán ilyen retardált módon bebugzik az autó mert nem lehet felborulni, hát bazzki. Amúgy sztem hatalmas lenne, ha a második részhez az Alpok egy részét modelleznék le. Meg mondjuk a Man szigetet. ;) Van egy verseny a TDU-ban, miután végignyomtam, szinte csak ott toltam HCben időre. Az, ahol a sziget közepén lévő hegyet szeli át egy út. Az a beszteszt. Mondjuk az is megérne egy misét, hogy szögletes az út, ezért az autó folyton felemelkedik :D -
#464 TDU a legjobb of course :) -
#463 Hádde nem? Lassan ott tartunk, hogy perpill a legjobb utcai autós játék az a kurva GTAIV, ami nem is erről szól.. (meg frusztráló, hogy kocsikázgatás közben tűzharcba keveredik az ember :DD - amúgy zisten nagyon) -
#462 jaja, szerintem sem ártana, ha a versenypályák mellé belevinnének pár ilyen point-to-point jellegű helyszínt is. egyébként nem 1 év alatt hozták össze ezt a grafikát, hanem majdnem három alatt, ez a motor már akkor készült, amikor még nem tudták, hogy Need for Speed lesz belőle.
btw: március 4-én a három nagyobb hazai Need for Speed oldalon (NFSSR, NFS Hungary, TCM) megjelenik a Shift preview-ja. kedden próbálhattam ki a játékot Londonban, onnét lesz a beszámoló. -
#461 Szívemből beszélsz autórajongó barátom! -
Skyline #460 Hát az a szimulátoros is inkább csak szimulátor SZERŰ a porsche unleashedben is.:)
Egyébként Barom sztem nem arra gondolt hogy az irányítással lenne gond (bár én egynelőre megkérdőjelezem hogy rökpe 1 év alatt ilyen grafikájú szimulátort készítenének),hanem azzal hogy még mindig versenypálya,még mindig körpálya.
Sokkal jobban feküdne A-ból B-be versenyek messze városoktól,hegyvidéki szerpentineken,puszták országútjain át falvakon településeken--> úgy ahogy a rééégirééégi NFS-ekben.
Sokkal jobb volt (és még rendesen látványos is) mint a rohadt versenypályák,meg a betondzsungelek.
-
#459 Rakhatnátok ki valami bannert. -
zoltang #458 Simbin & SMS - Trouble Brewing/
A Simbin perelgetne? -
#457 Félig-meddig még az V-ben is volt, ugye az Alpok pályán. Az volt az egyik leghangulatosabb, fölmenni a hegyre, ahol havazik, aztán lefelé haladva szépen elolvad a hó. :) -
ldavid #456 meg a 4-ben még volt havas pálya is, na nekem az is hiányzik -
#455 Underground 1-2 helyszínek szerintem nem voltak olyan rosszak, pl. U2-ben a hegyről lejönni, és rálátni a városra; na az szép látvány volt. Persze 1 napszakváltozást nem ártott volna berakni a játékba.
Azt hiszem, valóban az NFS V-ben voltak a legszebb helyszínek (változatosak voltak, és csak európaiak), de az NFS IV se volt azért rossz ilyen tekintetben, pl. Route Adonf pályán este volt tűzijáték, esőben szépek voltak a villámlások, de Kindiak Park és Dolphin Cove is szép helyszínek voltak.
Az NFS:HP2 se volt rossz, csak ugye az volt a hiányossága szerintem, hogy csak 4 helyszín volt, 1-1 helyszínen volt 3 pálya, és azoknak meg sok közös szakaszuk volt a másik kettővel. -
#454 De ugyanazokat a lambo-kat is nemde? :) -
High end PC #453 Ferrari is jöhetne most már idén!
Pl egy F430 Scuderia, FXX Evoluzione páros király lenne!
