11230
-
#991 PS-ben volt LP640-es murci izs. :P -
#990 Lamborghi-k a NFS-sorozatban::
* The Need For Speed-ben (1. rész): Diablo VT
* Need For Speed 3: Hot Pursuit-ban: Countach, Diablo SV
* Need For Speed 4: High Stakes-ben: Diablo SV
* Need For Speed : Hot Pursuit 2-ben: Diablo 6.0 VT, Murciélago
* Need For Speed : Most Wanted-ben: Gallardo (Coupé), Murciélago
* Need For Speed : Carbon-ban: Gallardo (Coupé), Murciélago
* Need For Speed : Pro Street-ben: Gallardo Superleggera
* Need For Speed : Undercover-ben: Gallardo (Coupé), Gallardo LP560-4
-
#989 Köszönöm Urak! -
Szabi1991 #988 az a GRID volt :) -
#987 GRIDbe voltak ilyenek -
#986 Melyik need for speed-ben nyerhettél sponsorokat, és azok megadták, hogy mikor fizetnek? (nyerd meg a futamot, legyél az első háromban, etc.)
Vagy az a GRID volt?
Kicsit összekavarodtam. Köszi a segítséget! -
High end PC #985 Ez mind szép és jó, de kérnék Murciélago SV-ét is a játékba. :o)
Az még úgy se volt egyik NFS-be sem.
Valaki nyugatasson már meg egy képpel, hogy lesznek Lamók is a játékban :o) -
RYO21 #984
NFSNETWORK.IT -
#983 és igen, az elmaradhatatlan E46. de ahogy látom szerencsére a háttérben befigyel egy a játékban új BMW, E36 -
ldavid #982 egyetértek -
#981 Teljes mértékben egyetértek. -
#980 [...] válna hasonszőrű versenyre teremtett társai között [...] -
#979 Ja, és a MOTOR-ról, FELFÜGGESZTÉS-ről nem is beszéltünk még.
Sima, utcai Porsche olyan nevetségessé válna hasonszőrű társai között, mint a sicc.
Ellenben, egy MINŐSÉGI és célirányosan fejlesztett alkatrészeket a hétköznapi burkolat alatt (amire aztán azt festenek, pingálnak, ragasztanak amit nem szégyellnek) rejtegető példányok akár 100.000.000 Ft-ba is fájhatnak... s a sofőrök az első kanyarban le is amortizálhatják.
-
#978 ... és akkor nem említted a versenysportban - a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően - gyémánt árban megjelenő kütyüket...
Szaros kapcsolók és körítések kerülnek/hetnek 10.000 dollárokba...
-
#977 Áruld el miről akarsz meggyőzni?
Szerinted a játékban szereplő autó az alsó képre hasonlít, és csak pár matrica meg egy hátsószárny a különbség? Vagy a bannerban szereplő Porsche meg Audi is utcai verziók, csak más a festés?
Ne komolytalankodj már kérlek.
Egyébként a a felső kép egy: Pagani Zonda R V12, 6 literes és 750le, maximális nyomatéka 710 Nm, többtárcsás versenykuplung és 6 fokozatú szekvenciális váltó jár hozzá. Mindössze tíz példány készül belőle. -
#976 Ha lenne rá pénzem, még akkor se vennék Zondát, mert szerintem nem valami szép autó. :D -
#975 -
#974 Attól hogy van rajta pá matrica meg egy hátsó szárny már versenyautós? NFSbe te sosem csináltál egy utcai autóból versenyautót? miből gondolod hogy ebbe nem lehet spoilrekkel, matricával felszerelni az autókat? -
#973 Mert a játékban versenyautós külsővel látható, és számomra furcsa ez az utcai belsőtér, a GRID-ben szereplő Zonda belső jobban illik az autó stílusához.
Hozzáteszem ez legyen a legkisebb probléma, és ha a Shift-et jó irányíthatósággal adják ki, az sem fog érdekelni ha rózsaszínű a kormány. -
#972 A játék teli van/lesz hányva utcai verdákkal, miért kéne a Zondából a versenynek benne lennie?:D
Egyébként mindkettőnek hányadék a belseje xD -
#971 Melyik is... melyik is...? Hát az alsó kép :)
Az egy dolog, hogy a Zonda-t versenyzésre is használják [tették ezt a 850-es BMW-vel is], attól még luxus utcai sportautó marad.
A verseny verzióban egyáltalán semmi csicsa, nehezék - az utcaiban épp fordítva.
-
#970 Vajon melyik lehet a verseny változat?
-
#969 elnézést videókat még nem láttam de hát mit vártunk elvégre ez EA keze is benne van :D -
#968 "Zondában fával díszített kormány van, de mi számít versenynek? önmagában a Zonda egy versenyautó..."
Meg a Ferrari is az, és ha azt mondjuk Ferrari versenyautó akkor te biztosan az utcai 599 GTB-re gondolsz ugye?
"az EA csak kiadó, nem az EA fejleszti... írjad le szépen hogy Slightly Mad Studios"
Tisztában vagyok egy nagyvállalat működési stratégiájával, 12 éve ezzel foglalkozok. Rendszeresen szerződünk a STRABAG-al, mi visszük a szakértelmet, de ők szabják a feltételeket, ők a főnökök.
