11230
  • padavanHUN
    Ezt most csináltam, eléggé béna meg uncsi lett, a pályát sem ismerem, csak azért tettem fel, hogy lássátok, miről van szó kb:

Még nem ágyaztam be itt videót, nem tudom sikerült e, ha nem, akkor bocs.
  • Petike125
    Mi a tököm az a "Works"?
    Vettem egy Nissan GT-R-t a simát, nem a VSpecet.
    Ott volt a neve melett egy "W"
    az upgrades menűben, van egy oylan hogy back gomb - buy works. ha megnyomom a back gombot kiírja, hogy doesn't match stb.
    ez mire jó és mit csinál és mikor fog "működni"?
  • kabel15
    érdekes játék lesz.
    Kíváncsi leszek mire lesz képes billel.
  • Szabi1991
    [center]

• mcgrape
    És nem törik a verda? Mert oylan szépen kilöködtök itt mindenkit, de ha rommá lehetne a törni a verdát nyilván nem igy vezetnétek :D
  • HKS
    ha jól emlékszem Pro Streethez is volt annó valami DLC szerűség ami tartalmazott pár autót és PC-re is volt
  • DJ RX7
    le merem fogadni, hogy amjd csak konzolra lesz dlc. -.-
  • Bullitt
    Nem tudom hallottatok-e róla, vagy olvastátok-e, de az EA megjelenés után 1-2 héttel már dobja ki az első DLC-t egy igen széles sor első darabjaként. Állítólag DLC keretén kerül a játékba a Drag, illetve lesz új autó, pálya, meg minden egyéb. Arra leszek még kíváncsi, moddingolni menyire lehet majd...
  • Alexease
    THX!
    Azert korvonalazodik mar a dolog;)

Igazabol az NFS-tol nem is lehetne sokkal tobbet varni, mert ez alapbol egy klasszikus arkad program, sorozat. A celkozonseg, a vasarlok, a felhasznalok 90%-a ugyis az egyszerubb kezelest, a "lazabb" jatakmodot valasztja. Ez igy is van jol.

Azt hogy itt vagy mashol, "WarezPistike" letolti, aztan meg velemenye is van rola, esetleg leszarozza, belekot a pixelekbe, a recekbe, az senkit nem erdekel, ki nem sz*rja le:) Legalabbis a kiadot hidegen hagyja:)

Szimulatorbol mar van valasztek, meg ha mindegyiknek van is valami hianyossaga, azert mar lehet valogatni "boven".

Ami eddig nem volt, az egy ilyen es hasonlo grafikaju, hangulatu, latvanyu, koritesu, kicsit egyszerubb, lazabb autosjatek, amiben azert meg autokent mozognak a jarmuvek, es a kezelesuk sem korlatozodik 3 gombra:)
  • kabel15
    kintvan már a PC-s változat?
    nekem csak psp-n van meg. szerintem ott elég jó
  • DJ RX7
    szerintem az elején még érdemes bekapcsolni a vezető vonalat vagymit, a megszokásért.
  • TaRka0107
    Bocs a duplikált üzenetért!
  • padavanHUN
    Az kétségtelen, hogy messze a legjobb NFS ez. Persze, a segítségeket rögtön az elején semlegesítettem.
  • TaRka0107
    NEM!
  • Laceeka213
    éstényleg :D:D deszar
  • attila2323
    De szerintem még így is túlszárnyalta magát az NFS. Lehet, hogy túl elfogult vagyok a shiftel, de na... Amúgy kikapcsoltad a segítségeket? ...nem figyeltem.
  • TaRka0107
    NEM!
  • kabel15
    csak nekem tűnt fel hogy a zászlós csajszi a kocsi közepéből mászik ki?
  • padavanHUN
    A tisztesség kedvéért némi korrekció, néhány körrel tapasztaltabban:

Most mentem még pár kört Donningtonban és azért egy kicsit visszaszívnám a szimulátor jelzőt, elég hamar rá lehet szokni a vezetésre. Meg ugye azért itt nincs gumikopás, üzemanyag mennyiség, semmi ilyesmi. Mindazonáltal a Gridet agyonveri, de azért ez mégsem fullos szim. Belépő kategóriának jó lehet Pistikéknke, akik eddig az Undergroundot tartották az autókázás netovábbjának, de azért ezt egy LFS-es vagy egy GPL-es ki fogja nevetni. Számukra nem lesz kihívás a dolog. Szóval ez amolyan hibrid, de "hibridebb", mint a Grid volt. Tudom, totál ellentmondok az eddigieknek, de elsőre igen szokatlan volt egy rFactor után a dolog és nem volt könnyebb. De csak azért, mert rá kellett cuppanni az újfajta stílusra. Donningtonban pl. igen nehezen tudsz elesni a pályáról, ami azért érdekes... A féktávokban nagyon erős a játék, de a kocsik pl irreálisan stabilak, még ezen a Pro fokozaton is. Képzelem, mi lehet casualon...

Szóval azért a komolyabb szimulátoroknak fizikában ez a játék nem jelent akkora kihívást, de mint mondtam, szim belépőnek megfelelőnek tartom.
  • HKS
    hasonlítsd össze a McLaren-es vidivel és rájösz hogy ki játszik legkönnyebb és ki legnehezebb fokozaton legalábbis sztem a McLarenesbe azért küzdött végig ezerrel
  • RYO21
    FÚ láttátok a videót a DiRT launch partyjáról?
  • TaRka0107
    Evo-s jöhet!:D::D
  • Csabesz6
    persze, megvette:D
  • Csabesz6
  • DJ RX7

milyen már, hogy elindulsz és azonnal beelőzöl 5 autót?! :Ddasad
  • balee4
    Itt a srác aki megvette az írta 8800 Gt-n ment neki szépen maxon.:)
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    én spec örülök ennek a vidinek.. RFbe is BMW e92 móddal van most bajnokság amibe megyek..
    replay alapján szebb és jobb a fizikája a shiftnek mint rfnek :O
  • DJ RX7
    nem igaz már, hogy mindenki bmw-ről meg ilyen buta autókról csinál képet/video

nincs egy skyline, subaru, evo, silvia vagy valami japán cucc.
  • Szabi1991
    ám ez a vidi eléggé biztató...
    [center]
  • Szabi1991
    0:08.. a néni a szépséges aranyozott motorban álldogál..
  • symbol
    gumikopás vajon van Pro-ban? :D
  • XFeckaX
    jo bocs nem olvastam sry... megyek majd off topikba bocsi még1x :)
  • RYO21
    Am ebben mi a fail?
  • Szabi1991
    remek.. ám nem ez az off topik...
  • CamelX
    Nahát, csak nem a PCDome-os Padavan :) Először nem tűnt fel, tőled hosszabb írásokat szoktam látni, de ezek szerint elállt a lélegzeted a játéktól :D helyes-helyes, várom én meg mint a mikulást :P
  • Maxtreme
    A vasigényt mennyire b*szták el? :)(tudom menni fog nálam tökéletesen, csak kiv vagyok)
  • XFeckaX
    sziasztok, tegnap szedtem volna de 3,9% nál megált :D sztem tuti fake :\
  • RYO21
    Már magyarországon is megjelent, még sincs még CLONE! ÁÁÁÁÁÁ
  • Szabi1991
    fail...

jöhet is az első pecs..