Lamborghini-ből pedig a Gallardo LP560/4 és a Revetón kéne! -
#452 BMW is tudtommal náluk van, mégis évekig ugyanazokat a BMW-ket nyomatták. Undercoverbe tettek egy M6-ot, je. mondjuk addig nem jutottam el, hogy kipróbáljam, mert annyira szarfos epizód, hogy haveromnál a lemeztartó legutolsó "oldalán" van a játék. :D -
#451 én abban bízok, hogy elég helyszín lesz majd a játékban. arról beszéltek, hogy "minimum 15" lesz majd, de az ölég kevés... én olyan 25-30 különböző helyszínt szeretnék, és az egyes helyszíneken akár több pályát is (akárcsak a Porschéban).
a 80 különböző kocsi eléggé jól hangzik, ráadásul ezen felül még ugye a 20 "ugyanaz, de más" (pl. C6 és Z06 Corvette, Terlingua és Shelby Mustang, stb.) jó kis gammának ígérkezik!
holnap megyek kipróbálni... -
bgabor #450 Pénzkidombás lenne egy már lelicencelt márkát nem beletenni a játékukba, nem? -
High end PC #449 Igaz, olyan gyönyörű helyszíneket nem kapunk, mint a Porsche Unleashed-ben, vagy a Hot Pursuit 2-ben. Na de én azt mondom, hogy a helyzet még mindig jobb, mintha sötét Underground 1-2 szériás utcai pályákon mennénk, ami utcai pályák az utóbbi időben már rogyásig ki voltak vesézve a Most Wanted, Carbon, Undercover részekben is.
Persze még így is lehetett volna jobb, monjuk egy Test Drive Unlimited szerű gyönyörű helyszínnel. Én azért reménykedem, hátha kapunk azokban a kitalált pályákban néhány szép természeti tájképes autókázóst, mert azt írták, hogy nem csak valós modellezésű pályák lesznek. -
ldavid #448 frankó is volt a Porsche, mindig azzal szórakoztam, hogy indítottam egy időmérőt, és szépen nyugodtan kocsikáztam az erdőszélen, minden sarkon indexelve, és szétnézve indulás előtt (persze a forgalom szinte 0 volt.. xD) -
#447 Nyugi, lesz benne lambo, elvégre náluk a licencsz, hülyék lennének nem belerakni néhányat. -
#446 Má megin pályaversenyekből fog álni? -
#445 Ezúttal a helyszíneket sikerül elbaszni, sebaj. Még mindig a porsche lesz a beszt, ezt így látatlanba előrebocsájtom. :D -
High end PC #444 Én meg azt mondom, hogy a legjobb Need For Speed még máig is a Porsche Unleashed. Azóta várok egy ilyen Shift típusú részt, műszerfal nézettel, szimulátoros irányítással, és nem csak Porsche-ékkal, hanem sok féle márkájú sportautóval. Na most ez sok év után teljesült. Nagyon várom ezt a részt (de a többit is persze, de ezt messze jobban). A grafika pedig biztosan gyönyörű lesz, és egyáltalán nem olyan okádék, mint az Undercover-ben. És legalább ezek a tini zenék is alábbhagynak majd a játékban. Egyenlőre többet nem is kívánhatok. Ja de, egyetlen kívánságom, hogy legyenek benne Lamborghini-k! Remélem lesznek, kell, hogy legyenek az előző részekhez hűen, még ha az eddigi képeken eddig nem is voltak :) -
#443 SD:?A:_
legalább azt megérte letölteni. Jajj miket beszélek, megvenni -
#442 Egy ideje már csak az OST miatt várom az NFS-t úgyis :DD -
#441 mondjuk nekem zenével még eddig nem volt bajom, akármilyen fos részek jöttek ki. -
#440 Sztem meg ótvarfos, az NFS ne a pályaautózásról szóljon, hanem az utcai autókról, szerpentinekről meg forgalomról (meg persze jó zenéről)
-.- -
#439 Dante pont azt írta le,hogy akkor mi volt a szopás
"1; uninstalnál vitte a fél C meghajtót, ha nem a lemezről indítottad.
2; nV karikon driver betöltési hiba, majd minden alkalommal.
3; radial fájlt egyszer nem kellett törölnöm, és úgy tudom, az is meg van oldva."
Csak azt is leírta,hogy mára az meglett oldva. Összesen ennyi baj volt vele azért ezt már akkor is ellehetett viselni van amelyik játékkal több baj van. Én az elejétől kezdve élveztem a játékot a hibái ellenére...