A Slightly Mad Studios "csak" fejlesztő, nem ők finanszíroznak, hanem az...írjad le szépen Electronic Arts. -
Szabi1991 #967 a videókat nézd már meg, pont úgy viselkedik az autó, mint a bevásárlókocsik a boltban.. -
#966 sokan mondják hogy Grid klón hmmn a Slightly Mad Studios csinálta a GTR / GTR 2 illetve a GT Legends-t nyilván nem fognak full árkád játékot csinálni szerintem nem Grid klón egyszerűen Grid lett egy árkádosabb változata a rengeteg szimulátornak de ez csak az én véleményem mindenki úgy gondolja ahogy akarja -
Szabi1991 #965 pedig jó az :))
mostanában van 1-2 új gyerek aki ha ott van a krúzon, inkább el is megyek.. de a "régi srácokkal" jókat lehet kocsikázni :D
főleg ha felmegyünk TS-re is.. -
#964 meguntam. toltam online az itteniekkel, de valahogy nem volt nagy szám.
Aztán eladtam car pack-ostul mindenestül. :) -
#963 TDU:) -
Szabi1991 #962 ha ilyen kocsikázást akarsz, akkor még mindig a TDU kell neked.. :) -
#961 Úgygondolom, hogy az UG2 még nagyon jól sikerült. Nekem utánna indult lefelé a sorozat. A most wanted -ot már végig se toltam, mert egyszerűen meguntam. A többit megnéztem, hogy milyen majd 1 óra játék után uninstall delete iso. :)
Ez kell a népnek (1989):
-
ntex #960 Szerintem ha netán "Pro Street 2009" lesz a játékból akkor is örülhet mindenki, mert régebben sokan nem voltak kibékülve azzal hogy eléggé Arcade volt így is a játék,
most legalább kap egy kis SIM feature-t, valamivel szebb grafot, talán nem lesz akkora gépigénye stb.
Azért a videók alapján én nem temetem, sőt... még ha erősen GTR klón lesz akkor is jó lesz, mert sztem is valahol a GTR és a Pro Street közé lövik be a játszhatóságot, stílust -
#959 Lehetne sorolni, van ott rengeteg jó játék, és van pár rosszabb is. Nekem sem tetszik az NFS amerre elment, UG1el nagyon tetszett, meg az előttiek. UG2, MW, Carbonokkal egy másodpercet sem játszottam. Pro Streetel egy kicsit, Undercoverrel 1 percet, de nem is hiányzik mert ott volt a PGR meg a Midnight Club LA, ami megtestesíti azt amit egy jó NFSbe elvárnék, már ha az illegális utcai versenyekről van szó árkéd szinten. -
#958 Egy torrentet megér... :D -
#957 Inkább
Need For Speed: Grid Edition
lesz ez
De attól még jöhet. -
#956 +Spore ami szintén nagyon jó lett. -
#955 Sőt, nem vitagerhesztésképp, csak analógia: Win Vista vs Win Seven.
Utóbbiban kapjuk azt, amit az előbbiben már ígértek, és kellett volna.
Itt is, Shiftben jön, ami már 2 résszel ezelőtt is késő lett volna...
-
#954 Az EA még mindig igényesebb és több játékot jelentet meg mint a többi kiadó, a többségük jó játék, jó értékelésekkel, de terméssztesen belecsúszik 1-1 rosszabb alkotás. Ott van a Figt Night 4, a profizmus süt róla, nem siették el, de büntetés lesz minden téren ami verekedős játék. Ot van a FIFA ami napról napra frissítenek hogy a legújabb névosorokat, átigazolásokat, erőviszonyokat megkapjuk, törődnek vele... az elmult év egyik legjobb játéka számomra a Dead Space volt ami EA, Mirrors Edge ami EA, Fifa ami EA. Az NFS szériát a fejlesztők vitték vakvágányra, az egy dolgo az EA megszab határokat, de nem jelenti azt hogy olyan moslákot kelljen kiadni mint egy Undercover, optimalizálatlan, akadós, ronda, bugos szart, mert ha leglább normális motort megírtak volna alá a játék még elfogadható lenne, mert a hangulatálval nincs gond. -
#953 Én sem szeretnék elhamarkodottan ítélni, de alig 5 hónappal a megjelenés előtt nagyon végterméknek (kétértelmű, szándékoltan) tűnik a játék...
Nem hiszem, hogy 5 hónap alatt hirtelenjében sokat változna a cucc - legfeljebb megkapjuk a "leeső" lökhárítók, motorháztetők és "megrepedő", "karcolódó" szélvédő és karosszéria textúrákat.
A 'Mesterséges Intelligencia' bármikor változtatható.
A pályák, autómodellek, textúrák erősen véglegesek.
Még egyszer: NFS Pro Street 2009.
-
#952 Hát igen. Ebben igazad van.
Aggódtunk is amikor bejelentették, hogy CW-t az EA akarja kiadni.