11230
-
#2915 úgylegyen. szép ok lenne hogyha holnap azért mennék később barátnőmhoz mert Shifteztem:D -
balika16 #2914 Nem hazudik a sráááccc:O:O:O Akk te is láttad igaz? -
#2913 Csak tegnap óta >,> És most már csak percek kérdése :D -
balika16 #2912 DEMO!!!!! -
#2911 Ezek már voltak?
A kocsik belülről -
#2910 te már napok óta érzed hogy lesz demó. csak jöjjön is be a megérzésed. -
#2909 Van benne logika:( -
Héeder #2908 A fene, csak második lettem
Amúgy nagyon ütős a videó -
#2907 nézzetek el ide nagyon bejövős ami név+e-mail után jön video,a fő dolgot remélem észre veszitek:) (a beírt névvel kapcsolatos) -
#2906 Szerintem, tegnap mar volt demo.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak mar elfogyott;) -
#2905 Tuti lesz demo még ma, érzem! :D -
balika16 #2904 Sztem tuti nem lesz demo de nem is bánom! Már csak 13 nap!:) -
#2903 Gondolom, uzletileg kiszamoltak, hogy nekik hogyan jobb:)
NINCS DEMO:
Nyereseg: toljak folyamatosan a videokat, kepeket, infokat, az emberek be vannak izgulva, es ezzel parhuzamosan reklamozzak az elovasarlast, online-os elovetelt.
Veszteseg: akik nem biznak bennuk, turelmesek, azok leszedik a full verzios "demot", es ha tetszik, vagy meg veszik vagy nem:) Talan lenne olyan, aki megvette volna, de igy mar nem annyira fontos:)
VAN DEMO:
Nyereseg: akik eddig nem voltak megszallott NFS-rajongok, valami mast varnak, ki tudjak probalni, es ha valoban jo, valszeg lenne aki a megjeleneskor megvenne (pl. en).
Veszteseg: kevesebb elorendeles, es ha meg sem annyira jo, akkor a megjeleneskor kevesebb eladas, meg talan az NFS-rajongok kozott is, akik a nehany napos demo-idoben igy-ugy "lebeszelik" magukat rola:) -
#2902 Én is valami ilyesmire emléxem, csak nem akartam belevau.
A demo mindig viccesen a végleges játék megjelenése utén jött csak. Van benne logika, mert ha valaki fanatikus és beveszi a reklámszöveget, akkor úgy is megveszi, pedig lehet a demo alapján nem is venné meg. Aki meg előbb demo alapján akar elbírálni, az 2 héttel később eszi meg, na puff. -
#2901 Jól emlékszem hogy a ProStreet volt az utolsó, aminek előbb jelent meg a demója mint a teljes játék? Sztem nincs sok remény a demóra a játék megjelenése előtt -
#2900 Frankó.Istenem de jó lenne,ha dobnának egy demót a megjelenés előtt.
-
Szabi1991 #2899 -
#2898 Nem mertem így berakni,mert mindig elkúrom:D -
Szabi1991 #2897 -
#2896 Ismét egy új videó -
High end PC #2895 -
Szabi1991 #2894 mert aztán az ánderkóver oan qva szép.. ám előbb-utóbb rájössz hogy nem a grafika minden... bár nemtom mi a gond a graffal... -
RYO21 #2893 Imádom ezeket a szimulátorokat! Olyan szép a grafikájuk mint a GTA san andreasnak! -
Szabi1991 #2892 -
#2891 Monza (vagyis Brianza, rFactorosan:P). -
Szabi1991 #2890 esetleg a pálya is menne ?
(segítek, alap pálya..:) -
#2889 rFactro, Supra MKIV - igy ranezesre:) -
Szabi1991 #2888 jó a demó :O
-
janihunk #2887 Csak nézem miér ien kockás aztán látom hogy ps3 mas a videó igy már megértem:D -
balika16 #2886 Már csak 14 nap! :D -
#2885 Menj már :D Holnapra kint lesz :) -
#2884 ennyi...hagyjad, úgy is neki van igaza:) -
balika16 #2883 OMG! De nevetnék ha 14-15-én jönne a DEMO!:) -
#2882 Neked csak a "szemből" poénra reagáltam :D -
Szabi1991 #2881 tegyek még pár képet róla ?
volt időm közelebbről is megismerkedni ezzel is... :D -
#2880 Nekem tökmindegy,Ő akadt ki ezen mint a bili:DDD -
#2879 Jaa, a buckalakók is így támadnak, ne lehessen látni mennyien vannak :D
Amúgy meg nem mind1 mi a tököm lebeg előttetek ? Az utat nézd bammeg, vezetni se tudsz! -
#2878 Ezzel az erővel ebben az autóban is csak lógna az a középső képernyő,mivel nem látsz a hátamögé,ami tartja.
-
#2877 Láttam,ezért mondom. A tartót meg ne ugy fogd fel,hogy belevan süllyesztve a három óra,hanem a hátlapjukból jön ki ilyen L alakú szar.
Megpróbáltam lerajzolni,pirossal rajzoltam amire gondolok. Nem csak olyan létezik amibe belehet helyezni az órákat. Meg különben sem lehet látni egy olyan dolognak a vastagságát ami tök szembe van veled,ha szembe belenézel az autó belső tükrébe azt se látod milyen vastag.
-
#2876 igaz, ennek kellne legyen kis domboró hátulja, ezek csak "papírok' tetszik a game meg minden, csak azért erre figylhettek volna, de reméljük hogy csak a picture ilyen csalós....