Nfs-re rátérve ezek a képek egész bíztatoak és kicsit visszajött a bizalmam (szóval a 0-tól több) lehet,hogy az is járszik,hogy GTR fejlesztői csinálják.
Ettől még mindig félek picit mert megint kevés az idő :( Hihetetlen,hogy az EA minden évben kiakarja adni a sorozatai következő részeit... -
#438 (megint jol szétcsesszük a forumot, miközben ezuttal majdnem egyetértünk és ahogy irtam is én is pécén játszom... viszont te a mostani állapotokkal jössz, miközben a játék 2 éve jelent meg - akkor szopás volt pécén a TDU. pont. most viszont már élvezetes és mivel én most játszok vele, adta magát h pécén játszam :) )
Willi Betz: bélyegképeken szép ... de igy minden játék az :)
(fatal: wr2 az isten. hihetetlen miota "húzza" a modoknak köszönhetően) -
#437 Hát megjelenéskor semmilyen hibám nem volt 7600GT-n :D leszámítva,hogy néha ki kellett alt+tab-ozni (vagy felbontást váltani) nv driver betöltés miatt....
Radial fájlal semmi bajom nem volt és az akkor gépemen is szépen futott 1280x1024-ben 4x elsímitással high-on csak a HDR-t nem bírta... :(
Dante véleményét támogatom TDU ügyben :) -
#436 Szerintem meg a WR2 és a TDU :D Persze Grid is nagyon jó :) Burnout is nagyon tetszik, de az teljesen más kategória. -
bgabor #435 Te miről beszélsz? Ez itt egy PC-s fórum, nyilván PC-s árkád autóversenyekről beszéltem. Ki a faszt érdekel, hogy a sok gyökér mivel nyomja boxon meg más csökött konzolokon? És minek hozod ezt egyáltalán fel egy PC-s topicban? Kit érdekel?
PC-re a legjobb árkád autós játék a GRID, ez a helyzet. -
#434 Képek -
#433 Megjelenéskori problémák;
1; uninstalnál vitte a fél C meghajtót, ha nem a lemezről indítottad. -Megoldva.
2; nV karikon driver betöltési hiba, majd minden alkalommal. -Megoldva.
3; radial fájlt egyszer nem kellett törölnöm, és úgy tudom, az is meg van oldva.
4; Gépbővítés. Ugyan miért? Mert az akkori gépek nem voltak elég erősek az x-360 as játékokhoz? Akkor miért is a TDU miatt kellett cserélni? (2600+ AMD Barton, 7600Gt, 1G ram, és ment rendesen, igaz városban szaggatott, kissé.
Nem volt az akkora szopás azért, bár tény, hogy a PC-s támogatása a játéknak a mai napig kritikán aluli, pláne megjelenéskor... Nekem is okozott 1-2 kellemetlen percet, DE;
Eddig egyetlen autós játékkal nem nyomtam ennyit, (Megjelenés óta a gépemen van, és rendszeresen használom) a saját kategóriájában változatos, a legnagyobb bejárható terület, ami eddig (tudtommal) játékban volt, élvezetes versenyek, kellemesen árkádos, de azért szim felé hajló irányítás, (HC módban egy kanyart nem veszel be 200-al, és alaposan leesik a sebességed...) stb.
Nem mondom, grid jó, de az tipikusan végigtolom, törlöm kategória. Itt csak a versenyek végigvitele hetekbe telik, mellette autókat házakat lehet "gyűjteni" kereskedni a kocsikkal, stb. (Most is van egy csomó 10Milkás verdám, (Alfa, és Ford) mellette 100M kp... miért ne? Ha kell haverokat ki tudok így segíteni...
Szóval, mindent összevetve, mindent ver PC-n. És ha még normális támogatást is kap mellé, akkor gyanítom, kihúzta volna ATARI-t a szarból. De nem, gyártották a konzolra a kárpekkeket, mert M$ azt mondta... (MMO konzolon? Halott ötlet... Az a PC játéktípusa...) -
#432 Felesleges erőlködnöd, az én apukám erősebb!