Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mondjuk az új Gallardo LP560 vonalaival már kezdek megbarátkozni, az elõzõ modellek (5.0, SE, Superlegggera) valamiért nem jöttek be. <#nemtudom>#nemtudom>
De hogy betennék a Diablo-t újból az NFS-be, hát, elég kevés esélyt látok. Utoljára a Hot Pursuit 2-ben volt benne, imádtam. 😊 Csak nem volt abban mûszerfal nézet. 😞
lehet pedzegetni 😄
A Caparo T1 viszont nem illik bele szvsz.
És hol vannak a játékból a Lamborghini modellek? Egyet se láttam eddig. <#szomoru1>#szomoru1> Legalább egy Murciélago SV-ét kérek bele, mert dühös leszek. <#idiota>#idiota>
amelyik (lcd) tévén az 1360x768 nem pixeles, annak pedig az a nativ felbontása (mert pl az 1920x1080as felbontásu tévén az 1360x768 igenis pixeles!)
lcd/tft kijelzõt csak annak nativ felbontásán szabad hajtani (legalábbis ott kapsz jó képet), igy 1-1 pixel a játékban/windowsban/mittoménhol a kijelzõn is pontosan 1 LCD pixelt tölt ki és nem lesz "pixeles"
képjavito: különbözõ skálázási technikák, dinamikus kontraszt a képnek megfelelõen szabályozva, 100hz esetén extra képkockák "kitalálása" az elõtte-utána levõbõl, zajcsökkentés, szinekkel játszás, stb. Ez a gyártók szerint "javitja" a képet, a valóságban persze izlés kérdése és az "avatottabb" szemnek csak parasztvakitás és zavaró.
Forza.
És vajon mennyit érthet az az ember az autókhoz, aki 'W'-vel írja a Corvette-et?
1.:
Lehet-e úgy(majd) csinálni a gépet, hogy azt írom rá amit akarok?És úgy ahogy én tudom, pl. van 1 Corwette és és szürke kék csikok, vagy bármi ilyen?
2.:
Ez /2009.09.09/-én jelen meg??
I met God. She's black
Kifejtenéd amúgy mi az a képjavító bizbasz?
Forza.
Ezért nem tûnik a TV-n alacsonynak az 1360x768?
LCD TV = LCD monitor + képjavito bizbasz elektronika + tuner - mivel én ez utobbiakat nem használom, igy gyakorlatilag egy "nagy" és "olcso" lcd monitorom van
(szvsz majd 16:9 megjelenítõt vegyél, nagyobb eséllyel lesz "kompatibilis", jövõbiztos. monitoroknál is terjed keményen ...)
Forza.
Nem furcsa LCDTV-t monitornak használni?
Forza.
Így is áll az ajánlat 😊)))))
Mert akkor van az a pénz(ed), amiért a barátod leszek <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave><#ravasz1>#ravasz1>

Nem hiszem, hogy ökörállat lennék attól, hogy a monitorom (azaz ami 60 centire van elõttem) 32", azaz 82 centis. Cserébe betölti a látomezõm elég nagy részét a kép, hiszen a perifériás látásom is a játékot látja és így sokkal élvezetesebb, mint simán távolról egy megjelenítõt bámulni (vagy közelrõl, de egy "kis" monitort).
Forza.
Én a gépigényre vagyok kíváncsi,remélem nem kell majd újabb összegeket kiadnom,hogy viszonylag normálisan tudjak vele játszani...
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- a fejlesztõk már nagyjából egy éve játszanak a Shifttel és azért eléggé megtanulhattak már játszani vele. én az elsõ 2 órám alatt futamot sem tudtam nyerni az RS4-gyel, a Corvette-el meg a londoni kört befejezni sem bírtam egyszerûen. szóval nyugi, nem könnyû a játék 😊
- a másik, hogy állítható lesz az ellenfelek erõssége. a felvétel a demó verzióban készült, ott van egy jó kis csúszka. könnyen lehet, hogy minimumra húzták.
az egészen biztos, hogy a játéknak lesznek hibái, de ha úgy adják ki, ahogy mi kipróbálhattuk, akkor egészen biztosan nem lesz ennyire könnyû.
Vagy már multiban nyomták a fejlesztõk, és a megelõzött autókban a fejlesztõk "ültek" és hagyták, hogy a filmet rögzítõ játékos elhúzhasson mellettük... <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor5>#vigyor5>
Lehet, hogy aki nyomta nem váltott 3asnál feljebb 😄DD
Ugyanis, a trailerben ezt látni, csak a mi szemszögünkbõl...
Lehet, hogy ez a gombóc sem fog lecsúszni a torkunkon, legyen bármilyen ízletes sodóval* leöntve?
* (akik nem értik) = színes, mázas képi világ, igérvények
#755 Jó öreg EA féle retardált catch up in action. Már látom is, ahogy az utolsó körben a célegyenesben elrongyol mellettem az AI 420al 😄DD
Senkinek sem tûnt fel, hogy az autó, melyben "ülünk" úgy húz el a többi autó mellett, mintha azok állnának, egyenes szakaszon?!
Remélem, ez csak a scriptelt videonak köszönhetõ... <#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES