Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(a pozitív kritikát meg köszi 😊)
- Audi RS4
- Chevrolet Corvette
- Ford Mustang Terlingua
- Lotus Elise
- Pagani Zonda
- Porsche 911 GT2
az autó lista.
lada Nitro
fiat polski Chiptuning
bónusz jármû: ionhajtómûves hidrogén-hélium magfúzióval mûködõ töltésvisszacsatolt tolókocsi!
(egyébként tök jó a tcm)
Igen, hozzám képest igen, de a (világ) játékos társadalomhoz képest meg NEM!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A "gadget"-ek amúgy még több szart kavarnak majd - az emberek erre fogják /fognák a hibák nagy részét pl.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ez kellet már csak az NFS sorozatba.
AUTODRIVE!!!! 😄DDDD
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként pedig gondolkozz el rajta mit jelent a "játékos". Merthogy ez a játékosok forumoa.
Ugyhogy tipli, kötekedõs barátom. Offolj a gumiban.
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
" konzolon is ugyan ugy megvan a bázisa a szimesebb autós játékoknak ahogy pécén is, és mind a két platformon a gémerek 90%a billel vagy kontrolerrel játsza azokat. "
A szokásos értelmezés amitõl falra mászok: a konzolok (vagyis a játékkonzolok) nem egy platform, hanem egy platform csoport gyûjtõneve. Ahogyan ehhez hasolóan a számítógépek is. A PS3, X360, Wii külön-külön platform, a játékkonzolok platformcsoporton belül. Ahogyan a PC, Mac is külön-külön egy platform a számítógépek csoporton belül. De ez tényleg csak szõrszálhasogatás.<#idiota>#idiota>
Így van. Akkor miért is nem játszol PC-én? Amikor a normálisabb autószimulátorok csak PC-én vannak, és nem X360-on? 😊
Szóval megint csak az van a Race Pro esetében érzésem szerint, mint a Forza 2-nél (vagy a GT5P-nél), egyik sem árkád, kijelenthetjük persze, hiszen hivatalosan sem azok, de inkább csak közel vannak egy mai normális PC-és szimulátorhoz (LFS S2, rFactor, GTR Evo, iRacing, stb) de a szintjüket nem érik el szimulációban, inkább csak közel állnak hozzájuk.
És mégegyszer, ez egy PC-topic. Azzal hogy konzolbuzik idejönnek a konzolos fórumukról és elkezdik osztani az észt a konzol nagyszerûségérõl, semmi más céljuk nincs, kizárólag a flémkeltés.
Úgyhogy ne dumáljál nekem itt flémelésrõl.
Mellesleg az érveid is elég gyatrák, ott a Pc only GTR2, a legnagyobb szimulátor, a közelébe se ér semmi.
Sok ember játszik pécén. Egy részük szereti az autós játékokat. Ezek egy része a szimulátorokat szereti. Megint ezek egy része kormánnyal játszik. És ennek a már most is apró szeletnek egy része fizet is a játékért... viszont ebbõl a bevételbõl nem lehet egy száz licenszes, szép, jó, stb szimet kihozni!!!! Ebbõl rfactort, meg rókabõr race07et lehet!! Ébresztõ !!!!!!
Ezzel szemben nézz megy egy fél-szim Forza2 népszerûséget konzolon vagy egy negyedszim GT5P-t ... hidd el, egy multiplatform majdnemSZIM-nek VAN esélye! de önmagában egy egyplatformosnak nincs. konzolon sem!
Forza.
az itteni felmérés, vita, anyázás alapján 10bõl 8an BILLEN játszanak autós játékokat...
"16,4M szín kevés a PROFI munkához"
Olvastad már az 530-as üzenetem? Mert ez sztem nem több mint parasztvakítás. 😊
Más: már a filmstúdiók látványtervezõinél is LCD monitorok állnak az asztalon, pedig õk biztos nem spórolnak egy több tíz millió dolláros vagy kitudja mekkora költségvetésû filmeknél, nem szoktál látni Behind the Scenes jeleneteket? 😊
Így mindkét játék odakerült volna, ahová való.
Az NFS Wold Online játék meg kijött volna számítógépekre is, és játékkonzolokra is, mint online multiplatform.
Számomra ez tûnt volna a legésszerûbbnek, de nyílván nem ez hozza a legtöbb profitot, csakis azért dönthettek úgy, ahogy. 😞
Mert PC-n csak bill van, ugye? Na ne etess már....
3000?
Akkor GT Legendsbõl, Race07bõl csak 3000 ment el?
Meg kéne próbálni értelmezni.
Egyszerû a képlet; Konzolra árkádABB PC-n szimesEBB játék kell. Célközönség lefedése, érted....
LCD vs CRT.
Mindössze egy apróság. Disagner stúdiókban ma is CRT-k vannak, pedig volna pénz LCD-re. (Sõt, azok a monitorok annyiba kerülnek....)
Nem a szemmel van gond, az összképpel. 16,4M szín kevés a PROFI munkához. Nézz meg 1-2 PROFI fotóst. Amelyiknél digitális gép van, az NEM PROFI. Az analóg technológia ma még jobb.
Miért terjedt el? Egyrészt sznobizmus, másrészt helytakarékosság. Nekem is LCD-m van, és szebb a képe, mint annak, amit lecseréltem, CRT-t. De az megint más, mit lehet kihozni belõle. Sokkal dinamikusabb, élethûbb kép hozható össze CRT-n. (Eleve, nincs válaszidõ, nincs száma a színeknek, a fekete teltebb, a fehér az fehér, nem kék vagy rózsaszín, stb... Mikor a mostani moncsimat elsõként bekapcsoltam, megkérdezte, hogy kék, vagy rózsaszín legyen a fehér. Pedig nem volt olcsó...)
LCD szép képet ad, és praktikus, CRT gyönyörû képet ad, viszont nem annyira praktikus. Részemrõl vita vége.
http://www.freetvmaci.info/
egészen pontosan mekkora célközönséget jelent
- pécén játszik
- szereti a szimulátorokat
- van kormánya
- hajlandó és tud fizetni a játékért (méghozzá a szokásos EA-s magas árat!)
így együtt ?
Szerinted egy soklicenszes "csoda" hogyan hozná vissza az árát a fentiek ismeretében?
3000 példányból nem lesz pénz. Pedig az EA-nak most nagyon kell ...
Forza.
NFS biztosan nem lesz szimulátor, csak egy kellemes autós játék amit kormánnyal is lehet majd élvezetesen játszani és nem millenium falcon fizika lesz alatta...
NFS Shift: én attól félek, hogy a szimuláció rovására fog menni a multiplatform jelleg. Jobb lett volna, ha csak PC-re jön az NFS Shift. Az NFS Nitro meg úgy is árkád, kiadhatták volna PS3-ra,Xbox360-ra.
Értsétek az aggodalmam: legutóbbi SimBin-es Race Pro "szimulátor" Xbox360 kreáció egy rakás árkád lett, szépen alulmaradva a PC-és donortól/porttól, a GTR Evolution(Race 07) szimulátortól.
Remélem azért az NFS Shift PC-és verziója is jobb fizikával fog rendelkezni, mint a PS3-as/Xbox360-as verzió, de félõ, hogy a játékkonzolok rányomják a bélyegét a számítógépes verzióra is. Én ettõl félek. De ne legyen igazam. Legyen a fizika minimum GTR 2 szintû.
Marantz LCD panel
- Full HD-és
- 5000-es kontrasztarányú (nem dinamikus, avval még sokkal nagyobb)
- Natural colour reproduction technolog: ilyen szép színek semmilyen eddig látott CRT-nél nem láttam, pedig pár éve járkálok Házimozi és Hi-Fi showokra.
CRT-nek minden téren leáldozott. Halott. Nem is fejlesztik tovább. Már a NASA Houstoni központjának irányítótermében sem CRT monitorok vannak, nézd meg magad:
http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html (NASA Live TV)
Ha jobb lenne a CRT képminõségben, és olcsóbb is, akkor miért is halt ki? Miért is veszik paradox mód az emberek a drágább és egyben szarabb LCD technológiát? Érted, ezt ûbereld felül, hogy valaki a szarabb képminõséget drágábban veszi. Hülyék az emberek? Igénytelenek? Nem hiszem. Egyszerûen arról van szó, hogy szarabb a CRT, sokkal több téren.
http://goo.gl/gd6Zi5
Felejtsd már el a CRT-ét, semmiben sem jobb, elavult cumó, akármikor találsz minden paraméterben jobb LCD-ét.