11230
  • Istencsászár
    vagy csinálják árkédra és a szimulátor érzetét ne iskeltsék fel az emberben, vagy csinálják akkor meg normálisan, de így a kettő közt ez egy rossz átmenet, de ez nem is az, csak egyszerűen el van cseszve, kiadtak két játékot ugyan azokkal a hibákkal amik miatt sokan csalódtak a Dirtbe, ettől nem lett volna hc szim, csak egy normális autós játék...
  • SötétBarom
    "A féktávok, kigyorsítások rövidek, irreálisak,"

Na bumm. Ettől szórakoztató, hogy nem kell hülyére koncentrálnom magam verseny közben. Egy pöpec arkéd. Pont ezek miatt jó, amik neked nem jönnek be. Ha ezek is reálisak lennének, akkor sim lenne. De legalább érzem, mikor veszti el a tapadást a kerék -.-

Amúgy a DiRT-ben sztem egy ennél jóval sutább verzió volt, ott sokkal bénább egy csomó minden. Nekem a grid fizikája tökéletes, szívesen látnék belőle egy sztrítracsingos, utcaiautós játékot. Egyetlen egy jobb fizika létezik, az első road&track féle NFS-é. Na az nagyon penge :DD
  • Istencsászár
    A féktávok, kigyorsítások rövidek, irreálisak, kis sebsségnél az autók sután viselkednek, normál verseny tempónál korrekt. Ugyan ezek a hibák voltak a DIRTben is, kis sebességnél játszhatatlan volt, nagyon tapadt és irreális volt a féktáv illete a kigyorsítás, pl WRCvel nem lehetett murván sem kézifékkel fordulni mert megállt az autó a kanyarba... a másik meg a belső nézet, ami teljesen statikus, élvezhetetlen, és játszhatatlan mert semmi G hatás nincs, csak áll mint a cövek az egész, pl ebben is remekül fest ez az NFS, nagyon jó a belső nézet.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez engem is érdekelne.
  • tomcsa4
    Grid is maximum magasabb nehézségen. Basicen nem más, mint egy Undercover. (Igaz, nekem még magasabban is unalmasak voltak a meccsek, száraz.)
  • SötétBarom
    Aztán mé' ???
  • greg benz
    Hát azt aláírom,hogy az utóbbi nfs-ek kb annyit értek mint a száraz kutyaszar.. DE ezt nem még a megjelenésük előtt szajkóztam/szajkózom,hanem most,hogy már kipróbáltam őket..semmi értelme előre leírni előre egy játékot..
    Nekem spec nagyon bejött a grid
  • ldavid
    forgassunk belőle dokumentumfilmet
  • gabi89
    Hát az elmúét NFS-ek nem adtak okott arra,hogy az ember visszaszívja a sok fikázást :D
    Majd kiderül milyen lesz az viszont tény,hogy eddigiek alapján van okunk a félelemre.
    Grid meg nem olyan jójáték
  • greg benz
    Nem újdonság,hogy egy új játék kijöveteleéig itt SG-n sokan szarrá fikázzák,ugyan még egy rendes,hivatalos videó nem volt a játékról,amiben igazán látható lenne milyen is,de már mindenki nagyon faszán meg tudta állapítani,hogy ez egy szar
    Aztán,ha kijött "már csak kíváncsiságból is" letöltik,és rájönnek,hogy mégsem szar,majd mindent visszaszívnak és elkezdik isteníteni
    Ez a jó öreg SG-körforgás
  • Istencsászár
    gridnél szarabb fizika nincs a piacon... nagyon el van az cseszve, pedig lehetett volna kiváló
  • tomcsa4
    És mi van, ha a legkönnyebb nehézségen játszott? Mivel a legkönnyebb arcade (segítségekkel, ahogyan a videóban is látható) és a teteje egy szimulátoros cucc. Erre nem gondoltok? De tudom, divat fikázni az NFS-t és isteníteni a Gridet.
  • Istencsászár
    és ha kivan kapcsolva? vagy esetleg ez valami őrli verió amit mindenhol mutogatnak, és csomo dolog hiányzik belőle? majd ha kijön a végleges demo lehet elemezni, de így szinte látatlanba miért kell?
  • Istencsászár
    telesen rendben van ez, mit vártatok?
  • [HUN]FaTaL
    ugyanaz a fos mint eddig
  • IMYke2.0.0.0
    Továbbra is NFS: Pro Street 2009-nek hívom.
    A többszöri belerongyolások (törésmodell szinte 0] utáni szakadatlan száguldozás miatt azt állítom, hogy ez inkább NFS Arcade sem mint NFS Sim.
  • Szabi1991
    érdekes az autó mozgása.. :/
  • Szabi1991
    FIA GT-t, meg D1GP-t a népnek !
  • bgabor
    Reiter-ék egy E-vel írják a nevüket.
    A Reiter Engineering 2000 óta vesz részt a FIA GT futamokon lamborghinikkel, 2003-óta a Murchielago R-GTvel.

