11230
-
#2715 Én szeretem, utóbbi évek egyik legjobb Arcade autós játéka. Nem is jött ki normális körpályás arcade game már nagyon régen. Talán ez a shift is jó lesz:) -
#2714 én sem miért nem lehet. éppen hogy túlságosan is jól lehet irányítani. tapad mint állat. én ezért nem szeretem. az más tészta, hogy fos a játékmenet meg az MI -
#2713 Miért nem lehet irányítani? Mert van benne némi fizika, vagy azért mert néha kell használni a féket is? -
#2712 jah marhára kellene egy ándergránd 3... az betenné a kaput az nfs-nek -
Lorant999 #2711 demo mikor jön mer azt kipróbálom azé... -
Lorant999 #2710 sztem ez grides game lesz :@ jó lenne egy nfs ug 3 :d gridet is utálom nem lehet irányítani -
Bullitt #2709 Hibásak az adatok. A Veyron 1001 lóerős. :D -
balika16 #2708 20 nap! -
#2707 Jaj még mennyi idő... -
balika16 #2706 Nah jöhetne már valami! -
#2705 detto -
#2704 Ezen mi a lol? sima Bugatti Veyron egy versenyfestéssel -
Szabi1991 #2703 lol..
-
Szabi1991 #2702 én meg erre, remélem lehet a motorháztetőre tenni szpoilert..
-
#2701 Hoppá!!! Erre kíváncsi leszek:)
-
-
#2699 OFF jah a két grafikossal pedig csak azt akartam megfogalmazni, hogy tudom engine ide vagy oda, de pár textúrával sokkal jobb lehetne, illetve pár nr03-as dolgot belőlének és máris sokkal jobb lehetne.
jah és a helikopternézet nagy rakás0, vagyis hasznos és jó, de mi ez? pára? homok került a gépezetbe? mintha egy szürkeárnyalatot húztak volna a monitorom elé. katasztrófa...ON -
#2698 OFF
nyilván. :) de az iracing is egy befektetés. nem nagy cucc lenne, pár grafikust felbérelni, hogy csináljanak már valamit a grafikával )pályával, napfénnyel, szélvédő-koszolódással) mert itt a dx 11 a nyakunkon és még csak a 9-et sem használtuk ki. (nah nem mintha érdekelné őket).
de nagyon bosszantó. közben hülyitenek itt a gumik viselkedésével meg minden, de közben mentem már több száz kört a Lotus-sal és kb semmi változást nem érzek. nem érzem, hogy jobban kopnának, használódnának, azt sem, hogy kevésbé melegszik, grafikailag sincs semmi változás, defektet sem kapok soha. az egész egy nagy rakás lehúzás, és megtehetik merthát, erre meg arra hónapok kellenek... közben csak úhy potyognak a pályák, a hirek meg minden, PÉNZ. Akkor mutassanak is fel valamit, mert élmény is kell.
de erről már beszéltünk, csak sajnos semmi változást nem érzek. bevallom még kevés is vagyok hozzá gondolom, egy alien a gumikról inkább tudna beszélni, de majd a következő szezonban már nekem is több tapasztalatom lesz. Nagyon ajánlom, hogy belehúzzanak, felvetettem a fórumon az égképet ismét, hát kiv leszek. majd jól leszarják. mert nekik tervük van. lol...
ON
NFS nekem tetszik, egy gond lesz vele szar AI lesz benne, a GTR2-vel is ezt volt a bibi, még az időmérős és a futamon futott legjobb köreik sem voltak köszönőviszonyban... Gondolom itt sem lesz jobb... Vicc, hogy a legjobb AI amit valaha láttam az a GP3-ban és GP4ben volt... Azóta valaki látott valami szépet?
online meg NFSt játszani... háááát... :/
Max haverok ellen, ha mindenki segitség nélkül menne, és le lehetne butitani tényleg nagyon pöpecre. és nem lagolna folyton... akkor. -
#2697 Az NFS-nek szerintem nagyobb a koltsegvetese:) Es ebbol millios nagysagrendekkel adnak el:)
-
#2696 Amúgy nem tudom egyesek mit várnak, szerintem meseszép grafikája van a játéknak a videók alapján is. Nézzük meg milyenek voltak az előző részek. Brutál lesz jövőre ha majd ezt mespékelik még esővel is, meg extra dolgokkal.
