11230
  • pxxl
    OMG
  • pxxl
    lol hogy tartaná már? és a harmadik meg kicsúszott a tartóból? és ha tartóban vannak, akkor miért kör alakú az árnyék? láttál te már ilyen órákat élőben? ez nem csak egy lap, van vagy 4-5 cm mély. ezeknek hol a háta? cask egy számlapot látsz, egymás mellett gagyin felrakva. ez úgy szar ahogy van.
  • norbi2fraktal
    tudtam hogy valamit nem írtam jó ezek szerint tényleg öregszem XD

ui.: a demo-ra írtam hogy jó lenne
  • IMYke2.0.0.0
    de jó lenne <- az, hogyha öregednél?
    [Persze, amúgy is öregszel.]
  • norbi2fraktal
    én is érzek valamit a csontjaimban....öregszem??...de jó lenne
  • eightmiles
    Holnapra lesz demó, érzem a csontjaimban
  • pointer4
    Lehet lesz az még Szept 13. vagy 14. is, ahogy ezeket ismerem :D Mert megmondjam én milyenek ezek? Hát ilyenek! :D
  • SötétBarom
    Majdnem mutattak valamit :D
  • barmi
    OMG... Mekkora béna ez a gyerek....
  • Willi Betz
    Új videó
  • balika16
    Nem! Clone demó!:)
  • [HUN]FaTaL
    Csillagászatilag meg 23 nap. :D
  • [HUN]FaTaL
    Lehet RELOADED lesz. :DD
  • Danecay
    Személy szerint nem sok esélyt látok arra, hogy még ma kiadják a DEMO-t, szerintem nagyobb hírverés lett volna akkor a dolog körül, bár tény az, hogy 2009 nyaráról volt szó DEMO ügyileg, és ebből meteorológiailag valamennyivel több mint 2 óra van csak hátra :(
  • janihunk
    Jah bocs vágom :D
  • bertino
  • Alexease
    Szerintem, nem ertetted a lenyeget:)) Bar ha idezojelbe tette volna a demo szot, talan ugy jobban megerted:)
  • janihunk
    Neharagudj de a teljes játék jön 15 vagy 17.-én nem a demó.
  • tmisi
  • Szabi1991
    razor féle ?
  • balika16
    Szeptember 15.-én jöna demo!:D
  • Alexease
    Meg van nehany orajuk, hogy a naptar szerint meg nyaron megjelenjen a demo:)

Ha normalisak, akkor 4 oran belul, ha nem annyira, akkor meg max 12 ora;)

Ha akkor sem, akkor szeptember vegeig barmikor megjelenhet, ahogy az uzleti strategia megkivanja;)
  • Csabesz6
    mögé látsz?
  • EK1TEP
    A világos rész nem a műszerfal síkjával van egyben hanem az is úgy áll mint azok a műszerek!
  • EK1TEP
    Remélem így láthatóbb...
    Az a világos szürke izé is kiáll a műszerfalból!
  • IMYke2.0.0.0
    Legalábbis NFS-szinten. S pillanatnyilag ennek is örülnünk kell.
  • norbi2fraktal
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez kibaszott jó lessz
  • kuci06
    9 perces gameplay videó:

• bulba
    Nem, nem nagy dolog. Jelenleg is az van, csak egyszerűen meglepődtem.
  • RoyalPredator
    Majd jön Uri Geller és megferdíti neki...
  • Willi Betz
    Nézd meg ahogy megy az árnyék,ott van mind 3 órának az árnyéka. A szürke betét,pedig az órákat tartja - az órák hátából jön ki valószínűleg a tartó csöcs - a gyári belsőn is látszik a műszerfal eme betétje amin a gyári órák vannak,csak ott fekete. Ja és a vezető felé vannak fordítva az órák. Igazából ha annyira zavar a dolog akkor maximum nem csinálod meg olyanra a játékban:D
  • Darukezelő
    És ha Luke Skywalker vezeti az autót, a műszereket pedig az erő segítségével tartja? De az is lehet, hogy a sofőr tartó nélküli mutatókat hallucinál vezetés közben, és az anyósülésen egy kalapos hód ül (mert ugye nem látjuk ezt, hogy mi van ott)

Egyelőre már ez egy nagy előrelépés, hogy lesz rendes belsőnézet, a többi már részletkérdés. :D
  • pxxl
    komoly problémáid lehetnek a térlátással.
    az a szürke az a műszerfalon egy betét, dísz, vagy akármi, ami követi a műszerfal vonalát. afelett van 3 karika, aminek nincs mélysége, nincs háta, csak úgy oda vannak rakva, mint egy rossz VT képen. ha megnézed az elsőt (balról jobbra), az a levegőben lóg, a harmadiknak az árnyéka is fail, mert csak egy kört látsz, és nincs mögötte semmi.
  • pointer4
    Üvegre van ragasztva :)
  • Willi Betz
    Órák mögött van a tartó és ha megnézed a műszerfalon lévő szürke talpzatot vagy konzolt ahogy tetszik,na az tartja őket.
  • pxxl
    most wanted körüli részeket tolták. 2 is volt ilyen, ha jó emléxem.

#2837: mi tartja? mert ott a műszerfal, és rajta van 3 kerek cucc, aminek nincs se talpa, se tartója, csak árnyéka, és az első még a műszerfalhoz sem ér hozzá.
  • norbi2fraktal
    én is úgy tudom hogy a dátumokat betartották...
  • [HUN]FaTaL
    Konkrétan melyik részt tologatták? Mert egyiknél sem emlékszem, hogy a hivatalos időpont után tolták volna.
  • Willi Betz
    Nem lóg az ha jobban megnézed:)
  • pxxl
    remélem nem játszák el azt amit jópár nfs-el, hogy tologatják még egy kicsit még egy kicsit, csk hogy húzzák az agyát a népnek, és végül E3 elött adják ki