Mennyivel jobb lenne ha FIA GT-t közvetítenének a színvonaltalan forma-1 helyett!
  • CamelX
    Hát mondjuk ez teljesen a szabad döntésen múlott, nekem sose lett volna pofám összerondítani 1 Lambot, de legalább megvolt rá a lehetőség... ööö... legalább benne volt a kocsi :D
  • ldavid
    szerintem rájöttek, hogy nem jó reklám.. :D

mondjuk egy agyontuningolt össze-vissza matricázott Lambo szerintem elég gusztustalan (az előző részekre gondolok)
  • High end PC #1010
    jelenleg a Ferrari FXX Edo Competition (utcán is használható verzió)
    http://www.vezess.hu/hirek/utcara_kerulhet_szuper_ferrari/15820/
    és a Lamborghini Murciélago R-GT Reiteer Engineering (utcán is használható verzió)
    http://www.webradio.hu/index.php?option=content&task=view&id=142726&Itemid=98
    modelleket tudnám elképzelni ebben a játékban
  • High end PC #1009
    hát ezzzaz, gyanús a dolog, ha már a Ferráárik után a Lámbordzsinnik is kivonulnak az NFS-ből, lehányom a játék borítóját :D

a legelső NFS-ben is a két legmenőbb verda a Ferrari 512 Testarossa, és a Lamborghini Diablo VT volt...

• Máté94
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon tetszik a magyar tervezésű autó! Végre nem valami sablont forgattak meg 3D-ben...!
  • ldavid
    szerintem meg kifejezetten ronda
  • Carlos
    Nem tud gondolom annyit fizetni az EA hogy berakják... :D
  • Csaba
    Na jó, annál talán nem, de egy Ferrarit pl. képes lehagyni.:-)
    Tényleg, miért is nincsenek mostanság Ferrarik az NFS-ekben?
  • Csaba
    Miért? Kurvajól néz ki. Az adatok is magukért beszélnek: 650 lóerős a motor, mely százra 3,5 másodperc alatt gyorsítja az autót, végsebessége pedig 340 km/óra.
    Abszolút illene a játékba, tán még a Bugattinál is gyorsabb...
  • Máté94
    A második még viccnek is rossz:)
  • Csaba
    És mi lesz a Bugatti Veyronnal???
    És ez a magyar tervezésű járgány??
    Vulca

Néha igazán belerakhatnának valami egyedi kocsit is...
  • greg benz
    Hát én is:)
  • CamelX
    Oszt' hun vannak a Lambo-k gecc?! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Aminek én RETTENTŐEN örülök is :)
  • greg benz
    ahogy elnézem a listát,már így is felülmúlták jócskán a bmw-k számát a megszokottnál
  • greg benz
    ááá,azt sose raknak semmibe
  • Szabi1991
    de jó lenen egy E30 is :))
  • RYO21
    Az eddigi nem hivatalos autólista:

http://shift.nfsgame.net/seznam-aut-carlist

Audi RS4
    Audi R8
    BMW 1 Coupé
    BMW M3 E36
    BMW M3 E46