igazából soha nem értettem, egy szimulátor miért nem lehet szép :(
iRacingnél van rengeteg pénz az nem akadáj, de azért az NFShez képest kb nagy nulla a grafika. Nem túlzás, itt aszfaltnak néz ki az aszfalt ott meg nem éppen... nah de nem OFFolok sokat. -
#2695 drift lesz benne vajon? remélem igen, mert a hachi-t szeretném már pörgetni. -
#2694 Az autók. (ha volt má, akkor bocsi)
UI: úgy látom végre vezethetek egy Veyront -
#2693 Bukásról nem lehet beszélni, a nép zabálja az NFST, akárhogy is tiltakoznak egyesek hogy szar megvannak érte őrülve. Sok millió fogy egy részből. -
EK1TEP #2692 Bocsi de én nem tudom mit vártatok...
Folyamatosan olvasgatom amiket beszélgettek én is nézegettem a videókat stb.
kb. mostani NFS részeknél mindig így volt "jaj de jó graf" (kép alapján) videóból nem tudod eldönteni hogy micsinál az autó az úton meg ilyenek.... maradt ez a jó kis buktás NFS Mire kijön olyan csúnya lesz mint a bűn... játékmenetről nem is beszélve!
Jó annyi hogy ez egy fokkal jobb lehet mint a Pro Street (mert ugye az undercover az nem is tudom mi lett... ) -
#2691 nem, ott van hogy azon a 3mas monitoros rendszeren játszottak vele ami volt a videokban is lejjebb, azon nyilván nem fut olyan jól mint simán fog. -
#2690 RIP :D -
#2689 Annyira nem, főleg ha nagy különbségről van szó, ez pedig rossz, mert amúgy se valami nagy szépség a játék a reális képeken és ha még mellé a konzolos verza szarul optimalizált akkor rip. -
#2688 Ez kérdés volt ? :D Ez annyira alap, hogy nem is érdemes leírni :D -
#2687 szal PC-n a legszebb, de még az is gagyi? :D
na, ez már reálisabb értékelésnek tűnik -
#2686 Nem,csak elfelejtettem belinkelni a forrást XD -
#2685 A legjobbat kihagytad :D
"On the other hand, the graphics and the arcadish gameplay were kind of a let down. The TripleHead2Go system did offer a good optical presentation, the graphics never met the quality that could be seen in the trailers though. The Xbox 360 version was even worse, sporting blurry textures without AF and lots of Aliasing."
need-for-speed-shift-pc-games-is-not-very-impressed -
#2684 szokásos sínautózás, kilökhetetlen blokktégla ellenfelekkel... -
#2683 Hát ebből se lehet megtudni milyen lesz segítségek nélkül :D -
#2682 :) -
#2681 "Even though we did turn off all driving aids, even the powerful cars handled tame, making it very hard to get them to spin out. On the other hand, Need for Speed was never a simulation and that’s a good thing - Shift sure is fun and that’s what’s most important."
-
#2680 "Emellett jóval hamarabb észre lehet venni a kanyarokat" ???
Én is szeretem ezeket a trükkös kayarokat, néha előurganak a sötétből és jóól megijesztenek.
Talán ismerni kéne a pályát :D -
#2679 rókabőr a tutdmi... de rühellem az ilyet...
autók vannak benne és klassz grafika meg belső nézet aztán már rókabőr? looool... (persze vannak más hasonlóságok is, de vazze, mégis mi legyen más? az űrben játszódjon? :D) -
#2678 Természtesen egy Burnoutot nem belsőből játszok, az meg onnan élvezhetetlen és irányíthatatlan. -
#2677 Pont ezt akartam írni:) -
#2676 Van olyan játék - még ha benne belső nézet is - , melyet szinte csak külső nézetből tudok játszani [arcade].