11230
-
#5410 S a GRID kormánnyal játszhatatlan szemét. -
#5409 WTCC BMW valami katasztrófa, nézd meg a Race WTCC játékokat és a GRIDet, szörnyű, amúgy főleg csak a féktávokkal kigyorsításokkal van a gond illetve az alacsony sebességű kanyarodásnál, ha 3-4-5-6ba van a kocsi onnan már rendben van a dolog, csak hát a lényeget baszták el. -
Blum #5408 -
#5407 Hangsúlyozom nekem nem akkora gáz ez a játék mint az UC,sőt végig is fogom vinni,de napok óta olvasom itt a kommenteket,és van pár elvakult "Padavan" és az mellett meg teljességgel kiállok,hogy a Grid összeségében jobbra sikerült,nem véletelen volt a tavalyi év autós játéka -
Blum #5406 Na jó Audi R10-nél meg annál a brutál Mazda izéval tényleg néha előjönnek butaságok,de azzal a játékban elég keveset mész....Amikor túraautóval,azzal a nyitott kocsiszekrényes JRC-vel,vagy mittomén mien nevű géppel mész.....soha ilyent nem tapasztaltam....biztos bolond vagyok és még nem ültem autóban....vagy mittudomén mire gondolsz itt. Na és a Drift? Az itt botrányosan szar lett,míg a GRID-ben az iszonyat jól el lett találva....szvsz. Bill.-el és kormánnyal is jól játszható,Shi(f)t-ben meg? Olvassatok vissza,mennyi panasz érkezett rá. -
#5405 Grid még rosszabb, a Dirt2 már javuló tendencia, ott sacc/kb normálisak, vagy legalábbis élvezetes a cucc. -
bgabor #5404 Ez egyértlemű. A GRID idestova másfél éves játék, és nincs olyan területe a játéknak, ahol a Shift überelné. Grafika, irányítás, törés, optimalizáltság, a GRID minden területen jobb.
Asszem EA-éknél hamarosan újra ki lesz rúgva egy fejlesztőcsapat. -
#5403 bocs.. én Dirt-el játszottam többet abban így van... a Grid-el nem sokat játszottam. De ha jól emlékszem ott is voltak érdekes féktávok. -
#5402 "3 hete játszom a GRID-el,de ilyent soha nem tapasztaltam"
akkor a realitás érzéked egyenlő egy moszkítóéval -
#5401 Nagyon szépek a képek, grat ;)
Paganiról nem akar esetleg valaki párat felrakni ide? :) -
bgabor #5400 Röhögcséljél csak, mi is jól mulatunk... rajtad. -
Blum #5399
200-ról 0-ra 5méteres fékút? 3 hete játszom a GRID-el,de ilyent soha nem tapasztaltam....talán nem könnyű/normál mod-ban kéne játszani...próbáld ki,talán meglepődsz! ;)
(Dirt-t nem próbáltam) -
#5398 mert szerinted a GRID meg pl a Dirt szimulátor? Codemasters ugyanmár... 200ról 0ra 5méteres fékút.. vicc -
#5397 Lehet, hogy úgy tűnik, hogy csak fröcsögök, és lázítok - nem így van.
Egyszerűen látom, hogy mit tettek elém "korszakalkotóként".
Ettől még, lehet, hogy valakinek ez a játék lesz a mérce az elkövetkező években...
Nekem nem. Én is a GRID-esek táborába tartozom.
S másoknak, szimulátor rajongóknak: lehet utálni, sarat dobálni, de nekem jobban bejött a bevallottan arcade jellemzőkkel játszható GRID.
-
#5396 szóval sem mondtam hogy számomra megfelel így ahogy van, és hát nembaj, jó lesz ez így is...
csak én nem jártatom a számat feleslegesen, és nem fikázom a játékot. ettől nem lesz jobb semmi. ez van, nem tetszik, de játszom, mert miért ne. -
#5395 Ott a ponty:D -
Blum #5394 Mondtam,mind 2-t próbáltam kormánnyal,nem 5 percet,mind a 2-t a legnehezebb modban játszottam....érdekes módon SHIFT-ben 2. próbálkozásra dobogós voltam,GRID-ben meg sehol nem voltam....örültem,ha a TOP15-ben benn voltam,vagy ha nem löktek ki....na mind1,ezen nem veszünk össze,ha neked ez tetszik,akkor egészségedre,de ha valaki itt van olyan bátor és van pofája idejönni,hogy a Te istenített játékod fikázni meri,akkor légyszíves ne borulj már ki. Szabad ország,azt mondok amit akarok és ezért Te...és senki sem hordhat,lámázhat,idiótázhat le engem és senkit se.
"Neked tipikusan az olyan rémegyszerű ostobaságok valók, mint a Carbon, Underground, MW" Ugyan. Tudod jól,hogy az EA mindig ezeket csinálta a legjobban,ne akarjon már hirtelen szimulátort csinálni az arcade-ból. Fikáztam orrba-szájba? Nevetséges. Csak véleményt nyílvánítottam,mert tudod ez 1 fórum,ahol lehet vitázni....persze csak adott stílusban. Na mind1,leld élvezeted ebben a játékban,nekem ez egy olyan semmitmondó game.....
-
#5393 Különben is ha én leülök játszani,akkor nehogymár 50Km/h-val kelljen kanyarokat bevennem,teszem azt elégszer a való életbe(91es évjáratú Ducatoval),ha játszok akkor had csináljak már olyan dolgokat amiket a való életbe nem tudnék..adjon sebességérzetet és varázsoljon el,ezért hívják játéknak... -
#5392 Tudtommal nem rocsderbi egyik játék sem... -
#5391 #5368 (Magnum PI): "Nem vedd magadra de sajnos pont az ilyen hozzálás miatt szarok a mai játékok, a mai filmek, és a legtöbb mai termék mert a vásárlók inkább alkalmazkodnak és elviselik a gagyit ahelyett hogy nem vennék meg és akkor talán az gyártó is összekapná magát."
Tökéletesen igaza van.
Azzal, hogy az EA-SimBin csinált egy arcade-szim hibrid játékot, még nem szabad elfogadnunk olyan hiányosságokat - warez és original tulajok egyaránt! -, melyeket a nagy várakozás idejében messzire kiáltottunk ki, és előre fújoltuk, ha benne lesz, vagy hiányzik!
Most, hogy mindenkinek a gépén - ilyen-olyan forrásból - ott izzanak a bitek, máris más a hozzáállás?
Miért kell elfogadni azt, amit le akarnak nyomni a torkunkon?
Sorolom:
* Direkt nVidia-ra gyártott
* 1:1 konzol átemelés, fejlettebb shaderekkel elfedett dolgok
* optimalizált, de a beígért "forradalmi" dolgok elfelejtése
* még mindig erősen doboz irányítás, scriptekkel megnehezített irányítással
* árukapcsolás-metodika
* semi-simulator játékhoz képest kevés beállítási lehetőség, és statisztika
* semi-arcade-hoz képest rétegnek tervezett irányítás, átgondolatlan módosítási lehetőségek, kevés opció
* az arcade rész tuning opcióinak szegényessége, hiányosságai [festés, PS-ben megszokott testreszabások - pedig már ott is gyenge volt]
Mindezt csak úgy, emlékezetből.
-
#5390 :D Fizikája van a Gridnek? Mé', me' látványosan törik az autó? Ezen kívül miféle fizikája van a Gridnek, ecsetelnéd? A Shift érdeme az, hogy nincs benne olyan ocsmány faparaszt sötét AI, mint a Gridben, továbbá a vezetési élmény sem olyan gyépé módon árkádos mint amabban. (Ninja nehézségen darabokra vertem a gépet, centi kihívás nem volt benne.)
És ez a lényeg egy autós játékban. Ha a Gridben a "fizika" - értsd: törésmodell... - jobb is, mit sem ér, ha egy szar billentyűzettel alázhatom fél körön belül az ellenfeleimet.
És igen, kurva meglepő, de egy autós játékhoz - mármint az igényesebbekhez - kell kormány. Azta, mi? Tök felháborító. :D De érted, van választási lehetőséged: Nem játszol vele. De az, hogy nem játszol vele, nem azt jelenti, hogy szar a játék, max azt, hogy béna voltál hozzá és azt, hogy megfelelő céleszköz - kormány - nélkül próbáltál meg okoskodni valamiben, ami megkívánja a megfelelő céleszközt. Én sem megyek repülőszimezni joystick nélkül és nem is vagyok felháborodva, ha billel nem úgy megy, mint joy-al.
A másik, meg az, hogy ha láma vagy a játékhoz és ahhoz, hogy elsajátítsd az újfajta - és a Gridnél mindenképpen életszerübb! - vezetési stílusjegyeket, akkor talán magadban keressed a hibát, ne a játékban. De fura, én elszöszöltem a beállításokkal és az óta egy centi panaszom nincs a kocsik vezethetőségére. No persze megfelelő versenyeken megfelelő verdákkal kell tolni, ez sem lényegtelen szempont ugye.
Neked tipikusan az olyan rémegyszerű ostobaságok valók, mint a Carbon, Underground, MW, amiben nyomogatsz három gombot oszt csá. De ettől talán nem kellene fikázni orrba-szájba az ennél jóval felsőbbrendűbb, értelmesebb, odafigyelést ígénylő produkciókat, pl. a Shift-et. Béna vagy hozzá, nem akarod elsajátítani a szükséges dolgokat, oké. De ez a csipogás már tényleg száni.
Azt meg nem nevezem gyerekesnek, ha adott véleményem mellett szilárdan kiállok. Te nevezheted annak, én meg jól elröhögcsélek rajta, ahogy a gyötrelmes fikázáson is persze. ;) -
#5389 Nem olyan jó a törésmodell 10ed annyira sem mint a Gridben,ott külön szakadnak le az alkatrészek pl ha nekicsapom az autó hátulját a falnak,és ezerszer nagyobb élmény az,mint a shift ráadásul 1.5 éves játék.
Ifjú Padavanom lehet oltani ezek után...hehh
U.i.:Nem igaz nem lehet összegyúrni,egy underground2+most wanted stílust egy ilyen grafikával...lenne este,nappal verseny,esőben,törne mint a gridben....:D -
#5388 de legalább törik -
#5387 Nem olyan jó, mint az előző évek komolyabb autósjátékaiban... ennyi.
-
#5386 mi a bajod a törésmodellel? tegnap csináltam a bugattiból konzervdobozt -
Blum #5385 De ez az. Nem mindenkinek van pénze ilyen-olyan fain kormányokra....Én is szeretnék venni 1-et,talán karácsonyra beszerzek valamit,de még az se biztos...okokat inkább nem ecsetelném. Tehát egyenlőre bill.-el játszom,és a GRID-el órákat eljátszok még így is. Sőt,mind2-őt próbáltam barátomnál DFP kormánnyal és úgy meg pláne,hogy fényévekkel jobb volt a GRID.
Nem tudom,hogy az EA mit akar elérni ezzel a "játszom a szimulátorosdit" fílinggel,de nagyon nem jön be. Inkább maradt volna a max. Carbon,Most Wanted,UG sorozat stílusánál....sokkal élvezetesebb játékokat csináltak. Pro Street,UC,meg ez iszonyat gagyira,úgymond tömegjáték lett,unalmas,ratyi,szar. Könyörgöm. Ha Én egész életemben tegyük fel-vízvezeték szerelő voltam és hirtelen azt mondja nekem valaki,hogy "ba**eg,menj el autót szerelni,mert abba több pénz van",akkor nem hagyok ott csapot-papot,aztán futok....előbb elmegyek mondjuk autószerelő tanfolyamra és MEGTANULOK autót szerelni. EA esetében szvsz ugyanez történt,csak persze nem ezzel a hasonlattal....ha nem voltam érthető szóljatok,nekifutok még1X. -
#5384 érdekes is lenne :D -
#5383 thx :) Inkább alapon érdemes hagyni, vagy valamit kell rajt tuningolni? :)
Anno emléxem ps-ben Mazda Rx8-al nyomattam a drifteket, aztán tuningoltam rajt, és remekül sikerült elb*sznom az addigi a célnak tökéletes autót -
USAMEN POWER #5382 Ford Shelby GT 500 :DDD -
USAMEN POWER #5381 Falken gumik odabasznak. Nekem is az van a Shelbymen a piros felni mellett. :) -
#5380 Am. 1 kérdés. Melyik autó jó driftre? Mert valahogy nem szeretnék beleugrani 4x4-es verdával xD -
#5379 hát ez nem vitás.
Annyi hogy talán az irányíthatóság cseppet arcade-abb (ez alatt nem azt értem h rosszabb, sőőt nekem pl az jobban bejött kezelhetőség téren is, a törésmodel meg .. ehh ne is ragozzuk.. :) )
Összességében ez sem rossz, de a grid nagyobb élmény volt számomra.
De az tény h hosszú évek óta az első használható NFS. -
Blum #5378 GRID-nek 100X jobb fizikája van,mint ennek. Nem tetszik,ha valaki fikázza azt,ami neked údenagyon bejön? Ugyanmár. Gyerekes.... -
#5377 pontosan. -
#5376 Nyú verda :)
-
#5375 A törésekben 2 lehetőség van, az egyik az optikai. A másikban akkor rendesen törnek az autók ami az irányításra is hatással lesz? -
ricsa008 #5374 egy kérdés
nincs valami olyan opció hogy az egyik oldalról a festést ugyanugy átrakja a másik oldalra? mer pl a jobboldalra csinálok valamit a bal oldal üres marad és nem tudom ugyanolyanra megcsinálni -
USAMEN POWER #5373 Egyet értek veled, egy új Underground 2 kéne már, de nekem a Shift inkább azért jön be, (pár hsz-el lejjebb már írtam) mert Toca World Touring Cars flessem van tőle, az meg jópár éve a kedvencem volt, de háth nem tudok már játszani vele, mert már nincs PS-em, és az grafikailag se mai játék. -
#5372 Mondom nekem g25 kormányom van és pro fokozaton játszom minden féle segitség nélük és ennek közi nincs a szimulátorhoz. Annyi csak hogy nem lehet észnélkül nyomni neki de ennyi. Hol szimulátor az ahol 2 kör alatt utlsó helyről 1. helyre kerülthesz. Most komolyan. Ez a játék arra lesz jó hogy sokan érzik majd magukat szimulátor bajnoknak és emiatt hátha áttérnek a normális szimulátorokhoz :D -
#5371 grid az egy kőkemény árkád ez meg szimulátor feeling. hol jöhetne össze a 2 kategória